Dandini

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat oudere man met paarse sweater, zwarte spijkerbroek en rugzak. We keken elkaar een paar keer aan. Ik vond je erg leuk"

A

23 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede.
"Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten, met je tassen op de stoel naast je. Je droeg bruine schoenen, een overhemd en vrolijke sokken, en je had witte draadloze oortjes (airpods?) in. Vanaf Den Haag Centraal (18:55) totdat ik uitstapte op Utrecht Centraal hebben we elkaar met blikken bestookt -soms provocatief elkaar recht aankijkend. Ik droeg een blauw pak, eerst nog een zelfde kleur jas erover, met blauwe sokken en bruine schoenen. Niet erg romantisch begon ik mijn boterhammen te eten, maar ja... ik had honger. Desondanks bleef je me aankijken, en ik keek terug. Laat van je horen, x."

T

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al staan praten met de conducteur op Amsterdam Centraal met je rode jurkje en zwarte schoenen aan. In de trein stonden we allebei in de buurt van de trap en hadden af en toe oogcontact. Het was alleen erg druk in de trein met fietsen en kinderwagens. Ik had een zwarte leren jas aan en een zonnebril op."

Lotte

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik voelde dat ik dit wilde proberen! Wie niet waagt, die niet wint… We moesten met de fiets in de trein op Utrecht Centraal. Er waren maar twee ingangen, waarvan eentje defect. Ik zag je zitten en dacht, ‘o, leuke blonde frisse jongen’ (haha). De conductrice zei me dat ik beter naar het einde kon lopen, maar ik wilde liever in jouw buurt blijven. Nog twee mede-fietsers zaten naast jou en jullie probeerden alles bij elkaar te wurmen. Ik stapte alsnog in en parkeerde mijn fiets voor het hok van de conducteur, gooide mijn sporttas op de grond en ging erop zitten. Ik droeg een donkergroene stoffen broek en had een felblauw trainingsjack aan. Mijn blonde haren in een staart en mijn oortjes in. We gingen rijden en af en toe keek ik jouw kant op en dacht ik, ‘dat lijkt me een leuke jongen!’ Blond en sterk. En lekker in zijn eentje op pad met zijn mooie rode racefiets. Er was niet echt een aanleiding voor gesprek en dat hoeft ook niet geforceerd te worden… maar ik voelde wel een bepaalde aantrekkingskracht. Helaas stapte niet alleen de andere twee mensen, maar ook jij uit in Gouda. Door het raampje keken we elkaar nog een paar keer aan, dus ik ga ervan uit dat jij ook ‘iets’ voelde… Hier scheidden onze wegen, maar wellicht kruisen ze hier weer! Gaan we een keertje samen fietsen..!"

Martine

3 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden in Utrecht CS op de IC naar Den Haag CS, 15:58 uur. Jij (bruin haar, bruine ogen, schoudertas, blauwe broek en witte sneakers) had een vouwfiets mee en omdat er niet zoveel plek was ging je er in het halletje op zitten. Ik zat op één van de klapstoeltjes bij het raam, rugzak op schoot en met een boek. In Gouda gingen er wat mensen uit en kwam er een klapstoeltje schuin tegenover mij vrij. Jij ging daar zitten en was bezig met je telefoon. In Gouda hadden wat opgeschoten tienerjongens een grote mond tegen de conducteur. Toen de trein weer vertrok keek jij me ineens recht aan en zei daar iets over. Ik was het met je eens en we lachten een beetje. Tot aan Den Haag af en toe een steelse blik en ik kon me niet echt meer op mijn boek concentreren. In Den Haag kwamen we min of meer tegelijk bij hetzelfde uitcheckpoortje aan. Jij was voor mij, je checkte uit maar het poortje ging niet open. Ik maakte een grapje over je vouwfiets. Jij legde vervolgens uit dat het kwam door de persoon die voor jou uitgecheckt was. Eenmaal buiten moest jij met je fiets verder en ik naar de tram. Ik keek je nog na. Stom dat ik niet heb gevraagd naar je telefoonnummer, want zou graag nogmaals in die prachtige bruine ogen willen kijken. Nou, de kans is minimaal, maar misschien lees je dit."

Stefan

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Noa, de laatste trein van de avond, het was een leuk maar kort gesprek en toen moest ik uitstappen. Nou ben erg benieuwd of dit werkt :)"

Stephanie

27 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging met 3 vrienden op vakantie vanaf Schiphol, na onze ontmoeting in de trein vroeg jij mij mee... Op Almere Centraal sprong ik toch uit de trein na een mislukte poging mijn nummer goed in jouw telefoon te zetten. Het enige wat ik nog weet is: Je word september 30 en komt uit Stadskanaal."

Merel

27 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in in Zwolle en jij zat al in de trein. Ik ging in de rij naast jou zitten waarna er twee dames tegenover mij kwamen zitten. Deze dames tetterde door hoewel we in een stilte coupe zaten, jij zei er wat van. Dat was het eerste moment dat jij mij opviel. Ik was al snel geïntrigeerd door jou geleefde hoofd, rusteloosheid en blauwe kijkers. We wisselde wat blikken. Toen jij uitstapte bij Amsterdam Zuid bleef jij ter hoogte van ‘ons’ raam hangen. Ik ben het die jongedame in het zwart met kleurige oorbellen en cowboylaarzen. Ik wil graag met je in contact komen…"

E

23 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in bij Utrecht Centraal rond 18:05 en wees me er op dat de computer die ik naast me had staan er komisch uitzag. Ik maakte de grap dat ik zo onderweg kon werken en was overvallen door je mooie krullen en spontaniteit. We zaten in de stilte coupé dus we hebben daarna niet meer gepraat en gingen allebei verder met lezen maar toch had ik het idee dat we nog niet waren uitgepraat. Helaas moest ik gehaast uitstappen bij Amersfoort Centraal voor een overstap. Had daarna veel spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Neem even contact op als je verder wil praten.. X"

Ron

18 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Goedemorgen ben op zoek naar die leuke blonde dame die vanmorgen zag om 5.48 uur op station Dordrecht. Heb je vaker gezien en vind je een leuke dame. Misschien een keer een drankje doen lijkt me gezellig"

lena

7 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"blonde, lange jongen waarmee ik een aantal keer oogcontact had. Bij het uitstappen zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Mijn vriendin zei: Zet het op die treinflirt site! So here we are. Misschien verkeerd ingeschat of zit je hier niet op te wachten, maar is het proberen waard :). Groetjes Lena (donkerbruin haar, blauwe ogen en zwart mondkapje)"

Deborah

3 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Dont know if you speak Dutch or English. We had eye contact on the train which was going 1133h to Groningen. I got off at station Schiphol. I was sitting in front of you, blond hair in a pony tail and blue eyes. I worse a blue jacket with a scarf around my neck. When I got off your eyes followed me when I went up the stairs. You had darkbrown/black hair, you wore a blue sweater over your shirt and were listening to music with your ear pods. You wore brown high shoes.Next to you was your backpack and your jacket."

Patrick

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal.
"Ik reed naar den haag.jij ging met de sprinter vanaf spoor 1.je keek mij constant aan en ik voelde een klik.jij ook.ik had een gele jas aan.😂😂😂"

Hirzo

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat een paar rijen voor me aan de andere kant van het gangpad. Je had een groen vestje aan. We hadden sowieso 2x oogcontact, voor mn gevoel heel lang, en ik vond het intens, in a good way. Toen je er in Zwolle uit ging en je langs me heen liep keek je me nog een keer aan. Ik moest er daar ook uit. Toen, toen je bijna naast me bleef staan omdat je niet direct door kon lopen had ik ook op moeten staan en wat tegen je moeten zeggen, but i chickened out."

Anoniem

2 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: Vriendelijke lange jonge man met donker haar en bruine ogen, die op dinsdag 2 november met een oranje koffer op zakenreis gaat naar Mexico. Aan je tas hangt een label van Roundable(?) en je moet de KLM-vlucht van 14.30 uur hebben. Vertel je me die cliffhanger over Zambia nog een keer? :-)"