Dana

29 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Leiden Centraal. Jij zat er geloof ik al. Ik was samen met een vriendin en we aten kerstkoekjes, onhandig onder ons mondkapje. Jij had een spijkerjack aan en een wegwerpmondkapje. Jij bent lang en breed. Je stapte uit op Holland Spoor, we hadden even oogcontact. Het viel me op dat je het glazen deurtje naar de trap heel voorzichtig dicht deed, zodat het niet dicht zou klappen. Ik ben benieuwd of ik je zo vind!! Ik had een zwart/wit gestreept mondkapje en een bontjas aan, ik ben blond."

Glyn

4 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Since we were speaking English I’ll write it that way. Hey I met you on the train on November 4th a Wednesday, I got on at the stop Den Haag HS and I think you got on at Delft (but idk). We met at the stop Tilburg around 20.00 and you had to go to Breda, You: black and red dyed hair, wearing a black jacket and grey hoodie/cardigan and listening to I think Metal? Music. You were sleeping and dropped your phone so I poked you to wake you up. While opening your eyes two grey coloured eyes met mines. I pointed at your phone, you picked it up and rushed to find the next train. I walked to the door where you were standing and we talked for a bit but I didn’t get your name. Me: the black girl with long black hair, red glasses, black eyes and black teddy jacket with beige scarf and orange/black hoodie. If you see this leave a reply :) and don’t miss your stop next time :p xoxo"

Mick

6 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Den Haag HS.
"Ik zei tegen mijzelf dat als ik je nog een keer tegenkom, ik je zal aanspreken. Geen 10 minuten laten liepen wij elkaar weer voorbij toen jij je fiets pakte en door ons tweede oogcontact botste je bijna tegen iemand op. Volgende keer ga ik je echt echt aanspreken! Jouw uiterlijke kenmerken?.... Zwart haar, en een uitstraling waar je stil van wordt"

Marcel

12 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 12 januari, 14.45 uur: we raakten in de wachtruimte op HS aan de praat over de lekkerste koffie, die haal je natuurlijk in.... Hoofddorp! Hondje geaaid, daarna ingestapt. Jij (charmante mama met 2 kids) ik, (jongeman met krant) we kletsten supergezellig: dagdromen over Canada, ik net terug van een citytrip in NYC, over jouw studie. Op Leiden stapten jullie jammer genoeg al uit. Dit smaakt naar meer! Binnenkort een bakkie doen? xx"

Anoniem

5 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag HS. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Wat werd ik door je overdonderd. Om 10.45 stapte we beide in de intercity, ik liep naar boven en hield de deur vast voor degene achter me, dat was jij. Je lachde lief. Ik ging zitten in een lege vierzitter, jij schuin voor mij in de volgende vierzitter: precies dat ik je kon zien. Je deed een puzzel uit de metro volgensmij, en tijdens de reis merkte ik dat je naar me keek. Soms als ik opkeek kruisden onze ogen elkaar. Het was raar maar ook heel fijn. Weet niet of jij dit ook zo hebt ervaren. Bij Den Haag HS moest ik er helaas uit. Ik liep langs je de coupe uit, je glimlachde zo lief. Misschien wil je nog een keer tijd doorbrengen?"

Pieter

5 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Donker gekruld haar, zwarte ogen, je droeg een leren jasje en een wit shirt. Ik zag je op de trein richting Dordrecht rond half 1 's middags. We zaten schuin tegenover elkaar. We hadden een paar keer oogcontact maar ik kon je niet aanspreken."

S

5 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Do 5 sep, Intercity Den Haag HS-Adam Zuid, en station Zuid. Ik acht de kans aanwezig dat iemand de vrouw die ik bedoel kent, omdat ze iemand is die je niet snel vergeet! Vanavond (do 5 sep) in de trein van 19.18 van Den Haag HS naar Amsterdam Zuid kwam ze in het bankje schuin vóór mij in de trein te zitten. Ik was nogal gaar van werk, en weet niet meer of ze in is gestapt op Den Haag HS of in Leiden CS. Ze heeft roze, half-lang haar, tot vlak boven haar schouders. Ze had een leuk grijs, geruit pak (jasje en broek) aan, met daaronder een donkerpaars Adidas-vest. Een kleine piercing bij haar neus. Ik vond het een hele leuke stijl. En zo tussen de 20-25 jaar oud, gok ik. In haar haar droeg ze eerst een roze, dik elastiek (een "scrunchie", ben ik achter gekomen toen ik het opzocht), maar halverwege haar reis heeft ze haar haren los gedaan. Ze moet gezien hebben dat ik naar haar keek, terwijl ik naar een podcast aan het luisteren was, want minstens een keer keek ze om, en kruisten onze ogen elkaar. Verder las ze in een geplastificeerde, dikke reader (ik vermoed van studie, en ik zag zo snel geen formules, dus waarschijnlijk studeert ze geen bèta), en had ze behalve haar zwarte rugzak een stevige Action-tas bij zich. We liepen tegelijkertijd uit de trein, en toen viel op dat ze zwarte hakken aan had, met dikke zolen. Ondanks dat was ze nog een stuk kleiner dan ik. Ze liep naar hetzelfde metroperron als ik. Daar bleek dat ze de metro richting Isolatorweg nam, terwijl ik de Noord-Zuidlijn nam. We zagen elkaar nog één keer, en ik stapte in mijn metro. Binnen enkele seconden ben ik weer uitgestapt, en op haar af gegaan (dat was het spannendste dat ik deze week gedaan heb!). Uiterst vriendelijk, en ogenschijnlijk enigzins verrast, keek ze me aan, en ik vertelde haar meteen dat ik vond dat ze een hele leuke stijl had. "Dankjewel", zei ze. Met een bonzend hart ben ik direct terug naar mijn metro gegaan. Ik zag haar glimlachen. Haar metro arriveerde, ze keek nog een keer naar mij om en zwaaide lief. Wat een oen ben ik, dat ik in mijn metro ben blijven staan. Een metrohalte later besloot ik terug te gaan naar Zuid, in de hoop dat zij hetzelfde zou bedenken. Na een kwartiertje heb ik haar niet gezien, en ben ik richting huis gegaan. Ken jij, of ben jij de vrouw die ik bedoel? Weet dan dat ik je ontroerend mooi vond, en het gevoel kreeg dat je een heel puur en lief karakter had. Ik weet niet of dat in werkelijkheid ook zo is, maar daar zou ik graag achter komen, tijdens een wandeling, drankje of diner. Of tijdens het treinen! Ik zal proberen volgende donderdag dezelfde trein te nemen, en wederom helemaal voorin, onderin te gaan zitten. Zelf ben ik overigens een lange man van 1m92, wat voller dan slank, met een baardje, bruin haar (begin grijs te worden :p), 29 jaar, en ik droeg zwarte sneakers, een zwarte broek, en een donkerpaars overhemd. Ik wens je in ieder geval alle goeds, ook als je dit wel leest maar geen contact opneemt."

S

5 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Roze haar, grijs geruit pak, paars adidasvest, Action-tas Do 5 sep, Intercity Den Haag HS-Adam Zuid, en station Zuid. Ik acht de kans aanwezig dat iemand de vrouw die ik bedoel kent, omdat ze iemand is die je niet snel vergeet! Vanavond (do 5 sep) in de trein van 19.18 van Den Haag HS naar Amsterdam Zuid kwam ze in het bankje schuin vóór mij in de trein te zitten. Ik was nogal gaar van werk, en weet niet meer of ze in is gestapt op Den Haag HS of in Leiden CS. Ze heeft roze, half-lang haar, tot vlak boven haar schouders. Ze had een leuk grijs, geruit pak (jasje en broek) aan, met daaronder een donkerpaars Adidas-vest. Een kleine piercing bij haar neus. Ik vond het een hele leuke stijl. En zo tussen de 20-25 jaar oud, gok ik. In haar haar droeg ze eerst een roze, dik elastiek (een "scrunchie", ben ik achter gekomen toen ik het opzocht), maar halverwege haar reis heeft ze haar haren los gedaan. Ze moet gezien hebben dat ik naar haar keek, terwijl ik naar een podcast aan het luisteren was, want minstens een keer keek ze om, en kruisten onze ogen elkaar. Verder las ze in een geplastificeerde, dikke reader (ik vermoed van studie, en ik zag zo snel geen formules, dus waarschijnlijk studeert ze geen bèta), en had ze behalve haar zwarte rugzak een stevige Action-tas bij zich. We liepen tegelijkertijd uit de trein, en toen viel op dat ze zwarte hakken aan had, met dikke zolen. Ondanks dat was ze nog een stuk kleiner dan ik. Ze liep naar hetzelfde metroperron als ik. Daar bleek dat ze de metro richting Isolatorweg nam, terwijl ik de Noord-Zuidlijn nam. We zagen elkaar nog één keer, en ik stapte in mijn metro. Binnen enkele seconden ben ik weer uitgestapt, en op haar af gegaan (dat was het spannendste dat ik deze week gedaan heb!). Uiterst vriendelijk, en ogenschijnlijk enigzins verrast, keek ze me aan, en ik vertelde haar meteen dat ik vond dat ze een hele leuke stijl had. "Dankjewel", zei ze. Met een bonzend hart ben ik direct terug naar mijn metro gegaan. Ik zag haar glimlachen. Haar metro arriveerde, ze keek nog een keer naar mij om en zwaaide lief. Wat een oen ben ik, dat ik in mijn metro ben blijven staan. Een metrohalte later besloot ik terug te gaan naar Zuid, in de hoop dat zij hetzelfde zou bedenken. Na een kwartiertje heb ik haar niet gezien, en ben ik richting huis gegaan. Ken jij, of ben jij de vrouw die ik bedoel? Weet dan dat ik je ontroerend mooi vond, en het gevoel kreeg dat je een heel puur en lief karakter had. Ik weet niet of dat in werkelijkheid ook zo is, maar daar zou ik graag achter komen, tijdens een wandeling, drankje of diner. Of tijdens het treinen! Ik zal proberen volgende donderdag dezelfde trein te nemen, en wederom helemaal voorin, onderin te gaan zitten. Zelf ben ik overigens een lange man van 1m92, wat voller dan slank, met een baardje, bruin haar (begin grijs te worden :p), 29 jaar, en ik droeg zwarte sneakers, een zwarte broek, en een donkerpaars overhemd. Ik wens je in ieder geval alle goeds, ook als je dit wel leest maar geen contact opneemt."

Johnny

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Dordrecht. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik gok erop dat je met je 2 kinderen net van vakantie terug was. Je stapte in de sprinter van 17:59 richting Dordrecht. Je zoontje had zoveel moeite met de koffer in de trein te krijgen, dat ik hem een handje geholpen heb. Je keek mij toen aan en bedankte mij daarvoor. Op dat moment zag ik een juweel van een vrouw met prachtige ogen. Vanwege de drukte gingen jullie in de midden ruimte bij de deuren zitten van de treinstel en ik zat verderop bij een plaats voor vier. Af en toe hadden wij oogcontact tijdens de reis. Jullie stapten uit bij Station Rijswijk. Wie is deze prachtige vrouw. Mocht dit wederzijds zijn hoop ik dat je hierop reageert. Alleen reageren als je alleenstaandsingle bent. Wil niet namelijk niet stoken in een goed huwelijk en of relatie."

Anne

7 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep achter me, en ging vervolgens op de trap naast me zitten. Je keek, twijfelde, stapte uit in Delft en leek nog wat te twijfelen, maar het is er niet van gekomen. Ik hoop dat je dit dan toch leest! Ik: meisje in zwart shirt, zwart vest, beige broek en open schoenen. Jij: jongeman, lang, blond, leuk gekleed. Laten we praten om te kijken of we elkaar leuk vonden ;-)"

Daan

13 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Leiden Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is uiteraard een longshot, maar ongetwijfeld het proberen waard, om die leuke dame nogmaals te zien! Toen ik vanmiddag, 14.45u, instapte in de IC naar Lelystad C. stond je daar. Je zag er leuk uit, je roze kooltrui met daarover een donkerblauwe trui. Een leuke accent in combinatie met je zwarte broek en schoenen! We wisselden een paar blikken, waarvan er één gepaard ging met een brede, wederzijdse, lach. Ik had gehoopt op nog zo'n onvergetelijke lach, om puur toeval te voorkomen en je te vragen om een keer iets te gaan drinken. Maar tot mijn spijt stapte je uit op Den Haag Laan van NOI. Hopelijk gun je die enigszins verlegen jongen met een rossige baard, bril, warrige haar (met een koptelefoon daarop) en gele schoenen nog een kans om naar je te lachen, want dat beviel mij wel, en volgens mij was dat wederzijds. Dan kan ik je gelijk trakteren op lunch of een goede koffie of thee!"

Stan

10 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Maandagavond 21:45 was het heel druk op leiden en we moesten dan ook in het gangpad staan. We stonden naast elkaar en hielden onze handen 'toevallig' dichtbij elkaar. Toen er plek vrij kwam gingen we tegenover elkaar zitten en begon het echte oogcontact, we begonnen zelfs overduidelijk te lachen naar elkaar... maar voordat ik echt iets kon doen moest je al uitstappen. Ik zou je graag nog een keer zien x"

Peter

11 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Je stond buiten op het perron van Den Haag HS, om 9:30, te praten met een paar anderen, de trein stopte, jij keek meteen omhoog, en even later kruisten onze blikken nog een paar keer. Vlak voordat we weer vertrokken stak je je duim nog even op. Ik hoop zo dat je dit ziet en even contact opneemt!"

Nadine

19 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Dordrecht. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuke gast in het streepjes shirt met rode jas, Je wilt gister met twee andere vrienden bij mij in het viertje komen zitten, maar Mn ontzettende tas stond in de weg. Ik vroeg je om de tas achter de stoelen te zetten zodat je kon zitten, thanks daarvoor. Vervolgens was ik weer afgeleid door een ontzettend foute Netflix film die ik aan het kijken was, maar ik hoorde je ondertussen met je friends over voetbal praten. Toen ineens stonden jullie op bij Schiedam en stapte jullie uit. Ik was een beetje flabbergasted, want ik had me net voor genomen dat als ik daarna hij Rotterdam zou uitstappen om contact te zoeken. Je draaide je nog om en lachte en ik dacht shit, dat was zonde. Dacht jij hetzelfde?"

Chana

19 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je eten onder het reizigersinformatiebord. Ik stond al twee uur te wachten op mijn trein om het, zoals jij het noemde, ‘mooiste plekje van NL’ te verlaten. Ik stapte in de sprinter en ondanks dat er nog plek was kwam je naast mij zitten. Met je halflange krullen, groene ribbroek en gele trui viel je kledingstijl mij op. We keken stiekem samen voetbal mee op de telefoon van de buurman toen je mij vroeg; ‘wat heeft Barca gedaan’? Toen zat ik daar in mijn zwarte jas met groene shawl, grijze hoge laarzen terwijl ik mij afvroeg ‘waar heeft die het over’?! Helaas ging je al snel uit de trein en konden we ons gesprek niet vervolgen. Ondanks mijn zekere desinteresse in voetbal zou ik het gesprek met jou graag vervolgen... wie en waar ben je?"