Je flirt uit het oog verloren op Station Den Haag Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

j

18 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een dame in een groen topje met blote schouders gaan naast een heer in een wit overhemd met stropdas zitten. Beiden lezen, zij op haar telefoon, hij in een papieren boek met leesbril. Twee maal pakt hij zijn telefoon uit zijn rugzak, twee maal schuit zij haar knieën een beetje opzij. "Dank je wel,maar dat hoeft niet, ik ben gewend met weinig ruimte te doen". Bij Amersfoort moet hij er uit, zij ook. Er is geen haast, want er hoeven geen aansluitingen te worden gehaald. Eenmaal buiten draagt hij een leren Jack, maar heeft geen telefoonnummer. Koffie?"

Martijn

11 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Lombardijen naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"We have seen each other more often.. We entered the train at Lombardijen. You looked at me and said hi and waved from a little distance. I said hi back but got to shy to really connect with you"

Jaap

29 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (jongen, rond de 25, blond, cute) stapte op Leiden in en liep helemaal naar de voorkant van de trein naar Den Haag CS die om 23:15 vertrok. Ik (jongen, 27, bruin haar, roze spencer en spijkerjasje) kwam uit Amsterdam en zat daar al. Toen je kwam zitten was ik boven mijn krant een peer aan het eten, lekker charmant. Ik meende dat we oogcontact hadden maar was zo druk aan het nadenken over andere dingen dat ik me vandaag pas bedacht dat ik meer had moeten flirten. Als je zin hebt om nog een keer samen te treinen, hit me up"

Mat

22 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een fijne maandagochtend.. Om 923 vertrok de trein van Breda naar Den Haag. We zaten in de stilte coupé (3143) en keken elkaar om & om aan. Een lieve glimlach. Je droeg een spijkerbroek, grijze sneakers, groenige blouse en donkere jas en heel mooie ogen en wimpers. Je zat op je witte telefoon."

P

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat op een klapstoeltje schuin tegenover me en was even bezig met je make-up. Bij het uitstappen op Den Haag Centraal hadden we even oogcontact. We liepen een tijdje redelijk dicht bij elkaar langs het perron. Ik ging door de poortjes, jij bleef op het station en ging naar de bussen(?) of trams(?) of.... Grijs haar, rode lippenstift, klein beetje indonesisch(?) uiterlijk, vlak voor 09.00 uur."

Tim

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Daar stond je dan, op een druk perron naast je trein een prachtige conductrice om te zien. Blond haar, stralende blauwe ogen, en een lieve mooie lach. Ik vroeg nog aan je of deze trein ook een stop zou maken op leiden centraal. Helaas kreeg je ook veel andere vragen, en ik wilde je bovendien niet storen tijdens je werk. De trein vertrok om 20.20 vanaf Amsterdam en op Haarlem stapte jij uit deze trein. Toch zei een gevoel tegen mij dat ik hier iets mee wilde doen, dus wie weet kom ik je ooit weer tegen in de trein. Of lees je dit en wil je misschien wel een keer uiteten samen."

Anoniem

26 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Het was maandag 17:10. Ik stond in de trein aan het begin (of einde, is maar hoe je het bekijkt) van de trein in de tussencoupe. Jij kwam in een van de laatste minuten voor vertrek van de trein in deze tussencoupe staan en je stond onderaan het trapje. Ik ben vrouw (26), lang en blond en had een zwarte trenchcoat aan met een rugtas. Jij, man (ook ongeveer 26?), ook lang met een donkere jas en donkerblond/bruin haar. We hadden meermaals lang oogcontact. Maar laten we eerlijk zijn, ik ben niet echt een kampioen in staarwedstrijden. Drankje doen?"

Peter

25 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Deventer bij je in de coupé zitten, jij zat in een tweezits en ik in een vierzits aan de andere kant. Je droeg een roze/paarse sjaal die je prachtig stond, je had donker haar en een lichte broek. Je leek een serie te kijken op je laptop. Ik (zwart haar met zwarte baard, donkere jas, bruine broek) las een boek. Volgens mij had je wel door dat ik via de weerspiegeling van het raam naar je keek...want ik was betoverd. We hadden een keer oogcontact en ik voelde een connectie. Ik zag geen kans om je aan te spreken en ik stapte uit in Utrecht, maar ik zou je graag eens ontmoeten!"

Gio

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Delft. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, spontane mooie dame uit Harderwijk, ging naar verjaardagsfeest van oudere collega. We ontmoetten elkaar toevallig daarna weer in een danscafe in Delft en hebben gepraat. In de enorme drukte raakten we elkaar voor de 2e keer kwijt tussen het jonge spul, nog voordat we telefoonnummers hadden uitgewisseld. We moeten elkaar nog een keer treffen, zeker weten. Laat wat van je horen :)"

Piet

29 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op Den Haag Centraal en kwamen tegenover elkaar te zitten in de trein (dit was niet per ongeluk). Jij blond met een zwarte jas, ik een groenblauwe jas en blauwe sporttas op mijn schoot. We stapten uit in Utrecht en ik liep achter je aan naar de bussen (dit was wel per ongeluk). Ik wou niet teveel staren en je ook niet lastigvallen, maar achteraf had ik toch iets moeten zeggen. Je had 7 ringen om dus ik acht mijn kansen een kleine 3/10, maar ik zou graag nog een keer tegenover je zitten."

Christopher

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden.
"Jij, zat daar zo gewoontjes maar zo mooi naast een jonge man met een gele/oranje muts op. (De kleur weet ik niet meer zo goed ☺️) Ik reed achteruit, jij vooruit. Ik durfde je werkelijk niet aan te kijken, jij deed dat wel op een moment… Momentjes waren er om naar je te kijken, als je t niet merkte of wanneer je even je ogen dichtdeed voor een slaapje…Momentjes die ik heel zorgvuldig uitkoos. Wat een beauty dacht ik.? Waar ken ik haar van? Wie ben jij? Ik verdronk werkelijk in je….. Je had een zwarte jas aan en een tasje om je schouder. Oortjes in met een draadje. Ik zat een paar stoelen verder voor jou aan de rechterkant van het raam. Hoofdtelefoon op, mosgroene jas. Heel erg verlegen. Mijn hemel wat als ik je op dat moment in de ogen had gekeken. Dat ene moment… Ik zie je vaak voor me, gisteren, vandaag en nog heeeel lang, je blijft hangen en ik denk met een glimlach terug. Ik sta op om naar de deuren te lopen, de trein is nog niet bij Amsterdam Zuid. Waar ik uitstap. Op het perron probeer ik nog een glimp van je te vangen. Heel kort lukt dat. En ik weet mocht deze manier niet lukken, dan zie ik je weer ergens….en dat geeft me hoop. Want als het bedoeld is dan is t zo, zonder of met veel moeite. Het is zo als het is. ?"

Sterre

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg of alles oke was omdat ik er zo brak uit zag maar vond je heel knap (en lief dat je het vroeg)!!"

G.

15 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond 15 december rond 23.00 uur: op het perron van Amersfoort Centraal keken en lachten we naar elkaar, en vervolgens in de trein naar Utrecht nog een paar keer. Op Utrecht Centraal stapte ik (mondkapje, blauwe jas, groen-grijze rugzak) uit, maar bleef jij helaas zitten. Door het raam van de trein zwaaide ik nog even naar je... en je zwaaide terug. Zin om online verder te flirten?"

el rubio

10 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You entered the train in Breda or Tilburg and sat next to us. You were carrying a big red leather bag and had a note/sketchbook with you. You are a great flirt. We both know it. I would love to see your sketches sometime..."

Jacob

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat patat te eten in mijn groene joggingpak. Jij zat 1e klas, ik 2e klas bij de deur, ik keek je aan. Ik had het idee dat ons oogcontact je verlegen maakte, en daarna leek het alsof je alleen af en toe naar mij keek om te kijken of ik nog keek. Ik keek de hele tijd, glimlachte voorzichtig naar je. Bij Gouda dacht ik dat het Utrecht was en stond op en liep langs je om uit te stappen. Ik vond het jammer dat jij er niet uitging. Toen bleek dat ik te vroeg was ging ik gauw op mijn oude plek zitten om weer naar je te kunnen kijken. Bij Utrecht stapten we allbei uit, je bent lang, sexy! Ik moest overstappen en toen je bij de roltrappen links ging moest ik rechts. Wanneer eten we samen een patatje?"