Je flirt uit het oog verloren op Station Ede-Wageningen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Joost

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je benadrukte op bijzondere wijze je onhandigheid met de oplader van je telefoon. Stopte de stekker in het stopcontact naast mij en gunde mij zicht op zoveel moois. Jij wenste mij nog een fijne reis en ik zei ik zal je missen vervolgens bleef je op het perron staan naar de trein gekeerd tot deze weg reed. Bedankt voor deze snoeiharde flirt."

Anne

2 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op Ede Wageningen rond 22:00, zwart north face petje blauwe bomberjack, groene Nike trainer witte sneakers. Je keek een paar keer naar mij en ik naar jouw, glimlachte zo lief! We stapten beide uit op Amersfoort centraal. Ik ging naar perron 1 jij liep het station uit maar kwam later terug Beide naar Vathorst waar ik je nogmaals zag met je mooie glimlach, we stapten beide uit daarna verdween je! Wie ben je … waar ben je"

Laurens

27 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein richting Nijmegen. Ik stapte om 16:23 in op Utrecht Centraal. Jij had een bril in je donkere, losse haar gestoken. Ik had een bril met een dik zwart montuur. We hadden oogcontact over de stoelen heen. Toen ik dat nog een keer wilde omdat ik benieuwd naar je was, was je plots weg. Kennelijk uitgestapt bij Ede-Wageningen. Ik zou ook wel eens de andere helft van je gezicht willen zien."

Iris

15 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Utrecht op de trein naar Nijmegen. Je kwam naast me zitten bij gebrek aan plekken bij het raam, maar omdat het de stiltecoupé was konden we geen gesprek voeren. Dat zou ik graag alsnog doen! Je bent lang, donker haar en draagt een bril. Ik draag ook een bril en had een blauwe doorweekte jas aan vanwege de regen"

Anoniem

18 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag 18 juni rond 14.00 en ik stapte op de trein in Utrecht Centraal ri Ede-Wageningen. Jij zat al in de coupe met je vriend in een vier zit plek. Het was op de benedenverdieping van de trein. Ik ging op de plek zitten achter jullie vier zit plek. En kon jou vanachter de stoelen en tussen de stoelen door precies zien. Ik had het eerst niet in de gaten maar op een gegeven moment keken we elkaar steeds aan. Ik moest er van lachen. Maar voelde me ook opgelaten. Voordat we op station Ede Wageningen aankwamen ben ik opgestaan en naar de hal gelopen. Ik kon de spanning even niet meer aan. Kort daarna waren jij en je vriend ook opgestaan en bepakt en bezakt in de hal gaan staan. Eenmaal op het station aangekomen liep ik nog een heel stuk achter jullie aan. Bij het uitchecken keek ik tegen de zon in maar stonden we zo goed als tegenover elkaar, vanwege de zon trok ik, denk ik, een moeilijk gezicht. Ik hoop dat dat je niet heeft afgeschrikt. Eenmaal aan de andere kant van het station raakte ik je kwijt toen jullie richting de bussen liepen. Ik was een beetje overdonderd door ons oogcontact en durfde niet iets te doen. Echter vond ik dit voorval heel erg leuk en bleef het in mijn hoofd spoken ergens vind ik het jammer dat ik niks heb durven ondernemen. Ik ben die dame met bruin halflang haar een bril lichtgrijsgroene tuinbroek met zwart shirtje eronder. En jij had kort blond haar en blauwe ogen. T-shirt en spijkerbroek dragend. Jullie hadden grote tassen bij jullie en ik hoorde je in de trein iets zeggen van, oh als ik eenmaal thuis ben ga ik eerst douchen. Wie weet lees je dit bericht. Zou je graag nog eens zien. Was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar !"

Anna

14 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, sportieve man met donker haar, bril, Nomadjas en wandelschoenen, stapte in dezelfde trein als ik (treinstel 8642, 1e klas). We hadden een paar keer voorzichtig oogcontact, ik was benieuwd naar je, maar je stapte helaas iets eerder uit dan ik (in Ede-Wageningen). Ik vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken, wist ook niet hoe. Misschien vind jij het ook jammer, lees je dit en wil je me schrijven."

L

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Ede-Wageningen, jij liep vanaf perron 3 naar de andere kant van het station om de trein richting Amersfoort te nemen om 11.53. Ik stond te wachten op de trein richting Amsterdam Rai van 11.56. Toen jouw trein wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Lijkt me leuk om met jou in contact te komen!"

J

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen. Ik was iets vroeg bij de deur dus keek rond en keken elkaar kort aan. Je zat op die bogen van de treindeur aan de andere kant een boek te lezen. Witte oortjes in (AirPods?) en ik geloof witte schoenen. Ik had een grijs vest aan, groen short en een zwarte rugzak. Airpods in, die ik uit deed. Een andere jongen aanspreken is al lastig genoeg zeker met anderen eromheen. Ik moest uitstappen bij ede-wageningen voordat ik je durfde aan te spreken. Ik stapte in bij Utrecht"

Jasper

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De drukste trein was de leukste rit. Jij ging naar Leeuwarden, ik naar ADE. Jij deed je koptelefoon af om de drukte mee te krijgen, en we raakte aan de praat. Na ons geklets heb ik me alleen maar dom gevoeld aangezien ik geen enkel idee heb op welke manier wij elkaar nog mogelijk gaan ontmoeten. Ik hoop dat we eens een Guinness kunnen drinken samen!"

-

6 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Beide stapten we op Utrecht centraal rond 18.45 op de trein, jij alleen en ik met een vriendin. Je kwam bij ons zitten bij de vierszit en trok gelijk mijn aandacht. Ik en mijn vriendin waren veel aan het lachen en dat trok ook jouw aandacht. Zo nu en dan gaf jij ons een vrolijke lach terug. Bij Ede Wageningen vroeg ik aan mijn vriendin waar we waren, jij zei: ‘Ede Wageningen’ en je stapte hier uit. Je keek nog even achterom en vanuit buiten keek jij nog naar binnen, we zwaaiden nog even naar elkaar. Helaas heb ik niet om je nummer gevraagd maar nu heb ik hier spijt van. Jij droeg een grijze trui en had zwarte oortjes bij je. Ik droeg een zwarte short met een zwart witte top en heb blond haar. Naast mij zat mijn vriendin in het wit gekleed met bruin haar."

Edwin

17 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden even gebabbeld nadat je me uitnodigde om naast je te zitten tussen de coupés in. Ik was de programmeur met de plek op zijn enkel. Jij kwam net van werk en ging nog even een patatje scoren onderweg naar huis in Arnhem"

mo

20 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Ede-Wageningen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We rookten samen een sigaretje op t perron, je naam is Oumaima en je moest ergens heen waar je geen zin in had. Ik ben Mo en ging naar de veluwe. Dit vond plaats in Station Amsterdam-zuid op perron 2. De trein was aangekomen en durfde je niet om je insta te vragen!"

Joost

6 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Ede wageningen station oogcontact, en ook op de zelfde overstap op Amersfoort Centraal richting zwolle. In die trein elkaar uit het oog verloren. Ik droeg een pet, jij donkere krullen, bril, groene jas. Groetjes Joost"

Joost

27 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zag je vlak voordat ik uit moest stappen in Ede-Wageningen. Je zat op het balkon, naast het toilet. Ik moest naar het toilet, maar het was bezet. Ik keek naar je, want je zat daar heel mooi te wezen. Je had een diep decolleté, volgens mij wat expres. Je was niet verlegen. Nadat je zag dat ik naar je keek liet je me nog meer zien. Het zag er prachtig uit en ik houd van je lef en wat je daar deed, wel stout. Ik houd zelf ook van zo stout zijn. Ik zou je graag nog eens zien, heel graag. Je had zwart haar, een zwarte broek aan, een lichte blouse, half open, een gele tas, je gooide je sleutels in je tas."

T

5 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station Zutphen rond 21:20 kwam ik het perron oplopen waar jij al stond te wachten. We hadden vluchtig oogcontact voor de trein richting Arnhem aankwam en ineens voelde deze ijskoude avond een stukje warmer aan. Pas in Arnhem zag ik je weer bij het uitstappen waar onze blikken kruisten, ik moest hier de overstap maken richting Utrecht en dacht je niet meer te zullen zien... tot op vrijwel het laatste moment je toch ook het zelfde perron opliep en net na mij de trein instapte, ik hield de coupedeur voor je open waarop je mij bedankte en aankeek(denk ik, want je bril was inmiddels erg beslagen door je mondkapje) je stem klonk zo warm en lief dat ik direct te nerveus was om iets te zeggen en enkel naar je kon glimlachen... het was pas toen ik was gaan zitten dat ik besefte dat je dit door mijn mondkapje überhaupt niet hebt kunnen zien. Wat baal ik er van dat ik niet naar je toe kwam of iets heb gezegd want kort daarna stapte je al uit in ede-wageningen. je bent niet zo heel erg lang, hebt prachtig stijl bruin haar en een beetje een ronde bril. Je had geloof ik een licht roze sjaal om en een soort biotas met een groen logo "switch" er op(meen ik) bij je. Ik, droeg een witte trui, daarover een redelijk lange zwarte jas en had een rugzak mee. Heb kort donkerbruin krullend haar en ben dusdanig lang dat ik nauwelijks door de treindeur pas. Dus, als je nog eens naar elkaar zou willen glimlachen, dit keer zonder mondkapje en beslagen bril?"