Reka

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"he had a green sweater that had the folklore album cover on it, and he had headphones on and i thought he was slay"

P.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein rond half 8, en zaten buiten de coupe. Jij en vele anderen waren aan het bellen en ik las een boek. Na je telefoontje konden we leuk lachen om je gaap en was ik van plan je (fatsoenlijk) aan te spreken. Ironisch genoeg werd ik toen zelf gebeld en stapte je uit in Gouda voordat ik kon ophangen. Ik denk dat we nog wel vaker zo leuk zouden kunnen lachen. Je had een neuspiercing, donker shirtje met print, jeans en blauwe schoenen. Ik een wit shirt, zwarte broek en een hoop tassen. Zin om samen koffie te gaan drinken?"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de meid met stralende blauwe ogen, Ik stapte in op apeldoorn centraal en toen de de deuren open gingen hadden we direct oog contact , het was vrij druk en moest daar door staan en zonder het te weten stond ik naar jouw. Zonder te praten voelde ik een connectie, we keken af en toe naar elkaar en deden elkaar ook beetje na. Ik had een crème kleur tshirt aan en jij dee je trui uit zodat we matchen met het zelfde kleur tshirt  ik had een water fles in me handen jij pakte ook je water fles, ik was te verlegen om een gesprek te starten jij wellicht ook . In Utrecht stapte ik uit en heb ik niet je contact gegevens gevraagd (zeer dom)  mocht je  dit lezen. Zou graag een gesprek met je  willen starten:)"

Julia

13 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal.
"Ik weet niet meer in welk traject ik zat, ik weet alleen dat je in de trein stapte met vijf? vrienden, waarvan 1 meisje. Iemand had zijn fiets heel onhandig in onze coupe geparkeerd, en mijn fiets was ook later gevallen, wat jij ook had opgemerkt. Toen ik daarna van plek verschoof nadat ik mijn fiets goed had gezet, knipoogde je zelfs naar me. Volgens mij had je een rood shirt aan. Je leek mij in ieder geval iemand waarmee ik een leuke klik mee zou kunnen hebben. Ik stapte uit bij Laan van NOI, terwijl jij met je vrienden verder reed. Hopelijk vind je dit platform en komen we met elkaar in contact :)"

Rob

7 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam met mijn broer de trein in, en omdat de coupe vol zat ging ik naast jou zitten. Je had een geel geblokte blazer aan en je had volgens mij rood haar. We zaten bijna 2 uur lang naast elkaar achter een paar touristen die letterlijk een TV doos bij zich hadden op de stoel voor ons. Het begon met dat onze armen tegen elkaar zaten en op een gegeven moment toen jij je richting mij draaide zaten we echt 20 minuten lang met onze benen tegen elkaar aan. Ik zat met mijn oortjes in, had een buzzcut, een korte zwarte broek aan, mijn grijze vest lag op mn schoot en mijn hoofd was rood omdat ik verbrand was tijdens varen haha. Was helaas te laat met je nummer vragen maar zou je graag nog willen leren kennen. Ik vroeg je uiteindelijk of je bij Leiden Centraal eruit moest en toen zeiden we helaas elkaar gedag ipv dat we elkaar ons nummer/socials gaven... Hopelijk ben jij ook naar deze site geweest om mij op te zoeken!"

anoniem

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Heb op maandag-dinsdag/donderdag jou best vaak gezien bij station de Vink, in die tijd zat ik ongv 4x tegenover je in de trein xD Anyway de kans dat je dit leest is natuurlijk klein, ben anders nog wel benieuwd wie je bent"

Heywad

26 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ja hij zat voor mij en glimlachte en vroeg of ie mocht zitten. Hij leek me super aardig en leuk maar ik wist nie of ie op jongens viel dus durfde niks te zeggen jammer genoeg."

S

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met hoge laarzen aan, in de 4-zitten in de stiltecoupé. Links achter je. Je was samen met een oudere meneer met een grote koffer waarmee je mee naar Schiphol wandelde. Veel lieve glimlachjes over en weer."

Sam

7 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei in de trein van Leeuwarden naar Den Haag. Ik stapte uit bij Zwolle, stapte over op de trein naar Rotterdam op hetzelfde station. Hij bleef zitten en we keken elkaar aan van ja en nu dan?! toen kwam mijn trein aan en moest ik instappen. hij heeft blond haar en droeg een wit shirt en ging naar schiphol dacht ik, hij had een grote blauwe koffer bij zich. hopelijk kan ik hem vinden.."

Maaike

18 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in met je fiets na een bezoek aan je vrienden in Woerden. Ik had een veel te grote koffer bij me vanwege een conferentie in Duitsland. Ik baal dat ik je niet om je naam of je nummer heb gevraagd omdat ik ons gesprek zo leuk vond."

Sara

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden.
"Ik kwam met een grote bos bloemen aangesjokt in een drukke trein en besloot naast je zitten in een stilte coupé. Je maakte ruimte en glimlachte vriendelijk naar mij en de kleurrijke bos! Ik had een deadline en moest noodgedwongen mijn laptop openen, maar ik had liever een paar woordjes met je uitgewisseld (zelfs in een stilte coupé had ik dat aangedurfd). Ik moest er helaas vandoor in Schiphol en pakte snel mijn spullen in om te gaan. Jij gaf mij vervolgens de reminder dat ik mijn bos bloemen bijna vergat en dat het wel erg zonde zou zijn… Ik zou je graag bedanken met een kop koffie!"

D

9 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle Centraal naar station Leiden Centraal. Je was samen met je vrienden en je had een jumbo tas vol kleding. Ik vond je super leuk en wil graag contact met je hebben."

Jakob

3 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten in in Utrecht. Ik eerst, toen jij. Ik zag direct hoe leuk je bent. Sproetjes, een mooie lach. Ik zei hoi tegen je. Onze ogen ontmoetten elkaar meer dan eens. Ik zat lekker muziek te luisteren, jij kennelijk een grappig filmpje. Wat een superfijne energie heb je! Op enig moment deed ik mij koptelefoon af, en jij je oortjes uit. Nu moesten we wel iets tegen elkaar zeggen... erg ongemakkelijk en ook nog eens in de stiltecoupé. Dus dat kwam er niet van. Wat is de weg dan lang... Ik zat nog te bedenken wat ik zou moeten doen als ik eruit moest en jij bleef zitten. Knipogen, wenken, -kom, stap even mee uit- zeggen. Het kwam er niet van Ik werd gebeld. Een paar woorden en dat was weer over. Maar jij kwam erachter dat je pal naast een vriend van je zat. Jullie besloten naar de praatcoupé te gaan.. begrijpelijk. Misschien dat je dit leest en we alsnog die eerste woorden durven uitspreken? Ik: had een gele hoodie aan en een groen jasje bij me. Lange haren, een blauwe tas, en een heerlijk biertje. Hoop je te spreken."

Dandini

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat oudere man met paarse sweater, zwarte spijkerbroek en rugzak. We keken elkaar een paar keer aan. Ik vond je erg leuk"

A

23 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede.
"Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten, met je tassen op de stoel naast je. Je droeg bruine schoenen, een overhemd en vrolijke sokken, en je had witte draadloze oortjes (airpods?) in. Vanaf Den Haag Centraal (18:55) totdat ik uitstapte op Utrecht Centraal hebben we elkaar met blikken bestookt -soms provocatief elkaar recht aankijkend. Ik droeg een blauw pak, eerst nog een zelfde kleur jas erover, met blauwe sokken en bruine schoenen. Niet erg romantisch begon ik mijn boterhammen te eten, maar ja... ik had honger. Desondanks bleef je me aankijken, en ik keek terug. Laat van je horen, x."