Twan

26 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Gouda stapte je in de overvolle trein richting Utrecht Centraal. Je kon geen plek meer vinden om te zitten want je ging immers in het gangpad staan, je stond met je rug naar de tussendeur van de tweede klas en je stond nog net in de stiltecoupé. Ik zat wat verderop muziek te luisteren en jij had ook je koptelefoon op. We hebben een aantal keer oogcontact gehad in die 15 min van Gouda naar Utrecht, en net voordat we er waren keek je naar me met een brede glimlach, ik wist niet goed wat ik ermee moest dus ik keek helaas weg. We stapten in Utrecht beiden uit. Ik hoop graag van je te horen, ben heel benieuwd waarom je naar me lachte :)"

Mario

25 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen-Lutterade. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met me broer na een nachtje door zakken in de trein van af Geleen naar den Haag het was de eerste trein op woensdag de25e en je kwam naast me zitten we hebben zo leuk gepraat dat ik wel verder met je wil praten ik vond het super leuk hoop via deze weg toch contact met je te krijgen vrouwtje uit Brabant"

Gijs

16 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke vrouw, We moesten allebei lachen om een vrouw, die nadat ze 3 minuten gezeten had weer opstond. Toen het drukker werd deed je je tas op schoot en hadden we een gesprekje over dat dat toch wel fatsoenlijk was, maar dat veel mensen dat niet deden (ik wel, haha). Eigenlijk had ik wel langer met je willen praten, maar je stapte uit. Herken je je hier in en vind je het ook leuk om contact te hebben, reageer dan op deze oproep."

Femke

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Den Haag naar Groningen. Volgens mij stapte je in in Amsterdam. Je ging zitten aan de andere kant van de gang, tegenover mij. Onze blikken kruisten elkaar en bleven even in elkaar hangen leek het. Ik werd betoverd door die mysterieuze donkere ogen van je. Je had donkerbruine krulletjes, mooie jukbeenderen, een donkergrijze jas, mooie nette zwarte schoenen en je droeg ringen om je vingers. Ja, ik heb je even goed geobserveerd terwijl je aan het lezen was in je e-reader, hehe. Ik werd verlegen van je! Was graag naast je gaan zitten toen de coupé rustiger werd, maar toen stapte je zelf ook uit… Liefs het meisje (25 jaar) met bruin (beetje roodtint) haar, bruin suède jasje met wollige trui eronder, rode sjaal, beige broek en de vele tassen"

Ela

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de treincoupé en jij stond bij de ingang en we ineens stond ik ook op. We hadden oogcontact en op het perron hadden we ook nog oogcontact.. ik had haast anders was ik op je afgestapt.. ik hoop dat je hierin herkent.. het was rond kwart voor 9."

Stefan

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Den Haag Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging naast je zitten, ik met de gele schoenen en zwarte beany. Ik durfde niks te zeggen. Maar jij, groene ribstof broek en koptelefoon glimlachte met een groote glimlach naar mij. We zeiden elkaar gedach en ik voelde me op mijn gemak door je. Jij stapte uit op Amersfoort centraal, ik opweg naar Utrecht. Als je dit leest en het lijkt je leuk, neem gerust contact op. Fijne dag vandaag Liefs"

Gem

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Kerstavond vorig jaar zag ik jou op Den Haag Centraal station instappen om zes uur uur in tram naar Wateringen. Ik zat al in de tram en zag jou in je zwarte werkkleding wat leek op de functie van een douane medewerker of controleur in het magazijn met drie grijze letters van jouw bedrijf erop verwerkt droeg jij een opvallende werkbroek vol zakken met zwarte kisten aan je voeten, je droeg een zwarte bomberjack en koltrui. Je haren had je in een knotje of paardenstaart op je hoofd met in je handen een zwarte mobiele telefoon waarop je zat. Af en toe maakte wij oogcontact in de acht minuten dat jij in de tram zat tegenover mij. Niemand anders zat in de tram dan wij. Jij bent van buitenlandse afkomst net als ik en allebei licht getint van huidkleur. Jouw prachtige grote bruine ogen zal ik nooit meer vergeten. Je droeg een zwarte mondkap dus meer kon ik niet zien van jou. Ik had een lichtroze muts op, mijn blauwe mondkapje deed ik bewust af zodat je mijn gezicht kon zien. Ja ik was meteen weg van jou en jij begreep mijn geflirt meteen want jij zwaaide als eerste naar mij en ik deed hetzelfde naar jou door terug te zwaaien. Echter, dit deed je pas de halte voordat je eruit zou stappen en je gaf een hint in gebarentaal of ik mee naar buiten zou gaan. Je bent vrij lang, slank atletisch gebouwd figuur ! Net voordat je uitstapte op de halte Oudemansstraat in Den Haag maakte je een gebaar naar mij met je beide handen uitgestrekt of ik mee naar buiten ging. Vanwege je mondkap die je ophield kon ik je zien wat je vroeg maar ik besloot op te staan en ook de tram te verlaten zodat ik buiten met je kon kennismaken.. echter drama ten top sloot de deur voor mijn neus en stond jij buiten en ik binnen. De tram reed weg en de deuren gingen niet meer open. Daar stond ik dan teleurgesteld als enige in de verlaten tram naar Wateringen. Ik was zo in paniek dat ik niet eens dacht aan eruit te stappen een halte verder omdat ik de buurt niet kende, het al donker was en ik jou ook niet meer zag. Mijn leven is sindsdien niet meer hetzelfde want telkens als ik in de tram zit op weg naar het centraal station naar Den Haag of langs de halte Oudemansstraat in Den Haag rijd, denk ik aan jou en onze bijzondere ontmoeting. Het was wederzijds en zo mooi, wie had gedacht dat het zo zou bruut zou eindigen want ik heb je nooit meer gezien daarna. Een vol jaar van mijn leven heb ik jou lopen zoeken echter allemaal zonder succes. Hopelijk komt via deze weg mijn bericht aan bij jou en heb jij misschien iemand die dit leest vertelt over onze ontmoeting van vorig jaar op Kerstavond. Het is bijna weer Kerstavond.. wie weet zie ik je weer, of zoek jij mij nog altijd ook. Voor jou ben ik bereikbaar."

David

19 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein die van utrecht vertrok om 17:09 zag ik je zitten in de eerste klas, mooie vrouw met een nog mooiere lach 🥰 Zat zelf 2e klas met de groene jas 😅 Je was met iemand in gesprek en wilde niet storen, maar toen ik op Gouda uitgestapt was baalde ik toch dat ik niet op je afgestapt ben. Zou graag je naam weten en misschien als het klikt eens wat gaan drinken?"

Jasper

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Er was onduidelijk over of de trein wel reed en of we in de juiste trein zaten. We raakten een beetje aan de praat en hebben van Utrecht tot en met Gouda aan 1 stuk door met elkaar gepraat. Van studie tot aan werk en “life”. Je maakte een behoorlijke indruk op me, helaas kwam station Gouda (mijn eindpunt) veel te snel en moest ik gaan…."

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Den Haag schuin tegenover je zitten. Je had rood haar en een heerlijke glimlach op je gezicht (je zat muziek te luisteren denk ik). Je moest gapen en ik knipoogde naar je toen ik het zag. Geen idee wat je verder aan had, was onder de indruk van je :-) Je zwaaide even bij het uitstappen in Gouda. Zin om een koffietje te pakken?"

Monie

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep de trein in (vanaf Breda spoor 3 om 17:23 +3 min de Intercity naar Den Haag via o.a Rotterdam Centraal) jij zat er al en we keken elkaar aan en glimlachten. Ik kwam naast je zitten met een gangpad tussen ons. Naast mij zat een andere student. Je had een zwarte koptelefoon op en genoot van het zonnetje met je hoofd richting mij (was echt cute hoe je ervan genoot). We stapten allebei uit bij Rotterdam Centraal en jij liep even achter mij. Ik keek even op de borden om te kijken welke trein ik daarna moest nemen. Jij liep toen voor en nam een rechter roltrap, ik nam toen de linker roltrap en stond even weer naast je bij de roltrappen. Ik liep verder en toen was ik je kwijt TT."

Sander

2 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die op zondagavond om ca. 22u23 aankwam in Utrecht uit de richting van Enschede. Ikzelf stapte in Apeldoorn in en jij zat helemaal in het voorste deel van de trein in de 1ste bank rechts (in de rijrichting van de trein gezien) naast het raam. Naast het gangpad zat in eerste instantie een oudere dame met een boek. Ik stond naast jullie bank omdat op het balkon geen plek meer was. Het was heel druk in de trein. In Amersfoort stapte de oudere dame uit en kon ik naast jou plaatsvinden. Uit verlegenheid durfde ik geen gesprek aan te knopen met je. Pas toen je uitstapte in Utrecht merkte ik hoe vriendelijk je bent. Je wenste me een fijne avond en toen had ik spijt dat ik niet op zijn minst mijn telefoonnummer aan je had gegeven. Jij had blond haar en het viel me op dat je met je handen bezig was, maar ik weet niet waarom (wellicht had je het koud?). Ik meen dat je een rozekleurige broek aanhad maar dat weet ik niet 100 procent zeker. Zou je graag echt eens spreken, je lijkt me een super aardige dame. Over mijzelf: ik had een geel t-shirt aan (en geen jas - ik had mijn zwarte jas in mijn beige tas). Ik ben 47 jaar, veel mensen schatten mij veel jonger (ca. 35) en woon in Den Haag. Hoop dat je dit leest en mij ook wil leren kennen."

Reka

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"he had a green sweater that had the folklore album cover on it, and he had headphones on and i thought he was slay"

P.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein rond half 8, en zaten buiten de coupe. Jij en vele anderen waren aan het bellen en ik las een boek. Na je telefoontje konden we leuk lachen om je gaap en was ik van plan je (fatsoenlijk) aan te spreken. Ironisch genoeg werd ik toen zelf gebeld en stapte je uit in Gouda voordat ik kon ophangen. Ik denk dat we nog wel vaker zo leuk zouden kunnen lachen. Je had een neuspiercing, donker shirtje met print, jeans en blauwe schoenen. Ik een wit shirt, zwarte broek en een hoop tassen. Zin om samen koffie te gaan drinken?"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de meid met stralende blauwe ogen, Ik stapte in op apeldoorn centraal en toen de de deuren open gingen hadden we direct oog contact , het was vrij druk en moest daar door staan en zonder het te weten stond ik naar jouw. Zonder te praten voelde ik een connectie, we keken af en toe naar elkaar en deden elkaar ook beetje na. Ik had een crème kleur tshirt aan en jij dee je trui uit zodat we matchen met het zelfde kleur tshirt  ik had een water fles in me handen jij pakte ook je water fles, ik was te verlegen om een gesprek te starten jij wellicht ook . In Utrecht stapte ik uit en heb ik niet je contact gegevens gevraagd (zeer dom)  mocht je  dit lezen. Zou graag een gesprek met je  willen starten:)"