Malcolm

4 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had zo'n grijze anti-diefstal tas met een prachtige ronde sticker met vuisten in alle mogelijke complexiteiten. Daaronder schattige lekkernijen als donuts en ijsjes. Daar stond je dan, in het gangpad. Je was nog in druk overleg met een collega. Toen onze blikken kruiste lachte je zo lief. We stapte beide over op Schiphol en stonden daarna samen op de pond naar Noord. Toch heb ik je niet aangesproken... Stom!"

Stefan

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de intercity trein van 18.30 uur van Leiden Centraal richting Dordrecht. Het was super druk dus ik moest op de trap gaan staan. Jij stond beneden in het halletje en moest een beetje onhandig leunen omdat er per se iemand op de grond moest zitten. We hadden een paar keer oogcontact maar het was niet te doen om een gesprek te beginnen. Ik moest er helaas ook al bij het volgende station uit. Jij had bruin haar en een bruine jas, grijze top en lichte jeans aan. Ik had een blauwe jas en zwarte polo aan. Mocht je dit lezen en een keer wat willen drinken, dan hoor ik dat graag!"

D

15 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Zoetermeer Oost. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen nacht stond ik te wachten op mijn bus naar Zoetermeer op station Leiden Centraal toe ik jou tegenkwam. We hadden beide een leuke avond achter de rug, ik bij vrienden en jij bij jou schoonzuster. Er bleken geen treinen meer naar Den haag te rijden (waar jij naar toe moest) waarop jij vanuit de stationshal naar de bussen liep en wij in gesprek raakten. Ik heb je uiteindelijk overgehaald om toch maar de bus te pakken naar Zoetermeer en vanaf daar over te stappen naar de nachtbus richting Den haag Laan van NOI waar jij naar toe moest. Tijdens de rit zaten we naast elkaar en hebben het over van alles en nog wat gesproken wat ik erg gezellig vond. Op een gegeven moment was ik bij mijn halte in Zoetermeer waar ik moest uit stappen en wij nog even afscheid van elkaar namen. Pas toen hebben wij eigenlijk onszelf aan elkaar voorgesteld waarbij jij zei dat je Merel heet. Ons laatste gesprek dat we hadden ging over gezelschapsspellen waarbij jij mij een tip hebt gegeven voor een spel dat ik zeker ga uitproberen namelijk EXPLODING KITTENS :) Ik vind het leuk om met je kennis te maken en hoop via deze weg nog in contact met je komen als jij dit ook leuk zou vinden ;) in ieder geval heb ik nog een super leuke afsluitende nacht met je gehad en daar wil ik je voor bedanken!!"

Daan

13 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Leiden Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is uiteraard een longshot, maar ongetwijfeld het proberen waard, om die leuke dame nogmaals te zien! Toen ik vanmiddag, 14.45u, instapte in de IC naar Lelystad C. stond je daar. Je zag er leuk uit, je roze kooltrui met daarover een donkerblauwe trui. Een leuke accent in combinatie met je zwarte broek en schoenen! We wisselden een paar blikken, waarvan er één gepaard ging met een brede, wederzijdse, lach. Ik had gehoopt op nog zo'n onvergetelijke lach, om puur toeval te voorkomen en je te vragen om een keer iets te gaan drinken. Maar tot mijn spijt stapte je uit op Den Haag Laan van NOI. Hopelijk gun je die enigszins verlegen jongen met een rossige baard, bril, warrige haar (met een koptelefoon daarop) en gele schoenen nog een kans om naar je te lachen, want dat beviel mij wel, en volgens mij was dat wederzijds. Dan kan ik je gelijk trakteren op lunch of een goede koffie of thee!"

Anoniem

29 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk, we stonden allebei bij de deuren. Jij had een leuke bril op en stond met je vriendinnen te kletsen. Ik was aan het kletsen met mijn collega. Maar ondertussen keken wij wel naar mekaar. Op Delft keken we mekaar nog na, maar daarna zijn we mekaar uit het oog verloren. Was jij dit? Stuur even eenmailtje"

Mork

26 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond al bij de rokerszone toen jij kwam aanlopen, blonde haren, blauwe jas, bruine lage laarsjes, je wat aan het rommelen om je sjaal in je tas te krijgen, we keken elkaar even aan. We stapten allebei bij dezelfde deur in en gingen allebei op de stangen van de deur zitten. Ik bedacht ondertussen 100 verschillende manieren om je aan te spreken maar voordat ik het wist waren we bij station laan van NOI, ik stapte als eerste uit, keek regelmatig om me heen maar zag je niet lopen. Het laatste wat ik van je zag was toen ik onderaan de trap stond en jij bovenaan verscheen. Daarna heb ik nog voor het station gewacht maar blijkbaar wad je aan de kant van Voorburg uit gegaan of heb je de randstadrail genomen! Ik zou je heel graag nog een keer zien!"

Stef

20 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zittend in de 2de klas schuin tegenover mij, ik blauw sweater blauwe ogen, jij trok je witte creme lange jas aan je glimlach zei allea, je lippen bewogen met stille woorden naar mij..je had ooraaudios in..prachtig krullen half lang haar , rug zakje en een rolkoffertje...wie ben jij en waarom steel.jij mijn hart"

Mellisa

15 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Je had lang haar en een vouw fiets bij je, ik had een kinderwagen en groene jas aan en stapte laan van nieuw Oost indie uit en we zwaaide naar elkaar ik hoop dat ik je hierop vind xxx"

M

1 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 16:30 stapte je in de intercity op leiden centraal. Ik, lichte jeans met scheuren bij de knieën, donkerblauw bomber jack en zwarte muts was muziek aan het luisteren toen je aan kwam lopen. Je wilde je spullen eerst bovenin neerzetten maar zei toen dat je dit toch maar niet deed omdat je niks wilde vergeten. Ik lachte naar je maar zei niks en de rest van de rit hebben we alleen blikken uitgewisseld. Zodra ik uitstapte had ik al spijt dat ik niet je nummer heb gevraagd, dus als jij jezelf herkent als dat leuke meisje met bruin/rood haar, rode lippenstift en schattige lakschoenen met bagage die je liever niet vergeet (een plastic tas en een soort bruine leren rechthoekige tas?) dan hoor ik graag van je."

Melissa

24 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Doordat de treinen van en naar Gouda niet reden, zaten wij bij elkaar in de trein vanaf Utrecht. Jij naar Rotterdam en ik naar Den Haag. We zaten in de lounge, jij sprak me aan en hadden het snel heel gezellig. In Leiden moesten we beide overstappen, waarop jij grappend zei: “achtervolg je mij nou?”. Jij kwam van vrienden, ik van een concert. Maar toen ik uitstapte had ik niet het lef je nummer te vragen en daar heb ik spijt van! Ik ben in de trein te weten gekomen hoe je heet, dat je een Engelsman bent die ook in Amerika hebt gewoond en je het eigenlijk heel leuk vindt in Nederland, maar dat bleek helaas niet genoeg om je achteraf nog te kunnen opsporen... Dus leuke jongeman, kunnen wij nog in contact komen?"

Anoniem

9 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi knapperd, op het perron in Amsterdam-Zuid hadden we kort oogcontact. Jij, perfect gekleed en een puur en knap gezicht en studeert economie ?? Ik stapte de trein in en ging naast je zitten, ik voelde een fijne spanning. In leiden stapte je helaas uit. Ik ben benieuwd wie je bent! Liefs anoniem"

Daan

20 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Oef, wat een aantrekkelijke, verleidelijke verschijning was jij vanochtend! Ik ging tegenover je zitten toen ik instapte op Haarlem. In Leiden stapte jij uit, ik bleef zitten. Je had goed door dat ik interesse in je had en flirtte subtiel terug. Jij met een bos mooie donkere krullen en leren rokje aan. Ik in spijkerbroek en licht grijze trui. Je dronk ondertussen koffie uit een thermosbeker en zette je kleine brilletje halverwege de rit af. Wat een prachtige en uitdagende glimlach had jij... Laat je iets van je horen, zodat ik die glimlach nog eens kan zien?"

Sylvia

29 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke man zat zondag 29 juli jl. al in de trein richting Vlissingen toen ik instapte op Leiden Centraal om 9.45u. We hadden meteen oogcontact en een blik van verstandhouding vanwege twee passagiers manoeuvrerend met koffers en ik kwam tegenover je zitten. Je ging verzitten vanwege de zon en zat toen schuin tegenover me. Je had zo'n vriendelijke open uitstraling! Ik wilde graag contact maar je moest er al uit bij de Laan van NOI. Je had een blauwe spijkerbroek aan met rood-blauw geblokt houthakkershemd met korte mouw en een groene katoenen tas. Ik droeg een donkerblauwe jurk met bloemen in alle kleuren. Ik ben niet uit op een flirt maar op een fijn contact."

Gerben

10 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen uit de trein. Ik hoopte dat je het fietsenhok in zou lopen maar dat deed jr niet. Voor ik een beslissing kon maken was ik je kwijt. Ik zou je graag nog eens tegenkomen, voelde wel iets ;)"

R

22 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Welke lieve dame nam net als ik op donderdag 22 maart 2018 om 17.15 uur de Intercity van Leiden Centraal naar Vlissingen. Wegens een behoorlijk overvolle trein (drukker dan normaal) stonden we beide in het tussen stuk. We hebben elkaar meerdere keer aangekeken en ook nog een paar naar elkaar geglimlacht. In het kort hebben we nog een leuk gesprek gehad over hoe druk het in de trein wel niet is (drukker dan normaal). Jij had nog een leuk opmerking dat iedereen met zijn telefoon aan het spelen was, behalve wij tweeën niet ;) Helaas moest jij bij de eerst halte (Den Haag Laan van NOI) eruit waarbij we niet langer konden praten. Enige wat ik van jou kan herinneren zijn jouw mooie ogen (hazel van kleur) en je prachtige glimlach. Ik hoop je weer eens te zien en dan te spreken, dit keer wat langer."