R

7 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Je zag er stralend uit, en ik moest stiekem wel lachen om die jongen die naast je ging zitten in de vier zits en die je een pepermuntje aanbood zonder verder iets te zeggen. Mocht hij eerder dan jou uitgestapt zijn, had ik er wel een leuke opmerking over gemaakt maar dat was helaas niet zo.. Evengoed de vriendelijke groetjes van je schuin tegenover buurman!"

Paul

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal.
"Je was aan het werk ik de 2201, we hadden een gezellig gesprek over van alles. De info over de verstoring heeft me goed geholpen, ben thuis gekomen. Misschien kunnen we ons gesprek voort zetten met wat koffie van de kiosk."

Sproet

1 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Deurne. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Het begon allemaal op een koude vroege ochtend waarop je me de weg naar het station vroeg bij mijn appartementencomplex. Ik stuurde je toen in de juiste richting en had al snel spijt dat ik niet had aangeboden om je achterop mijn fiets mee te nemen. Toevallig kwam je in dezelfde trein zitten voor een tweede kans. We hadden een heel leuk gesprek over carnaval. Het viel me op wat voor een mooie blauwe ogen je hebt en hoe mega vrolijk je was op een lichtelijk brakke ochtend. Natuurlijk had ik voor de tweede keer die ochtend spijt dat ik niet eens om je naam heb gevraagd laat staan je nummer. Lijkt het je leuk om eens een spelletje te spelen op de DS met een drankje in Nijmegen? :)"

annabel

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Horst-Sevenum. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"hij zei smakelijk op het station en in de sprinter oogcontact. ik stapte uit in horst sevenum, geen idee waar hij uit stapte. lange jongen, e-sigaret, midden scheiding, zwarte schoenen"

Pieter

2 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deurne. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het uitstappen zag ik je brillen tekenen in je schetsboek. Ik werd nieuwsgierig en sprak je even aan. Na een kort gesprek moest ik hier overstappen. Ik vond je blauwe ogen erg sprekend en zou graag nog eens verder met je praten!"

Pieter

20 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deurne. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein en toen zag ik de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. Ik wilde eigenlijk verder naar achteren lopen maar besloot een stoel van je vandaan te gaan zitten met de rug naar je toe. Ik wilde je nummer nog vragen maar toen ging je er in Den Bosch uit. Ik had het ook eerder moeten vragen maargoed daar had ik de ballen op dat moment niet voor. Verder had je bruine krullen, ikzelf had een blauwe korte broek aan en een best grote rugtas bij."

Shanissa

18 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met lang, bruin krullend haar en een grijze koffer. Toen ik instapte in Deurne zat je een film met Adam Sandler te kijken. Toen ik schuin voor je ging zitten maakten we oogcontact. Na een tijdje wisselde ik van plaats en ging ik voor je zitten, zodat een vrouw en haar dochter samen konden zitten. Toen lachte je naar me. Ik zat gedurende de reis te tekenen in mijn schetsboek. We stapten allebei bei in Utrecht uit, en toen stapte je meteen in een andere trein. HIT ME UP"

Rene

16 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte 16 April 19.00 in Deurne op de trein naar Eindhoven. Jij zat al in die trein afkomstig van Venlo. Beide stapten we uit in Eindhoven,ik omdat ik daar moest zijn en jij stapte over richting Tilburg? Want ik zag je nergens beneden in de hal. We hadden meerdere keren heel prettig oogcontact in dat stuk dat we samen reisden. Ik donker rood/blauw vierkant geblokt workers-hemd et bonte stoffen Ohm teken schouder tas. Jij mooie krullen groen T-shirt wit/zwarte zomerse broek met witte gympen. Vlak voor het uitstappen trok je een half lange gebroken witte jas aan. Je keek mij bewust nog even aan met een vriendelijke blik,en van mij kreeg je nog een warme knipoog.... Leuk om eens wat woorden met je te wisselen wie je bent,wat je doet zoal lijkt mij erg leuk... Harte groet Mr Ohm.."

Anoniem

12 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op het station in Eindhoven! We hadden dezelfde trein om 18.49. Je keek mij aan en ik jou, ik lachte naar je :) je hield de deur voor mij open. Ik had een koffer mee en was aan het bellen. Ik had graag even met je gepraat... maar je stapte uit in Deurne wie o wie ben je???"

D

17 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte net zoals ik in in Eindhoven de trein van 10:49. Je was samen met een vriendin en ik zat alleen. Je had een witte jas aan en je keek een aantal keer mijn kant op, ik durfde niet terug te kijken. Ik keek naar je via de weerspiegeling van het raam. Ik stapte bij station Deurne uit, je keek me aan en ik durfde weer niet terug te kijken, achteraf zoveel spijt van dat ik dit niet gedaan heb. Ik hoop ontzettend dat je dit ziet en een berichtje stuurt."

J

28 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Utrecht, jij zat tegenover me. Ik probeerde niet aan je te denken maar jij had al lang door dat dat me niet meer lukte. Onderweg ging je nog even naar de wc omdat je plots last kreeg van de zon, zette je je bril even op. Je droeg lage laarsjes met mini sokken. oh en je had plots jeuk aan je rug! ;) Ik vond het wel leuk in de trein! Groetjes!"

J

15 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou staan onder in de stationshal vlakbij de trappen/roltrap naar perron 1 en 2 op Eindhoven Centraal. Ik denk dat jij de trein richting Weert/Maastricht of richting Deurne moest hebben. Er was iemand voor de trein gesprongen rond 18:00h en we stonden beiden, samen met veel andere gestrande reizigers, onderaan de trap te wachten, want niemand kon de trap op vanwege de linten die de hulpdiensten hadden gespannen. We hadden een paar keer oogcontact, maar meer ook niet. Achteraf erg zonde, want wat een mooie verschijning heb je! Jij: droeg een zwarte jumpsuit, zwarte open schoenen met hakje en je had donkerbruin halflang haar met een slag erin. Ik geloof dat je een grijs/glitterachtig? of bruin telefoonhoesje had en je kwam vanaf de stadszijde het station binnen lopen. Ik: heb donkerbruin kort haar, droeg een groen/grijze jas, frambooskleurige polo en grijze chino. ik had een cognacbruine leren tas bij me en droeg opvallende schoenen met een paars/lichtblauwe krokodillenprint. Ik verliet rond 18:45h het station om de bus te pakken. Zonde dat ik je niet had aangesproken dacht ik, toen ik later in de bus zat. Wellicht herken je me. Een keertje afspreken?"

Vic

2 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam rond 17:30 langs me zitten in de trein richting Venlo en het was voor jou helaas een korte rit. Je had een petje op, ik meen groen van kleur. Ik had een wit met zwart gestreepte trui aan en was een boek aan t lezen, wat jij ook ging doen. Het leek ook op een boek over t leven, vergelijkbaar als de mijne. Bij Deurne moest je er helaas al uit. We hadden nog 2 x oogcontact en je lachte zo lief! Ik was net te laat om ook uit te stappen. Zou je graag nog eens willen zien zodat we miss over onze boeken kunnen praten :)"

Anoniem

23 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Deurne.
"Op station Nijmegen zaten we begin van de middag langere tijd naast elkaar op de bank. Allebei muziek in / op onze oren, maar we hadden heel even contact door onduidelijkheid over het spoor waar de sprinter naar Den Bosch en Deurne zou vertrekken. Ik verwachtte niet dat je meer contact met me zou willen, maar we keken elkaar nog wel een paar keer aan. Ik wilde je ook dezelfde reden niet nalopen, maar hoopte toch dat ik je in de trein toch nog zou zien. Dat was niet zo en ik weet ook niet waar je bent uitgestapt. Jij bent een jonge meid en hebt wat langer stijl donker / donker blond haar. Je droeg een blauwe spijkerbroek en had het redelijk koud. Ik kon je niets warms aanbieden, maar je nam wel wat chips van me aan. Als je ondanks de geringe omschrijving weet dat dit op jou betrekking heeft én jij wilt mij ook nog eens ontmoeten, aarzel dan niet."

Martijn

25 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Je wist eigenlijk al dat deze erop ging komen ;) Ik wil je graag een keer ontmoeten voor nog meer awkward oogcontact, ik heb inmiddels al genoeg bomen door het raampje gezien, en jouw ogen waren toch een heel stuk mooier!"