Je flirt uit het oog verloren op Station Dieren? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Blauwe jas

1 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Zutphen.
"Ik weet niet waar je instapte, maar we stapte het zelfde station uit (Zutphen). Bruin krullend haar, koptelefoon, armband, facial hair en een outfit met bruin (ik ben nu al een beetje vergeten welke kleding je aan had haha). We hadden een paar keer lichte oogcontact tijdens het wachten tot de trein in Zutphen stopte. Ik hoopte zo dat je ook naar Apeldoorn moest gaan of tenminste de zelfde trein. Je lijkt mij echt een chill persoon om contact mee te hebben. Ik wou je snap vragen, maar dacht misschien toch niet zo maar iemands socials vragen?... A missed opportunity fr Ik hoop dat je toevallig ook hier kijkt en ik wens je een fijne weekend toe!"

Daisy

1 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Tilburg. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 13.37 in Dieren vertrok, het was druk, toen vroeg ik of ik naast iemand mocht zitten, dat mocht. Tussen Oss en Den Bosch sprak diegene mij aan of ik een stroopwafel wou. Toen raakte we in gesprek, vertelde diegene dat ie net terug was. Na 9,5 uitgezonden te zijn, op weg naar Boxtel naar oma. Het is geen flirt, maar ik ben benieuwd naar diegene verhaal."

Matthijs

17 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
""Je keek een film toen we vanaf Zwolle vertrokken en ik vroeg welke film dat was, het was de film Awake en je wist nog niet helemaal wat je er van vond, daarna keken we nog eventjes samen. We raakten daarna aan de praat en hadden een leuk gesprek, waar we het hadden over boeken en interesses. Aan het eind van mijn rit, Dieren, ben ik vergeten je nummer te vragen, hoop ik je nu jou via dit medium te bereiken.""

Ramon

14 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Dieren. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Zwarte krullen dr martens boots jurkje bril Je stapte uit en we hadden oogcontact in Dieren. Ik wil.graag met jou In contact komen. Dit is de tweede keer dat ik je zie Tot snel"

S

18 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Dieren. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is een beetje gênant, maar ik ga het erop wagen. Vanmiddag zat ik in de trein naar Dieren toen je me aansprak of je een bepaald soort schoen moest kopen, want ik zag er blijkbaar modieus uit :’). We raakten aan de praat en je leek me erg leuk, en hoopte dat je m’n nummer ging vragen. Dat deed je helaas niet en nu heb ik spijt dat ik het zelf niet heb gevraagd. Toen stapte je in Dieren uit om te gaan hardlopen in het bos en scheidden onze wegen. Ik waag hier maar een kansje dus als je hetzelfde gevoel had, reageer dan hierop ;)"

Roger ritzen

22 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Dieren. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Intercity Arnhem-Dieren, vertrokken 16.41 uur vanuit Arnhem. Jij, roodharige slanke conductrice zwaaide me heel vriendelijk uit, ik keek je nog na maar moest doorlopen. Had graag nog langer naar je gekeken."

Etienne

20 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Deventer. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Op weg naar Deventer stopte de trein van 15:11 u. in Dieren, mensen stapten uit en in en na een tijdje verscheen jij in beeld; je had waarschijnlijk een vriendin gedag gezegd en was wat aan het rondkijken.... daar ving ik jouw blik. In eerste instantie keek je mij heel even aan en keek weer weg, in jouw roze mobieltje. Ik zat boven in de dubbeldekker naar je te turen, en vond jou al gelijk heel mooi. Ik, kort haar met snor en sik bleef jou aankijken, ook toen ik weer wegreed. Daar keek jij mij weer langer aan en ik gaf jou een lach, jij lachte terug. Ik dacht": Waar is nu de noodrem?". Je keek mij nog zoekend na..... Kunnen wij elkaar weer terugzien?"

Sjoerd

12 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Roosendaal. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Terwijl jij druk met je laptop bezig was maakte je netjes ruimte voor me, waarna ik onhandig tegenover je zitten. Al die moeite voor niets, toch begroette je me met een mooie lach. Eentje die ik tijdens de rit van Dieren naar Den Bosch vaak heb mogen zien. Het gesprek, die nooit begon, eindigde met een "fijne avond wens". Jij stapte in Den Bosch over naar Maastricht en nam (helaas) de lach met je mee. Wanneer zie ik je glimlach weer? Mocht je twijfelen of dit het goede bericht is... je had een kleine ananas bij je die je beter niet op kan eten."

J w

24 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Nijmegen. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet zo goed meer waar jij instapte, ik zat er al (in Zwolle). Jij stapte uit in Dieren. Ik reed, met mijn 2 zonen, door richting Nijmegen. Bij binnenkomst hadden we al oogcontact. Jij was met een vriendin (zus?), en gingen pal achter mij zitten. Zenuwachtig keek ik een paar keer om. Toen jullie eruit moesten keken we elkaar nogmaals aan (jij draaide je nog even om). Tijdens het wachten op het balkon hadden we weer oogcontact. Toen de deuren openden, durfde ik nog even te zwaaien, maar opstaan om je nummer te vragen niet. Jij: prachtige vrouw, blond golvend haar, strakke spijkerbroek om je billen, maar wijd uitlopend. Ik man met kort baardje, tassen vol en 2 jongens die op de tablet aan het spelen waren. Zag ik het goed?"

Anoniem

3 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zutphen. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blonde vrouw met leren jack en neusknopje mooie bruine ogen en mooie glimlach, een beetje in paniek stapte in in zwolle en we kwamen vlak voor zutphen in gesprek. Ik gaf je mijn dagkaart . Ik stapte uit met fiets in zutphen . Ik had een legerjas aan. Jij moest naar Dieren . Voordat ik eruit ging had ik je je telefoonnr moeten vragen. Wellicht lees je dit bericht. En reageer je."

Maurice

23 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen. Je had een cello bij je in een blauwe cellokist. Je zou spelen dit weekend op het Prinsengrachtconcert in Amsterdam. Je speelde al 10 jaar Cello. Wauw , wat was je leuk"

Merlijn

6 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Zutphen en jij zat op dat moment al in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en stapten beiden in Arnhem uit. Een paar uur later zagen we elkaar weer op station Arnhem en glimlachten naar elkaar. Voordat ik in Dieren uitstapte keken we elkaar nogmaals aan met een glimlach. Jij was een uitzonderlijk knap meisje met een getinte huidskleur, een zwart leerachtig jasje, grijs shirt, donkerblauwe spijkerbroek en licht gekleurde schoenen. Ik kwam van m'n werk en had een donkerblauw pak aan."

Arjan

12 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Deventer. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende dame, we namen beiden de trein van 19 40 uit Arnhem. Jij naar Deventer Ik naar Dieren We hebben gezellig staan kletsen op perron 3 bij de kiosk Ik zei dat je van de dame achter de balie wel naar binnen mocht om wat op te warmen Dan weet je presies wie ik ben ;) Wil het gesprek nog wel eens voortzetten want je maakte indruk op mij Je woont in Arnhem Noord Groetjes Arjan"

Incognito

12 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Deventer. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met krulletjes kort tot aan de schouder, zwarte lerenjas je wilde uitstappen in de tussenruimte maar daar zaten twee kinderwagens. Ik zei: ga je dat wel redden :) toen je weg ging keek je nog terug en zwaaide je. Je keek heel boos daarvoor maar je gelukkig zag ik je glimlach. Ik had legergroen jasje aan en rugzakje en zat ingesloten in de tussenruimte!"

Martijn

23 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"whooow wie was jij?????we zaten in de stoptrein arnhem/zutphen van 9.23u.je stal me blik en kon je niet meer van je los maken,zo mooi was jij.zat eerst aan de andere kant van t gangpad maar verhuiste jou kant op voor de zon.jij piersing's in je oor neus en rechterkant onderlip.zag nog enkele tattoo's bij jou.ik enkele tattoo's en piersings waarvan paar erg opvallend in me nek.zou graag je nog ns willen ontmoeten en dan nog iets meer van je teweten komen.hoop ooit iets van je horen maar waarschijnlijk zal dat niet zo zijn.grttz martijnps.je mooie ligte kleur ogen waren zo mooi in t licht"