Amy

20 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Doetinchem.
"Het is zaterdagavond ca 21:00 Op weg naar huis Ik bestemming Duiven Jij bestemming Lichtenvoorde Ik samen met Amy Jij samen met jou dochter 27 en schoonzoon Ik, zit Jij, neemt afscheid van jou dochter en een klein dansje in de trein Ik 7 jaar alleen Jij 3 jaar alleen Ik 2 kids , 1 dochter 27, 1 zoon 20 Jij 1 dochter van 27, 2 van 23 Zoveel informatie in hele korte tijd, en nu is er spijt dat ik geen naam van jou heb ! ... ik had nog uren met jou kunnen praten over van alles ... ... jij? Ik I believe in magic Jij Do you? LIEFS"

Lisa

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Dat we het gezellig hadden is 1 ding wat zeker is! We hadden de laatste trein van Arnhem centraal naar Winterswijk. We hebben veel gepraat en vooral jij ook samen met mijn collega’s (vrienden). Je broertje woont in Doetinchem, daar waar ik uitstapte. Vergeten te vragen hoe je heet en Social media om in contact te komen.. je voetbalt in Winterswijk, je hebt je eigen bedrijfje, je kwam uit Nijmegen die avond en woont op jezelf in Winterswijk. Je bent rond de 26 jaar wat ik me herinner en ik zou je graag weer eens spreken"

R

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Doetinchem. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond arriveerden wij op station Arnhem, jij stapte met 2 collegas uit de machinisten cabine, we maakte een grapje over de overstap tijd! ik gaf aan nog 2 minuten waarop jij aangaf: 1,5 .... beide de overstap gehaald en je gaf aan dat ik hard kon rennen , was een leuk kort contact. Zin om nog eens contact te hebben :-) ?"

Thom

25 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Leuke Ginger, je keek best vaak mijn kant en ik ook. Je hebt mooie blauwe ogen en een groene jas. Je was met een Aziatische jongen aan het praten over voetbal. Zullen we keertje wat drinken in de stad?"

Anoniem

15 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam met m'n twee tassen schuin tegenover je zitten in Arnhem. Daarna hadden we het geluk dat een stel dronken, middelbare huisvrouwen bij ons kwamen zitten. Eentje kon haar flesje drinken daadwerkelijk niet meer recht houden en knoeide het over broek heen. Jij was blond en lang en had, net als ik, twee volgepakte tassen bij je. Beiden negeerden we de vrouwen enigszins, terwijl we lachend in ons eigen notebookje aan het schrijven waren. Toen jij uitstapte in Doetinchem, lachtte je nog naar me en zei je doei. En meer dan dat kreeg ik er, met mijn asociale oordopjes-in-mijn-oren-gedrag ook niet uit. Ik droeg een knalrode trui met daarover een donkergroene jas."

J

19 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Doetinchem. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam terug van roermond, jij van cuijk naar doetinchem. We raakte op het einde van de treinreis in gesprek en wil super graag je naam weten, je had bruine gekrulde haren en blauwe ogen, zwarte broek aan"

Anton

21 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 21 mei, de trein van 13:31 uit Arnhem, jij dame met donkerblond haar, o.a. zwarte broek en zwarte handtas, stapte uit in Doetinchem om 14:06. Je zat eerder al op het station van Arnhem naast me op het bankje en we zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Je maakte me sprakeloos, maar toch blijft de vraag of dit een toevallige ontmoeting was of dat we misschien toch eens kennis met elkaar zouden moeten maken in mijn hoofd spoken. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Ik was degene met het rode shirt met Citroën er op. p.s. Laat je niet afschrikken door de woonplaats die bij mijn naam vermeld staat.Hopelijk lees je dit en neem je de moeite om te reageren."

Mark

12 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem naar station Arnhem Centraal. Op station Didam verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact met supermooi blond meisje met vuurrode jas!! Please reageer"

Robinson

28 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat terwijl we aan het wachten waren op de trein. Jij (Hein) kwam uit Den Bosch om samen met je oud collega naar De Graafschap te gaan. Tijdens de treinreis hebben we verder zitten kletsen . Je was nog niet zo lang terug van een wereldreis, en je was open over je verleden.. Toen ik uit moest stappen bij Arnhem Velperpoort durfde ik je helaas niet mijn 06 te geven. Daar baal ik nog steeds van. Hopelijk lees je dit, en kunnen we ons gesprek voort zetten. Liefs het meisje dat werkt in Doetinchem en woont in Arnhem"

Bart

14 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Doetinchem. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dwaalde wat door Nijmegen op deze zondagochtend. Na een nachtje zomerfeesten zocht jij het station op voor je reis naar Doetinchem. Ik was de weg kwijt en met jou liep ik mee richting station. Van daaruit wees je mij de weg naar de studentenkamer van mijn vriend. De goede weg bleek later.. Dank je wel!"

Peter

2 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Doetinchem. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte in Arnhem velperpoort in veels te volle trein helemaal voor in. Je had een beige broek aan en paarse all-stars en een zwarte jas en blond lang haar.. Naar wat oogcontact en een klein glimlachje moest ik helaas uitstappen in Zevenaar. Wat jou bestemming was is helaas onbekend. Het was een uur of 5 in de avond."

Stephanie

2 december 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Doetinchem. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"op dinsdag 2 december '08 rond 17.30, stapte we zo'n beetje tegelijk de trein van arnhem naar doetinchem in. het was heel druk en moesten even staan. ik kon al snel zitten in de hoek. het waren allemaal inklapstoelen. later stapte een oude vrouw in en jij wees haar naar een lege stoel, wat ik heel beleefd vind. ik zat muziek te luisteren tot batterij leeg was en deed het in de tas.. later was het rustiger en kon jij ook zitten maar dat duurde wel fftjes en toen zat je bij de deur naar buiten toe. we keken elkaar wel vaak aan, en moesten allebei lachen toen je je evenwicht door een bocht verloor terwijl je zat. ik pakte me drinken en later pakte jij je drinken toen k het weer terug had gedaan, dat was wel grappig. ik heb bruin half lang haar, had een zwarte jas aan met een grijs, witte sjaal en een blauwe spijkerbroek. weet nog wel dat je blond bent, heel iets langer haar dus niet kort, super mooie ogen en gok dat je rond de 1.75 meter bent. je had een zwarte rugzak bij je en droeg een sportieve jas de trein stopte in doetinchem en jij moest verder wezen, want kreeg mee dat iemand je moest ophalen omdat de trein niet verder reed. als jij dat bent, zou je dan willen reageren, ik vind je heel leuk en zou je graag willen leren kennen. je bent echt oogverblindend :$me hyves is http://sstephanie89.hyves.nl/"