Je flirt uit het oog verloren op Station Diemen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

N

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Diemen naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten vandaag naast elkaar in de trein richting Hoofddorp. Ik geloof dat je instapte bij Diemen en vanaf dat moment naast me zat tot aan Amsterdam Centraal. We hebben helaas niet met elkaar gesproken, maar achteraf was dat wel leuk geweest. Je hebt kort, bruin/donkerblond licht krullend haar en ik dacht een donkergrijze jas..."

Sarah

4 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Erg leuk"

Ricardo

18 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Diemen naar station Lelystad Centrum. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"ik schilder stapte in de trein op in Diemen!.. schuin rechts tegen over mij zat een meisje met een soort van jumpsute pack met velle kleuren was waarschijnlijk muziek aan t luisteren op de telefoon. ik kreeg de indruk dat we oog contact hadden maar allebij te verlegen waren elkaar aantespreken. je droeg verder een leren jas en je was op t strand geweest als ik t goed zag. toen ik in lelystad aan kwam stapte je ook uit ik zal al stiekem te wachten wanneer je zou uit stappen. ik zag je nog staan op t station maar wist niet of ik je aan moest spreken ja of de nee of je misschien wel een vriend had/hebt daar twijfelde ik over. Oja je dronk nog een biertje onderweg van diemen naar lelystad centrum!! Mocht je dit lezen stuur even een mailtje zodat we alsnog contact kunnen krijgen. Groetjes de schilder!!"

Willem

16 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Diemen. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was dat meisje in de sprinter naar Zwolle om ~ 22.30 Je zat schuin tegenover mij naast een shag draaiende man.. Je leek me echt een leuk meisje!!"

Pabostudente

11 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Diemen. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"We gingen allebei niet naar Zwolle. Jij kwam uit Rotterdam en sprak me aan over mijn boodschappenlijstje op de koffiefilterverpakking. We hadden een leuk gesprek over o.a. een onomatopee en op station Diemen werd ik wat van mijn stuk gebracht door je directheid, die ik overigens wel heel leuk vond. Ik zou best graag alsnog wat met je gaan drinken."

Dennis

20 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij keek mij aan toen ik op Amsterdam Centraal de trein instapte.Ik ging schuin tegenover je zitten met twee rijen banken tussen ons in. Volgens mij keek je een aantal keer naar me via het treinraam. Toen de trein van CS vertrok waren er mensen in het zicht komen zitten en kon ik je niet meer bekijken!Je stapte uit op Diemen, om 22.50 uur.Jij: licht getint, zwarte lange haren, zwarte jas en een zwarte broek.Ik: blank, korte donkerblonde haren, zwarte jas, blauw geruit overhemd en jeans.I want to get to know you!"

Josephine

6 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amsterdam Centraal. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (lang bruin haar, rode jas, lichte broek en blauwe eastpak) zag jou (donkere krullen, donkere ogen, blauwzwarte weekendtas) op spoor 5 van station Hilversum om 20:00u op 6 maart 2011. We hadden op het perron al oogcontact en we namen beide de stoptrein naar Amsterdam cs. Jij was op je laptop bezig en we moesten allebei lachen om een rare, neuriënde man. Ik vond je te knap om aan te spreken maar daar baalde ik toch wel erg van toen ik in Diemen uitstapte en jij bleef zitten. Ik zou je nog wel eens willen zien!"

Anneh

2 juli 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Bart, Midden in de nacht een gesprek over tweelingzielen en gekte. Jij was de Amstel over gezwommen, ik kwam niet zo uit mijn woorden als ik had gewild, achteraf - want ik had teveel gedronken. Ik wil ons gesprek graag voortzetten. Zonder bijbedoelingen - alleen práten. Ik weet dat je mij zult vinden als je dat wilt. Ik vertrouw er op dat je mij zult zoeken. Hartelijks, Anne"