Je flirt uit het oog verloren op Station Dordrecht? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Patrick

23 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Je was op weg naar de receptie voor het pensioen van je moeder. Je vroeg om een pen om je kaartje te schrijven en had een stralende lach op je gezicht. We raakten kort aan de praat maar ik moest even bellen. Toen ik ophing stond je op en wenste mij een fijne dag. Ik zou je graag beter willen leren kennen en wellicht een keer wat gaan drinken."

P

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat op een klapstoeltje schuin tegenover me en was even bezig met je make-up. Bij het uitstappen op Den Haag Centraal hadden we even oogcontact. We liepen een tijdje redelijk dicht bij elkaar langs het perron. Ik ging door de poortjes, jij bleef op het station en ging naar de bussen(?) of trams(?) of.... Grijs haar, rode lippenstift, klein beetje indonesisch(?) uiterlijk, vlak voor 09.00 uur."

Teun

4 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"We stronden allebei in de gang naast de deur. We maakten veel oogcontact en glimlachten veel naar elkaar. Ik gaf haar de zitplek in de drukke trein. Ze had zwart haar, een septum ring, een piercing in haar linker wenkbrauw, een mooie grote ketting om haar hals, een grote zwarte jas aan, een rode broek en lange zwarte laarzen. Het was een grappig moment toen ze na veel geworstel haar laars uittrok, haar kous uit deed en in de tas stopte. Ik ben iets langer dan zij, ik draag een bril en had een groene regenjas aan. Ik droeg bruine schoenen. Ik wilde al die tijd mezelf voorstellen en haar naar haar naam vragen maar ik durfde dat niet in de volle trein. Dus bij deze waag ik een poging en wie weet wat er uit komt"

Leon

8 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Dordrecht.
"Blonde dame met halflang krullend haar. Jeans en korte bruine laarsjes. Even een snelle oogwisseling en wederzijdse lach. Toen kwam Schiedam in zicht. Wenste je fijne dag ! De reis nog eens overdoen met uitstap samen ?"

Sarah

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Schiphol airport naar Dordrecht zat je schuin tegenover mij in de vierzits. Je had een rode ruitjessjaal en blauwe broek. We wisselden een blik en glimlachten naar elkaar toen een meisje uitgebreid relatieadvies ging geven aan een vriendin die ze aan het bellen was in de trein. Later hadden we nog een paar keer oogcontact. Je vriendelijke ogen en glimlach maakten een lange vermoeiende dag met veel vertraging weer goed. Ik vond het jammer dat je er een halte eerder dan ik uit moest bij Den Haag laan van NOI. Bedankt voor je vriendelijke blik en ik hoop dat je een fijne avond hebt"

Rico

6 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Dordrecht. Op station Gilze-Rijen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte bij station tilburg in de sprinter naar dordrecht waarna ik vrijwel direct schuin tegenover je ging zitten. Het viel me al snel op hoe leuk je er uit zag, je had een paarsachtige gebreide trui aan, donker krulhaar (lichtelijk) en een beetje pluizige sjaal (beige met wit?). Je was papieren aan het doorlezen en dingen aan het opschrijven tot het moment dat je mij een compliment gaf over mijn outfit, super lief maar wist niet heel goed hoe ik moest reageren. Kort daarna zei je nog iets over die random man die net op mn muts tikte, je vroeg of ik die persoon kende maar dat was niet zo. Waarna ik zei dat blijkbaar in de trein alles kan tegenwoordig. Ik durfde daarna niet meer naar je naam of je telefoon nummer te vragen. Toen ik bij rijen uitstapte wenste ik je nog een fijne reis. Vrijwel gelijk nadat ik uitstapte had ik al spijt..... ben jij deze meid dan wil ik graag met je in contact komen!!!"

Robert

12 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Dordrecht. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein en na het uitstappen liepen we dezelfde kant op. Het regende maar we werden gestopt door een rood stoplicht. Ik keek je aan, jij lachte. Vijftig meter verder bood ik je een smintje aan. Je zei ja! We staken over bij die bijzonder gevaarlijke overgang maar gelukkig ging het goed. We hadden haast en.. Toen was je weg."

Marcel

5 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Hi San, (E-up ⚡) We hebben elkaar al een paar keer gesproken maar door verschillende vertrektijden lopen we elkaar vaak mis.. Je zou vanaf Oktober de andere kant op gaan maar ik heb je nummer nog niet. Keertje wat leuks doen? Gr Marcel"

Antke

8 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke, aardige jongen die naast me kwam zitten nadat je was ingestapt op Den Haag Centraal. We hebben een leuk gesprek gehad en ik zou je graag nog eens ontmoeten. Helaas moest ik na 5 minuten uitstappen op Delft, terwijl jij door ging naar Schiedam. Ben benieuwd of ik via deze weg kan bereiken. Groetjes, Antke"

Danielle

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Hardinxveld-Giessendam verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte keken ŵe elkaar aan. Ik had niet verwacht dat jij ook uit zou stappen. Je sprak me nog aan over dat je normaal nooit meer de trein reist en het nogal lastig was een kaartje te kopen. Je was onderweg naar de Sluisweg. Normaal gesproken ben ik niet heel verlegen, maar blauwe ogen van jou.... Ik heb de rest van de dag zo lopen balen dat ik je nummer niet heb gevraagd"

Fira

29 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rotterdam Lombardijen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Meneer die niet gevolg wil worden ik ben weer terug gekomen maar u bent al ingestapt in de trein richting Vlissingen van 20.39 ‘ Don’t follow me ‘"

Jeroen

12 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Dordrecht. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Jij stond in de hal met je mooie blonde haren en een crème witte haarband en je lange jas. Je knappe en lieve gezicht en je verzorgde uiterlijk wekte mijn interese en ik kon mijn ogen niet van je weghouden. We keken elkaar aan tijdens de reis en toen ik uitstapte was er langer oog contact. Buiten draaide ik me om en we lachten naar elkaar en ik bleef staan kijken tot de trein wegreed. Volgens mij keken we beide vanuit wederzijds interesse Ik zou je graag willen ontmoeten en je mee uit eten nemen om elkaar te leren kennen ? Jeroen"

G

31 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Een megadrukke sprinter. Gelukkig hadden we beiden een zitplek. Jij, jonge vrouw met een okerkleurige jas, zat naast me. Eerst moesten we beiden al lachen om de omroep in de trein. Toen ik mijn ov moest pakken en mij verontschuldigde, zei je dat je net had gehoord dat je flexibel moest zijn. Even later toen ik wat weg dommelde, raakte je me aan en vroeg me waar ik eruit moest, omdat je bang was dat ik mijn station zou missen. Ik vond dat zo lief !!! De trein was erg druk en ik dorst je verder niet aan te spreken .... jammer genoeg. Als je dit leest, zou ik je graag op een drankje trakteren, maar misschien vind je mij maar een sentimentele oude man ......"

L

22 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Amsterdam Centraal.
"Wie is toch die leuke man met blond haar en een gele rugzak die, in ieder geval elke woensdagmiddag om 16.54, de trein neemt van Dordrecht naar Amsterdam Centraal? Ik weet niet waar je uitstapt omdat ik er altijd al eerder uit moet dan jij, maar ik ben erg benieuwd naar je :)"

Maarten

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Haarlem. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin naast tegen elkaar. En we hadden veel oogcontact. Jij keek vaak weg of de andere kant op maar we hadden wel contact. Opeens verdween je bij station hs en je keek nog om maar ik wist mij geen raad"