Pieter

20 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deurne. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein en toen zag ik de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. Ik wilde eigenlijk verder naar achteren lopen maar besloot een stoel van je vandaan te gaan zitten met de rug naar je toe. Ik wilde je nummer nog vragen maar toen ging je er in Den Bosch uit. Ik had het ook eerder moeten vragen maargoed daar had ik de ballen op dat moment niet voor. Verder had je bruine krullen, ikzelf had een blauwe korte broek aan en een best grote rugtas bij."

Shanissa

18 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met lang, bruin krullend haar en een grijze koffer. Toen ik instapte in Deurne zat je een film met Adam Sandler te kijken. Toen ik schuin voor je ging zitten maakten we oogcontact. Na een tijdje wisselde ik van plaats en ging ik voor je zitten, zodat een vrouw en haar dochter samen konden zitten. Toen lachte je naar me. Ik zat gedurende de reis te tekenen in mijn schetsboek. We stapten allebei bei in Utrecht uit, en toen stapte je meteen in een andere trein. HIT ME UP"

Rene

16 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte 16 April 19.00 in Deurne op de trein naar Eindhoven. Jij zat al in die trein afkomstig van Venlo. Beide stapten we uit in Eindhoven,ik omdat ik daar moest zijn en jij stapte over richting Tilburg? Want ik zag je nergens beneden in de hal. We hadden meerdere keren heel prettig oogcontact in dat stuk dat we samen reisden. Ik donker rood/blauw vierkant geblokt workers-hemd et bonte stoffen Ohm teken schouder tas. Jij mooie krullen groen T-shirt wit/zwarte zomerse broek met witte gympen. Vlak voor het uitstappen trok je een half lange gebroken witte jas aan. Je keek mij bewust nog even aan met een vriendelijke blik,en van mij kreeg je nog een warme knipoog.... Leuk om eens wat woorden met je te wisselen wie je bent,wat je doet zoal lijkt mij erg leuk... Harte groet Mr Ohm.."

Anoniem

12 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op het station in Eindhoven! We hadden dezelfde trein om 18.49. Je keek mij aan en ik jou, ik lachte naar je :) je hield de deur voor mij open. Ik had een koffer mee en was aan het bellen. Ik had graag even met je gepraat... maar je stapte uit in Deurne wie o wie ben je???"

D

17 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte net zoals ik in in Eindhoven de trein van 10:49. Je was samen met een vriendin en ik zat alleen. Je had een witte jas aan en je keek een aantal keer mijn kant op, ik durfde niet terug te kijken. Ik keek naar je via de weerspiegeling van het raam. Ik stapte bij station Deurne uit, je keek me aan en ik durfde weer niet terug te kijken, achteraf zoveel spijt van dat ik dit niet gedaan heb. Ik hoop ontzettend dat je dit ziet en een berichtje stuurt."

J

28 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Utrecht, jij zat tegenover me. Ik probeerde niet aan je te denken maar jij had al lang door dat dat me niet meer lukte. Onderweg ging je nog even naar de wc omdat je plots last kreeg van de zon, zette je je bril even op. Je droeg lage laarsjes met mini sokken. oh en je had plots jeuk aan je rug! ;) Ik vond het wel leuk in de trein! Groetjes!"

J

15 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou staan onder in de stationshal vlakbij de trappen/roltrap naar perron 1 en 2 op Eindhoven Centraal. Ik denk dat jij de trein richting Weert/Maastricht of richting Deurne moest hebben. Er was iemand voor de trein gesprongen rond 18:00h en we stonden beiden, samen met veel andere gestrande reizigers, onderaan de trap te wachten, want niemand kon de trap op vanwege de linten die de hulpdiensten hadden gespannen. We hadden een paar keer oogcontact, maar meer ook niet. Achteraf erg zonde, want wat een mooie verschijning heb je! Jij: droeg een zwarte jumpsuit, zwarte open schoenen met hakje en je had donkerbruin halflang haar met een slag erin. Ik geloof dat je een grijs/glitterachtig? of bruin telefoonhoesje had en je kwam vanaf de stadszijde het station binnen lopen. Ik: heb donkerbruin kort haar, droeg een groen/grijze jas, frambooskleurige polo en grijze chino. ik had een cognacbruine leren tas bij me en droeg opvallende schoenen met een paars/lichtblauwe krokodillenprint. Ik verliet rond 18:45h het station om de bus te pakken. Zonde dat ik je niet had aangesproken dacht ik, toen ik later in de bus zat. Wellicht herken je me. Een keertje afspreken?"

Vic

2 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam rond 17:30 langs me zitten in de trein richting Venlo en het was voor jou helaas een korte rit. Je had een petje op, ik meen groen van kleur. Ik had een wit met zwart gestreepte trui aan en was een boek aan t lezen, wat jij ook ging doen. Het leek ook op een boek over t leven, vergelijkbaar als de mijne. Bij Deurne moest je er helaas al uit. We hadden nog 2 x oogcontact en je lachte zo lief! Ik was net te laat om ook uit te stappen. Zou je graag nog eens willen zien zodat we miss over onze boeken kunnen praten :)"

Anoniem

23 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Deurne.
"Op station Nijmegen zaten we begin van de middag langere tijd naast elkaar op de bank. Allebei muziek in / op onze oren, maar we hadden heel even contact door onduidelijkheid over het spoor waar de sprinter naar Den Bosch en Deurne zou vertrekken. Ik verwachtte niet dat je meer contact met me zou willen, maar we keken elkaar nog wel een paar keer aan. Ik wilde je ook dezelfde reden niet nalopen, maar hoopte toch dat ik je in de trein toch nog zou zien. Dat was niet zo en ik weet ook niet waar je bent uitgestapt. Jij bent een jonge meid en hebt wat langer stijl donker / donker blond haar. Je droeg een blauwe spijkerbroek en had het redelijk koud. Ik kon je niets warms aanbieden, maar je nam wel wat chips van me aan. Als je ondanks de geringe omschrijving weet dat dit op jou betrekking heeft én jij wilt mij ook nog eens ontmoeten, aarzel dan niet."

Martijn

25 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Je wist eigenlijk al dat deze erop ging komen ;) Ik wil je graag een keer ontmoeten voor nog meer awkward oogcontact, ik heb inmiddels al genoeg bomen door het raampje gezien, en jouw ogen waren toch een heel stuk mooier!"

Robyn

18 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Venlo. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik naar Venlo ging had ik het geluk dat je tegenover me kwam zitten. Je had blond haar, omhoog, groen/blauwe ogen. Leren jack over je groene t-shirt met print op de mouwen, licht blauwe gescheurde jeans aan en zwarte sneakers aan en je haalde een zwarte bril uit je tas. en reisde met rugtas en trolley en was aan het luisteren naar muziek op je Iphone. Je stapte waarschijnlijk op ergens bij Breda/Tilburg en stapte ergens bij Deurne eruit. Ik had een zwarte trui aan en een donkere broek en zwarte boots. Ik had een rode bril op en m'n haar in vlechtjes. Ik had rode oortjes en reisde met een zwart leren schoudertas en een rode trolley. Ik had het lef niet je aan te spreken maar hoop je zo toch nog te vinden."

Spook

23 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Venray. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"Nadat we allebei hetzelfde spook zagen in de bus van Deurne naar Venray konden we even leuk praten over de hond en de studie. Ik had je graag nog eens tegengekomen, maar dat komt er misschien niet meer van. Daarom probeer ik het maar zo :) Hoofdstuk 2 moet er komen!"

Sake

27 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Deventer. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat vanochtend (07:49 --> 08:13) bij het raam in de Intercity van Zwolle naar Deventer. Toen we in Olst (08:05) stopte kwam er hele leuke meid naast me zitten met donker/zwart haar, witte sneakers, denim tas geloof ik en niet al te lang. Ze haalde een notieblok te voorschijn om nog wat door te kunnen lezen. In Deventer moest ik helaas uitstappen waarop zij haar reis vervolgde. Zij stond voor me op en het enige wat er uit me kwam was: dank je wel. Toen ik de trein uitliep kruisten onze blikken terwijl ik langs de coupe liep waar zij in zat. Ik zou graag met haar in contact willen komen ;)."

Anoniem

20 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Deurne. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"In Boxmeer struikelde je de bus in, een glimlach en een erg mooie verschijning! Je ging schuin achter me zitten en omdat ik met een ander persoon reisde die ook achter me zat kon ik steeds even je schoonheid bewonderen terwijl ik met hem kletste. In Eindhoven stapten we uit en toevallig stapte jij in de trein naar Deurne welke ik ook moest hebben. Beetje verlegen ben ik in eerste instantie in een andere coupe gaan zitten, maar het laatste stukje van de rit ben ik tegenover je gaan zitten. We raakte in gesprek, en we kwamen allebei uit Amsterdam die dag. Jij was naar je zus geweest en ik naar de Westergasfabriek. Ik moest er een halte eerder uit dan jij en ik heb niet je telefoonnummer gevraagd,... en daar heb ik spijt van! Graag zou ik je leren kennen, heel misschien dat je dit leest!"

Rene

14 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op het station in Helmond ( ik dacht helmond centraal) We zaten een paar rijen uit elkaar, jij reed achteruit. we keken elkaar een paar x aan, that s all. Je had bruin haar, een jurkje aan, ik dacht blauw met wit, een panty en lage hakschoenen. Het leef of alsof je net uit de douche kwam en je haar nog niet helemaal droog was haha. Je had dacht ik een tas bij. we stapten allebei uit in eindhoven, je stapte net voor me uit je stoel en daarna de trein uit, Ik: lang, donker haar, blauw vest met capuchon, donkerblauwe spijkerbroek muziek luisterent en spelend met mijn telefoon"