Zoekend

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Echt naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je zat tegenover me. (jongen) Ik had een fiets bij me. Als je dit ziet, dan weet je waar ik het over heb."

Mike

24 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Echt naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat al in de trein en je stapte in te Echt. Stoptrein van 14:17 te Echt met aankomst roermond 14:26 Ik keek je aan (jij mij volgens mij ook). tijdens de rit zat je op de volgende rij banken. In Roermond op het eindstation stapte we dus beide uit. Keken elkaar aan en wou nog iets tegen je(jij leek ook iets te willen zeggen) maar dit kwam er niet uit. Jij stond daarna op de trein te wachten op spoor 2 ik liep door naar 3b. Jij Normale lengte licht witte haren en grijze jas. En ik Jongen kort zwart haar, zwarte jas en grijze broek. Hoop dat je dit leest en misschien eens wat wil gaan drinken!"

Halve elsinga

16 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Appingedam naar station Echt. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb vanmorgen de allermooiste meide van de hele wereld gezien. Maar nu ben ik haar kwijt en ik zou haar graag nog een willen zien. Ze had een Ajax shirt aan een PSV pet op en een Feyenoord sjaal om en dat is ook wat ik zo aantrekkelijk aan haar vond. Ze was getint persoon met Rood haar en blauwe ogen. Ze was dus erg bijzonder."

Eduard

13 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwaagwesteinde naar station Beesd. Op station Echt verloren we elkaar uit het oog.
"Mooi blond, lang meisje van rond de 20 jaar. We zaten schuin tegenover elkaar, keken elkaar vaak in de ogen en moest wel lachen om je. Helaas had ik je niet gesproken en ging je bij de volgende halte er al weer uit . Ik was die jongen die bruin haar had een zwarte trui en een gele sporttas. Ik tilde mijn tas voor je op zodat je daar kon gaan zitten. Verder ben ik je nog niet tegengekomen dus hoop je in de toekomst nog vaker te zien. Ik zou je graag willen leren kennen en een keer met je willen afspreken. Telefoonnummer 061283956 Groetjes Eduardo da Silva el Rodrigues de ronaldo lebron"

Slapende jongen

2 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Echt. Op station Echt verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was nou dat blonde meisje die me wakker maakte in de trein rond 22:45 😩"

Chris

7 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Echt naar station Nijmegen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"In de drukke coupe van atntwerpen naar roosendaal, zocht je samen met en vriend, een plaats, terwijl ik je allang had gezien. Je keek naar me, maar liep door, waarop je vriend voorstelde naast mij te gaan zitten, Ik met baard en een blik bier, keek steeds stiekem naar je, terwijl je een boek las, ik denk iets over financien, en je vriend zocht iets op jouw telefoon, ik duurfde niks te zeggen tegen je, maar wilde dat zo enorm graag.... na het uitstappen liep ik lang het raam, keek naar binnen, jij o zo mooie blonde knappe kleren knappe koppie, mooie dame, je keek me aan, waarop de trein verder ging, Stond ik alleen helemaal gesmolten in roosendaal, zo wanhopig als deze poging mag zijn, waag ik het gokje zeer graag............. zou het ritje graag een keer over willen doen. Zo een mooie vrouw als jij heb ik werkelijk nog nooit gezien"