Reveld

7 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van de wc. In de trein. Ik liep richting een donkere Afrikaans/surinaams vrouw. Zij ging lief voor mij opstaan! Ik ging naast haar zitten. Ik dacht dat zij met een man was. Maar dat was niet zo toen zij uit stapte. Ik hoop met haar in contact te komen. Korte omschrijving over mijn zelf. Ik had een rode pet op en rode bodywarmer aan. Een zware spijkerbroeken. Blauwe ogen Het was tegen de avond toen zij uit stapte in Deventer. Nou ik hoop dat ik snel contact met mevrouw"

N

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Wow leuke treinconductrice in Sprinter naar Wierden. Je loopt langs en ik verwacht een kaartcontrole, je kwam zo weer zei je. Of ik een vraag had.. euhm! Jij kort haar, bruine ogen. Met mijn kaartcontrole viel me je Buddha to Buddha sieraden op.. De man voor me had zijn fiets wel ingecheckt maar zichzelf niet, je maakte er geen probleem van. Om 10.31 stap ik uit, donkerblauwe zonnebril, dito spijkerjas en zwarte rugzak.. Ik kijk nog wel achterom... Keer een biertje doen?..."

Wim

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je was bij het Dickens festival in Deventer geweest en onderweg naar Groningen. Tussen Deventer en Zwolle hadden we prachtig gesprek. In Zwolle verdween je zomaar."

Deianairo

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou mijn lieve knappe dame ik was met een minder knappe dame de moeder van mijn neefje die deed mag al raar en jij moest er om lagen en ik deed of ik ze niet kende en dat ze gek waren we lenen me kaar vaak aan en lachte naar elkaar ik had zelf donkerblond haar met witte plukken er in en gif groende pogen"

Mo

29 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je zitten in de 1e klas vond je mooie lange vrouw met je rood geverfde haren. We hadden oogcontact en wou je aanspreken maar had beetje gedronken en daardoor heb ik je niet aangesproken en heb er spijt van het was laat tegen 11 uur savonds op perron bij Deventer"

Anonymous

4 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""I was sitting on the benches at Zwolle Station when you walked towards the benches. Black hair at earheight, big jacket and very cool looking purple platform shoes. You also had a black suitcase with you. We both walked towards the intercity going to Roosendaal and we sat diagonally from eachother. The whole time we were trying to catch a glimpse of eachother without our eyes locking. You took of your jacket and underneath was a white top and a black ripped shirt. It looked great on you. Meanwhile our eyes locked once or twice, only for us both to look away instantly. When you had to get out, we looked at eachother one last time. I gave you a wink and a smile and you left the train to be (never) seen again""

Rochently

2 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Nijmegen. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Daar zat je dan, met je mooie blonde haar en bril, helemaal mijn type. Ik was te verlegen om je aan te spreken. je was namelijk met een hele groep vrienden, dus ik vond geen kans om een gesprek aan te knopen. Ik had me er al bij neer neergelegd dat jij nooit de mijne zou zijn, totdat jij begon over de formule 1. Wat kan een man nog meer willen! Ik wilde op je afstappen, maar jij was hem ineens gevlogen. Je vrienden belde je om de verloren koffer. Het enige toen dacht was: kon ik jou maar bellen, knuffelen, vasthouden en beminnen."

Kim

6 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 16.00 uur vandaag in Nijmegen kwam een leuke jongen naast mij zitten. Ik vond je er al meteen leuk uitzien. Je had bruine krulletjes, zilveren ringen, een Levi’s broek en een wit t-shirt. Je droeg een koptelefoon waardoor ik je niet aan durfde te spreken. Toen je uitstapte in Deventer baalde ik al meteen dat ik je niet alsnog aangesproken heb. Ik hoop hierdoor met je in contact te komen!"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de meid met stralende blauwe ogen, Ik stapte in op apeldoorn centraal en toen de de deuren open gingen hadden we direct oog contact , het was vrij druk en moest daar door staan en zonder het te weten stond ik naar jouw. Zonder te praten voelde ik een connectie, we keken af en toe naar elkaar en deden elkaar ook beetje na. Ik had een crème kleur tshirt aan en jij dee je trui uit zodat we matchen met het zelfde kleur tshirt  ik had een water fles in me handen jij pakte ook je water fles, ik was te verlegen om een gesprek te starten jij wellicht ook . In Utrecht stapte ik uit en heb ik niet je contact gegevens gevraagd (zeer dom)  mocht je  dit lezen. Zou graag een gesprek met je  willen starten:)"

Anoniem

23 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Vier vrienden van +- midden dertig stapten in Deventer op en gingen er in Apeldoorn weer uit. Ik had dezelfde reis. Onder het genot van een blikje Grolsch waren ze wellicht opweg naar een avondje stappen? De blonde jongen viel me gelijk op. Relaxte houding, open blik, en een gezellig bloesje aan. Biertje drinken?"

J

22 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Apeldoorn. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter hadden we, tussen het naar buiten kijken door, een paar keer oogcontact over 20 rijen stoelen heen. Ik met de bril het metalshirt en de aktetas, jij met de krullen, de witte top en een zwarte weekendtas. Toen we allebei op Deventer eruit moesten door de storing heb ik even in jouw buurt gestaan op het perron in een poging een opening te verzinnen, maar helaas raakten we elkaar toen toch kwijt. Het liefst had ik samen met je wat koffie gedronken wachtend op die volgende trein, maar wie weet kan ik je hierlangs vinden voor een herkansing?"

Jakob

3 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""Hee jij met jou mooie lieve zee kleur blauwe oogjes jij zat tegen over mij en we keken elkaar aan en lachten naar elkaar ik wil graag weten of jij hier mijn berichtje leest en of je het wel ziet zitten en leuk lijkt met mij gezellig op een terrasje een frisje of een kopje koffie te pakken Met een broodje gezond. Ik trakteer Jij had een telefoon in je hand met portomonee en ov kaart de achterkant van je telefoon mijn richting opgedraaid had 3 cameras. Waar ben jij lieffie?""

A

17 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomt op station Deventer. En opstaand. Keek ik naar achteren van mijn stoel. En zag ik een mooie meid opstaan met half kort, krullend zwart haar. Witte blouse. ,, Ze gaf een blik en een lach die mij even overhoop gooide. Ik lachte terug. Ze stak haar sigaretje in de mond en liep naar de deuren om naar buiten te gaan,. Ik wilde mee gaan.. Maar dat leek me een vreemd idee. mijn trein ging door binnen een minuut. Had graag een sigaretje mee gerookt en kennis gemaakt. Maar helaas. Ik was verward 🙄"

Anoniem

23 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Roosendaal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag 23 april Arnhem centraal 13.20 spoor 7 Bij aankomst van de trein zat je daar op het bankje in je jurkje, met een tas en een plant (die je net had gekocht leek het) Onze blikken gingen gelijk naar elkaar toe en lieten elkaar niet meer los. Het enige moment was toen je werd aangesproken door een buitenlandse man, die je een ongemakkelijke vraag stelde, je begon ongemakkelijk te lachen en keek direct weer naar mij, waar ik ook gelijk begon te lachen. Minutenlang hebben we elkaar toen vol hunkering aangekeken.. ik moet zeggen, die kriebels vlogen door mijn buik heen. Ik werd uit mijn stoel gezogen bijna.. op een gegeven moment heb ik nog getwijfeld om uit te stappen maar ik heb het helaas niet gedaan. Ik heb nog wel gevraagd, door een handgebaar of je de trein in wilde komen maar dat wilde je niet. Misschien speelde je op safe, net zoals ik en heb je er achteraf spijt van.. ook net zoals ik.. dan is dit toch een mooie manier om elkaar nog te leren kennen, ik weet dat onze blikken naar elkaar niet niks was. Jij voelde het ook. Mooie onbekende, laat iets horen als jij het was en spring met mij in het nieuwe avontuur."

Melle

6 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag 6 maart. Ik kwam net terug van een jamsessie en pakte de intercity van 17:00, volgens mij richting Deventer. Ik ging rustig in de stiltecoupé zitten, ik deed mijn haar los en mijn zwartleren jas uit en ik zag je naar me kijken. Je had heel mooi golvend blond haar met een pony aan de voorkant en onze blikken bleven elkaar maar kruisen. Ik had lang, donkerbruin haar en ik droeg een blauw spijkerjack. Ik had een oorbel in mijn rechteroor en een broek met het logo van een band. Ik stapte uit in Hilversum, maar jij bleef zitten. We wisselden nog een blik uit. Ik zwaaide naar je, of liever gezegd, ik tilde vluchtig mijn arm op, want ik durfde niet zo goed. Ik zou het leuk vinden om te weten hoe je heet. Groetjes"