Je flirt uit het oog verloren op Station Eindhoven Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Heeze verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat alleen in een 4-zits. Jij zat in de 4 zits aan de overkant (ernaast) met een koppel tegenover je, waarmee je praatte. (Jullie kenden elkaar) We hadden n paar keer goed oogcontact. In Heeze meldde je hardop dat je mee zou lopen met de andere 2 en uiteindelijk werd je bij het incheckpoortje aangesproken door 2 kerels waarvan je er 1 een hand gaf. Ze leken onbekend? Het oogcontact voelde goed en we bleven dit aanhouden, ook toen de trein vertrok...Wie weet herkent deze blonde dame met (licht gekruld) lang haar zich. Koppel kan worden gekenmerkt door de dame met grote bril, die ze graag wilde behouden? Maar had oogpijn en moest naar de huisarts daarvoor."

Machinist

15 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een PLP op Eindhoven centraal ik ben je tegen gekomen op Eindhoven centraal. Ze had zwart haar. Ik zou graag ik contact willen komen met je."

J

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we hadden oogcontact en een lach omdat we iemand niet konden verstaan die vroeg waar de trein naartoe ging. vervolgens hadden we een kort gesprek over wat we vandaag hadden gedaan en hoe moe we waren. ik was alleen te verlegen om je nummer te vragen, dus wie weet kan ik je hier nog vinden :)"

Dave

5 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact op perron 6 station s-Hertogenbosch. We stonden op perron 6 s-Hertogenbosch naar Eindhoven. Je was erg mooi gekleed met een gouden ronden hanger en mooi blond lang haar. We keken elkaar om de zoveel tijd aan. Ik durfde niet naar je toe te gaan. In Eindhoven keken we elkaar weer aan voor het laatst en jij ging rechts af en ik links af onderaan de trap. Zou je toch weer willen zien. Wie weet jij ook en lees je mijn bericht en herken jij je hier in. Ps. We hadden oogcontact op perron 6 vanaf station s-Hertogenbosch naar Eindhoven. Grt, Dave :)"

Bo

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: knappe conducteur op traject naar Amsterdam, rond 19:30. Jij was je collega veel te snel af met het scannen van de OV-kaarten en daar was ik erg blij mee: hierdoor maakten we meermaals oogcontact in de coupé. Op station Tilburg zeiden we elkaar nogmaals gedag. Ik voelde wel een vibeje, jij ook?"

Rosalie

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal.
"Ik zag hem op het perron tegenover die van mij en wist meteen: zo’n man.. zoek ik.. Je bent een mooie, lange man, een leuk baardje en een kledingstijl die nu beschreven zou worden als ‘daddy’. Hoe cringe het ook is, er zit een kern van waarheid in. Ik probeerde je blik te vangen, maar je keek weg.. Je liep naar de reling en ging nonchalant erop leunen, niet wetend dat ik je nog steeds in de gaten had. Ja ja, ik zag je lekkere ‘man buns’ wel. Verdorie, die sprinter kwam er voor staan en plots was ik je kwijt, terwijl ik juist van plan was je oogcontact weer te zoeken en je een kushand te werpen (in mn hoofd leek het romantisch, oké..) Impulsieve gedachten als Zal ik gewoon even naar em toe sprinten? (hihi :) ) schoten door mn hoofd. Toen kwam mijn trein aan en zodra ik ging zitten zag ik je weer! Je trein ging naar Breda en Roosendaal, wat toch niet veel opties zijn :) Een ding is zeker: als ik je nog eens tegen kom op station Tilburg zal ik geen seconde twijfelen om je aan te spreken."

Elisabeth

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had die avond een concert gezongen, maar had mijn bloemen laten liggen in de trein (een van de ergste dingen die je kan overkomen als artiest).. Overstappen in Rotterdam voor de trein naar Eindhoven. Ik hoorde de deur van de machinist dichtslaan dus dacht, misschien kan ik een poging wagen mijn bloemen terug te krijgen via de conducteur? Niet geschoten, altijd mis. Vanachter het blauwe deurtje verscheen de meest leuke, knappe, sympathieke conducteur ooit. Ik legde mijn probleem uit en hij maakte er meteen werk van. We hadden een leuk gesprek over wat ik deed en andere trein-dingen. Uiteindelijk had hij voor me geregeld dat de bos - die in een trein naar Roosendaal was blijven liggen - op het station zou worden bewaard, zodat ik ze de volgende dag kon ophalen. We kwamen aan op station Dordrecht, dus ik voelde me een beetje in de weg staan. Nou ga lekker zitten, zei je. Jammer, dacht ik, had nog wel even met je willen kletsen.. :) In Tilburg aangekomen bedankte ik je nogmaals vanuit de verte. Je zette je handen aan je mond en riep -succes he, en met de bloemen!- De volgende dag zou ik de bloemen ophalen, maar helaas werd ik geveld door een zware verkoudheid… het knaagde aan me dat ik de bloemen niet had opgehaald, maar dat niet alleen: ook de ontmoeting met jou, Koen, de conducteur (je naam kreeg ik mee in het gesprek met je collega’s) kon ik niet uit mn hoofd krijgen. Het gesprek en je behulpzaamheid waren nog mooiere bloemen dan de bloemen zelf :)"

Jur

1 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden uit in Den Bosch. We waren kort aan het kletsen en jij zei je blij was dat je al weekend had. Helaas hebben we geen nummers uitgewisseld."

Bas

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of flirt de juiste beschrijving is en of dit bericht jou vind! Gisteravond was je van een lange rit vanuit Rotterdam via Eindhoven naar Venlo aan het gaan. En hebben we leuk met elkaar gesproken en dat allemaal naar aanleiding van je zakje met lekkende aardbeien, die je in Rotterdam op de markt had gekocht. Voor mijn gevoel stond ik automatisch adrem op om uit te stappen. Om enige tijd daarna nog terug te lopen en je ongemakkelijk te bedanken voor het leuke gesprek. Bij deze bedankt voor het leuke gesprek tijdens de treinrit, ik vond het aangenaam je te ontmoeten en had voor mijn gevoel nog langer willen praten!"

Ralph

25 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke, spontane blonde dame! Je stapte met mij einde middag op Rotterdam Centraal in. Je vroeg aan me of het de trein naar Eindhoven was en we grapten dat het met de trein nooit zeker was. Met andere reizigers had je het nog over wanneer de trein weer naar Den Haag zou gaan. Je ging in de buurt zitten met je boek en laptop.We wisselden wat blikken uit (althans, dat denk ik) en ik wenste je nog goede reis toen ik er bij Breda uitging en jij nog even keek. Leuk om je opnieuw tegen te komen!"

Mischa

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, vrouw, getint, witte jas, grijze trui en broek en ontzettend knap. Ik, man, zwarte jas en spijkerbroek. Je stapte in op station Roermond omstreeks 13.15 uur. Ik zat in een eenpersoons stoel. Jij ging in een stoel aan de overkant zitten. Ik keek jou aan en jij keek mij aan een glimlachte. Ik dacht woow wat een knappe vrouw.Helaas stapte je in Weert uit waarna we nog snel even oog contact hadden. Ik was te verlegen om verder nog wat te vragen. Maar wat zou ik graag met jou in contact willen komen."

M

4 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag , ik stapte later in , bus 400 van airport Eindhoven naar centraal station Eindhoven . Wij zaten schuin tegenover elkaar. Hadden verschillende malen oogcontact. Jij zwarte kleding , ik had zwarte pet op …. Hopelijk zoek je ook"

Lobke

21 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Eindhoven Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuke jongen in de trein naar Eindhoven van 23.47 met wie we over datingsprofielen hebben gepraat. Elkaar vinden op Hinge is denk ik een beetje lastig bij nader inzien en ik moest echt de trein uit op Utrecht Centraal, maar ik zou graag eens een drankje met je willen doen. Hopelijk heb jij dezelfde gedachte om je treinflirt hier te vinden."

el rubio

10 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You entered the train in Breda or Tilburg and sat next to us. You were carrying a big red leather bag and had a note/sketchbook with you. You are a great flirt. We both know it. I would love to see your sketches sometime..."

Anoniem

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is al lange tijd geleden gebeurd, maar ik wist toen niet dat dit bestond. Ik stapte in op station Deurne en jij zat tegenover mij in de trein. Toen de trein in Helmond stopte en wegens technische redenen niet meer verder kon, raakte we aan de praat. We liepen samen naar de bus en toen we zagen dat het super druk was belde jij iemand die je op kon halen en naar Eindhoven kon brengen. Jij bood mij aan om mee te rijden en dit heb ik toen ook gedaan. We hebben leuk zitten te praten maar toen we in Eindhoven waren scheidde onze wegen. Ik ben met mijn domme hoofd helemaal vergeten om überhaupt je naam te vragen. Ik weet dat je vanuit Venlo was gekomen en zou graag nog ik contact met je willen komen."