Je flirt uit het oog verloren op Station Deventer Colmschate? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

David

19 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer Colmschate naar station Apeldoorn Osseveld. Op station Apeldoorn Osseveld verloren we elkaar uit het oog.
"Hey leuke meid, Ik zie je elke ochtend sinds de zomervakantie wij nemen altijd dezelfde trein 's ochtends om 07:48 naar osseveld ik zie je altijd in de fietsenstalling maar ik ben zon stumperd om niks te durven zeggen :( je hebt heel blond haar en blauwe ogen en je loopt in een donkergroene winterjas ik hoop snel iets van je te horen :)"

Nigel

18 augustus 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Deventer Colmschate. Op station Deventer Colmschate verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond samen met een vriend tegen de treindeuren, wachtend op de eerstvolgende halte, tevens mijn eindbestemming Deventer-Colmschate. Jij blond, lief gezicht en een gulle lach keek mij jongen roze shirt, donkerblond haar en blauwe ogen aan. Terwijl het perron in zicht kwam bleef je mij een paar keer dringend aankijken. lachend liep ik naar buiten en nam nog even de tijd om jou in de voorbij rijdende trein voor een (hopelijk niet) laatste keer in je ogen te kunnen kijken.Zal hier wel geen reactie op krijgen, maar niet geschoten is altijd mis."