Je flirt uit het oog verloren op Station Ede-Wageningen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A

29 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Sprinter Ede-Wageningen van 12.42, zaterdag 29 juni. Gezocht: lange, jonge, verzorgde man, kort blond haar, mooie lach. Volgens mij had je me snel in de gaten toen ik de trein in kwam op Ede-Wageningen en zag ik je een aantal keer mijn kant op kijken. Ik was echter te verlegen om op je aardige blikken in te gaan. Je hielp een oudere vrouw met een visuele beperking met uitstappen op Arnhem Centraal, en wachtte met haar op assistentie van de NS. Terwijl je met haar wachtte, was ik ondertussen mijn vouwfiets uit elkaar aan het vouwen. We liepen tegelijkertijd de trappen af en jij gooide beneden een blikje energy zero drink weg. Ondertussen was ik aan het bedenken hoe ik je kon aanspreken, want je hebt een leuke uitstraling, mooie lach, en je bent zorgzaam. Op dat moment kon ik echter even niets verzinnen en was het vaak bu-j te bang op mij van toepassing. Ik droeg een gekleurde jurk en zonnebril. Lang verhaal kort: ik zou graag nog een keer echt met je willen praten! :)"

Eric

28 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond rond 21:45 gezellig gekletst met een vrouw die onderweg was naar Hoevelaken en dit weekend 60 km ging racefietsen voor de Hartstichting. Je was samen met een vriendin, een derde vriendin was in Amersfoort overgestapt op andere trein. Ik was met een vriend en ook een derde vriend van ons was daar overgestapt. Je raakte mijn schouder nog even aan toe je uitstapte en ik ben erg benieuwd wie je bent. Ik kom uit Voorthuizen. Je vriendin ging vanaf Hoevelaken verder naar Zeewolde."

Elise Meester

20 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Den Helder. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond naast je in de overvolle trein van Ede richting Amsterdam, in het gangpad. Jij, blond haar, lang, blauwe blouse, en een paar van de vriendelijkste ogen die ik ooit had gezien. Hoewel ik zelden zwart draag was ik vandaag op weg naar een serieus interview, dus ik droeg een zwart jack en ripped jeans. Ik werd een beetje verlegen, moet ik eerlijk bekennen, dus na één keer oogcontact begon ik druk mijn WhatsAppjes te beantwoorden. Ik heb geen idee wie je bent maar je uitstraling raakte me. Mocht je dit ooit lezen en nog single zijn :-) lijkt het me heel leuk om eens contact te hebben."

Stijn

30 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in de sprinter omdat het chaos was richting Utrecht Centraal. We hadden leuk oogcontact en ik was gegrepen door haar mooie en lieve gezicht. Ik had gehoopt dat ze misschien in hetzelfde parket zat als ik zodat ik haar kon aanspreken bij het overstappen en haar naam vragen, maar ze liep snel de andere kant uit op het station. Ze had lang haar bruin haar, een mooie witgrijse wollen jas aan met een leuke zilveren armband met allemaal dingetjes om haar linkerpols. Ik zou het erg leuk vinden om je nog een keer te zien! Misschien kunnen we dan nog een keer onze non verbale frustratie delen over de NS :)"

Jasmijn

27 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Schuin tegenover mij zat je met vrienden op Koningsdag in de trein, terug van een leuke dag weggeweest naar huis, denk ik. Ik stond in de gang bij de deur. De gezelligheid bij jouw vrienden was nog sterk aanwezig, want een van je vrienden speelde op een harmonica. Iedere keer als onze blikken elkaar kruisten glimlachten we naar elkaar, jij met sprekende ondeugende ogen en allebei met vlaggetjes op onze wangen."

Richard

21 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik kwam rond 21:10 Centraal Station Arnhem ingelopen en ik zag je samen met je collega bij de poortjes staan ik dacht nog even ik klim over het poortje heen dan spreek ik je vast wel weer...ik had een blauwe jas donker blauwe broek en grijze schoenen aan en ben lang slank en misschien een beetje stuntelig. Jij had een mooi opvallende gele outfit aan en je hebt lang blond haar en hele mooie levendige ogen. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ben benieuwd.... Groetjes Richard"

Joost

15 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging voor me zitten in de trein richting Utrecht. Me grijze koffer stond een beetje in de weg. (Sorry daarvoor) Je probeerde onopvallend naar me te kijken, en ik naar jou. Ik reis niet vaak met de trein waardoor de kans klein is dat ik je vaker zie."

Joost

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je benadrukte op bijzondere wijze je onhandigheid met de oplader van je telefoon. Stopte de stekker in het stopcontact naast mij en gunde mij zicht op zoveel moois. Jij wenste mij nog een fijne reis en ik zei ik zal je missen vervolgens bleef je op het perron staan naar de trein gekeerd tot deze weg reed. Bedankt voor deze snoeiharde flirt."

Anne

2 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op Ede Wageningen rond 22:00, zwart north face petje blauwe bomberjack, groene Nike trainer witte sneakers. Je keek een paar keer naar mij en ik naar jouw, glimlachte zo lief! We stapten beide uit op Amersfoort centraal. Ik ging naar perron 1 jij liep het station uit maar kwam later terug Beide naar Vathorst waar ik je nogmaals zag met je mooie glimlach, we stapten beide uit daarna verdween je! Wie ben je … waar ben je"

Laurens

27 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein richting Nijmegen. Ik stapte om 16:23 in op Utrecht Centraal. Jij had een bril in je donkere, losse haar gestoken. Ik had een bril met een dik zwart montuur. We hadden oogcontact over de stoelen heen. Toen ik dat nog een keer wilde omdat ik benieuwd naar je was, was je plots weg. Kennelijk uitgestapt bij Ede-Wageningen. Ik zou ook wel eens de andere helft van je gezicht willen zien."

Iris

15 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Utrecht op de trein naar Nijmegen. Je kwam naast me zitten bij gebrek aan plekken bij het raam, maar omdat het de stiltecoupé was konden we geen gesprek voeren. Dat zou ik graag alsnog doen! Je bent lang, donker haar en draagt een bril. Ik draag ook een bril en had een blauwe doorweekte jas aan vanwege de regen"

Anoniem

18 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag 18 juni rond 14.00 en ik stapte op de trein in Utrecht Centraal ri Ede-Wageningen. Jij zat al in de coupe met je vriend in een vier zit plek. Het was op de benedenverdieping van de trein. Ik ging op de plek zitten achter jullie vier zit plek. En kon jou vanachter de stoelen en tussen de stoelen door precies zien. Ik had het eerst niet in de gaten maar op een gegeven moment keken we elkaar steeds aan. Ik moest er van lachen. Maar voelde me ook opgelaten. Voordat we op station Ede Wageningen aankwamen ben ik opgestaan en naar de hal gelopen. Ik kon de spanning even niet meer aan. Kort daarna waren jij en je vriend ook opgestaan en bepakt en bezakt in de hal gaan staan. Eenmaal op het station aangekomen liep ik nog een heel stuk achter jullie aan. Bij het uitchecken keek ik tegen de zon in maar stonden we zo goed als tegenover elkaar, vanwege de zon trok ik, denk ik, een moeilijk gezicht. Ik hoop dat dat je niet heeft afgeschrikt. Eenmaal aan de andere kant van het station raakte ik je kwijt toen jullie richting de bussen liepen. Ik was een beetje overdonderd door ons oogcontact en durfde niet iets te doen. Echter vond ik dit voorval heel erg leuk en bleef het in mijn hoofd spoken ergens vind ik het jammer dat ik niks heb durven ondernemen. Ik ben die dame met bruin halflang haar een bril lichtgrijsgroene tuinbroek met zwart shirtje eronder. En jij had kort blond haar en blauwe ogen. T-shirt en spijkerbroek dragend. Jullie hadden grote tassen bij jullie en ik hoorde je in de trein iets zeggen van, oh als ik eenmaal thuis ben ga ik eerst douchen. Wie weet lees je dit bericht. Zou je graag nog eens zien. Was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar !"

Anna

14 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, sportieve man met donker haar, bril, Nomadjas en wandelschoenen, stapte in dezelfde trein als ik (treinstel 8642, 1e klas). We hadden een paar keer voorzichtig oogcontact, ik was benieuwd naar je, maar je stapte helaas iets eerder uit dan ik (in Ede-Wageningen). Ik vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken, wist ook niet hoe. Misschien vind jij het ook jammer, lees je dit en wil je me schrijven."

L

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Ede-Wageningen, jij liep vanaf perron 3 naar de andere kant van het station om de trein richting Amersfoort te nemen om 11.53. Ik stond te wachten op de trein richting Amsterdam Rai van 11.56. Toen jouw trein wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Lijkt me leuk om met jou in contact te komen!"

J

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen. Ik was iets vroeg bij de deur dus keek rond en keken elkaar kort aan. Je zat op die bogen van de treindeur aan de andere kant een boek te lezen. Witte oortjes in (AirPods?) en ik geloof witte schoenen. Ik had een grijs vest aan, groen short en een zwarte rugzak. Airpods in, die ik uit deed. Een andere jongen aanspreken is al lastig genoeg zeker met anderen eromheen. Ik moest uitstappen bij ede-wageningen voordat ik je durfde aan te spreken. Ik stapte in bij Utrecht"