Laura

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact op station Eindhoven. Jij liep over het perron richting de uitgang, met je leuke lach, lange haren en bril. Jouw leuke uitstraling toverde een glimlach op mijn gezicht. Helaas vertrok mijn trein en had ik geen tijd om naar je toe te lopen."

Bas

16 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Schiphol Airport. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen op in Helmond. Het gesprek ging over onze vermoeiende dag. Je mooie ogen lieten mij verdwalen! Je ging vanavond wat bestuurswerk doen voor je studentenvereniging, je had een bandje om van CDT."

J.

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een jongen die schuin tegenover mij heeft gezeten in de trein van Weert naar Einhoven. Toen we uitstapten op Eindhoven en ik naar de bushalte liep werd ik door deze jongen aangesproken. Hij gaf me een compliment over mijn haar. Helaas moest hij alweer snel weg om zijn overstap te halen. Hij ging met de roltrap naar perron 5 of 6. Ik zou hem graag nog willen bedanken voor het leuke compliment! :)"

Fem van mierlo

17 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Deze gezellige jongen kwam ik tegen na een macklemore concert, waar hij zelf ook was geweest maar helaas geen drankje mee heb kunnen nuttigen"

michelle

10 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"jij stapte in beetje aangeschoten we raakte in gesprek jij had dorst ik had nog een onaangebroken flesje water die heb ik je gegeven jij wilde proosten en stelde je voor als michelle 27jaar en je was onderweg naar vrienden tegenover station helmond we hadden het ook nog over de stoopjes hoop je nog een keer te spreken het was gezellig al was het maar 15 min"

Sjaak

6 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kreeg je flesje ijsthee niet goed open… ik heb je maar even geholpen. wie was je?"

X

28 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Horst-Sevenum verloren we elkaar uit het oog.
"Een tijdje terug stapte je op een vrijdagmiddag de trein in van Eindhoven Centraal naar Venlo. Ik zat er al, schuin tegenover je aan de andere kant. Jij een jongeman (20-30 jr. oud), rond de 185 cm, in het zwart gekleed (met hier en daar wat zilver), donker half lang haar, zwarte eyeliner onder je ogen en je had een gitaarkoffer bij je (student Rockacademie Tilburg?). Ik vond jou er heel gaaf uitzien, keek naar jou en jij glimlachte naar mij, maar ik keek helaas snel weg. Heel veel spijt van, was graag een gesprekje met je aangegaan. Op een gegeven moment ging je iets eten en je luisterde naar hard rock/heavy metal op je telefoon. Wij stapten beiden in Horst/Sevenum uit. Jij ging naar de bushalte, ik werd opgehaald. Ben jij die jongen of kent iemand deze (bas?)gitarist vd opleiding of uit Horst en omgeving, dan hoor ik dat heel graag."

L

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein naar Maastricht (17:27) op Eindhoven centraal, maar jij zat vermoedelijk al eerder in deze trein. Ik zat op een stoel in een andere vierzit, en jij op een enkele stoel schuin tegenover me. Je had een hockeystick bij je, een zwarte sport/weekendtas en droeg yeezy’s (schrijf je dat zo?). Hoe dan ook, je zag er fantastisch uit (blonde haren, blauwe ogen en een mooi gezicht, ik gok tussen de 20 en 23 jaar oud). Ik was een boek aan het lezen, maar werd regelmatig afgeleid. We hadden dan ook meerdere keren oogcontact. Ik twijfelde om iets te zeggen aangezien we in de stiltecoupé zaten. Toen ik de moed bijna bij elkaar had geschraapt stapte je uit in Weert.. ik heb nog gezocht op hockeyteams in Weert maar heb helaas niks kunnen vinden 😉 dan maar op deze manier proberen!"

M

16 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, jongen met een petje op, oortjes in en bril op zat al in de trein toen ik rond kwart voor negen in de ochtend op Eindhoven instapte. Je had een sweater aan met de Amerikaanse vlag er op. We keken elkaar vaak aan maar ik wist niet goed wat te doen."

A

11 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Redder in nood ! Jij helemaal in zwart gekleed met zwarte dr martens Je at een broodje op Eindhoven Centraal op spoor 5 in de kios , ik zei nog Smakelijk eten , we zaten in de trein naar Amsterdam Centraal Ik rood haar en zwarte bril kreeg met drie Chinezen een woordenwisseling en jij kwam ter hulp ♥️"

Evi

29 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldrop naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond voor het station Geldrop te roken buiten toen ik aan kwam lopen. Ik ging naar boven en jij kwam niet veel later ook op het perron staan. Toen de trein arriveerde liep jij richting mijn kant en ik richting jouw kant, we liepen elkaar voorbij toen we wilde instappen in beide een andere coupé en maakte oogcontact. Op station Eindhoven wachtte ik beneden op een vriendin, ik zag je uiteindelijk beneden weer en we keken elkaar nog een keer aan toen je me voorbij liep. Uiteindelijk zag ik je nog bij de stoplichten staan en liep je richting de Primark. Je had een donker blauwe jas, jeans en grijze nike’s (ik dacht) air jordan. Je trok mijn aandacht, wie weet vinden we elkaar via deze weg weer."

Anoniem

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station weert om naar eindhoven te gaan, ik ging zitten en jij zat aan de andere kant bij de 4 stoelen. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en je lachte naar mij toen je muts viel. We stapten allebij uit in eindhoven centraal alleen ik moest de trap omlaag en dan naar links terwijl jij naar rechts ging. Meteen daarna had ik spijt dat ik niet een gesprek had aangebroken. Het meisje met een zwarte muts en airpods in ik hoop dat je dit leest😁"

Jeroen

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Utrecht ivm werk en droeg een sjaal, alleen ivm aanrijding met een persoon werd de andere trein ook bij jou in de trein geduwd. We gingen beide naar Eindhoven, alleen het was veel te druk. Wel leuk dat zo die 2 oudere vriendinnen elkaar zagen in de trein xD Ik had een doos vast wat het niet makkelijker maakte. Je moest nog de fiets naar huis nemen en ik de bus. Toen we uit de trein stapte zei je nog dat het leuk zou zijn als we trein buddies worden, wat mij heel leuk lijkt. Helaas heb ik je naam of nummer niet gevraagd. De komende dagen werk ik gelukkig in Eindhoven. Mocht je dit toch lezen, ik kon totaal niet slapen en was uiteindelijk meer dan 48 uur wakker. Alleen hoopte via deze manier nog in contact te kunnen komen. En anders misschien later :)"

Dennis

26 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Sittard. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was het meisje dat schuin tegenover mij zat met haar schoenen op de stoel. Had je eigenlijk moeten waarschuwen dat je daar een boete voor kon krijgen, maar je was een tijdje muziek aan het luisteren en was zelf ook met mijn eigen zaken bezig. Pas toen je bijna uitstapte was er een moment van oogcontact en voor ik het wist was je weg! Denk dat de kans klein is dat jij dit leest, maar zo ja dan ken ik nog wel een leuk restaurant in Eindhoven!"

Co

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was op weg naar Eindhoven. Je vertelde dat jouw kat was weggelopen en dat je die weer ging ophalen."