Mathijs

10 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Den Helder. Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat tegenover een knappe vrouw. Mooie ogen. Sms me op Tinder."

Niels

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je studeerde voor dierenarts in Utrecht. Ik was met mijn Corgi. We raakten aan de praat. Er was iets met een Narwhal. haha... Ik durfde je nummer niet te vragen. Je was met een vriendin maar die stapte op Sloterdijk uit. Jullie praatten Italiaans! Longshot, maar waarom niet haha"

Joost

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je benadrukte op bijzondere wijze je onhandigheid met de oplader van je telefoon. Stopte de stekker in het stopcontact naast mij en gunde mij zicht op zoveel moois. Jij wenste mij nog een fijne reis en ik zei ik zal je missen vervolgens bleef je op het perron staan naar de trein gekeerd tot deze weg reed. Bedankt voor deze snoeiharde flirt."

Johan

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke ontmoeting in 4tje. Oa over kunst. Wist de naam van het project niet meer. Gevonden: Colourfieldperformance in Park Lingezegen. Samen een keer kijken? Kunnen we ons gesprek voort zetten X"

G

19 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in op Sloterdijk, je zat schuin tegenover en we hadden een aantal x oogcontact en een glimlach :) wilde je nummer vragen maar je was met n vriendin.. je pakte de bus richting overdie. superkleine kans dat je dit ziet maar je weet het nooit! misschien wil je een x wat drinken :)"

Luke

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomst op het station, veranderde de trein plots van richting veranderde, waardoor je struikelde in de trap. We moesten er allebei een beetje om lachen :). We maakten nog een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar, maar ik was behoorlijk duf van een kantoordag. Later zag ik dat je een blauw reiskussentje aan je tas droeg. Heb je een fijne vakantie gehad?"

Mariëlle

28 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit in Castricum en jij, lange man met krullend donker haar, spijkerbroek, wandelschoenen en spelletjes spelend op telefoon bleef zitten. Jammer dat ik je niet aansprak.Bij het uitstappen even oogcontact…"

Bob

10 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"De ietwat vertraagde trein van 16:09 uur op 2e paasdag vanaf Amsterdam Centraal. We hadden vrij snel oogcontact. Jij zat daar met je twee kinderen op de loungebank. Jij blond haar, mooie ogen en een leuke lach. Stralende vrouw. Vrolijk. Ik in blauwe jas en een 2 dagen baardje. Toen je uitstapte fluisterde je “doei”. Ik reisde verder richting Alkmaar. Die vrolijkheid zou ik graag leren kennen."

Monique

5 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein van 11.55 op station Castricum. Het was druk maar vond een plekje in de ingang van de trein op een klapstoel. Jij zat naast me en haalde je koffie weg zodat ik kon gaan zitten. Tegenover ons zat een stel met een kind. Vader liep op krukken en moeder en zoon maakten behoorlijk wat herrie. Waren elkaar aan het pesten en uitdagen. Toen ze uitgestapt waren kwamen we even aan de praat over dat gezin. Je gaf handenarbeid op een vrije basisschool in Alkmaar. Toen je uitstapte wenste je me een prettige reis en ik jou een fijne dag. Leuk je gesproken te hebben!!"

Boy

3 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie roze nette outfit had je aan Je straalde rust uit Hoop dat ik je nog een keer zal tegenkomen"

E.

26 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Het gaat om een jongen met een muts en rood wit blauwe jas? Allereerst zag ik je op station lekker in jezelf aan het dansen op je muziek. Ik dacht wat een leuke jongen. Vervolgens liep je langs me in de coupe en zwaaide naar me maar ik had niet door dat het naar mij was. Ik had een bloem gekregen van een lieve man en wilde die aan je geven. Helaas liepen we elkaar net mis. De man van wie ik de bloem had gekregen had je benaderd en je rende nog naar het raam toe en zei gedag maar helaas reed de trein net weg.."

Anoniem

19 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We keken de hele weg naar elkaar. We stapte samen uit in arnhem en lachte toen naar elkaar. Jij had een blauwe broek aan, een wollen jas en een witte koltrui aan."

Djonno

16 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de hal van de trein en ik maakte ruimte met mijn rode weekendtas toen jij binnenkwam met je instrument/ gitaar en bij dat eerste oogcontact lachte jij en vielen meteen je betoverende ogen en lach op, daarna bleven jou mooie sprankelende ogen mij opvallen en stiekem hoopte ik dat je dit merkte elke x als ik mijn rugtas verplaatste naar de stoel naast me en weer moest weghalen vanwege de drukte hadden we oogcontact en moest jij lachen wat mijn hele avond goed maakte Toen jij vervolgens vroeg of we bij Amsterdam amstel of bij Amsterdam centraal waren paste jou vrolijke stem precies bij jou energieke uitstraling en ook daar genoot ik zeker van, met spijt zag ik jou en he instrument dan ook met een laatste enthousiaste betoverende glimlach bij Amsterdam centraal uitstappen, Ik hoop je nog eens te zien en of wat van je te horen"

Manon

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey leuke koffie-man (met deksel), Rond negen uur vanochtend bestelde ik een koffie bij de Kiosk op Arnhem Centraal (Sonsbeekzijde). Ik stond half in de rij en draaide mij om, om te zeggen dat ik al besteld had, zodat jij kon bestellen. Geen idee wat er gebeurde maar toen onze blik elkaar kruisten gebeurde er iets in mij. We hebben nog een half gesprekje gevoerd over niet passende deksels en treinen die gehaald moesten worden. Op Utrecht centraal stapte je uit en was ik aan het bellen. We glimlachten. Was ik maar zo dapper geweest om je te vragen voor een echt lekkere koffie zonder deksel."

Emanuel

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"hello! jij dame die naast mij ging zitten in de voorste gedeelte van de treincoupé. herkenbaar gedrag waar ik even om moest lachen sorry!jij in jou telefoon wereld . lijkt me leuk je te leren kennen. mag ik je een kop koffie aanbieden? hee lady who toke a seat next to me in the first part on the train coupé . I study your behaviour and it makes me laugh beceause you and your Phone world was reconazible to me It seems to me nice to learn more about you. do you want an cup of Coffee? i hope you read my message and reply of course . im men with dark Brown hair and Brown eyes with the fruit looking bag."