Je flirt uit het oog verloren op Station Doetinchem De Huet? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

D

19 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem De Huet naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens. Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten..."

D

19 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem De Huet naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest toen je tegen over me ging zitten. Ik weet niet meer precies waar je instapte maar vanaf dat moment ging me hart drie keer zo snel kloppen tot dat we bij station Arnhem bijde een andere kant op gingen, jij de trap af en ik zoekend naar m'n volgende trein. De rest van m'n reis me eigen best wel voor de kop geslagen dat ik niks zei, nu nog trouwens. Van wat ik in de paar oog opslagen kon zien ben je best wel een bad ass. Zwarte spijkerbroek, zwart harley davidson jack, zwarte sneakers en een zwarte rugzak met een fles water dat aan het zij vakkie hing. Bruin haar in een staart en wat leek op donker bruine ogen waar ik steeds een glimps op kon doen als ik zag dat je naar buiten staarde. Ben of ken je de meid die me mij bijna een hart beroerte bezorgde door alleen maar de trein in te stappen? Ik zou graag toch nog eens een gesprek starten. (Dit was ergens tussen 14:00 en 14:30, ik had zelf een donker blauwe broek aan en een zwarte jas, en redelijk lang bruin haar.)"

T

21 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zie je nog zo zitten, met die prachtige blauwe ogen, Half lange blonde haren tot aan je schouders... je droeg een wit shirt met een kleurrijk kort broekje. Ik; kort blond haar, wit shirt met een zwart/grijze jas. je kwam tegenover me zitten met je rol koffer in de trein van Arnhem richting Winterswijk rond klokslag 13;30, ik keek je even lachend aan en maakten daarna nog wat oogcontact tot je uitstapte in Doetinchem de Huet, ik heb spijt dat ik niets tegen je heb gezegd... Misschien dat deze website wonderen kan verrichten, of dat ik je ooit nog eens tegen kom..."

Hans

20 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Doetinchem De Huet.
"Je schreef op 23/6 Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. ...... Je was onderweg naar Winterswijk en liet hier op 23/6 een bericht achter. Ik heb daarop gereageerd, maar vraag me af of het werkt. Heb een mail klaar staan. Ik vind het leuk als je een reactie geeft. Misschien werkt het nu wel."

Angela

20 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. Ik zat schuin tegenover je en kon mn ogen niet goed van je afhouden. Jij ook niet van mij. Tot mijn verbazing stapten we uit in Arnhem en Namen dezelfde trein naar Winterswijk. In deze trein konden we elkaar niet zien zitten, maar bij het uitstappen (jij bij de huet in Doetinchem ) zochten jouw ogen mij op. We zwaaiden naar elkaar. Ook toen je buiten was hadden we oogcontact. Ik zou graag met je in contact komen en hoop je via deze weg te vinden, je hebt iets in me losgemaakt."