Sandra

20 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat maar heel even tegenover je. Je had een spel in je handen en een klein meisje links van je vroeg wat voor een spel het was. Jij praatte even met haar grootouders. Ik had graag met je gepraat, maar ik moest er al uit in Duiven. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen :-) xxx"

Niek

23 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Duiven. Op station Westervoort verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van 16:35 ging je tegen over me zitten. Je had een kleine rugtas bij je die je over je knieën had hangen. We hadden vaak oogcontact, je had een grijze jas aan. Een sjaal om. Je hebt een klein baardje. En je had een leuke lieve lach. Ook heb je een zwarte iphone. Naast jou zat een vrouw met iets roods aan en praatte ze redelijk plat. Ik wil graag met je in contact komen omdat je me een ontzettend leuke jongen / man lijkt en ik je graag wil leren kennen."

R

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Doetinchem. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond arriveerden wij op station Arnhem, jij stapte met 2 collegas uit de machinisten cabine, we maakte een grapje over de overstap tijd! ik gaf aan nog 2 minuten waarop jij aangaf: 1,5 .... beide de overstap gehaald en je gaf aan dat ik hard kon rennen , was een leuk kort contact. Zin om nog eens contact te hebben :-) ?"

Eva

12 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie donkere krullen, warme blik.....Heerlijke patat aan het eten! Smakelijk zei ik, toen ik je voorbij liep. Ik liep naar perron 7, wachtend op de trein..had de aansluiting gemist namelijk. Toevallig nam jij ook dezelfde trein...je bleef in de buurt, maar je kwam niet naast me zitten....jammer...misschien was je toch wel een beetje verlegen.. vond het eigenlijk erg schattig..wie weet denk jij ook terug met hetzelfde gevoel en ga je ook op zoek deze flirt oproep..want dat deden we zeken..flirten...leuk!!"