A

15 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Schiphol Airport. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We stappen elke ochtend in dezelfde trein. Altijd een lachje alleen vandaag knipoogden we vaak naar elkaar. Je stapte uit en zwaaide weer naar me. Die donkere jongen met baard😉"

M

30 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Om 08.03 stapte wij beide in de trein op station Zutphen. We zaten schuin naast elkaar, jij had een zwarte jas, groene coltrui, zwarte broek en witte Reeboks met een zwarte streep aan. Ik stapte in Deventer uit en keek nog een laatste keer achterom, jij keek ook. Ik ben heel erg nieuwsgierig wie je bent, let me know!"

Mike

22 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"He, Ik zag je zitten en kon mijn ogen niet van je afhouden, toen je de trein verliet zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Ik was die gast met het witte shirt en blonde haar. Wie weet zie je dit bericht! xx"

Aj

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Almelo. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"hey, (this is so cringy but okay) Dinsdag 11 augustus Zutphen 20:03 Deventer 20:15 dus dit is zwaar ongemakkelijk maar ik ben op zoek naar iemand die ik zoals duidelijk op de trein zag, een androgyne uitstraling, kort zwart haar, zwarte fedora stijl hoed, baby yoda shirt, bril, zwart met rood mondkapje en een kleine rode tas. we stapten allebei in op station Zutphen en maakten voor en tijdens de trein rit een aantal keer oogcontact. we stapten allebei uit op station Deventer waar jij uit-checkte en ik ben overgestapt. Ik wou je graag aanspreken maar ik ben ongemakkelijk en wou je niet storen. daarnaast had ik een lange dag bij een meer achter de rug en zag ik er niet uit (kan geen goede eerste indruk zijn geweest) You seem like a really cool person and I’d really like to be your friend on the off-chance you see this (≧◡≦) (from the girl with the spiky grin face mask, glasses, blonde hair and rainbow bracelet)"

Ramon

14 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Dieren. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
"Zwarte krullen dr martens boots jurkje bril Je stapte uit en we hadden oogcontact in Dieren. Ik wil.graag met jou In contact komen. Dit is de tweede keer dat ik je zie Tot snel"

Tim

26 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoe het mogelijk is dat de uitwisseling van drie blikken in jouw ogen mijn wereld heeft veranderd, is een mysterie waar ik tot op heden geen raad mee weet. Maar het gebeurde. In de trein tussen Almelo en Hengelo op zondagavond 26 januari om 23 uur. Jij bent een meid met lange donkerbruine haren en hebt het gezicht van tegelijkertijd een volwassen vrouw als een lief meisje. In de trein droeg je een grijze jas en een zwarte broek. Ik zat schuin tegenover je naar jou te loeren vanaf de andere kant van het gangpad in een zwart met witte jas en een blauwe spijkerbroek. Ik denk echter dat jij 'out of my league' bent. Ik volg slechts mijn hart in het schrijven van dit stukje want, zoals ik al zei, ik weet geen raad met dit mysterie. Tim"

Mark

28 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Deventer. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op station Den Bosch en kwam tegenover mij zitten. We glimlachten naar elkaar. Ik zag je naar mijn tattoo op mijn arm kinken, tevens het moment dat jij ook jouw jas uitdeed en je jouw tattoos toonde. Je maakte een opmerking over mijn ogen en we raakten aan de praat. Te kort voor mijn gevoel, want je stapte een halte later uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhalen achter je tattoos. Het lijkt mij leuk je te leren kennen. :-)"

Siza

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Deventer. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat al, aan de rand van de 2e klas, net vóór 1e klas. Je keek me aan toen ik instapte, met mn vouwfiets. Ik klooide wat met de fiets en ging zitten op het klapstoeltje. We keken elkaar weer in de ogen, dwars door de coupé. Later ging ik ergens anders zitten omdat er plek was, en verloor je uit het oog. Later, in Amersfoort stond je te wachten om eruit te gaan, en keken we elkaar weer aan liet je een mooie lach zien. :) Ik zou je graag nog een keer zien, en dan niet te verlegen zijn om je aan te spreken!"

Joost

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf spoor 1 zit ik te turen naar de overkant van het spoor, rond half 4 in de middag zie ik je daar staan wachten. We hebben wat oogcontact en het is opvallend. En daar komt je trein, een Intercity richting Enschede. Je gaan bovenin aan het raam zitten aan mijn kant. Rustig zit ik mijn koffie te drinken en af en toe naar je te kijken, het is grappig omdat het zo opvallend is, je lacht even lief en al kijkend rijdt de trein weg. Uit het zicht. Je had een lichtblauwe spijkerbroek met lichtblauwe spijkerjasje aan. Als je dit leest herken je me wel met mijn bakje koffie, zwarte jas met sjaal, sneakers en een blauwe tas. Ik ben benieuwd of je dit gaat lezen, lijkt me leuk! 😊"

Kim

21 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb waarschijnlijk weinig kans om je via deze weg te vinden, maar niet geschoten is altijd mis toch? Ik reisde met 2 vriendinnen van mij en mijn broertje van 4 jaar. We waren naar de Apenheul geweest en waren op weg naar huis. We stapten om 15.02 op station Apeldoorn in de intercity naar Deventer. De conducteur had net de deur dichtgedaan, toen jij er opeens aan kwam. Je was een beetje te laat de coupé uit gekomen en wilde de trein nog uit, maar de conducteur vertelde dat dit niet meer kon. Je bleef toen bij ons staan en belde iemand op om te vertellen dat je in de trein was blijven zitten en heen en weer zou reizen en je leunde intussen tegen de blauwe buggy van mijn broertje aan. Ik moest lachen om je telefoongesprek en keek lachend naar je op terwijl je aan het bellen was, jij lachte terug met een hele mooie glimlach. Toen je klaar was met bellen, waren een van mijn vriendinnen en mijn broertje aan het spelen met de nieuwe telefoon van mijn vriendin. Mijn broertje (blond haar) zat bij mij op schoot en stak steeds zijn tong uit om een emoji op de telefoon van mijn vriendin hetzelfde te laten doen. Ik moest hier om lachen en jij ook, we hadden weer oogcontact. Ik droeg een grijs vest met zwarte waterdruppels erop, een zwarte broek en zwarte schoenen, ik heb donkerblond haar. Jij droeg volgens mij een grijze broek. Town ik de trein uitstapte had ik zo'n spijt dat ik je nummer niet gevraagd heb, daarom probeer ik via deze weg met je in contact te komen. Ik hoop weer met je in contact te komen om een keer samen wat met je te gaan drinken, je lijkt me echt een hele leuke jongen."

Bert

22 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooie blonde (geblondeerde) meid, ging in Zutphen, samen met een vriend, schuin tegenover me zitten. Je at een rijstwafel. We hadden meermaals leuk oogcontact. Ik, met lang haar, grote bakkebaarden en een zwarte pet op, moest er helaas in Deventer al weer uit. Ik zou je graag nog eens willen zien :-)"

Lisa

25 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Oldenzaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Onderweg naar het 60-jarig huwelijk van mijn grootouders kwam ik naast je te zitten, na wat verwarring over jouw mogelijk Engelse nationaliteit. Ik heb me de hele weg vermaakt onder het continue gezucht en gemopper van onze medereizigers in de stiltecoupé met jouw fiasco-reis naar het verre Oosten, voorlopige planloosheid, overtuiging dat geen passie juist goed is en dat je 4 boeken tegelijk leest. Door gebrek aan durf nu pas en op deze wijze het verzoek iets af te spreken, mocht dat je iets lijken."

A

6 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"23:52 I took the train @amersfoort station to deventer, when I sat down we looked at each other .. and I saw the most sweet eyes if seen.. we watched each other and laughedboth busy on finising or work and study calculus for you. I stepped out at deventer and forgot/disn't had the nerve give you my phone or contact ... really stupid! Now I'm sitting on my couch thinking of you.. so hope you read it and contact me 😇 #cupid where you"

S

16 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deventer. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op Utrecht-centraal al staan... ik dacht... wauw jij bent leuk.... We raakten aan de praat op het moment dat de trein stopte bij Amersfoort. Daar stapten we beiden uit, we moesten wachten op de volgendqe trein Onze trein reed net weg toen we aankwamen. We hebben lekker gekletst over onder andere het werk wat we doen. We namen plaats in een vierzit, net voordat ik in Apeldoorn moest uitstappen wilde ik je nummer nog vragen.... ik weet zelfs je naam niet... Dan maar een berichtje hier.... hopelijk lees je het en reageer je hier op. Jij: leuke vlotte en spontane meid uit Utrecht. Je had een rood/roze blousje aan en droeg een donkere broek. Je had een groen/blauwe rugzak bij je. Je ging vanavond naar een vriendin in Deventer.... Wat heb je een mooie ogen en een fijne uitstraling.... Hopelijk weet je wie ik ben ;-)"

Anoniem

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de vroege ochtend rond half 7 in het eerste treinstel van de sprinter richting Deventer. Toen ik instapte zat jij al schuin tegen over mij. Jij had blond haar en had een zwarte legging en een zwart jasje aan. Ik had werkkleding aan en een rode sjaal om. We hadden een aantal keer direct oogcontact en ik zag je via het raam een aantal keer lang staren naar mij. Tijdens het uitstappen stond jij achter mij en had ik je eigenlijk moeten aanspreken. Hopelijk lees jij dit bericht en spreken wij elkaar ooit nog eens."