Je flirt uit het oog verloren op Station Ede Centrum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A

9 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede Centrum naar station Amersfoort Centraal.
"Op zoek naar de blonde jongedame met witte schoenen, die dinsdag 09-07 ~07:00 tegenover mij zat in de vierzits. Je had oordopjes in, en ik moest zwaaien voor je aandacht, zodat ik mijn lege koffiebekers in de vuilnisbak kon doen. Ik, kort zwart haar, zwarte jas, blauwe spijkerbroek, en zwarte schoenen."

Ds

7 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede Centrum Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Bij het uitstappen keek ik op om op te staan, nadat ik me jas en tas goed had gedaan. We keken elkaar vervolgens een paar tellen in de ogen aan. Maar ik moest eruit. Jij, blonde dame met zwarte bril en blauwe jas. Ik, getint met donker haar, zwarte jas en tas. Zin om eens wat te drinken?"

A

26 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede Centrum naar station Amersfoort Centraal.
"Onder het motto "wie niet waagt...". Donderdag 26 januari vroeg in de ochtend stapte je in op station Ede-Centrum. Jammer genoeg kwam er niet echt een mogelijkheid om je aan te spreken. Nadat je was gaan zitten, begon je aan een beker yoghurt met oordoppen in. Af en toe keek je wel om je heen, maar als ik opkeek, draaide je (toevallig) net weg. Je had een donker bont-achtige jas aan, lichtblauwe spijkerbroek, witte schoenen, zwarte tas, bruin haar, en een bril op."

A

16 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ede Centrum. Op station Ede Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hello you, met je eeuwige zwarte schoenen, blauwe broek en zwart/wit shirt. Kom je geregeld tegen 's ochtends in de trein als ik instap. Je zit dan vaak in die lounge gedeelte of op een van de zitplaatsen naast de deur. Andere mensen lijken je een beetje te mijden, denk dat je muziek vaak te hard staat ;). Vaak druk op je telefoon, alsof je zelf ook vermeden wilt worden. Gisteren was ik iets eerder van me werk gegaan en op me weg terug zag ik je ineens zitten in de coupe bij een vierzits. Weer met je muziek hard aan en op je telefoon bezig. Maar je liet je eens van een andere kant zien. Twee vrouwen met een kinderwagen zaten op de plek waar jij normaal zit en de baby keek je de hele tijd aan. Tot me verbazing begon je gekke bekken te trekken naar het meisje en was je soort van kiekeboe aan het spelen met haar. Vond het leuk je op een andere manier te zien. Je zou die kant eens vaker moeten laten zien, misschien eens aan mij?"

Henk

21 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagnacht om 00:45 kwam ik aangelopen op station Ede-Wageningen. Onderweg naar het perron spraken jij en een vriendin mij aan om te vragen waar jullie de trein naar Ede-centrum konden vinden. Na het beantwoorden van deze vraag scheidden onze wegen voor even. Toen ik even later plaats had genomen in de trein, zag ik dat jullie er ook aan kwamen gelopen. Je vriendin liep verder door naar het achterste gedeelte van de trein. Wij raakte wederom in gesprek en je nam plaats op de bank naast me. We hebben tien minuten lang gesproken/gelachen over werkelijk van alles en nog wat. Na wat blijkbaar alweer tien minuten waren, kwamen we aan op Ede-centrum waar je met je vriendin uit zou gaan. Voor ik goed kon beseffen hoe leuk ik je eigenlijk wel niet vond, was het voor jou alweer tijd om de trein te verlaten. Je zwaaide nog twee keer naar me en voor ik het wist kwam de trein alweer in beweging. Ik was te laat, ik weet niet eens je naam. Ik weet alleen dat je uit Veenendaal komt. Als je dit leest, ik zou heel graag een keer een drankje met je drinken."

Verliefd-trein

7 mei 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede Centrum naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen woensdag in de trein van 8:32 van station Ede naar Amersfoort kwam ik in gesprek met een leuke meid van rond de 25. Helaas was de treinreis veel te kort om goed kennis te maken daarom probeer ik via deze website opnieuw met je in contact te komen. Jij had blond haar, blauwe ogen en je droeg een jeans met een G-star t-shirt. Nadat de conducteur langs was geweest kwamen we aan de praat over de absurd hoge prijzen van de treinkaartjes die de NS hanteert. Veel te snel was onze treinreis voorbij..."