Marije

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein die om 18:30 bij Amsterdam Amstel aan kwam. Je had een geruit/houthakkers blousje aan, een spijkerbroek, beige/groene suede laarsjes en donkerblond haar. We hadden continu oogcontact. Vanaf het moment dat ik instapte, vanaf Amsterdam Amstel, tot jij uitstapte bij Veenendaal de Klomp. Je lachte nog even toen je voorbij het raam liep. Laat je even van je horen?"

R

12 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 12 augustus 2020, en bloedheet. Op Amsterdam Centraal stapten we 's middags allebei in de intercity richting Alkmaar en Den Helder. Je was me op het perron al opgevallen, met je blonde haar en zomerse groene jurkje. Perfecte kleding voor in een hittegolf! Dat gold niet voor mij: ik was netjes (en te warm!) gekleed, omdat ik uit mijn werk kwam (wit overhemd en pantalon, je kent het wel). We gingen in dezelfde coupé zitten, allebei aan het raam, maar met wat stoelen tussen ons. Ik lag met mijn hoofd tegen het raam om half te slapen. Uiteindelijk besloot jij óók je hoofd tegen het raam te leggen, en ik hoopte dat dat geen toeval was. Op die manier keken we elkaar af en toe in de ogen, nét langs de stoelen tussen ons. Dit feest was helaas veel te snel voorbij, omdat je in Castricum uitstapte. Maar je zit nog steeds in mijn hoofd. Hopelijk laat je iets weten als je je hierin herkent. Van een jongen in nette kleding, met een bruine aktetas en rood krullend haar."

Michael

16 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Maandag avond om 21:00 uur stapte ik op station Arnhem Centraal in de trein richting Den Helder. Ik ging boven in het laatste wagon zitten. En binnen een paar minuten viel je mij op. Je zat links bijna achter me in de rechter stoelenrij. Je bent halfbloed/mixed; Aziatisch-blank. Daarom keek ik een paar keer 'onopvallend' jouw kant op. En was gelijk nieuwsgierig naar jouw mix. Helaas, voor mijn werk, moest ik al 15 minuten later de trein uit bij Station Veenendaal-de klomp. Bij het opstaan en draaien uit mijn stoel keken wij gelijk in elkaars gezichten en moesten we spontaan met plezier glimlachen. Daarom ben ik benieuwd of je het fijn zou vinden om met elkaar in contact te komen. Je had een lichte jas aan, mogelijk grijs, met een zwarte broek, witte schoenen en een roze reiskoffer naast je. Ik had een grijze jas, zwarte broek en muts aan. En had een lichtbruine rugtas bij me."

El

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Anna Paulowna verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de Amsterdam op de trein naar Den Helder. jij zat schuin tegen over mij bij het raam. Je had een zwarte lange jas aan met ritjes in de mouwen en roze trui aan, zwart geverfd haar met groene geverfde lokjes. Ik zat bij de deur in de coupe, ik ha een groen jas met capechon, en een zwarte broek aan en heb bruin haar. jij las een boek en later toen je het boek opbergde en je koptelefoon op had gezet. keken we elkaar geregeld aan. je had een sterke aantrekkingskracht op me. toen bij Anna Paulowna uitstapte keken we elkaar nog eens aan en je glimlachte naar me en vertrok naar beneden om uit te stappen. je bleef nog lang in me ziel. ik hoop je nog een keer te mogen zien om kennis te maken en samen wat te gaan drinken. mocht je deed lezen hoop ik dat je reageert en beschikbaar bent om elkaar te ontmoeten."

El

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Anna Paulowna verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte rond half zeven in de avond op zaterdag 5 okt. in Amsterdam in de trein naar Den Helder. ik ging bij de deur bij het raam zitten op waar een stoel was. Je zat schuin tegen over me aan de andere kant van het coupe alleen bij het raam. Tijdens de rit ging je lezen en was verzonken in je boek dat je las en had een zwarte lange jas aan met ritjes in de mouwen en zwarte geverfd haar met klein beetje groene lokjes We waren rond de zelfde leeftijd. ik had een groen jas met capuchon en zwarte broek en grijze t shirt aan en blauwe sweater aan,bruin haar en blauwe ogen. toen je het boek o bergte keken we elkaar geregeld aan. je had een sterke aantrekkingskracht op me. jij keek me soms diep in me ogen aan en wederzijds. Toen je bij Anna Paulowna uit ging stappen. keek je me nog één keer lang aan en glimlachte een klein beetje toen je langs me liep en verdween naar beneden. toen je weg was bleef je nog lang tot aan me ziel rond hangen. ik hoop je nog een keer te zien om kennis te maken en samen wat te gaan drinken ergens mocht beschikbaar zijn om af te spreken."

S

30 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je in de trein richting Sloterdijk. Je keek iets van een serie op je mobiel. In Sloterdijk stapte je om kwart over 2 over net zoals ik. Je nam de sprinter naar Den Haag. Normaal neem ik die niet persé, maar ik dacht waarom ook niet. In Hoofddorp stapte je weer uit. Je had blond haar met een witte tuinbroek en Adidas schoenen. Ik was die gast met het petje op. Als je wilt kan je me via deze site bereiken, ben benieuwd of het lukt."

Daan

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagavond zat je schuin tegenover mij aan de overkant van het gangpad. Je droeg een prachtige rode jurk en het was alsof ik recht in de zon keek. Onze blikken kruisten maar één keer. Lang genoeg om je niet meer van mijn netvlies te kunnen krijgen. Je was in gezelschap en ik zag geen mogelijkheid om in contact met je te komen. Ik weet dat het gevaarlijk is en dat je eigenlijk een speciale bril moet dragen maar het maakt me niet uit. Ik wil je graag nog een keer zien."

Anoniem

11 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar vanaf Utrecht een aantal keren aan en je maakte mij nieuwsgierig. Nadat je een artikel dat je aan het lezen was, in je tas stopte, dacht ik dat jij er in A'dam uitging. Maar je bleef zitten en ik moest er in Castricum uit. Hopelijk zien we elkaar weer een keer?"

J

19 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Gisteren heb ik je even kort gesproken, we zaten tegen over elkaar in de trein van Sloterdijk naar Alkmaar. Daar stapte jij uit, ik was onderweg naar Den Helder. Je kwam net terug vakantie uit Turkije, roze jas, lekker kleurtje van je vakantie, jij sprak mij aan omdat ik de enige was die niet met mijn telefoon bezig was. Het was een leuk maar iets te kort gesprek, over oa dat je op Menorca hebt gewoond. Mocht je nog even verdere willen praten...."

Ike

30 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Den Helder verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Blonde krullen, Ik zag je vandaag in de trein en je ging samen met je vader en een vriendin de Afsluitdijk over fietsen. We hadden ern gezellig gesprek en O wat vindt ik je grappig. Wie weet lees je dit en kunnen we samen een een stuk op fietsen. Maar vooral koffie drinken en gezellig kletsen."

Ike

30 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Den Helder verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo blonde krullen, daar zat je dan met je vader en een vriendin. Jullie gingen de afsluitdijk over fietsen. Wat een leuke tocht en grappig gesprek hadden we. Je stapte uit op den helder en ik wenste je een fijne dag. Hebben jullie het gehaald of toehop de trein gegaan in Leeuwarden? Wat zou ik graag eens een stukje met je op fietsen of koffie drinken. Ik hoop echt dat je dit leest. Zou leuk zijn op z'n zonnige dag. mijn dag was zon overgoten en dat kwam door blonde krullen."

Martin

22 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zag je staan op het spoor 8a op vrijdag 22-03-2019 rond 21.00 uur Amsterdam CS en toevallig stapten we in dezelfde coupe en zaten ook naast elkaar(niet echt naast elkaar maar jij zat aan de linkerkant en ik aan de rechterkant van de coupe). Je zag er heel mooi uit met je zwarte lange haar en je droeg een hele mooie groene plisse rok met zwarte laarsen. Ik zat af en toe naar links te kijken omdat je er zo leuk uitzag. Weet niet of je dat opgemerkt heb. Als je dit leest mag je me berichten maar hoef geen contact."

Christa

10 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie man die instapte op Utrecht Centraal en naast me kwam zitten. Je liet je zwarte muts op en bruine jas aan. Ik hielp je met de tijd maar wist van spanning geen gesprek te beginnen. Op Amsterdam Centraal moest ik er uit. Jij een station verder zei je. Terwijl ik wachtte bij de deur kwam je nog even langs om te controleren of ik niet iets was vergeten (je had het bij je). Maar nee, dat had ik niet. Ik had je mijn nummer moeten geven! Misschien via deze weg:-)."

Martijn

7 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoewel we niet een uitgebreide flirt hebben gehad, kan ik je sinds ik uit ben gestapt niet meer uit mijn hoofd zetten. De trein was die van 15:38 vanaf Utrecht centraal naar Den Helder, waar we allebei de trein in stapten (jij ietsje later dan ik). Je zocht een plekje om te zitten en de vierzit waar ik aan zat had een slapende jongen in joggingskleding aan die je niet wakker wilde maken. Ik bood meteen het plekje naast mij aan. Onderweg las ik verder in mijn boek en jij keek een filmpje op je telefoon (stilte-coupé). Pas toen ik uitstapte bij Amsterdam Amstel en we even oogcontact met een glimlach hadden kwam ik erachter hoe mooi en lief jij eruit zag. Met mijn vage hoofd kwam de realisatie dat ik je voor een kop koffie had moeten vragen te laat! Dus, alsnog koffie?"

Jelle

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was een leuk meisje met een zwarte lange jas aan, zittend naast een vrouw met een Burger king menu. Je zat zonder oortjes en zonder telefoon gewoon glimlachend voor je uit te staren. Ik zat schuin tegenover je met een camouflage jas muziek te luisterne. Ik wilde nog iets tegen je zeggen, maar durfde dat niet. Daar heb ik nu nogal spijt van. Uiteindelijk stapte je in Heiloo uit. De kans is 1 in een miljoen dat je dit ziet, maar mocht je dit zien.."