Je flirt uit het oog verloren op Station Den Helder? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Maarten

13 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in en je liet me heel lief zien dat er nog plek op het balkon was, ik ging op die stoelen schuin naast jou zitten.. Ik was die jongen met het witte shirt met lange mouwen, jij had zwart haar en rood-witte Nikes aan :) Ik stapte uit op Ams Amstel en jij bleef zitten.. Toch spijt dat ik je niet heb aangesproken! Wie weet.."

Martijn

11 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met mijn neefje zat ik vanaf Heerhugowaard in een vierzits beneden. Jij zat schuin achter ons. Op Sloterdijk stapte we uit rond 18:30. Op het perron gaf je mij onverwacht een heel mooi compliment, en verdween vervolgens in de menigte. Welk warm karakter gaat schuil achter deze vluchtige daad van positiviteit?"

Ryan

28 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de 2e klasse en er zat een meisje schuin tegen over mij ze droeg een licht bruine jas een rokje laarsen leggings en een grijse sjaal. Ze had een paars telefoon hoesje op haar telefoon. Ze had een hexagon vormige bril op en een soort van zwarte strikjes in haar haar. Ze was keek me meerdere keren erg lief en lachend aan en ik lachte terug toen ze uitstapte gaf ze me nog een vriendepijke glimlach. Ze zat met een vreindin in de trein die een paar haltes eerder uitstapte"

Laura

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was het boek De diepst verborgen herinnering van de mens aan het lezen. Jij zei dat je die ook had gelezen en maakte een sudoku. Helaas durfde ik niet om je nummer te vragen!"

Ariel

3 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You were stretching in the station after cycling, then we jumped on the same coach. I really wanted to keep talking with you, but the train was too crowded and I was traveling with a friend. Shall we go for fietstocht? :)"

Saskia

20 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder.
"Overvolle trein, geen zitplaatsen .eerst stonden we alletwee, jij lange jonge man met manbun ,lange jas wijde broek ..indrukwekkend goed looks vond ik . Ik veel te veel tassen ,rood haar, kort leren jas, paarse nikes. Toen ik kon gaan zitten op de klapstoeltjes .ging jij zo staan dat ik goed zicht op je had.kon ook zijn omdat je daar zitplek had natuurlijk. Toen er nog een klapstoel vrij kwam ging je naast me zitten .met een stoel ertussen. Toen werd ik stom lacherig met mijn vriendin. Ik dacht dat je me even aankeek je uitstapte"

Annemieke

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (lange brunette in een jas met cheeta print) stond voor de trein op het perron op Utrecht CS te wachten rond 16uur tot ik de trein in kon. Ik was druk met bellen met mijn airpods in toen jij - knappe man met donker haar - de trein uit stapte. We hadden even oogcontact en ik herkende je van een keer eerder in de trein toen ik je er al zo leuk uit vond zien. Volgens mij herkende je mij ook, maar misschien keek je gewoon terug omdat ik je zo aan het aanstaren was haha :). Je liep verder en keek op de trap nog even om waarop ik glimlachte. Drie keer is scheepsrecht? :)"

Maikel

24 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Hey mooie dame. Op Utrecht CS stapte wij allebei in. Jij zat schuin tegenover mij met je mooie lange krullen. Je had je jouw groene jas opgehangen en jouw oranje-rose rugzak naast je. Nadat je wat groenkleurige oogschaduw had opgedaan had je jouw oma aan te telefoon. Daardoor kon ik slechts kort met jouw praten. Ik moest er uit in Amsterdam, jij ging door naar Alkmaar. Ik heb er spijt van dat ik je niet om jouw naam of nummer heb gevraagd. Ik ben benieuwd naar jou!"

Mathijs

10 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Den Helder. Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat tegenover een knappe vrouw. Mooie ogen. Sms me op Tinder."

Niels

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je studeerde voor dierenarts in Utrecht. Ik was met mijn Corgi. We raakten aan de praat. Er was iets met een Narwhal. haha... Ik durfde je nummer niet te vragen. Je was met een vriendin maar die stapte op Sloterdijk uit. Jullie praatten Italiaans! Longshot, maar waarom niet haha"

Joost

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je benadrukte op bijzondere wijze je onhandigheid met de oplader van je telefoon. Stopte de stekker in het stopcontact naast mij en gunde mij zicht op zoveel moois. Jij wenste mij nog een fijne reis en ik zei ik zal je missen vervolgens bleef je op het perron staan naar de trein gekeerd tot deze weg reed. Bedankt voor deze snoeiharde flirt."

Johan

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke ontmoeting in 4tje. Oa over kunst. Wist de naam van het project niet meer. Gevonden: Colourfieldperformance in Park Lingezegen. Samen een keer kijken? Kunnen we ons gesprek voort zetten X"

G

19 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in op Sloterdijk, je zat schuin tegenover en we hadden een aantal x oogcontact en een glimlach :) wilde je nummer vragen maar je was met n vriendin.. je pakte de bus richting overdie. superkleine kans dat je dit ziet maar je weet het nooit! misschien wil je een x wat drinken :)"

Luke

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomst op het station, veranderde de trein plots van richting veranderde, waardoor je struikelde in de trap. We moesten er allebei een beetje om lachen :). We maakten nog een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar, maar ik was behoorlijk duf van een kantoordag. Later zag ik dat je een blauw reiskussentje aan je tas droeg. Heb je een fijne vakantie gehad?"

Mariëlle

28 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit in Castricum en jij, lange man met krullend donker haar, spijkerbroek, wandelschoenen en spelletjes spelend op telefoon bleef zitten. Jammer dat ik je niet aansprak.Bij het uitstappen even oogcontact…"