Kasper

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrouw met 2 kids stapte in, in Deventer. 2 kids, ze gingen met z’n 3en op vakantie naar haar broer in Istanbul. Veel oogcontact in de trein, helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Het zou leuk zijn om met je in contact te komen."

Sharon

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk in de trein vanaf Utrecht. Je zat een boek te lezen en toen je dat uit had begonnen we een gesprek. Je leest graag boeken over de 2e wereldoorlog, kwam net bij je ouders in Tilburg vandaan. Je studeert in Deventer en studeert aan het Saxion. Je zit in het 2e jaar van opleiding Ik heb je nummer niet gevraagd, meteen toen je uitstapte had ik daar al spijt van"

Bjorn Blom

2 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de dame die niet kon kiezen wat haar favo taart is (monchou-, appel-, worteltaart - allemaal lekker natuurlijk): wanneer gaan wij taart eten? Van Bjorn."

Lio

20 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Schiphol Airport. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Krullenbol met die mooie lach, waarom heb ik je nummer niet gevraagd? Ik was met mijn hondje en moest verder naar Amsterdam helaas.."

J

22 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Na de vierdaagse van Nijmegen zaten we bij de deur van de wagon. Jij op een klapstoeltje en ik zat op het trapje om dat het zo druk was. Je had een grote rode koffer bij je waar een wieltje van kapot was wat ik je nog vertelde vlak voordat ik uit stapte"

Reveld

7 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van de wc. In de trein. Ik liep richting een donkere Afrikaans/surinaams vrouw. Zij ging lief voor mij opstaan! Ik ging naast haar zitten. Ik dacht dat zij met een man was. Maar dat was niet zo toen zij uit stapte. Ik hoop met haar in contact te komen. Korte omschrijving over mijn zelf. Ik had een rode pet op en rode bodywarmer aan. Een zware spijkerbroeken. Blauwe ogen Het was tegen de avond toen zij uit stapte in Deventer. Nou ik hoop dat ik snel contact met mevrouw"

N

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Wow leuke treinconductrice in Sprinter naar Wierden. Je loopt langs en ik verwacht een kaartcontrole, je kwam zo weer zei je. Of ik een vraag had.. euhm! Jij kort haar, bruine ogen. Met mijn kaartcontrole viel me je Buddha to Buddha sieraden op.. De man voor me had zijn fiets wel ingecheckt maar zichzelf niet, je maakte er geen probleem van. Om 10.31 stap ik uit, donkerblauwe zonnebril, dito spijkerjas en zwarte rugzak.. Ik kijk nog wel achterom... Keer een biertje doen?..."

Wim

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je was bij het Dickens festival in Deventer geweest en onderweg naar Groningen. Tussen Deventer en Zwolle hadden we prachtig gesprek. In Zwolle verdween je zomaar."

Deianairo

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou mijn lieve knappe dame ik was met een minder knappe dame de moeder van mijn neefje die deed mag al raar en jij moest er om lagen en ik deed of ik ze niet kende en dat ze gek waren we lenen me kaar vaak aan en lachte naar elkaar ik had zelf donkerblond haar met witte plukken er in en gif groende pogen"

Mo

29 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je zitten in de 1e klas vond je mooie lange vrouw met je rood geverfde haren. We hadden oogcontact en wou je aanspreken maar had beetje gedronken en daardoor heb ik je niet aangesproken en heb er spijt van het was laat tegen 11 uur savonds op perron bij Deventer"

Anonymous

4 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""I was sitting on the benches at Zwolle Station when you walked towards the benches. Black hair at earheight, big jacket and very cool looking purple platform shoes. You also had a black suitcase with you. We both walked towards the intercity going to Roosendaal and we sat diagonally from eachother. The whole time we were trying to catch a glimpse of eachother without our eyes locking. You took of your jacket and underneath was a white top and a black ripped shirt. It looked great on you. Meanwhile our eyes locked once or twice, only for us both to look away instantly. When you had to get out, we looked at eachother one last time. I gave you a wink and a smile and you left the train to be (never) seen again""

Rochently

2 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Nijmegen. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Daar zat je dan, met je mooie blonde haar en bril, helemaal mijn type. Ik was te verlegen om je aan te spreken. je was namelijk met een hele groep vrienden, dus ik vond geen kans om een gesprek aan te knopen. Ik had me er al bij neer neergelegd dat jij nooit de mijne zou zijn, totdat jij begon over de formule 1. Wat kan een man nog meer willen! Ik wilde op je afstappen, maar jij was hem ineens gevlogen. Je vrienden belde je om de verloren koffer. Het enige toen dacht was: kon ik jou maar bellen, knuffelen, vasthouden en beminnen."

Kim

6 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 16.00 uur vandaag in Nijmegen kwam een leuke jongen naast mij zitten. Ik vond je er al meteen leuk uitzien. Je had bruine krulletjes, zilveren ringen, een Levi’s broek en een wit t-shirt. Je droeg een koptelefoon waardoor ik je niet aan durfde te spreken. Toen je uitstapte in Deventer baalde ik al meteen dat ik je niet alsnog aangesproken heb. Ik hoop hierdoor met je in contact te komen!"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de meid met stralende blauwe ogen, Ik stapte in op apeldoorn centraal en toen de de deuren open gingen hadden we direct oog contact , het was vrij druk en moest daar door staan en zonder het te weten stond ik naar jouw. Zonder te praten voelde ik een connectie, we keken af en toe naar elkaar en deden elkaar ook beetje na. Ik had een crème kleur tshirt aan en jij dee je trui uit zodat we matchen met het zelfde kleur tshirt  ik had een water fles in me handen jij pakte ook je water fles, ik was te verlegen om een gesprek te starten jij wellicht ook . In Utrecht stapte ik uit en heb ik niet je contact gegevens gevraagd (zeer dom)  mocht je  dit lezen. Zou graag een gesprek met je  willen starten:)"

Anoniem

23 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Vier vrienden van +- midden dertig stapten in Deventer op en gingen er in Apeldoorn weer uit. Ik had dezelfde reis. Onder het genot van een blikje Grolsch waren ze wellicht opweg naar een avondje stappen? De blonde jongen viel me gelijk op. Relaxte houding, open blik, en een gezellig bloesje aan. Biertje drinken?"