jongen met bril

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je (in een 4tje) tussen Eindhoven en Weert. Naast mij (dus tegenover jou) zat een vrouwen te bellen in een vreemde taal. Je las een boek en luisterde naar muziek. Een aantal keer maakten we oogcontact. Je glimlachte. Je bent beeldschoon, ogen en lippen om bij weg te dromen, een gezonde blos op je wangen. Had ik maar het lef gehad om je aan te spreken! Ik had mijn kans moeten pakken toen de bellende vrouw wegging, maar helaas werd haar plaats al snel weer ingenomen (dit is geen excuus voor mijn lafheid...)"

Alexander

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amstel begon voor mij het gestuntel. Jou niet willen aankijken, maar toch wel. In de trein van Amstel naar Maastricht kwam je met een camera en laptop tegenover me zitten omdat daar een stopcontact was. Nog wat mislukte grappen gemaakt, om nog wat verder te stuntelen. Je was verder druk op je laptop, maar in Eindhoven kreeg je nog een goede reis toegewenst. Ik kreeg er lachende bruine ogen voor terug. En die fotos van je, mag ik die nog eens zien?"

Anoniem

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (bruine ogen, bruin haar, korte baard, zwarte hoodie) zat op mijn laptop te werken. Jij (lang bruin/lichtbruin haar, bruine ogen) zat schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad. Je was aan het praten met volgens mij een vriend en vriendin tijdens de reis, maar toen het wat drukker werd, keken we elkaar even aan, en daarna hadden we nog een aantal keer oogcontact. Reageer als jij het was :)"

Stev anoniem

26 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg.
"Je zat schuin tegenover mij in de stoptrein van 23:17 vanuit Eindhoven. Stapte in op strijp-s"

Colin

19 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Tilburg Centraal in de Intercity richting Eindhoven toen kwam ik een mooie dame tegen met lang blond haar en met een koptelefoon op en met een paar tassen erbij die schuin tegenover mij zat. Ik had witte nike airmax aan met rode opdruk een zwarte broek en een wit shirt van Eminem en ik had een bril op. Ik wil graag met je in contact komen omdat je er heel leuk uitziet en ik durfde je toen niet aan te spreken."

Jan

14 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben ingestapt in Eindhoven en jij kwam binnen met collega’s. Twee collega’s namen plaats naast en tegenover mij en jij ging schuin tegenover mij zitten aan de andere kant van het gangpad. Jullie hadden een uitje in Amsterdam en waren met 20 personen. Tijdens de rit kregen jullie van een collega een blikje drinken en een broodje. In Amsterdam gingen jullie in ieder geval een boottocht maken. Ik moest er zelf in Den Bosch uit en heb jullie een prettige dag gewenst, waarna je nog zei dat ik rustig aan kon sluiten. Dat was helaas niet mogelijk voor mij. Ik hoop je nog eens te kunnen treffen. Omdat de treinreis te kort was en je met veel collega’s was, was het verdere contact leggen niet mogelijk."

Anoniem

14 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegenover mij, aan de andere kant van het gangpad Ik was aan het praten met mijn maat over one piece, en hoe lang dit duurt, en dat ik een relatie zoek met iemand waar ik interesses mee deel (in dit geval ging het om one piece). Op dat moment onderbrak jij ons gesprek, om over one piece te praten, het was perfect. Ik hoop op deze manier graag nog met je in contact te komen omdat het in de trein helaas niet is gelukt."

E

13 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, jij stewardess bij transavia had een oplader nodig omdat jij die van jouw was vergeten, was van alles mis gegaan. We hadden een leuk gesprek tot aan tilburg en heb je mijn nummer gegeven maar in de haast omdat we al op tilburg aankwamen niet dubbel gecheckt of het goed is gegaan. Hoop je toch een keer uitgebreider te leren kennen en je mooie ogen wat langer te kunnen bewonderen."

Ruben

4 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op Eindhoven centraal. Jij had rood kort haar en coole tattoos, waarvan een nog in de folie. Ik heb donker haar en een zwarte jas en zat voor je"

ST

29 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"This morning on the railway station "Eindhoven Centraal" you asked me to help to put you on the train to "Amsterdam Centraal". Before we met each other at the ticket office on the station. I helped you to take the train to Amsterdam and waited on the platform till your train left. We wave goodbye when you left with the train. Hope you are doing well and hope to hear from you."

S

23 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen vrijdag (23 juni) zat ik tegenover je in de trein van Eindhoven naar Schiphol Airport van 13.17. We hadden meerder malen oogcontact (enkele maal langdurig) en lachte steeds naar elkaar. Tijdens de reis at je een broodje en ik wenste je smakelijk eten. Ik ben in ’s-Hertogenbosch uitgestapt en hadden oogcontact en zeiden nog tegen elkaar ‘tot ziens’. Lijkt me leuk om je nog eens te ontmoeten. Fijne dag toegewenst"

Maxim

22 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Enkhuizen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond tegenover mij bij de treindeur. Ik zat op een klapstoel, had een zwarte koffer en een blauwe rugzak bij me. We glimlachten..in Den Bosch uit het oog verloren."

Mich

18 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Blerick naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij Zwarte broek, witte top We keken elkaar aan en ik begreep dat je er niet fijn zat. Toen de persoon naast mij wegging wees ik naar de lege stoel en jij kwam naast mij zitten Je was onderweg naar Den Haag en ik gaf je de tip over de NS app. je vond hem handig. Jij sloeg een trein over vanwege je afspraak en stapte uit in Eindhoven daar gingen we ons eigen weg. IK zag je al gelijk vanaf je de trein in kwam tot dat je de trap af liep in Eindhoven."

Laura

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact op station Eindhoven. Jij liep over het perron richting de uitgang, met je leuke lach, lange haren en bril. Jouw leuke uitstraling toverde een glimlach op mijn gezicht. Helaas vertrok mijn trein en had ik geen tijd om naar je toe te lopen."

Bas

16 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Schiphol Airport. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen op in Helmond. Het gesprek ging over onze vermoeiende dag. Je mooie ogen lieten mij verdwalen! Je ging vanavond wat bestuurswerk doen voor je studentenvereniging, je had een bandje om van CDT."