Je flirt uit het oog verloren op Station Dordrecht Stadspolders? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Sem

25 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht Stadspolders naar station Sliedrecht. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zo charmant als dat je was, liet je me voor zodat ik mijn fiets in de trein kom zetten. Je had met mij de trein vanaf stadspolders om 20:45 In de trein wierpen we enkele blikken naar elkaar, lachte we even toen een vader er alles aan deed zijn kleine te vermaken. Je fiets was van het merk Batavus, en aan je fiets sleutel zat naast Een andere sleutelhangen een Jumbo winkelwagen muntje. Ik ben benieuwd naar je naam en naar wie je bent! Stuur je me een berichtje?"

Anonymous

25 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb jou vandaag gezien op station Dordrecht, ik zag jou kijken en keek terug, keek om me heen en keek nog eens en nog eens. Ik heb het gevoel dat ik er iets mee moet. Jij blond haar en (denk ik) blauwe ogen liep precies de andere kant op richting fietsenstalling en ik ging richting busstation. Heb ik jou vandaag gezien? Laat het dan weten."

Mitch

1 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"De nieuwsgierigheid wint :-) Ik stond op station stadspolders met mijn zoontje te wachten op de trein en jij kwam met je fiets omhoog lopen. Bij Dordt centraal moesten we er beide uit en hadden we nog een leuke oogcontact terwijl we stonden te wachten voor het stoplicht. misschien treffen we elkaar nog eens?"

Martijn

5 juni 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Geldermalsen. Op station Dordrecht Stadspolders verloren we elkaar uit het oog.
"Jij(leuke brunette, met groene shirt en een rugzak bij je)vroeg aan mij(kort haar, groene ogen en toen een Selexyz tas) op station Dordrecht rond 4u of je voor de Arriva trein extra toeslag moest betalen, wat ik niet wist. Toen we op de trein richting Geldermalsen stapten kwam je tegenover mij zitten. We hadden het over je reis naar Indonesië, over onze studies en onze plannen later. Toen kwamen we aan bij station Dordrecht Stadspolders waar ik eruit moest. Helaas was ik zo stom om je naam en telefoonnummer niet te vragen, terwijl ik toch wel erg graag een keer wat met je wil gaan drinken."

Zegiknogniet

9 september 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Dordrecht. Op station Dordrecht Stadspolders verloren we elkaar uit het oog.
"He jij daar, meisje met donker haar (indo?)! jij stapte in in Gorinchem, ik ging er uit in Dordrecht Stadspolders. Je zat mee te lezen in mijn krant en dat vond ik helemaal niet erg...Toen ik er uit ging bij Stadspolders bood ik je m'n krant aan. Je zei heel lief en grappig dat je hem toch al helemaal had meegelezen en je lachte... Zullen we nog eens samen de krant lezen in de trein??? Let me know!"