Evi

29 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldrop naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond voor het station Geldrop te roken buiten toen ik aan kwam lopen. Ik ging naar boven en jij kwam niet veel later ook op het perron staan. Toen de trein arriveerde liep jij richting mijn kant en ik richting jouw kant, we liepen elkaar voorbij toen we wilde instappen in beide een andere coupé en maakte oogcontact. Op station Eindhoven wachtte ik beneden op een vriendin, ik zag je uiteindelijk beneden weer en we keken elkaar nog een keer aan toen je me voorbij liep. Uiteindelijk zag ik je nog bij de stoplichten staan en liep je richting de Primark. Je had een donker blauwe jas, jeans en grijze nike’s (ik dacht) air jordan. Je trok mijn aandacht, wie weet vinden we elkaar via deze weg weer."

Anoniem

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station weert om naar eindhoven te gaan, ik ging zitten en jij zat aan de andere kant bij de 4 stoelen. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en je lachte naar mij toen je muts viel. We stapten allebij uit in eindhoven centraal alleen ik moest de trap omlaag en dan naar links terwijl jij naar rechts ging. Meteen daarna had ik spijt dat ik niet een gesprek had aangebroken. Het meisje met een zwarte muts en airpods in ik hoop dat je dit leest😁"

Jeroen

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Utrecht ivm werk en droeg een sjaal, alleen ivm aanrijding met een persoon werd de andere trein ook bij jou in de trein geduwd. We gingen beide naar Eindhoven, alleen het was veel te druk. Wel leuk dat zo die 2 oudere vriendinnen elkaar zagen in de trein xD Ik had een doos vast wat het niet makkelijker maakte. Je moest nog de fiets naar huis nemen en ik de bus. Toen we uit de trein stapte zei je nog dat het leuk zou zijn als we trein buddies worden, wat mij heel leuk lijkt. Helaas heb ik je naam of nummer niet gevraagd. De komende dagen werk ik gelukkig in Eindhoven. Mocht je dit toch lezen, ik kon totaal niet slapen en was uiteindelijk meer dan 48 uur wakker. Alleen hoopte via deze manier nog in contact te kunnen komen. En anders misschien later :)"

Dennis

26 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Sittard. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was het meisje dat schuin tegenover mij zat met haar schoenen op de stoel. Had je eigenlijk moeten waarschuwen dat je daar een boete voor kon krijgen, maar je was een tijdje muziek aan het luisteren en was zelf ook met mijn eigen zaken bezig. Pas toen je bijna uitstapte was er een moment van oogcontact en voor ik het wist was je weg! Denk dat de kans klein is dat jij dit leest, maar zo ja dan ken ik nog wel een leuk restaurant in Eindhoven!"

Co

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was op weg naar Eindhoven. Je vertelde dat jouw kat was weggelopen en dat je die weer ging ophalen."

Maaike

9 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Weert. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij bent een jongen met blond haar. Spijkerbroek, witte schoenen en een rugzak met gekleurde patronen. Ik vond je meteen mega leuk en zocht oogcontact. Dit lukt 4/5 keer. We stonden toen allebei nog te wachten op Strijp-S spoor 4 voor de sprinter naar Weert. Ik moest er in Eindhv uit en heb jou niet meer gezien. Dat vind ik super jammer ik zou je graag nog eens zien en spreken. Ik ben een blond meisje, lichtblauwe jas en een bril. Ik had ook een gele jumbo tas bij me."

Roy

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal.
"We troffen elkaar op het perron, rond 12u40. We raakten aan de praat nadat ik contact maakte met jouw lieve hond. Ik zou jou graag beter willen leren kennen."

Arjen

25 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Je had nogal haast om de sprinter te halen toen je uit de intercity kwam en verloor daarbij een pakje sigaretten. Je hoorde niet dat het halve perron riep dat je iets verloren was, al keek je nog wel om tijdens je sprint. Ik ben achter je aan gesprint om het terug te brengen. Daarbij verloor ik dan weer iets wat tussen de rails belandde. De soepele momenten stapelden zich op. Ik drukte het in de handen van een man bij de deur van je sprinter, omdat de deuren dicht gingen en riep daarbij, dit is van die vrouw met de blauwe jas. Ik ben nu wel heel benieuwd, heb je je peuken nog teruggekregen? Ik had een uniform aan en zat met je in de coupe en jij dus een blauwe jas en had aan je tassen te zien net geshopt in Utrecht."

Caitlyn

15 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover mij in de trein en had een paarse telefoon en zwarte trui aan. Ik liet nog mn laptophoes vallen."

Frank

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Met de trein van 23:21 ging ik terug naar Tilburg in het gezelschap van mijn dochter nadat we in Eindhoven een concert van Venice hadden bezocht. Jij had ons herkend en sprak mij meteen aan toen wij tegenover je zaten. We hadden al meteen al een gesprek over Venice en het al dan niet meedoen met de Nijmeegse vierdaagse. Ik vond het een heel gezellig en leuk gesprek en vond het jammer dat je uitstapte in Oisterwijk. Ik zou graag nog verder met je praten maar helaas heb ik je naam / telefoonnummer niet gevraagd. Als je dit leest en je het ook leuk vind om verder te praten met mij bijvoorbeeld over Venice, reageer dan a.j.b. op deze oproep!"

Michiel

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht knappe jongeman, ik vermoed tussen de 30 en 40 jaar, zwart haar met slag, (klein) baardje, licht getint, ik denk lengte tussen de 1m70 en 1m80, licht Brabants accent (als ik mij goed herinner) en oranje-rode polo/ shirt aan. We keken elkaar een paar keer recht in de ogen terwijl jij je spullen pakte (volgens mij een donkere vrij grote rugzak). Ik, man, 1m75, bruin/grijzend stijl half lang haar, bruine ogen, gebruind door de zon, klein dun goud kettinkje om, armbandje in de kleuren van de regenboog, donkerblauw overhemd, spijkerbroek, zandkleurige sneakers en had een klein zilverkleurig koffertje op wieltjes bij mij. We troffen elkaar in de intercity (10/09/22 vertrek 20.34 vanaf Eindhoven richting Enkhuizen). We zaten achter elkaar, bovenin de dubbeldekker. Je stapte uit in Utrecht. Volgens mij was het 21.25. Toen je aanstalten maakte om uit te stappen, stond je op en keek mij recht in de ogen. Je maakte een compliment over mijn haar. Ik was compleet uit het veld geslagen, ik reageerde slechts met ‘Stoer’. Verder kon ik niets zinnigs uitbrengen. Meer woorden volgden er niet, ook niet van jou. Wel keken we elkaar nog even recht in de ogen. Je stapte uit en vanaf het perron keek je mij weer aan, je zwaaide naar mij en ik knikte terug. Toen de trein wegreed kon ik mijzelf wel door de kop schieten. Waarom was ik niet wat assertiever geweest? Het ging ook allemaal zo snel. Pas achteraf besefte ik mij dat ik ook had moeten uitstappen… Jij durfde de eerste stap te nemen, laat ik nu de tweede stap nemen. Ik hoop je via deze weg terug te vinden. Als je jezelf herkent in deze situatie, reageer dan. Ik zou je graag nog eens ontmoeten!"

Jan Anoniem

21 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, elegante slanke man, stapte zonder kaartje in de treinvervangende bus In Best en vroeg de Engelstalige chauffeur of je een kaartje kon kopen. Toen dat niet lukte stapte je in en legde ik je uit hoe het werkt met OV-kaart. Je had lang geen trein gereden. Ik stapte uit bij Strijp-S, jij reed door naar Centraal waar je had afgesproken op een terras. Ik zag meteen dat je een aantrekkelijke man was, maar had pas laat in de gaten dat er mogelijk een klik was. We zwaaiden nog naar elkaar toen de bus wegreed. Ik, iets oudere man met iets te lang krulhaar en stoppelbaard, zou je graag weer ontmoeten. Reageer ajb."

Marvin

16 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Blonde jongen (met een iPhone, zilveren horloge en een armband) die naast me zat in treinvervangend vervoer vanaf Boxtel naar Eindhoven."

hapee

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Een flirt is een groot woord. Ik zat op het bankje aan de Maas in Steyl en jij kwam bij me zitten. Toen het pontje kwam vertrok ik met mijn fiets. Daarna was er spijt."

C

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Eindhoven in en ging naast jou zitten, jij hebt blond haar en droeg een wit shirt, lichtblauwe jeans, witte schoenen en (ik denk) een licht beige jas. Ik heb zwart haar en droeg een blauw t-shirt, zwarte korte broek en zwarte schoenen. Jij was met jouw mondkapje aan het friemelen en ik stelde er een vraag over, we raakten in een kort en gezellig gesprek, ik moest in Sittard over stappen en durfde uiteindelijk jouw nummer niet te vragen. Hopelijk zie je dit en wordt het de volgende keer een lang en gezellig gesprek!"