Anoniem

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Je zit in de ochtend vaak bij mij in de trein. Je stapt meestal op in Overvecht en stapt net als ik altijd uit in Den Dolder. Soms zie ik je ook met de terugreis en soms stap je dan ook uit op Utrecht Centraal. Ik denk dat je net als ik ook in Den Dolder werkt, je pakt meestal de fiets en als je langs mij fietst zeg je vaak goedemorgen, of werk ze nog even vandaag. Ik had mijzelf voorgenomen je een keer aan te spreken maar heb dit nog niet gedurfd. Misschien kan ik middels deze manier contact met je leggen. Je hebt rood haar en draagt vaak een halflange groene jas, ook heb je vaak een koptelefoon op."

N

22 september 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Den Dolder. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"I saw you quickly around 15:00 in the basement of CS the Hague when I got my OV bike. I thought you looked lovely in your I think leather yellow jacket. When I got up to you on the stairs, I saw a familiar book sticking out your backpack. Perhaps you want to talk some more over coffee about Optimism over Despair and or other subjects? Hopefully you or someone who knows you reads this."

F

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: Jongeman met dunne witte horizontale strepen op je sweater, alleenreizend in de 1e klasse van de trein van 11.36 van Utrecht Centraal richting Baarn op zaterdag 1 september. Ik: Jongeman met zwarte broek, zwarte sweater en geschoren hoofd, tijdens diezelfde treinreis van het toilet terugkomend en zowel de conducteur als mijn reisgezel als jou lachend aantref bij terugkomst in de coupé in verband met kaartcontrole die ik net misloop. Mijn lachen naar jou (zowel via de ruit tussen onze vierzitters door, als bij het gaan zitten en opstaan in de coupé, als vanaf het perron van Den Dolder toen ik uitstapte na aankomst rond 11.50) betrof wat mij betreft wel degelijk een flirt met je. Ik zou graag eens een koffie of borrel met je drinken terwijl ik je mooie lach, ogen en uitstraling nogmaals mag bewonderen. :-)"

Debby de wit

26 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht centraal perron 3..rennen om de trein naar Baarn te redden. Man in strak blauw pak zegt dat ik niet hoef te rennen...de trein is kapot Je kan ook op de trein naar Zwolle stappen. Waar moet je naar toe? Raken aan de praat en stellen ons voor. Hij heet Pascal en fietst normaal naar Utrecht...leuk ik naar Zeist... Maar fietsen in een mooi pak is niet handig... Hij neemt de trein naar Zwolle en stapt dan uit in Den Dolder Tijdstip ongeveer 18.10"

Hans

3 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de sprinter van Utrecht naar Baarn, vrijdagavond 3 feb 2017. Ik man alleen, jij vrouw met een kennis/collega/familielid? Jij had een donkere jas aan, denk zwart, ik een beigeachtige jas. Tussen Utecht en Overvecht was je even alleen en hadden we een stevig oogcontact dat veel langer was dan toevallig, jee wat heb jij een prettig gezicht. Daarna kwam je kennis/collega/familielid terug, maar die moest uitstappen, weet niet meer of dat bij Overvecht of Bilthoven was. Hoe dan ook, bij Bilthoven wist ik niet goed waar we waren, maar jij hielp me uit de brand en zei dat je me bij Den Dolder wel zou waarschuwen. Ik vertelde je dat ik met mijn zoon uit eten was geweest en dat ik jullie die avond in de stad ergens had gezien, maar kon me niet zo gauw herinneren waar. Denk dat ik dat nu weer weet. Had graag verder met je willen praten, maar moest er al in Den Dolder uit waar ik mijn auto had staan, weet je nog? Ik zwaaide nog wat hulpeloos vanaf het perron, en jij zwaaide terug. Zou je graag terug willen zien. Hans"

Arnout van lind

18 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de sprinter naar baarn. Het was een prachtige dag, maar de trein was net een sauna! En tot overmaat van ramp konden de ramen ook al niet open! Jij had een zomers rood blousje aan en was geconcentreerd met een (school)boek bezig. Ik moest helaas uitstappen in Den Dolder en ik heb spijt dat ik niet je nummer heb gevraagd... Hopelijk zie je dit bericht en kunnen we een keer een drankje doen! Tot die tijd ga ik maar wat vaker met de trein naar college!"

Angeliek

12 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Amersfoort raakten we in gesprek. Jij met racefiets en tassen was net terug uit Berlijn. We praatten over fiets op trein, relatie. Opeens kwam mijn trein er aan. Toen ik ingestapt was liep ik weer terug naar de deuren en liep jij naar me toe vanaf het perron. Heb je een kaartje met je naam vroeg ik. We wisselden onze mail uit maar ik kon die van jou niet zo snel opslaan. Ik vond je leuk en wil je graag nog eens ontmoeten. Angeliekr zei ik nog tegen je. Ik kon deze oproep niet plaatsen als je ook niet in de trein had gezeten dus heb ik je even laten uitstappen in Den Dolder :-). Maar in werkelijkheid bleef jij achter op Amersfoort."

Michael

26 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"S' ochtends vroeg in de sneltrein van Amersfoort richting Utrecht, jij stapte uit in den dolder. Daarvoor zat je naast me met een prachtig zicht op het toilet. Je had een kop koffie en ik merkte dat je steeds naar me keek. Ik was te verlegen om iets te zeggen en daar heb ik nu spijt van. Toen we den dolder naderde was je in je tasje aan het rommelen. Ik had een bril op, een baard, donker haar, blauw tshirt en bruine trui, ik drukte ook de wc deur dicht omdat die meneer dat naliet. Jij had bruin/donker blond haar en een leuke lach. ik weet niet of ik het me heb ingebeeld of niet maar ik hoop dat je dit leest. Groet"

Ikkezelf

16 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in mijn studieboek gedoken, maar je viel me heus wel op...een tikkie ouder, maar dat maakte je alleen nog maar interessanter! Je las Sil de Strandjutter en had een zwarte jas. Je droeg een blauw-witte blouse met een spijkerjack.Ik ben benieuwd naar je!"

Stefan

23 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Bilthoven. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam tegenover me zitten in Rotterdam Centraal. We hadden de trein van (ik dacht) 21.35 richting Noord-Nederland. We hadden zo nu en dan wat oogcontact. Ik vond het erg leuk om te zien hoe jij op een erg creatieve manier je overvolle handtas dicht kreeg.In Utrecht renden we samen naar de stoptrein richting Zwolle. In Bilthoven stapte ik uit. Ik had graag m'n nummer gegeven, maar ik deed het -stom, stom, STOM!!!- niet.Hopelijk lees je dit berichtje en laat je iets horen.."

Impulsive

7 juli 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Dolder. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Wie jij bent, weet ik niet....ik weet alleen "dat ik jou uitstraling echt mooi vind". Nooit verwacht van mezelf, dat ik jou dat stukje krant zou geven. Er zijn maar weinig mensen die indruk op mij maken, maar om jou kon ik niet heen...."