Je flirt uit het oog verloren op Station Den Haag Laan van NOI? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jo

1 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (sukkel voor de romantiek) in blauwe denim, bruin/groen gekleurd overhemd en zwarte boots. Jij in klm-pak met zwarte sjaal en rode nagels. Op Station Lelylaan omstreeks 9 uur stapte je in en keek ik heel even naar de deur bij het opengaan waarbij er in een flits oogcontact was. Zonder dat ik me daar bewust van was schoof ik wat naar achteren om ruimte te creëren. Met je koffer kwam je recht tegenover me zitten. Ik weet het niet, noem het lichaamstaal wellicht was het niks misschien toch wel. In geval van het laatste, samen een bestemming onbekend?"

Sarah

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Schiphol airport naar Dordrecht zat je schuin tegenover mij in de vierzits. Je had een rode ruitjessjaal en blauwe broek. We wisselden een blik en glimlachten naar elkaar toen een meisje uitgebreid relatieadvies ging geven aan een vriendin die ze aan het bellen was in de trein. Later hadden we nog een paar keer oogcontact. Je vriendelijke ogen en glimlach maakten een lange vermoeiende dag met veel vertraging weer goed. Ik vond het jammer dat je er een halte eerder dan ik uit moest bij Den Haag laan van NOI. Bedankt voor je vriendelijke blik en ik hoop dat je een fijne avond hebt"

Folkert

10 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In volle trein veel en fijn oogcontact maar bij uitstappen verloor ik je uit het oog"

Steph

13 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Schiphol Airport.
"Ik zag je vroeg op de ochtend op Laan van Noi (trein van 07.06 u) en kwam je weer tegen op Schiphol. Je kwam me bekend voor, maar ik was niet in de gelegenheid om het je te vragen omdat ik met mijn vader in gesprek was. Je bent de afgelopen dagen af en toe door mijn hoofd gaan spoken en ik ben ergggg benieuwd naar je."

Sam

14 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongeman ontmoet in de htm tram in Den Haag (htm kent geen eigen flirt-site). Hij woont in Groningen en heeft eerder in Leiden, de VS en in Spanje gewoond. We hebben een groot deel van de rit met elkaar gesproken. Hij stapte uit tram 3, halte Grote Markt. Herken jij je hierin en vind je het leuk om een keer een drankje te doen reageer dan op dit bericht :)"

Paula

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavomd rond kwart over 11. Ik stapte in een volle trein in Leiden in en kwam naast jou te zitten. Het viel me op dat je er leuk uit zag. Volgens mij had je een groenblauwe Northface jas aan en witte Airmax. Na een tijdje vroeg je me of ik wist waarom het zo druk was op dit tijdstip. Je kwam van een concert, en moest terug naar huis, naar Rotterdam. Helaas met de metro vanaf den Haag laan van NOI. Na een kort gesprekje waren we al bij dat station aangekomen. Je wenste me een fijne avond en liep de trein uit. De tijd was te kort om je naam of nummer te vragen, dus daarom probeer ik het op deze manier. Ik had zelf een blonde knot, wit jasje en helaas een zwarte trainigsbroek met een flesje icetea in mijn hand. Als je jezelf of mij herkent, laat het me weten!"

Faus

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de intercity naar Dordrecht. Ik stapte uit op Den Haag Laan van NOI We keken elkaar heel kort aan en ik dacht er niks van. Tot ik langs je liep en je goed in je ogen keek, klikte het. Je zat boven in een eenzitter bij de klapdeur. blond, blauwe ogen. Je gaf me een kleine glimlach. Ik: zwart haar, nette zwarte jas, donkerblauwe sjaal en een bruine leren Door de drukte had ik niet de gelegenheid je aan te spreken. Dit was rond 08:40u."

Tim

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Amsterdam Centraal.
"We zaten zaterdag aan het einde van de middag in Den Haag samen in Tram 3 en stapten uit op station Laan van NOI. In de hal/gang naar de treinplatforms, liep ik je bijna omver. We hadden na die bijna-botsing niet verder met elkaar gesproken, maar jouw ogen en lach spraken mij ontzettend aan. Ik stond vervolgens op spoor 5. Jij tegenover mij op spoor 6. We vonden elkaars blik. Toen jij instapte in jouw trein, lachten en zwaaiden we naar elkaar. Ik heb hier de rest van de avond met een blij gevoel aan teruggedacht. Ik zou je graag ontmoeten! Ik las een krant, ik droeg een bril en een bruine jas."

anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Voorschoten verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station laan van NOI zat je op de bankjes, ik liep je vol voorbij en ging wat verderop zitten. In de trein zat je schuin tegenover me, je had dezelfde kleur jas en oordopjes (paars/rose) Bij station Voorschoten moest ik van de conducteur eruit omdat ik blijkbaar vergeten was in te checken. Ik vond je n hele leuke uitstraling hebben maar de kans dat je dit leest hier is natuurlijk klein"

TD

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op het perron, niet helemaal doorgelopen naar de zon, waar ik stond. Je zwarte haren, vlekkeloos gezicht, witte blouse en rode tas, prachtig. We stapten in en eindigde dicht bij elkaar. Jij met je oordoppen kijkend uit het raam, ik met een krant. Soms keken we elkaar even aan. Je ringen zaaiden twijfel of je een opmerking zou waarderen. Ik besloot te melden dat je mooi was, maar toen stapte je uit. Wie weet wil je een keer verder met me naar de zon."

Charlie

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Laan van NOI stapte ik in. Liep via de eerste klas naar de tweede en ging schuin tegenover haar zitten. Toen ik mijn jas in mijn tas deed zag ik haar. Een zachte glimlach een nieuwsgierig en ondeugend blik. Enkele ogenblikken later stond de trein stil bij Den Haag HS. Ze stond op, een vluchtige ‘hoi’ en ze draaide zich om bij de trap. We wisten beiden dat deze treinreis te kort had geduurd…"

N

15 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Een hele leuke man met kind ontmoet in de trein. Gezellig kort gesprek gehad en helaas bij Den Haag Laan van NOI zijn ze uitgestapt en ik ben zelfs uitgezwaaid vanaf het perron. De kleine man is een ware paw patroll fan met zijn eigen koffer vol autootjes. Ze kwamen terug van vakantie uit Edinburgh"

Malcolm

4 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had zo'n grijze anti-diefstal tas met een prachtige ronde sticker met vuisten in alle mogelijke complexiteiten. Daaronder schattige lekkernijen als donuts en ijsjes. Daar stond je dan, in het gangpad. Je was nog in druk overleg met een collega. Toen onze blikken kruiste lachte je zo lief. We stapte beide over op Schiphol en stonden daarna samen op de pond naar Noord. Toch heb ik je niet aangesproken... Stom!"

Stefan

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de intercity trein van 18.30 uur van Leiden Centraal richting Dordrecht. Het was super druk dus ik moest op de trap gaan staan. Jij stond beneden in het halletje en moest een beetje onhandig leunen omdat er per se iemand op de grond moest zitten. We hadden een paar keer oogcontact maar het was niet te doen om een gesprek te beginnen. Ik moest er helaas ook al bij het volgende station uit. Jij had bruin haar en een bruine jas, grijze top en lichte jeans aan. Ik had een blauwe jas en zwarte polo aan. Mocht je dit lezen en een keer wat willen drinken, dan hoor ik dat graag!"

D

15 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Zoetermeer Oost. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen nacht stond ik te wachten op mijn bus naar Zoetermeer op station Leiden Centraal toe ik jou tegenkwam. We hadden beide een leuke avond achter de rug, ik bij vrienden en jij bij jou schoonzuster. Er bleken geen treinen meer naar Den haag te rijden (waar jij naar toe moest) waarop jij vanuit de stationshal naar de bussen liep en wij in gesprek raakten. Ik heb je uiteindelijk overgehaald om toch maar de bus te pakken naar Zoetermeer en vanaf daar over te stappen naar de nachtbus richting Den haag Laan van NOI waar jij naar toe moest. Tijdens de rit zaten we naast elkaar en hebben het over van alles en nog wat gesproken wat ik erg gezellig vond. Op een gegeven moment was ik bij mijn halte in Zoetermeer waar ik moest uit stappen en wij nog even afscheid van elkaar namen. Pas toen hebben wij eigenlijk onszelf aan elkaar voorgesteld waarbij jij zei dat je Merel heet. Ons laatste gesprek dat we hadden ging over gezelschapsspellen waarbij jij mij een tip hebt gegeven voor een spel dat ik zeker ga uitproberen namelijk EXPLODING KITTENS :) Ik vind het leuk om met je kennis te maken en hoop via deze weg nog in contact met je komen als jij dit ook leuk zou vinden ;) in ieder geval heb ik nog een super leuke afsluitende nacht met je gehad en daar wil ik je voor bedanken!!"