Jacob

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat patat te eten in mijn groene joggingpak. Jij zat 1e klas, ik 2e klas bij de deur, ik keek je aan. Ik had het idee dat ons oogcontact je verlegen maakte, en daarna leek het alsof je alleen af en toe naar mij keek om te kijken of ik nog keek. Ik keek de hele tijd, glimlachte voorzichtig naar je. Bij Gouda dacht ik dat het Utrecht was en stond op en liep langs je om uit te stappen. Ik vond het jammer dat jij er niet uitging. Toen bleek dat ik te vroeg was ging ik gauw op mijn oude plek zitten om weer naar je te kunnen kijken. Bij Utrecht stapten we allbei uit, je bent lang, sexy! Ik moest overstappen en toen je bij de roltrappen links ging moest ik rechts. Wanneer eten we samen een patatje?"

Stephen Fry

12 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij las Mythos en ik had iets moeten zeggen maar ik deed het niet. En nu ben ik zo nieuwsgierig dat ik het zo maar probeer…"

J

9 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij elegante dame met wollen jurk stapte in in Almere om 8.28u in een bomvolle trein kwam je naast mijn zitplaats staan in het gangpad. Helaas moest je er in Amsterdam-Zuid alweer uit. Graag kom ik met je in contact."

C

8 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden opgestapeld als vee in een Sprinter. Jij kwam tegen me aangedrukt en ik vond het niet erg. Toen ik je zag dacht ik dat je Cara Delevigne was want daar lijk je op inclusief de wenkbrauwen alleen jij bent 10 centimeter langer. Je bent een paar centimeter langer dan ik, maar dat houdt mij niet tegen. We hadden verder geen oogcontact, want we stonden naast elkaar (ik rechts van je). Ik stapte in Campus uit. Ik hoop dat jezelf herkent en reageert!"

Sam

8 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet nog dat wij in de trein van 16.30 waren. De route was van een IC maar de trein was zelf een sprinter. Je had een zwarte jas aan, je haar was in een knot en je hebt een piercing in je linkeroor. Je was eerst aan het slapen, maar toen je wakker werd hadden we meerdere keren oogcontact. Je was muziek aan het luisteren terwijl ik een boterham aan het eten was. Bij het uitstappen deed jij je capuchon op omdat het regende en keek je nog om en moesten we allebei lachen. Where you at ?"

G

6 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Den Haag Centraal.
"We were both picking up a too good to go at the Albert Heijn To Go at Den Haag Centraal. I complimented you on your Scottisch Highlander pants, and you told me that you bought them in the UK. I told you they were amazing. You got your bags and said bye to me before leaving. I shouldve asked for your number. Will you text me?"

j

29 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten in de stiltecoupé met een hele grote rugzak en je hond Sam, net terug van een wandelvakantie in de Pyreneeën. Ik zei dat ik later als ik groot ben ook op hikevakantie zou willen met een hond die ik nu nog niet heb. Jij zei dat ik op Sam zou kunnen passen, maar helaas moest ik bij Utrecht uitstappen."

Marlon

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen in de sprinter vanaf Den Haag CS, zat jij al in de trein. Ik kwam tegenover je zitten. Zwarte broek, groen shirt, zwart gilet. Mooi krullend haar en een baardje. En onze brillen zijn van hetzelfde merk, volgens mij zag jij dat ook. Je schreef in een notitieboekje. Bijna had ik je gevraagd of ik mijn nummer er in mocht zetten, maar ik had het lef niet... Ik: paarse lok in mijn haar, gele rok met witte stippen"

A

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden rond 21:00 vast op Utrecht Centraal en we moesten beiden naar Den Haag, jij daarna nog verder naar HS. Uiteindelijk hadden we toch de beste optie gekozen om de intercity naar Den Haag Centraal te pakken rond een uurtje of 21:30. Je vertelde dat je al vanaf 17:00 uur vanaf Bijlmer Arena onderweg naar huis was. In de trein hebben we kort gepraat en pakte je een boek erbij. Wist niet of er wederzijdse interesse was dus ik bleek niet aan een stuk door praten. Nu baal ik daar wel een beetje van. Je had witte schoenen en een zwarte broek aan. Ik had een grijze broek en een blauwe jas aan. Dit lijkt me toch wel genoeg informatie."

Anoniem

21 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (prachtig donkerbruin haar en een geweldige glimlach) schreef in je boek over je dagen. Ik (donkerblauwe jas) liet je mijn telefoon zien en gaf je een uitgeschreven compliment over je outfit, met een accent van bordeauxrood in alle kledingstukken wat goed opviel. We liepen samen, pratend, het perron af op Den Haag Centraal, ik ging naar mijn fiets en jij richting de tram. We hebben geen namen uitgewisseld, anders had ik je al gevonden. Wie weet was de connectie wederzijds, en anders is het een mooie herinnering om te lezen :-)"

Yvonne

21 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"jij was samen met een collega/vriend (getint) in de trein, onze ogen maakte contact en ik voelde een Spark. stom dat ik niet zei, ik getinte Dame met bordeaux rood haar .. hopelijk kruisen onze wegen hier misschien"

J

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een grijswitte trui en blauwe legging, je blonde haar in een vlecht. Je lachte naar me op het perron in Heerenveen en ging vervolgens in de trein vlak achter me zitten. Helaas zat het grootste deel van de reis al iemand naast je en kon ik niet meer naast je komen zitten om een gesprek te beginnen. Ik stapte uit op Schiphol, we keken elkaar nog een keer aan en toen reisde jij door richting Den Haag. Hopelijk lees je dit bericht en krijgen we alsnog de kans om iets tegen elkaar te zeggen!"

Thomas

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met witte jurk met zwarte stippen, slipknot bad slipper en een tech deck! Pls bericht me"

Gedicht

6 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Leidsche Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Ik had een beetje chaotische dagen gehad, maar omdat jij heel vrolijk naar me glimlachte en een hele fijne uitstraling had, voelde ik me veel rustiger. Op de één of andere manier vond mijn brein dat het een gedicht moest schrijven over hoeveel lucht het gaf. Toen we elkaar nog heel even aankeken toen ik klaar stond om uit te stappen bij Leidsche Rijn besloot ik heel spontaan om het gedicht aan jou te geven. Niet de beste move want met twee minuten schrijftijd was het gedicht niet bepaald een meesterwerk, maar mocht dit nou niet de charme van de situatie hebben verpest, stuur me dan gerust een berichtje :)"

Jer

29 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Hey beautiful! Om 17:25 stapte ik op Amsterdam Sloterdijk in een erg volle trein. Bij binnenkomst viel je mij meteen al op met jouw mooie lach en prachtige ogen. Jij zat toen op de trap van het balkon en stond op om plaats te maken voor anderen. Al snel hadden we oogcontact en lachten we naar elkaar. Grappig genoeg had je concurrentie van een baby die maar naar mij bleef zwaaien haha. Maar we bleven constant oogcontact zoeken en naar elkaar lachen. Op een gegeven moment ging een Aziatische vrouw juist tussen ons in haar vouwfiets gereed maken, meteen zochten we weer oogcontact en moesten we lachen om het onhandige gebeuren tussen ons in. En ook toen er op het traject net voor Haarlem de trein zon slinger maakte dat we beide bijna omvielen, keken we elkaar meteen weer lachend aan. Jij had halflang donker haar en droeg een lange, lichte rok met gekleurde figuren er op. Ik droeg een lichte broek met een knal blauw t-shirt, heb kort donkerblond haar en een getrimd baardje. Op station Haarlem moest ik er helaas uit. Ik keek je weer aan en wilde je vragen wat te gaan drinken, maar ik werd zo verlegen van je mooie lach en prachtige ogen dat ik een beetje dicht sloeg (gemiste kans!). Wie weet komen we elkaar nogmaals tegen in de trein. Om de kansen te vergroten, probeer ik het ook via deze weg, want ik blijf maar aan je denken. Hopelijk tot snel, ik kijk er naar uit om jou beter te leren kennen."