Ab

24 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Delfzijl.
"Je kwam naast me zitten nadat ik mijn blauwe rugtasje van de lege zitplaats haalde en bedankte me vriendelijk. Ik was aan het schaken op mijn telefoon en daar stelde je een vraag over. We raakten even later (nadat ik had gewonnen 🙂) aan de praat over bord - en gezelschapspellen. Voor ik het wist stond je op voor en keek nog even lachend achterom. Je had donker krullend haar en een mooie lach!"

Peter

18 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Het was geen flirt, maar ik vond het wel een bijzondere ontmoeting. We zijn die middag in Delfzijl samen naar het station gelopen en hadden ondertussen een prettig gesprek. In de trein zat ik korte tijd naast je en je vertelde dat je biomedische wetenschappen studeert. Even later ben ik ergens anders gaan zitten omdat ik vond dat ik me te veel aan je opdrong (hoewel ik iets anders tegen je zei). Dat apart zitten vond ik achteraf toch niet zo'n goed idee en in Groningen op het perron heb ik nog geprobeerd je te achterhalen, maar je liep te snel voor mij. Je intrigeert me."

Ok

3 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen. Op station Loppersum verloren we elkaar uit het oog.
"Vaak zie ik je instappen een tijdje terug zat je tegen over me leuk oogcontact gehad . Vanmorgen zag ik je weer . Ben jij dat meisje met rood haar en bril ? en stap jij altijd in bij Loppersum ? dan zoek ik jou"

Anoniem

24 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Delfzijl. Op station Sauwerd verloren we elkaar uit het oog.
"Elke donderdag sta jij weer op het station, (jongen) met werkkleding aan (bouwvakkers kleding) en af en toe een pet op. We kijken elkaar telkens weer in de ogen maar ik heb het lef niet om wat te zeggen.. Ik krijg je niet uit mijn hoofd. Je stapt altijd uit in Sauwerd. En telkens heb ik weer spijt dat ik niets gezegd heb. Wie o wie ben jij? ''een blond meisje''"

I

12 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Delfzijl. Op station Loppersum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein naar Delfzijl, het was redelijk druk, maar toch kon ik rustig mijn boek lezen. Je stapte op in station Bedum, je kwam naast me zitten, en gelijk was ik verkocht. Je vroeg me welk boek ik las, en vertelde dat je het zelf ook had gelezen, we kwamen aan de praat. Ik was gelijk verkocht. Het was een leuk gesprek, en we wilden onze nummers uitwisselen, maar vlak voor ik mijn telefoon pakte, sprintte je uit de trein, en in Loppersum verloor ik je uit het oog, je keek nog een laatste keer om en je werpte me een handkusje toe. Volledig van de kaart ben ik van jou, graag wil ik weer met je in contact komen, maar helaas heb ik je niet meer gezien in de trein. Lees je dit, reageer dan alsjeblieft, want ik krijg je niet meer uit mijn hoofd, en wil graag ons gesprek voorzetten."

Lisa

25 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Oke, dit is zo stom.. Ik zoek iemand die altijd uitstapt in Bedum.. Hij heeft kort bruin haar en een klein sikje geloof ik.. Ik zie hem heel vaak in dezelfde trein zitten.. maar goed, ik weet niet eens of hij wel op vrouwen valt en of hij uberhaupt een vriendin heeft of interesse heeft in iemand en dan ook nog eens in mij.. In ieder geval, ik ben dat meisje met die witte korte jas en blond half lang of kort haar :P wat je maar wil.. Uhm, tja.. echt zo stom dit.. Maar die jongen vind ik dus super leuk, lang geleden dat ik iemand echt zo leuk vond.. en lekker natuurlijk :P Dat was het wel zo\\\'n beetje.."

Jozja

23 augustus 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen Noord. Op station Groningen Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Jij leuke uitstraling, lachend om kinderen die kaartjes stempelden. Leuk spelletje, nietwaar, zei ik. Zou je graag leren kennen."