Je flirt uit het oog verloren op Station Driebergen-Zeist? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

w

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Driebergen-Zeist stapte ik in om 19.30u in de achterste wagon (onder) en ging naast je zitten. Je zat bij het raam. We hebben elkaar niet gesproken tijdens de rit. Ik ging een boek lezen en thee drinken. Toen je uitstapte in Arnhem vroeg ik of je er langs kon. Je keek me aan met stralende ogen en lachend zei je: ja hoor. Je gaf snel wat leek op een knipoog. Ik zou het zeker leuk vinden je nog eens te ontmoeten als je dit leest :-). Liefs W"

J.

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zaten schuin tegenover elkaar bij de 4-Zits. Tegenover je zat een vrouw met een hoop tassen die ineens de benen nam. Beiden vonden wij de situatie ietwat grappig en kregen wij oogcontact. Het lijkt mij leuk om een keertje af te spreken!"

Ariel

3 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You were stretching in the station after cycling, then we jumped on the same coach. I really wanted to keep talking with you, but the train was too crowded and I was traveling with a friend. Shall we go for fietstocht? :)"

Anoniem

15 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Vaartsche Rijn en samen uit op Driebergen- Zeist. 1ste klas. Jij gekleed in groene jurk, zwarte laarzen. We hadden een paar keer oogcontact. Binnenkort kop koffie?"

Johan

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke ontmoeting in 4tje. Oa over kunst. Wist de naam van het project niet meer. Gevonden: Colourfieldperformance in Park Lingezegen. Samen een keer kijken? Kunnen we ons gesprek voort zetten X"

Henry

13 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Dat was gezellig in de trein. De verhalen die je deelde, de beelden die je raakte, effe lekker mopperen :-). Het ging vanzelf, maar was zomaar opeens voorbij. Waren we wel klaar?"

HeldEigenTas

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Driebergen-Zeist. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Hee jij daar leuke hardwerkende vriendelijke maar ook strenge maar zeer nauwkeurige conductrice die der baan als trein stewardgoed beoefent. Zeer veel waardering heb voor jou optreden.Jij als jij dit leest weet je wel weer wie ik ben toch? Ik denk dat je het niet zomaar vergeet? Ik vind je erg leuk. En ik wil je graag trakteren op een lekker kopje koffie en voor een gezellige babbel in de vriendschapszin ik ben 6 jaar singel en sta ook open voor een eventuele relatie. Hopelijk lees je mijn berichtje en stuur je er 1tje terug Lieve groeten De grote KLEUTER die onhandig deed om zijn eigen tas met spulletjes te redden""

Djonno

16 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de hal van de trein en ik maakte ruimte met mijn rode weekendtas toen jij binnenkwam met je instrument/ gitaar en bij dat eerste oogcontact lachte jij en vielen meteen je betoverende ogen en lach op, daarna bleven jou mooie sprankelende ogen mij opvallen en stiekem hoopte ik dat je dit merkte elke x als ik mijn rugtas verplaatste naar de stoel naast me en weer moest weghalen vanwege de drukte hadden we oogcontact en moest jij lachen wat mijn hele avond goed maakte Toen jij vervolgens vroeg of we bij Amsterdam amstel of bij Amsterdam centraal waren paste jou vrolijke stem precies bij jou energieke uitstraling en ook daar genoot ik zeker van, met spijt zag ik jou en he instrument dan ook met een laatste enthousiaste betoverende glimlach bij Amsterdam centraal uitstappen, Ik hoop je nog eens te zien en of wat van je te horen"

Mark

27 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lieve man van begin 40 hield tot 2x toe de deur (lang) voor mij open. Trein Utrecht- Driebergen-Z. van 11.53- 12.01 uur. Zo galant. Jij ging op ziekenbezoek in Arnhem. En je baalde dat je daarvoor vanaf Driebergen-Zeist verder met de bus moest. Ik moest naar Ede-W. Helaas met een andere bus. Ik vond je bijzonder. Man dik 50 met rode jas en grijs petje schuin tegenover je denkt nog steeds aan dit moment."

E

12 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Driebergen-Zeist. Op station Maarssen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, ik ben opzoek naar Emma en Ines die vermoedelijk uit Amsterdam komen. We hebben samen 30 seconds gespeeld en heb gehoopt dat ik ze zo weer weet tegen kan komen door deze oproep. Dit was niet wanhopig toch?. of wel?? nee toch?? ach ja.."

Aron

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron van Driebergen-Zeist was het overvol en vroeg ik aan je of je wist hoe snel de sprinter erover deed naar Utrecht. Ik maakte nog een opmerking over No stress wat refereerde aan je schoenen die van het merk No Stress waren. Ik vond je een leuke en vriendelijke uitstraling hebben. Later in Utrecht zag ik je nog lopen en zei je nog dat het ons toch gelukt was. Ik zou je graag een keer op een kop koffie trakteren."

Florence

23 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op dbz om 19:12 en jij zat al in de grote zit in een fel roze jasje :) Ik ging in een tweezit voor jou zitten in m’n zwarte jasje met wit shirtje. We hebben elkaar toen een paar keer aangekeken en je kwam mij heel bekend voor? Achteraf weet ik niet of dat ook zo was of dat je er gewoon heel aardig uit zag. Toen je uitstapte wilde ik je aanspreken maar durfde het niet, toen je op de trap nog terug keek de trein in had ik spijt. Ik de trein uit en nog kijken of ik je kon vinden maar je was al weg dus dacht probeer het hier! Niet geschoten altijd mis :)"

Linde

28 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had je al zien staan op het perron. Daar viel je al op als lange, knappe, atletische jongen. Ik liep naar dezelfde deur om in te stappen en zat vervolgens schuin tegenover je in de trein. Jij met je leger rugzak en grote reistas. Gekleed in een groen shirtje met korte blauwe broek. De trein vertrok nog niet want de machinist ontbrak... jij maakte een grapje tegen de mensen om je heen en keek mij lachend aan. Tijdens de treinreis hadden we nog een aantal keer oogcontact. Jij stapte achter mij uit en onder aan de trap op station Driebergen Zeist liep je richting de bus. Beide keken we nog een keer achterom en nu baal ik dat ik het lef niet heb gehad je aan te spreken... ik had je graag willen spreken!"

Mel

18 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14:55 vertrokken we uit Utrecht . Jij was de machinist. Wie o wie ben je. Toen we uitstapten riep je nog heel vriendelijk ‘nog een fijne dag’"

Marinte

24 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam rond 12.30 uur aan met de trein uit Driebergen/Arnhem, jij stond op het perron van station Utrecht CS om in te stappen (richting A'dam, Schiphol). We keken elkaar met een stralende lach aan. Op zich niks uitzonderlijks zou je zeggen, maar het voelde wél als bijzonder ! Dat realiseerde ik me toen ik naar de roltrap liep samen met mijn roodharige nichtje. Ik keek dus opnieuw naar je (nu zag ik je op de rug) en ik meende te zien dat jij ook nog even om je heen keek voor je instapte. Ik herinner je me open lach, het raakte me, maar hoe je er precies uitzag weet ik niet. Ik geloof dat je halflang haar en krullen hebt. Maar daarin kan ik me in vergissen. Als jij het je ook herinnert dan hoeft ik mezelf niet te beschrijven, want dat zul je net als ik het opmerkelijke contact onthouden hebben. En dan zou ik het geweldig leuk vinden om je nog eens te ontmoeten."