Anna

14 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, sportieve man met donker haar, bril, Nomadjas en wandelschoenen, stapte in dezelfde trein als ik (treinstel 8642, 1e klas). We hadden een paar keer voorzichtig oogcontact, ik was benieuwd naar je, maar je stapte helaas iets eerder uit dan ik (in Ede-Wageningen). Ik vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken, wist ook niet hoe. Misschien vind jij het ook jammer, lees je dit en wil je me schrijven."

L

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Ede-Wageningen, jij liep vanaf perron 3 naar de andere kant van het station om de trein richting Amersfoort te nemen om 11.53. Ik stond te wachten op de trein richting Amsterdam Rai van 11.56. Toen jouw trein wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Lijkt me leuk om met jou in contact te komen!"

J

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen. Ik was iets vroeg bij de deur dus keek rond en keken elkaar kort aan. Je zat op die bogen van de treindeur aan de andere kant een boek te lezen. Witte oortjes in (AirPods?) en ik geloof witte schoenen. Ik had een grijs vest aan, groen short en een zwarte rugzak. Airpods in, die ik uit deed. Een andere jongen aanspreken is al lastig genoeg zeker met anderen eromheen. Ik moest uitstappen bij ede-wageningen voordat ik je durfde aan te spreken. Ik stapte in bij Utrecht"

Jasper

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De drukste trein was de leukste rit. Jij ging naar Leeuwarden, ik naar ADE. Jij deed je koptelefoon af om de drukte mee te krijgen, en we raakte aan de praat. Na ons geklets heb ik me alleen maar dom gevoeld aangezien ik geen enkel idee heb op welke manier wij elkaar nog mogelijk gaan ontmoeten. Ik hoop dat we eens een Guinness kunnen drinken samen!"

-

6 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Beide stapten we op Utrecht centraal rond 18.45 op de trein, jij alleen en ik met een vriendin. Je kwam bij ons zitten bij de vierszit en trok gelijk mijn aandacht. Ik en mijn vriendin waren veel aan het lachen en dat trok ook jouw aandacht. Zo nu en dan gaf jij ons een vrolijke lach terug. Bij Ede Wageningen vroeg ik aan mijn vriendin waar we waren, jij zei: ‘Ede Wageningen’ en je stapte hier uit. Je keek nog even achterom en vanuit buiten keek jij nog naar binnen, we zwaaiden nog even naar elkaar. Helaas heb ik niet om je nummer gevraagd maar nu heb ik hier spijt van. Jij droeg een grijze trui en had zwarte oortjes bij je. Ik droeg een zwarte short met een zwart witte top en heb blond haar. Naast mij zat mijn vriendin in het wit gekleed met bruin haar."

Edwin

17 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden even gebabbeld nadat je me uitnodigde om naast je te zitten tussen de coupés in. Ik was de programmeur met de plek op zijn enkel. Jij kwam net van werk en ging nog even een patatje scoren onderweg naar huis in Arnhem"

mo

20 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Ede-Wageningen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We rookten samen een sigaretje op t perron, je naam is Oumaima en je moest ergens heen waar je geen zin in had. Ik ben Mo en ging naar de veluwe. Dit vond plaats in Station Amsterdam-zuid op perron 2. De trein was aangekomen en durfde je niet om je insta te vragen!"

Joost

6 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Ede wageningen station oogcontact, en ook op de zelfde overstap op Amersfoort Centraal richting zwolle. In die trein elkaar uit het oog verloren. Ik droeg een pet, jij donkere krullen, bril, groene jas. Groetjes Joost"

Joost

27 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zag je vlak voordat ik uit moest stappen in Ede-Wageningen. Je zat op het balkon, naast het toilet. Ik moest naar het toilet, maar het was bezet. Ik keek naar je, want je zat daar heel mooi te wezen. Je had een diep decolleté, volgens mij wat expres. Je was niet verlegen. Nadat je zag dat ik naar je keek liet je me nog meer zien. Het zag er prachtig uit en ik houd van je lef en wat je daar deed, wel stout. Ik houd zelf ook van zo stout zijn. Ik zou je graag nog eens zien, heel graag. Je had zwart haar, een zwarte broek aan, een lichte blouse, half open, een gele tas, je gooide je sleutels in je tas."

T

5 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station Zutphen rond 21:20 kwam ik het perron oplopen waar jij al stond te wachten. We hadden vluchtig oogcontact voor de trein richting Arnhem aankwam en ineens voelde deze ijskoude avond een stukje warmer aan. Pas in Arnhem zag ik je weer bij het uitstappen waar onze blikken kruisten, ik moest hier de overstap maken richting Utrecht en dacht je niet meer te zullen zien... tot op vrijwel het laatste moment je toch ook het zelfde perron opliep en net na mij de trein instapte, ik hield de coupedeur voor je open waarop je mij bedankte en aankeek(denk ik, want je bril was inmiddels erg beslagen door je mondkapje) je stem klonk zo warm en lief dat ik direct te nerveus was om iets te zeggen en enkel naar je kon glimlachen... het was pas toen ik was gaan zitten dat ik besefte dat je dit door mijn mondkapje überhaupt niet hebt kunnen zien. Wat baal ik er van dat ik niet naar je toe kwam of iets heb gezegd want kort daarna stapte je al uit in ede-wageningen. je bent niet zo heel erg lang, hebt prachtig stijl bruin haar en een beetje een ronde bril. Je had geloof ik een licht roze sjaal om en een soort biotas met een groen logo "switch" er op(meen ik) bij je. Ik, droeg een witte trui, daarover een redelijk lange zwarte jas en had een rugzak mee. Heb kort donkerbruin krullend haar en ben dusdanig lang dat ik nauwelijks door de treindeur pas. Dus, als je nog eens naar elkaar zou willen glimlachen, dit keer zonder mondkapje en beslagen bril?"

Sweatermeisje

8 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Op woensdag 12 februari zaten we in de trein terug van Utrecht naar Arnhem tussen 17:00 en 19:00 uur. Je stapte volgens mij uit Ede-Wageningen met de jongeman naast je, maar ik kan 't ook fout hebben. Op weg naar de uitgang keek zij nog gauw de andere kant op, maar jullie blikken hadden elkaar al gekruist. Terwijl wij met de klas aan 't ouwehoeren waren, zat zij alleen naast een vreemde met oortjes in. Meerdere malen opkijkend naar -wat bleek achteraf- de jongen achter ons. Het lukte je aardig om indruk te maken want onze vriendin was er stil van. Ze had gigantische blosjes op de wangen en kon haar ogen niet van je afhouden. Ze droeg een roze/oranje sweater en een donker rood leren jackje. Onze lieve vriendin. Wij verwachten wel zeker dat ze openstaat voor een drankje met jou, indien je hiervoor openstaat en jezelf herkent."

Aa

17 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Op maandag 17 februari rond 23:20 stapte ik en 2 vrienden op Utrecht centraal in de trein richting Arnhem. We gingen in een zitje voor 4 personen zitten waar jij al bij het raam zat. mijn vrienden tegenover ons en ik naast jou. Na een tijdje raakte we aan de praat en vertelde je dat je was wezen hospiteren in Den Haag. Je zei dat je molecular science in Delft studeerde. Op station Ede-Wageningen moest je er uit want je woonde daar in de buurt, wij bleven nog zitten en reden verder richting Arnhem. Ik vond het een leuk gesprek en het lijkt mij wel leuk een keer verder te praten."

Henk

25 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, We zaten gisteren samen in de trein en ik leende de boekenbijlage van je en we hadden een mooi gesprek. Achteraf had ik gewild dat we langer de tijd hadden gehad. Je had een jas van Didrikson aan en je ging verder richting Den Haag en ik bleef in Utrecht. Ik zou ons gesprek graag voortzetten. Jij ook? Groet, Henk"

Sjuul

23 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin achter me en direct achter me zat een jochie op zijn ipad te spelen en herrie te maken. Ik was op zoek naar waar het geluid vandaan kwam en mijn blik raakte verstrikt in jouw mooie glimlach. Bij Ede-Wageningen kruiste onze blikken nog een keer, een glimlach en je stapte uit. Je had blond haar, een mooie lach en luisterde naar muziek. Ik las de krant, had een zwart shirt en krullen."

Mark

19 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had je 13-jarige hondje met dementie meegenomen op een anderhalf uur durende reis naar Den Haag. Het beestje had een trauma, en trilde. We zaten 'luxe' op het balkon. Toen ik vroeg of ik hem mocht aaien vertelde je e.e.a. over je hondje. Wat een heerlijke stem heb je."