Anoniem

5 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Dronten. Op station Dronten verloren we elkaar uit het oog.
"Ja hoe leg ik dit uit? We hadden oogcontact en stapten om 18:00 uit de trein. Ik keek verlegen weg. Als je het bent weet je het wel. Groetjessss"

jeroen

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dronten naar station Amsterdam Centraal. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We stappen beide in op Dronten om 11.25 in het achterdeel, 6 bak of dubbel 3 zoals dat heet in vak jargon. Je viel me al op op het perron, en ik jou denk ik , want je kwam wel half mijn kant op. Ik in mijn blauw/grijze dienstkleding. Jij in je rood/wit shirt met spijkerbroek. Ik val je naar mijn idee ook op. Ik sta op het perron en kan dan al niet echt mijn blik van je houden. We stappen in en je loopt langs en zegt aller aardigst gedag en ik beantwoord dat ook. Op Lelystad heb ik mijn overstap en blijf jij zitten naar Almere. Ik loop nog een keer onopvallend langs om te zien of je echt door reist (wat je ook doet). Zie ik je morgen weer in de 11.25?? En word het dan iets meer dan "Goedendag." (BLOOS, inwendig)."

Deborah

16 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Dronten. Op station Dronten verloren we elkaar uit het oog.
"Heej, op dronten station stonden we savonds Te wachten en te praten tot we opgehaald werden, je Rookte een jointje en ging richting lowlands, Ik vond je eig wel een leuke jongen, maar werd Ineens opgehaald en heb nooit je naam gevraagd"

Anoniem

6 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Dronten. Op station Dronten verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 6 december. Wij zaten in de trein naar Amsterdam en tot mijn heerlijke verbazing daarna ook in de trein richting Zwolle. We zijn allebei in Dronten uitgestapt. Ik kan je mooie ogen niet vergeten. Ik wil je zo graag ontmoeten..."

Jongen met stre

24 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dronten naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover me zitten nadat wel bij een rood sein gestopt waren. Ik droeg een streepjesbroek en jij een middel-lange zwarte jas."