Hirzo

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat een paar rijen voor me aan de andere kant van het gangpad. Je had een groen vestje aan. We hadden sowieso 2x oogcontact, voor mn gevoel heel lang, en ik vond het intens, in a good way. Toen je er in Zwolle uit ging en je langs me heen liep keek je me nog een keer aan. Ik moest er daar ook uit. Toen, toen je bijna naast me bleef staan omdat je niet direct door kon lopen had ik ook op moeten staan en wat tegen je moeten zeggen, but i chickened out."

Anoniem

2 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: Vriendelijke lange jonge man met donker haar en bruine ogen, die op dinsdag 2 november met een oranje koffer op zakenreis gaat naar Mexico. Aan je tas hangt een label van Roundable(?) en je moet de KLM-vlucht van 14.30 uur hebben. Vertel je me die cliffhanger over Zambia nog een keer? :-)"

Christian

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond kwart over zeven s avonds op 29 oktober liep ik naar de uitgang van Utrecht Centraal centrumzijde op mijn mobiel met iemand te appen. Jij liep naar binnen en we hadden oogcontact waarna je glimlachte terwijl je je donkerblonde haar fixte. Het laatste wat ik me kan herinneren is een subtiele knipoog. Ik had een bulky groene jas en keek waarschijnlijk verbaasd. Ik had eigenlijk meteen moeten vragen waarom je doorliep zonder naar mijn nummer te vragen. Maar je was in ieder geval heel erg cute. Wellicht dat ik volgende keer dat ik je zie de kans grijp."

Roy

10 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jullie reisden met wat koffers in de eerste klas, ik met een vriendin. Zij had het over een forse neger waarop jij reageerde.. ik zeg niets.. Bij het uit stappen uit de trein wisselde wij een lach terwijl ik op de roltrap stond.. later zagen wij elkaar nog terwijl ik in de rij stond bij het Beatrix theater.. we lachten naar elkaar en weg was je (nu alleen) met je rolkoffertje… Zou je graag nog eens een lach uitwisselen…"

Guus

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet al zoveel van je, maar nog niet je naam en je nummer... Ik weet dat je studeerde in Wageningen en nu werkzaam bent op een svo school in Den Haag. Ik weet dat je broer is afgestudeerd aan de filmacademie en vandaag zijn film liet zien in het EYE film museum. Ik weet ook dat je een uniek mondkapje droeg met allerlei dieren. Dat alles weet ik, maar je vragen naar je naam en nummer, dat lukte me helaas niet..."

Sam

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Den Haag Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"je sprong uit de trein en checkte in op Roermond bij het paaltje, daarna ging je de trein weer in en verloren we contact.. blauw/turquoise hemdje & blond haar!"

M

7 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, lange jongen met oranje jas, zat anderhalve week geleden in de trein naar Leeuwarden van 09:03. Vlak bij mij zaten vier jongens met koffers die samen op reis gingen. Een van dat groepje was jij, een leuke blonde jongen met een groene trui. Toen ik ging zitten, en later, toen ik uitstapte in Leiden, keken we elkaar aan. Je lieve blik in je ogen heeft mijn dag goed gemaakt. De kans is klein dat je dit leest, maar als je het leest, lijkt het me leuk een keer af te spreken."

Meneer

11 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam in de trein van 16.28 van Utrecht CS naar Den Haag CS schuin tegenover me zitten. De trein was al vertrokken van Utrecht naar Den Haag en jij kwam later. Was bovenin een dubbeldekker, 4 zits. Ik zat bij het raam en jij schuin tegenover, bij het middenpad. Jij was een blonde dame, die eerst een broodje ging eten tot Gouda ongeveer en daarna scheen een dutje te doen tot Den Haag CS. Ik luisterde wat op mn oortjes en jij het laatste stuk ook. Had jij nog wat willen zeggen? Ben benieuwd... Groetjes van de meneer in het zwart/grijs en blauw."

Nickstar

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Haarlem. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zag haar al in de tram zitten. Alternatieve kledingstijl en een super mooi gezicht. Kwam tegen over me zitten in de trein op den haag centraal wou super graag wat zeggen maar kreeg het er maar niet uit 😅 ze had bruine laarzen aan legging soort bontjas en koptelefoon op. Zal wel leuk zijn als je dit ziet ☺️"

Martijn

15 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Den Haag Centraal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het station. Je had een reismand mee met daarin een kat. De kat was heel cute maar voornamelijk een reden om oogcontact met je te maken. Je vond mijn schoenen leuk en vroeg me waar ik ze vandaan had, waarop ik antwoorde dat het customs zijn en waar je ze evntueel zou kunnen laten maken. Toen we eenmaal in de trein zaten zat je rechts voor me, en telkens was er even oogcontact. Ik was erg onder de indruk van je easthetic en kreeg een hele fijne vibe van je, maar ik durfde niet op je af te stappen. Ik had zelfs mij naam en nummer opgeschreven en wou je dit geven toen ik uitstapte, but my awkwardness got the better of me. Ik zou heel graag met je in contact komen en hoop dat dit bericht je bereikt."

Chris

15 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavond stapte ik op de trein van Utrecht Centraal naar Den Haag Centraal. Ik zag een erg mooie dame, beetje naar de grond turend, ja jij haha, tegenover mij staan wachtend totdat de deuren openden om in te stappen. Ik liet je als eerste instappen zoals dat hoort. Daarna zei ik onbewust hardop my turn I guess, omdat ik niet wist voor volgende mensen wat te doen. Ik hoorde je, voor me uitlopend, lachen en we namen plaats in stoelen tegenover elkaar in het gangpad in de stilte coupé voorin de trein. Ik zag je zitten in je mooie grijs,witte gestreepte luchtige broek en mondkapje en naar me kijken. Jammer genoeg kon ik niet onder het mondkapje kijken haha. Ik keek terug, maar durfde niet iets zeggen, want stilteruimte in de trein. Later bij aankomst in Den Haag Centraal wilde ik je weer voor laten gaan bij het uitstappen. Dit keer zei je, ga jij maar. Tja ik had geen keus meer. Bij het uitstappen uit de trein hoorde ik je met je zachte fijne stem zeggen Fijne avond. Ik zei hetzelfde terug. Ik had niet voldoende moed om mij om te draaien en gesprekje aan te gaan. Had ik dat nou maar wel gedaan. Het was ook al wat later op de avond. Dus ik dacht bij mezelf Ze wil naar huis. Ik liep verder door, keek nog om, maar ik zag je niet meer zo snel terug. Jammer. Dank je voor je fijne woordjes en de blik in je ogen, niet te vergeten. Dank je voor de reis terug voor me net iets aangenamer te maken. Ik kan niet ophouden om er aan te blijven denken. Contact me als je wilt."

Manon

2 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de getinte cute guy met zwart curly hair, zwarte bestickerde backpack en instrument case.. Ik kon m’n ogen niet van je afhouden.. en spijt dat ik niet de ballen had om naast je te gaan zitten en een gesprek met je aan durfde te gaan. —meisje met de blonde krullen dressed in black"

Dien

20 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amersfoort Centraal stonden wij allebei op de trein naar Den Haag te wachten. Jij hebt blond haar en droeg een blauw-wit gestreepte blouse en jeans. Ik had een blauw-wit gestippelde blouse en jeans aan en heb bruin haar. Af en toe hadden wij oogcontact op het perron, maar toen was opeens de trein er al en verloor ik jou uit het oog! Ik stapte uit op Utrecht Centraal, maar zag je helaas niet meer. Onbekende man, heb jij zin om een keertje een koffietje te drinken?"

Woman-in-black

16 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een betoverende man stapte op woensdag 16 juni, iets voor vijf, tegelijk met mij de trein in op Hengelo centraal, richting Den Haag Centraal. Hij had een (blauw/grijze) rol-koffer en een Nike tas bij zich, bruin haar en prachtige donkere ogen🥰 We zaten in de stilte-coupé schuin tegenover elkaar, met het gangpad ertussen, direct bij de deur naast de uitgang. Er werd herhaaldelijk oog contact gemaakt... Ik wilde wel contact leggen, maar ik durfde uiteindelijk niet.. Zodadelijk heeft hij een vriendin of interpreteer ik het oogcontact verkeerd? Ik stapte uit op Utrecht Centraal, en later stapte hij daar ook uit. Toen ik omkeek, kon ik hem al niet meer terug vinden in de menigte. En sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd..."

Anonieme

11 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Den Haag Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerst oogcontact. Daarna is die leuke jongen naast mij komen zitten om een gesprek over onderwijs te voeren. Hij hoorde mij namelijk over mijn student praten. Ik vond het super leuk, helaas zijn we in Tilburg allebei onze fietsen gaan halen en zo uit elkaar gegaan. Ben jij die leuke jongen die ik zoek?! Laat het me aub weten!!"