Je flirt uit het oog verloren op Station Deventer? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A

24 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Tijd: 7.15 - 8.15 Jij: bruin haar, blauwe ogen, wit jasje met letters JV erop, zwarte broek, halsketting, stapte in op station Apeldoorn. Ik: lang, donkere jas met capuchon, donkere trui."

R

14 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Roosendaal.
"Jij (jonge vrouw met prachtig, stijl half-lang rood haar, en een bruin leren seizoensjas) stapte in de late middag in Deventer in achter een lange rij. Ik (jongen met donkere krullen en een bril) zat al in de trein. We maakten een keer oogcontact toen ik vanuit het raam keek. Je liep zoekend de trein in, en ik hoopte heel erg dat je bij me kwam zitten. Maar het was te druk! Toen je Arnhem weer uitstapte kruisten onze blikken weer. Het lijkt me leuk je beter te leren kennen. Groetjes, jongen uit Nijmegen."

B

13 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst op Amsterdam centraal op perron 13b, te wachten op de trein van 17.30. Ik was tegen de lift aan het leunen, bezig op mijn telefoon. Je liep vlak voor mij langs en ik keek net de andere kant op. Toen ik terug keek zag ik dat je net je hoofd weg had gedraaid. Je ging tegen het hek aan staan van de oude trap. Hier heb je een tijdje gestaan met je gestijlde blonde haren. Je droeg een redelijk lange donker blauwe jas en had geen broek aan of iets dergelijks maar een panty, als ik het goed heb gezien. Ik dacht nog bij mezelf dat is vast koud. Ook zag ik iets van een lage sneaker met lichte kleuren, All-stars. We hebben elkaar een paar keer bekeken maar net telkens elkaars directe oogcontact gemist, helaas. Ik zal wel eerlijk zeggen dat knappe dames me een beetje in de verlegenheid brengen. Jij zal ook wel een beetje nerveus geweest zijn want ik kreeg het idee dat je aan het ijsberen was. Toen we eenmaal aanboord stapte van de trein liep jij langs me heen naar de deur aan mijn kant en ik ging naar de deur aan jou kant. Toen ik in Hilversum van de trein stapte liep ik nog langs je in de kabine en keek je naar buiten en hadden we elkaar weer gemist. Mijn onderbuik gevoel zegt dat er iets van een vonk was en ik hoop dat dit ook wederzijds is. Als je het wil zou ik je graag beter willen leren kennen, zo niet dan neem ik stilte aan als een nee."

Marja

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deventer. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hé leuke man! Kom je nog een keer koffiedrinken bij Livingstone in Amersfoort? Ik stapte in op Utr Centraal en nam plaats op de ronde bank, waar jij in t hoekje zat. De conducteur liet al snel van zich horen: "hartelijk welkom op deze prachtige internationale Vrouwendag!" Daar reageerden we tegelijk op en we raakten aan de praat en aan de lach. Helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Wat een kort kwartiertje was dat... ik zou je graag nog eens ontmoeten."

Peter

25 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Deventer bij je in de coupé zitten, jij zat in een tweezits en ik in een vierzits aan de andere kant. Je droeg een roze/paarse sjaal die je prachtig stond, je had donker haar en een lichte broek. Je leek een serie te kijken op je laptop. Ik (zwart haar met zwarte baard, donkere jas, bruine broek) las een boek. Volgens mij had je wel door dat ik via de weerspiegeling van het raam naar je keek...want ik was betoverd. We hadden een keer oogcontact en ik voelde een connectie. Ik zag geen kans om je aan te spreken en ik stapte uit in Utrecht, maar ik zou je graag eens ontmoeten!"

M

6 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten in gesprek in de Kiosk van station Deventer, opwarmend aan de kachel. Jij : Een spontane vrouw met lippiercing en fonkelende ogen. Je vertelde dat je naar de kerstmarkt ging in Münster om diezelfde avond weer terug te reizen in de richting van Deventer, een lange reis maar je had twee boeken mee zei je. Ik moest juist de andere kant op richting Schiphol, dankjewel voor deze leuke spontane ontmoeting!"

Kasper

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrouw met 2 kids stapte in, in Deventer. 2 kids, ze gingen met z’n 3en op vakantie naar haar broer in Istanbul. Veel oogcontact in de trein, helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Het zou leuk zijn om met je in contact te komen."

Sharon

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk in de trein vanaf Utrecht. Je zat een boek te lezen en toen je dat uit had begonnen we een gesprek. Je leest graag boeken over de 2e wereldoorlog, kwam net bij je ouders in Tilburg vandaan. Je studeert in Deventer en studeert aan het Saxion. Je zit in het 2e jaar van opleiding Ik heb je nummer niet gevraagd, meteen toen je uitstapte had ik daar al spijt van"

Bjorn Blom

2 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de dame die niet kon kiezen wat haar favo taart is (monchou-, appel-, worteltaart - allemaal lekker natuurlijk): wanneer gaan wij taart eten? Van Bjorn."

Lio

20 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Schiphol Airport. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Krullenbol met die mooie lach, waarom heb ik je nummer niet gevraagd? Ik was met mijn hondje en moest verder naar Amsterdam helaas.."

J

22 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Na de vierdaagse van Nijmegen zaten we bij de deur van de wagon. Jij op een klapstoeltje en ik zat op het trapje om dat het zo druk was. Je had een grote rode koffer bij je waar een wieltje van kapot was wat ik je nog vertelde vlak voordat ik uit stapte"

Reveld

7 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van de wc. In de trein. Ik liep richting een donkere Afrikaans/surinaams vrouw. Zij ging lief voor mij opstaan! Ik ging naast haar zitten. Ik dacht dat zij met een man was. Maar dat was niet zo toen zij uit stapte. Ik hoop met haar in contact te komen. Korte omschrijving over mijn zelf. Ik had een rode pet op en rode bodywarmer aan. Een zware spijkerbroeken. Blauwe ogen Het was tegen de avond toen zij uit stapte in Deventer. Nou ik hoop dat ik snel contact met mevrouw"

N

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Wow leuke treinconductrice in Sprinter naar Wierden. Je loopt langs en ik verwacht een kaartcontrole, je kwam zo weer zei je. Of ik een vraag had.. euhm! Jij kort haar, bruine ogen. Met mijn kaartcontrole viel me je Buddha to Buddha sieraden op.. De man voor me had zijn fiets wel ingecheckt maar zichzelf niet, je maakte er geen probleem van. Om 10.31 stap ik uit, donkerblauwe zonnebril, dito spijkerjas en zwarte rugzak.. Ik kijk nog wel achterom... Keer een biertje doen?..."

Wim

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je was bij het Dickens festival in Deventer geweest en onderweg naar Groningen. Tussen Deventer en Zwolle hadden we prachtig gesprek. In Zwolle verdween je zomaar."

Deianairo

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou mijn lieve knappe dame ik was met een minder knappe dame de moeder van mijn neefje die deed mag al raar en jij moest er om lagen en ik deed of ik ze niet kende en dat ze gek waren we lenen me kaar vaak aan en lachte naar elkaar ik had zelf donkerblond haar met witte plukken er in en gif groende pogen"