Je flirt uit het oog verloren op Station Eindhoven Stadion? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Marc

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Venlo. Op station Horst-Sevenum verloren we elkaar uit het oog.
"Ook jij stapte uit de trein vanuit Rotterdam. Wij kwamen in gesprek op perron 6 in Eindhoven. De trein was vertraagd vandaar zoekende naar de eerst volgende aansluiting…daar stond jij ook. Het voelde vertrouwd en het gesprek verliep zo ontspannen dat wij ons pas later realiseerde dat de trein naar Venlo zou vertrekken van perron 2. Zelfs onderweg richting perron 2 liepen wij door richting de poortjes. Volledig de weg kwijt. Wij hebben een leuk gesprek gehad to Horst Sevenum. Daar scheidde onze wegen. Ik kom je graag weer eens tegen, zeker niet in een stilte coupé Groetjes Marc."

A

2 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station s-Hertogenbosch.
"Ik zag haar al toen ze instapte in boxtel, maar ze liep langs me en toen dacht ik dat ze weg was. Ze was niet heel groot, ze had rode krulletjes, een leuke lach en een leuke zonnebril op. Ik stapte uit in vught en zag dat ze achter me zat, ze keek en lachte maar kon niet goed zien of ze naar mij lachte door de zonnebril. Toen ik verder liep bleef ze lachen en kijken. Erg spijt dat ik niks gezegd heb…."

Vrouw

20 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sliep toen ik deze conducteur zag. Hij had een leuke zwarte bril op. Zijn uitstraling was echt charmant en heel vriendelijk."

Anonieme

11 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Den Haag Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerst oogcontact. Daarna is die leuke jongen naast mij komen zitten om een gesprek over onderwijs te voeren. Hij hoorde mij namelijk over mijn student praten. Ik vond het super leuk, helaas zijn we in Tilburg allebei onze fietsen gaan halen en zo uit elkaar gegaan. Ben jij die leuke jongen die ik zoek?! Laat het me aub weten!!"

Anoniem

12 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik man, donkerblauwe/zwarte jas (met bruine werktas), zat gistermiddag (12 feb) aan de andere kant van het gangpad links naast je (1 rij verde, schuin voor jour): vanaf het moment dat we elkaar zagen bleven we elkaar 'volgen'. Helaas moest jij (donkerblond) in Delft uitstappen terwijl ik op dooreis was naar Eindhoven. Toen je uitstapte keken we elkaar nog even indringend aan; je gaf me een veelbetekenende (betoverende) glimlach. Ik hoop gauw met je kennis te kunnen maken!"

Gerrit-jan

13 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Donkere dame woonachtig in Spanje en op bezoek bij je 82 jarige vader in Utrecht, ik kwam met een kameraad bij een concert in Eindhoven vandaan en we hebben een goed gesprek gehad over onderandere muziek. We stapten beide uit op Utrecht en hebben mekaar een knuffel gegeven en gingen onze eigen weg... En nu baal ik al 2 dagen dat ik je naam niet weet en hé nummer niet heb.."

Fabian

27 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi goedlachse beauty met lang geruite jas, blauw jurkje eronder en blonde haren. Samen hebben we gereisd van Eindhoven naar Heerlen woensdag 27 november. We vertrokken 17:08 uit Eindhoven. We zaten allebei op een vierzitter. Jij alleen en ik alleen. Telkens lachten we. Om de grapjes van het meidengroepje dat het hadden over hun “spaargeld” of om de machinist met zijn grappige aankondigingen als we bij een station aankwamen. Van Eindhoven tot Heerlen hebben we samen in de coupé gezeten. Naast elkaar. En spiegelden onze blikken via de ruit. Ik keek naar jouw lange blonde haren en ogen en jij naar mijn grote bos krullen. We liepen samen de trap op in Heerlen. Jij moest naar Landgraaf en ging met de auto naar huis. Omdat je ‘s ochtends had gehoord dat er gladde sporen waren. Ik ging naar Voerendaal. We namen afscheid en liepen weg, zonder dat ik je naar je naam vroeg zei ik “doeg”. Zo jammer! Hoop dat je je herkent in dit berichtje. En we snel een keer gezellig wat meer kunnen kletsen en elkaar leren kennen. Zou het geweldig vinden je nog eens te ontmoeten."

Rb

8 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Strijp-S. Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden dezelfde terugvlucht uit Valencia (FR1823 16:20), jij met dochter en zoon (ik eveneens) Julli zaten op stoel 18 A/B/C wij op 18 D/E/F Je dochter had tandpijn en tekende de kledij van de stewardes. We hebben verschillende malen oogcontact gehad, zowel in het vliegtuig als bij de bagageband en bij de kiss&ride. Geen woord met elkaar gesproken, bij het ophalen dacht ik nog dit is voorbestemd en wij gaan elkaar nog zien ... hoe stom kon ik zijn. Hoop je graag een keer te ontmoeten, je hebt bij mij een ongekend diepe vertrouwde indruk achtergelaten!"

Anna

14 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Enkhuizen. Op station Enkhuizen verloren we elkaar uit het oog.
"Geen idee of dit werkt maar vrijdag 14 december kwam ik in een volle trein. Er zaten een paar mensen erg asociaal met tassen naast zich en jij was de enige die voor me op schoof. Ik vond je erg cute maar durfde geen gesprek met je aan te knopen, vandaar dit bericht :) Je had een grote sporttas bij je en je at een mandarijntje Als je dit ziet zou ik graag een keer iets met je gaan drinken"

13 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Stadion. Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog.
"hi, Je stapte tegelijk met mij bij Tilburg erin en bij Eindhoven eruit. Je bent blond en hebt een bril. Lief staarde je me aan en gaf af en toe een glimlach. Helaas was ik te verlegen om je aan te spreken. Daar heb ik nu spijt van xx hopelijk zie ik je nog eens vrijdag op dezelfde tijd en plaats;)"

D

30 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion.
"tussen 14/15 In de trein vanuit Utrecht naar Eindhoven/Heerlen Op een van de stations kwam je bij zitten Je had blouwe top met bloemen, blond haar een tas bij. Ik zag jou mij aankijken, maar een zware dag heeft me begrenst. Nu heb ik spijt dat ik niks tegen jou heb gezegd. Graag wil ik contact met jou hebben. Jonge met zwarte jas, pet en haanekam. Aan de overkant zat mijn maat die een pakje sigaretten gooide. Daarna gingen wij overstappen."

Darius

2 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog.
"Het was laat, 22.00 u. Ik zat naast je,was bezig een hoofdstuk te lezen en wat slides te leren voor mijn studie. Jij was aan het appen, tot er opeens twee meiden aan de tegenovergestelde coupé een gezellig en melig gesprek begonnen waardoor wij ook moesten lachen. Dat was ongeveer net een paar minuten voordat de trein arriveerde op Eindhoven Station. Ik vroeg aan je of je er zo ook uit ging en wauw wat had je toen lieve blauwe ogen en prachtig blond haar!! Volgens mij hadden we toevallig dezelfde keur lichtgrijze jeans aan. Eenmaal bij het station stapte we uit en je verdween in de menigte; het enige wat ik nog aan je kon zien voordat je uitstapte was je TU/e tas (wss 1e of 2e jaar?). Ik zag je verders niet meer bij de bushaltes dus waarschijnlijk ben je de andere kant op gegaan. Als je me herkent, zou je een keertje met mij een hapje en drankje willen doen??? x"

Laurens meulmee

25 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk vrouw ontmoet die samen met haar moeder opstap was naar de haven. Ze heeft een leuke kater van 3 maanden en die heet gijsje of grijsje. Die van avontuur houd en op dak klimt midden in de nacht! Zou haar graag nog is willen ontmoeten!"

Eva

4 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Eindhoven Stadion. Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog.
"Wat heb ik een spijt dat ik mijn nummer niet heb gegeven aan de breedlachse, 98% optimistische, donkere, accountmanager."

Ed

23 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Geleen Oost. Op station Geleen Oost verloren we elkaar uit het oog.
"2 jaar geleden ontmoet in Eindhoven. jij hebt me geholpen met mijn smartphone ik kwam uit Rotterdam om een paar dagen te werken in Geleen samen moesten we uitstappen in Geleen oost zou je graag is willen spreken gr Ed"