Je flirt uit het oog verloren op Station Den Haag Moerwijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Leon

8 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Dordrecht.
"Blonde dame met halflang krullend haar. Jeans en korte bruine laarsjes. Even een snelle oogwisseling en wederzijdse lach. Toen kwam Schiedam in zicht. Wenste je fijne dag ! De reis nog eens overdoen met uitstap samen ?"

Michael

17 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Den Haag Moerwijk. Op station Den Haag Moerwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond op Delft, volledig perfect gekleed, alles gematched, rood haar, rode jas, rode schoenen. Ik droeg een blauwe jas, spijkerbroek, blauwe schoenen. Ik kon je met loslaten, op Moerwijk liep jij naar de tram en ik naar de bus. Tot de bus kwam heb ik na staan denken wat ik had moeten zeggen. Geef je me nog een kans?"

John

11 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Moerwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat op de hoge banken in de sprinter, ik op het klapstoeltje bij de deur. Jij lang blond haar in een staart en een leuk jurkje met zwarte panty aan. Ik kalend, grijze ja en gele broek.. We hadden oog contact. Bij station Rijswijk kwam je voor mij staan, bepaald geen slecht uitzicht moet ik zeggen. Bij station moerwijk stapte je uit. Ik zou best eens willen kennis maken."

D

22 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Moerwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hé mevrouw de verpleegster! van 32 jaar met je blonde haren en je groene ogen! Ik kwam je tegen op Rdam. centraal rond 18:00 toen je stond te twijfelen om nog even snel wat eten te halen, ik zei dat je nog ruim 10 min. had en weg was je, 3 min. later kwam je al terug zonder eten omdat je niks lekkers had kunnen vinden haha! Daarna hadden we een leuk gesprek in de trein jij naar Moerwijk en ik stapte uit bij Rijswijk! ik bood je nog aan om je te brengen naar je afspraak! Dus ben benieuwd of je het nog hebt gehaald? Dus bij deze herken jij je hierin terug en vond je het ook gezellig met mij wellicht kunnen we een keer samen wat eten of drinken als je wat meer tijd hebt. je vertelde dat je ergens in Rdam. Alexander werkte, ik toevallig ook. Dus je kunt me ook vinden bij stadion Rdam. Alexander de trein van 17:31 ;) Groetjes, van die jongen met een grijze trui! :)"

30 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS Op station Den Haag Moerwijk verloren we elkaar uit het oog.
"28 maart rond 23.30 op station Den Haag HS. Jij gaat dit waarschijnlijk nooit lezen maar ik moet het toch proberen. Ik zat buiten op bus 26 te wachten jij kwam aanlopen en vroeg me of de bus al was geweest. Ik zei dat hij er zo aan zou komen, jij lachte lief en liep naar het haltebordje. Niet veel later liep ik jouw richting op, je vroeg me of ik het koud had. Ik had het ook koud want ik zat al 10 minuten te wachten. Jij maakte daar een grappige opmerking op ( first world problems ). Ook tijdens de busrit bleven we met elkaar praten, tot ik er opeens achter kwam dat ik bij mijn halte was. Jij vroeg aan me of je met me mee naar huis mocht lopen. Ik klapte dicht en zei iets stoms. Wat ik precies zei weet ik niet meer maar wat ik wel weet is dat ik je sinds die avond niet meer uit mijn hoofd krijg. Al bij het uitchecken had ik spijt van mijn actie maar ik durfde me niet om te draaien en je naam te vragen of terug te komen op mijn eerdere antwoord. Ik had graag nog langer met je willen praten, had ik maar niet gezien dat ik bij mijn halte was."

Appie

27 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Moerwijk. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zaterdagavond, er waren werkzaamheden tussen Rotterdam Centraal en Den Haag. Dus reizigers moesten met stopbussen reizen als ze de kant op wouden van Den Haag. Ik stapte in op Rotterdam Centraal, en waar jij instapte, kan ik me niet zo goed meer herrinneren... Ik geloof dat dat Delft of Schiedam was. Anyway, je had een wit t-shirt aan, een donkerblauwe spijkerbroek, je bent kaal, en droeg een zwarte zonnebril op je kop. Na een poosje kregen we elkaar in de gaten, en kregen we ook in de gaten dat we naar elkaar zaten te flirten. Je zat in de eerste instantie nog recht vooruit, maar al gauw draaide je een kwartslag, en ging je zo zitten zodat je naar mij kon kijken. We zaten de rest van de rit de hele rit lang met elkaar te flirten, en met onze vingers naar elkaar ritme te tikken. Ik zat achter de chauffeur, had een staart, zwart jassie, en een accordeon bij me die ik halverwege de rit achter me legde. (dit was die grote zwarte rugtas). ik zat speels met mn wenkbrouwen te spelen en jouw richting in te kijken en jij reageerde daar op. Op een geven moment vroeg je aan me waar ik er uit moest, en toen zei ik dat ik er bij Den Haag Moerwijk uit moest. En jij zei dat je naar Leiden moest. Het was tussen 23:30 en 00:00. Ik zou het leuk vinden als ik wat meer over je te weten zou kunnen komen!"

Flodh

31 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Rijswijk.
"Zomerse ochtend, warme glimlach, zonnige dag.. Jij: leuke sprintermachinist Ik: rode broek, streepjesshirt en nog een beetje slaperig. Kom je me maandag weer ophalen?"

T

4 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Den Haag HS. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"deze "FLIRT" begon bij de tramhalte PAUL KRUGERPLEIN DEN HAAG.. Ik zat op het bankje van de tramhalte te bibberen van de kou. Jij sprak me aan: "je hebt het toch niet koud, hé?" Ik heb het ijskoud glimlachte ik. Volgens je collega kwam het door het bankje waar ik op zat. "Dan ga ik maar staan haha" Ik zag pas laat dat jullie van HTM controle waren...een aantal foute opmerkingen later waarvan 1 over handboeien.. Toen de tram aankwam stapten we in, en jij maakte de opmerking: Als we nou samen instappen valt het helemaal niet op dan lijkt het net alsof ik met mijn vriendin instap.. Ik zocht een plaatsje in de tram en zei; nu wil ik wel door JOU gecontroleerd worden.. toen je mn OV kaart pakte zei ik.. shitt nu weet je mn naam.. blijkbaar kon je ook mn leeftijd zien.. 24 indd.. ;) verdere omschrijving: Je had een donkerblauwe jas aan met bontkraag, donkerblond haar en klein baardje.. je was met 2 collega's van de HTM controle [ in BURGER!!] TRAM 11 richting HS.. Jij stapte helaas uit bij Delftselaan.. Ik hoop je via deze weg te vinden.. Ik had een zwarte jas aan en blond haar in een knot... Liefs xx T."

Anoep

12 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hindoestaanse meisje leeftijd +/- in de 30 heel mooi uitziende vrouw, met een glim lach die je gek maakt."

Peter

7 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Moerwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van 23.32 Rotterdam naar Den Haag Jij wereldreizigster weer even terug in NL op weg naar de kleine prins.Voor ik het wist was mijn halte bereikt en stapte ik uit voordat we nog iets konden uitwisselen. Ik ben benieuwd naar je kookkunsten ;-)"