Robert

12 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Dordrecht. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein en na het uitstappen liepen we dezelfde kant op. Het regende maar we werden gestopt door een rood stoplicht. Ik keek je aan, jij lachte. Vijftig meter verder bood ik je een smintje aan. Je zei ja! We staken over bij die bijzonder gevaarlijke overgang maar gelukkig ging het goed. We hadden haast en.. Toen was je weg."

Marcel

5 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Hi San, (E-up ⚡) We hebben elkaar al een paar keer gesproken maar door verschillende vertrektijden lopen we elkaar vaak mis.. Je zou vanaf Oktober de andere kant op gaan maar ik heb je nummer nog niet. Keertje wat leuks doen? Gr Marcel"

Antke

8 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke, aardige jongen die naast me kwam zitten nadat je was ingestapt op Den Haag Centraal. We hebben een leuk gesprek gehad en ik zou je graag nog eens ontmoeten. Helaas moest ik na 5 minuten uitstappen op Delft, terwijl jij door ging naar Schiedam. Ben benieuwd of ik via deze weg kan bereiken. Groetjes, Antke"

Danielle

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Hardinxveld-Giessendam verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte keken ŵe elkaar aan. Ik had niet verwacht dat jij ook uit zou stappen. Je sprak me nog aan over dat je normaal nooit meer de trein reist en het nogal lastig was een kaartje te kopen. Je was onderweg naar de Sluisweg. Normaal gesproken ben ik niet heel verlegen, maar blauwe ogen van jou.... Ik heb de rest van de dag zo lopen balen dat ik je nummer niet heb gevraagd"

Fira

29 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rotterdam Lombardijen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Meneer die niet gevolg wil worden ik ben weer terug gekomen maar u bent al ingestapt in de trein richting Vlissingen van 20.39 ‘ Don’t follow me ‘"

Jeroen

12 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Dordrecht. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Jij stond in de hal met je mooie blonde haren en een crème witte haarband en je lange jas. Je knappe en lieve gezicht en je verzorgde uiterlijk wekte mijn interese en ik kon mijn ogen niet van je weghouden. We keken elkaar aan tijdens de reis en toen ik uitstapte was er langer oog contact. Buiten draaide ik me om en we lachten naar elkaar en ik bleef staan kijken tot de trein wegreed. Volgens mij keken we beide vanuit wederzijds interesse Ik zou je graag willen ontmoeten en je mee uit eten nemen om elkaar te leren kennen 😘 Jeroen"

G

31 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Een megadrukke sprinter. Gelukkig hadden we beiden een zitplek. Jij, jonge vrouw met een okerkleurige jas, zat naast me. Eerst moesten we beiden al lachen om de omroep in de trein. Toen ik mijn ov moest pakken en mij verontschuldigde, zei je dat je net had gehoord dat je flexibel moest zijn. Even later toen ik wat weg dommelde, raakte je me aan en vroeg me waar ik eruit moest, omdat je bang was dat ik mijn station zou missen. Ik vond dat zo lief !!! De trein was erg druk en ik dorst je verder niet aan te spreken .... jammer genoeg. Als je dit leest, zou ik je graag op een drankje trakteren, maar misschien vind je mij maar een sentimentele oude man ......"

L

22 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Amsterdam Centraal.
"Wie is toch die leuke man met blond haar en een gele rugzak die, in ieder geval elke woensdagmiddag om 16.54, de trein neemt van Dordrecht naar Amsterdam Centraal? Ik weet niet waar je uitstapt omdat ik er altijd al eerder uit moet dan jij, maar ik ben erg benieuwd naar je :)"

Maarten

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Haarlem. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin naast tegen elkaar. En we hadden veel oogcontact. Jij keek vaak weg of de andere kant op maar we hadden wel contact. Opeens verdween je bij station hs en je keek nog om maar ik wist mij geen raad"

Dame krullen

13 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht.
"Hey we hadden vaak oogcontact op treinstation Blaak. Ik ga het kort houden, je bent echt een knappe dame met krullen. Je had nikes aan, een blauwe spikerbroek en een grijze jas ofso? Aub laat iets van je horen"

Russell

12 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Dordrecht. Op station Breda-Prinsenbeek verloren we elkaar uit het oog.
"Jij conductrice met je mooie ogen en zwart haar liep door de sprinter op zoek naar lege plastic flesjes. Ik droeg een blauwe jas en had een zwarte rugzak bij me. Ik gaf jouw mijn lege flesje en we spraken elkaar een paar keer. Ik was onder de indruk van jouw mededogen naar armere mensen. In Breda-Prinsenbeek stapte ik uit om half 1 en jouw dienst eindigde op Breda station. Graag zie ik je ogen en mooie lach weer."

Tom

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Amsterdam Centraal.
"Ik liep de trein binnen richting Amsterdam centraal binnen en daar zag ik je zitten. Je keek me gelijk aan en lachte. Ik lachte terug. Je had zwart lang haar een bril en een zwarte broek aan. Je zat naar muziek te luisteren. Af en toe keek je naar mij en lachten we naar elkaar. Tijdens de rit werd ik gebeld door mijn vader of die me kon ophalen van station Dordrecht en dat ik aan het twijfelen was om de trein terug te pakken. Ik moest namelijk naar Breda Ik ging de trein uit bij station Rotterdam centraal. Ik keek nog een paar keer naar je om en we hadden oogcontact. Toen uit de trein was liep ik nog voorbij je raam en zwaaide ik naar je. Jij zwaaide terug en lachte. Wie is deze leuke meis met die mooie lach ik wil haar ontmoeten."

ANO

20 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"hey knappe dame we zaten tegenover elkaar, je had een korte kapsel en zwarte kleding aan. onze trein had een storing en stopte telkens. je vertelde dat een een zaak in rotterdam hebt. wie ben je? ik heb overal naar je gezocht"

Rob

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Dordrecht. Op station Zwijndrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Door drukte stond ik in vlakbij jou in de coupé. Jij zat naast een vriendin en we hadden een paar keer oogcontact. Je bleef in mijn hoofd zitten dus vandaar deze oproep. Ik hoop dat je dit ziet en contact opneemt.. X"

Jorrit

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Arnhem Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden op Breda uit de intercity van Dordrecht naar Arnhem. Jij (conductrice) liet duidelijk merken dat je blij was dat het weekend was 😊 (je zei “Breda, the place to be!” en nog iets wat ik hier maar niet zal herhalen haha). Ik stapte op Breda over op de trein naar Brussel. We hadden een gezellig praatje tot onze wegen onderaan de roltrappen scheidden. Helaas hebben we geen namen of nummers uitgewisseld, maar misschien via deze oproep?"