Je flirt uit het oog verloren op Station Den Haag Mariahoeve? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

anoniem

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Heb op maandag-dinsdag/donderdag jou best vaak gezien bij station de Vink, in die tijd zat ik ongv 4x tegenover je in de trein xD Anyway de kans dat je dit leest is natuurlijk klein, ben anders nog wel benieuwd wie je bent"

Anoniem

26 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Mariahoeve naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de stoptrein die van Den Haag cs naar Amsterdam cs ging Toen ik naar achteren ging lopen zag ik van verte all leuke schoenen die ik zelf ook wou hebben (Nike air max 90 camo green) terwijl ik begon te lopen zag ik langzaam ook de persoon die ze aan hadden we hadden oogcontact but my shy ass looked away He was pretty cute tho I wanted to ask For his socials but I got to far away to walk back anyways HIJ had een zwarte masker op fresh faded hair en dark skin hmu haha"

Dk

9 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar de prachtige blonde dame die de trein richting Den Haag CS vanaf Hoofddorp pakte op vrijdag 9-9-2016 om 19:38 en uitstapte op Mariahoeve. Je had een witte shirt aan met kantwerk rondom je schouders en rood of bruin rokje (sorry, ik kan bepaalde kleuren moeilijk onderscheiden) Op het perron van Hoofddorp had je me al te pakken en in de trein helemaal, ondanks dat ik schuin achter je zat bij de deur, wist je, als je even omkeek, met je mooie lach en nog mooiere ogen me helemaal in te pakken. Spijt van top tot teen dat ik je 'heb laten gaan' op Den Haag Mariahoeve. Neem alsjeblieft contact op..."

R

8 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Mariahoeve. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte net als ik de sprinter in richting den haag centraal, ik zag je een mijn hart ging gelijk sneller te keer. je luisterde muziek, en keek de hele tijd naar buiten. op gegeven moment trok je per ongeluk je oortjes uit je telefoon en je bleef er kalm onder. We maakte een keer kort oog contact. Helaas gingen wij allebei bij Den Haag mariahoeven eruit en liep jij naar je auto en ik naar mijn fiets. je had een bril op, een grijze broek aan en een witte polo met daaroverheen een donkerblauwe houtje touwtje jas ohjaa en je schoenen waren wit met volgens mij donkerblauw. neem alsjeblieft contact met mij op.."

Sascha

30 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Mariahoeve naar station Leiden Centraal. Op station De Vink verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuk meisje, Vandaag werd ik in de trein verrast door jouw stralende ogen. Ik stapte bij station Den Haag Mariahoeve in de trein en jij zat gelijk in het halletje van de trein. We hadden meteen even oogcontact. Je had een blauwe tas bij je, en dus van die mooie stralende ogen. Je hebt ook nog even gebeld met iemand. Bij station De Vink stapte je uit. We keken elkaar een aantal keren recht in de ogen, en vlak voor je uitstapte keek je mij gelukkig ook nog aan. Ik zou het leuk vinden je eens te ontmoeten. Misschien zie ik je nog wel eens in de dezelfde trein!"

Sascha

1 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Leiden centraal zag ik je al staan.Het leek of je stond te wachten voor de intercity naar Den Haag centraal. Maar toen de sprinter naar Den Haag kwam, stapte je net als ik in.Ik liep een aardig stukje door de trein heen omdat het heel druk was. Toevallig ging jij schuin tegenover, aan de andere kant zitten. Ik was daar heel blij mee! Het liefst had ik de hele tijd naar je gekeken. Je had mooie ogen, een grijze jas. Je leek mij op het eerste gezicht heel aardig en lief.Ben een jongen van 19 jaar. Ik had een blauwe jas aan, en een klein rugzakje bij me. Ik stapte uit op Den Haag Mariahoeve.Hoop dat je dit leest en dat we nog eens met elkaar in contact zouden kunnen komen. Maar misschien zie ik je toevallig nog wel eens op Leiden centraal!groetenSascha"

Sas

13 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi,Vandaag zag ik je omstreeks half 4. Ik liep je op Den Haag centraal voorbij en dacht nog, wat een leuk meisje. Ik liep wat langzaam door naar buiten(plein achter Den Haag centraal). Een stuk verder stond ik even stil in de zon en toen ik omkeek stond je ineens vlak naast mij. Je begon net als ik wat op je mobiel te kijken. Even later liep ik weer terug richting de hal van het station en jij was even ergens een winkel binnen geloof ik.Toen rende je mij voorbij om je trein niet te missen. Voor mij een teken dat je niet zomaar naar buiten was gelopen, want je trein vertrok al bijna. Het was gewoon een bijzonder moment toen je daar ineens weer naast mij stond.Ik dacht dat je in de trein richting Leiden was gestapt. Ik ben je nog achterna gegaan, maar verloor je toch uit het oog. Ik had die trein ook kunnen nemen in plaats van de tram die ik nam, want ik moest er op Mariahoeve uit. Stom.. Waar je bent uitgestapt weet ik natuurlijk niet.Ik ben gewoon erg benieuwd of je daadwerkelijk voor mij naar buiten ging, of dat dit gewoon fantasie is. Ik had een lange zwarte jas aan, en een zonnebril.groetSas"

Hen

31 mei 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Etos station den haag, jij kocht leuk oorbelletjes, jij mooi, donkerhaar, je was vrij en sprak me twee maal aan, graag weer contact"