Je flirt uit het oog verloren op Station Didam? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Kim

7 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Didam verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar eerst ontmoet in een bar in Arnhem tijdens het uitgaan, daar een leuke tijd gehad. Opeens ging je weg, maar gelukkig kwamen we elkaar vervolgens weer tegen in de trein. Jij zat er al en ik stapte in met vriendinnen. Je stond gelijk op om naast mij te zitten. Maar hoe stom toen je uitstapte in Didam had ik spijt dat ik je nummer niet had, en ik dus nu niet weet hoe het verder zou kunnen lopen. De enige informatie die ik van je heb is je naam: Lars, 30 jaar. En wat je die avond droeg een licht beige achtige broek en een wit/blauw gestreepte blouse. Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien"

Di-jan

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Didam naar station Amsterdam Amstel. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"19.35 stapte ik in op station Didam. Jij zat daar al, druk te zwoegen op je laptop. We hadden enig oogcontact, maar ik was helaas te verlegen om hier verder op in te gaan, spijt! Je was lang, breed, had blond haar en mooie bruine ogen. Daarnaast droeg je een zwarte sweater en een gele jas. Samen moesten we overstappen in Arnhem richting Amsterdam. Ik vermoed dat jij bij A'dam Centraal bent uitgestapt, want toen ik uitstapte op Amstel zag ik je nog zitten. Wie weet zie ik je nog eens!"

Nadine

14 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Didam.
"In Arnhem zaten we ineens tegenover elkaar.. jij had (volgens mij) beige broek met beige trui/vest aan en half lang haar. Leuke man dacht ik..Ik had een poncho grijzig/paars aan en heb donker lang haar. We hadden verschillende keren oogcontact en we lachten een aantal keren vriendelijk. Ik durfde niets te zeggen en stapte in Didam uit. De volgende dag zagen we elkaar weer bij Utrecht centraal. We herkenden elkaar en zeiden vrolijk goedendag naar elkaar maar liepen verder. Ik had wel even een kopje koffie willen drinken maar ja ...dus mocht je dit lezen en herken je dit, laat dan even een berichtje achter."

Mark

12 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem naar station Arnhem Centraal. Op station Didam verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact met supermooi blond meisje met vuurrode jas!! Please reageer"

Sanne

29 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Didam. Op station Didam verloren we elkaar uit het oog.
"De trein die om 21.03 uit Arnhem vertrok. Tijdens het uitstappen in Didam zag ik je, je stond voor me en we keken elkaar lang aan, volgens mij was je samen met een vriend die op het stoeltje naast de uitgang zat maar dit weet ik niet zeker. Toen ik richting de uitcheck poortjes liep bleef jij op het perron staan. Ik: Lang platinum/wit blond haar met een beetje krullen en een zwarte jas. Ik zou je graag nog eens zien."

Emma

3 maart 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Didam naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein met een enrom grote zilverkleurige koffer. Ik stapte in op station Didam. Ik ging op het (kleine) plekje tegenover je zitten. Het was druk en vol in de trein. Gedoe met tassen e.d. Ik vrouw in blauwe donsjas en opgestoken donkerrood haar, jij vreselijk leuke aantrekkelijke man met lange benen. Je was de hele reis in gesprek met een vriend aan de tel. Ik weet nu alles over motoren, auto's en vooral accu's. Je ging op reis (naar Canada?).we hadden even oogcontact. Pas toen ik uitstapte, sprak je me aan: Te laat! Ik zou graag iets van je horen."