Je flirt uit het oog verloren op Station Delft Campus? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

C

8 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden opgestapeld als vee in een Sprinter. Jij kwam tegen me aangedrukt en ik vond het niet erg. Toen ik je zag dacht ik dat je Cara Delevigne was want daar lijk je op inclusief de wenkbrauwen alleen jij bent 10 centimeter langer. Je bent een paar centimeter langer dan ik, maar dat houdt mij niet tegen. We hadden verder geen oogcontact, want we stonden naast elkaar (ik rechts van je). Ik stapte in Campus uit. Ik hoop dat jezelf herkent en reageert!"

Joshua

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Roosendaal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft sprong ik de sprinter van 20.39 uur naar Roosendaal binnen, nog onzeker over mijn halte. Schuin tegenover me zat jij: rood haar en elegant gekleed met een lichtbruine lange jas. Ikzelf had een wit overhemd en een colbert, pantalon en een stropdas in het zwart, met een donkerblauwe jas met een bruine schoudertas erbij. Oogcontact, een gedeelde glimlach. Mijn laptop ging open - een schijnbeweging om mijn verwondering over jou te verbergen. Maar daarop stond ook mijn bestemming: Delft Campus. De trein was er al. Shit, nu al? Ik ging naar de deur en keek nog een keer naar je. We lachten opnieuw. Ik stapte uit, checkte op het perron even mijn route en wierp een laatste blik door het raam. Ik knipoogde en jij glimlachte, maar ik zag ook teleurstelling. Die teleurstelling voelde ik zelf nadat de trein wegreed. Kluns die ik ben! Ik had mijn halte expres moeten missen en je om hulp moeten vragen. Dank je voor die mooie glimlach. Hopelijk delen we nog eens een trein."

Mi

28 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte samen in een sprinter op Rotterdam Centraal, naar den haag centraal. Ik ging in eerste klas zitten en toen kwam je naast me zitten. Ik probeerde nog een gesprek te beginnen maar het bleef bij een paar vraagjes. Ik stapte bij delft campus (delft zuid) weer uit. Ik hoop dat je dit ziet en een berichtje stuurt. Je bent een leuke meid met donker bruin haar en droeg een zwarte broek."

Dora

4 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Just starring at a handsome tall guy this evening who got off in Delft Zuid station. Green jacket and green boots and a nice beard. ? Would love to stare a bit more over a nice cup of coffee"

Anna

29 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft Campus naar station Rotterdam Blaak. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"'s Avonds kwam jij terug van een etentje in Den Haag, mooi tussen Amsterdam en Rotterdam in, met oud-collega's, en ging ik met mijn koffertje, helaas niet net terug van vakantie, maar wel terug naar huis. Nadat mijn koffer door de gang rolde begonnen we te kletsen, waarna jij uitstapten op Rotterdam Centraal, onderweg naar je huis in het Oude Noorden."

M

1 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar DE BRON. Mijn zus en ik stapten in de trein en schoven aan bij een leuke jongen met bril, pet, korte broek, 2 oorbellen, een mooie glimlach en heel veel kennis over nutteloze feitjes :-) Terwijl mijn zus en ik ons afvroegen hoeveel wijntjes je op mag voordat het strafbaar is, wist jij ons te vertellen dat het 1 is bij een puntenrijbewijs in de eerste 5 jaar en daarna 2 wijntjes. We hebben gelachen omdat we mijn moeder moesten overhalen om ons op te komen halen bij station Schiedam CS. Ze is trouwens toch gekomen, hoera! Jij bent donkerharig, sterk want je bouwt springkussens op en af, 23 en stapte uit in Delft Zuid met een cameratas als ik het goed heb gezien van LowePro. Ik: donkerharige krullenbol met blauwe ogen (lees Jessica Day) wil graag springen op het springkussen en dan help ik erna wel mee met afbouwen. Of een pubquiz doen, kunnen we je feitjes inzetten. Of midgetgolfen, want midgetgolfen is life."

Anoniem

17 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft Campus naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Het was donderdag ochtend rond een uur of 9 ik kwam aan met de fiets op delft zuid Ik was net bezig met het op slot zetten van mijn fiets toen je me vroeg waarom er geen treinen rijden Zulke mooie ogen en kalmte en vriendelijkheid waarmee je je vraag stelde ik gaf aan dat er busjes rijden naar Delft we spraken elkaar een aantal minuten in de pendelbus je gaf aan dat je in Brussel woont en studeert maar plots waren we al op station delft en gaf ik je aan hoe je op station Rotterdam kan komen ik hoop je nog graag een keer te ontmoeten! Ik leren jack en button down shirt jij zonder tas of koffer wel met een gekochte papieren treinkaartje en korte broek en wit jasje. Gr. J"

Ilse

14 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"De sprinter van Rotterdam naar Den Haag, donderdag 14 juli rond 19.00u. Ik hielp een meneer de trein uit bij Schiedam, en we raakten in gesprek. Over mensen helpen. En over Zweden. Bij Delft-Zuid stapte ik uit, nog helemaal niet klaar met ons gesprek, en nu weet ik niet eens je naam! Ik zou je graag nog eens zien!"

Jan

8 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Delft. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"8 juni, tussen kwart over 5 en kwart over 6 reisde ik met je samen. ik zag je al zitten op de boot, maar pas toen we bij Sint Jobshaven alle twee de vaart er flink inzetten om bij de metro te komen kon ik echt een blik op je werpen. In de metro stonden we tegenover elkaar, maar ik durfde niks te zeggen. Ik had toen wel de kans je eens goed te bekijken, en te zien wat een leuke meid je eigenlijk was. Je had een blauwe spijkerstof tuinbroek aan, met een blauw shirt daar onder. Je droeg je jas onder je arm, en je had een zwarte rugtas. Je bruine, krullende haar droeg je in een paardenstaart en je hebt groene ogen, zo mooi dat ik ben vergeten waar je piercing precies zat. Op Schiedam namen we beiden de sprinter van 17.51. bij het instappen werd je nog bijna omver gelopen door uitstappende passagiers. Je zei sorry, want je botste tegen me aan, en ik was niet in staat iets zinnigs terug te zeggen. In de trein was ik moed aan het opbouwen je aan te spreken, maar je stapte uit op Delft Zuid, en keek nog even mijn richting op. Achteraf heb ik er spijt van je niet te hebben gevraagd wat te gaan drinken vanavond, maar misschien een andere keer?"

Gerda

27 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Jij sprak geanimeerd met het stel wat zojuist een rode tandem voor vakantie had gekocht. Jij zat tegenover hen en ik zat naast de fiets. Je keek meerdere keren naar mij en dat vond ik prettig....... Jij: leeftijd: midlife, wandelschoenen, rugzak en een los fotostatief. Ik: blauwe jas, spijkerbroek, blauwe platte tas en fotootjes aan het bekijken op smartphone. Samen een keer fotograferen?"

Ewout

20 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft Campus naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Toen in ging zitten en naar rechts keek zag ik jou zitten. Omdat jij al direct bij Schiedam centrum uit de trein stapte hebben we maar een keer echt oogcontact gehad. Maar wat mij betreft mag dat nog veel vaker gaan gebeuren. Jij droeg een zwarte ( soort bontachtige) jas, en een bril. Verder zag je er gewoon geweldig mooi uit :) Ik droeg een zwarte northface jas en had een sporttas op mijn schoot. Ik hoop je hier te vinden.."

Dan

21 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Nietsvermoedend stapte ik op Den Haag Centraal in de trein richting Dordrecht. Moest me nog haasten on die van 19.58 te halen. Ik liep door de coupes naar voren en zocht een plaatsje. Er was een plekje vrij en ik ging zitten. Toen zag ik jou... Wat een enorme uitstraling! Jij een prachtige volle vrouw met grijze broek, leren jas en zwart shirtje aan met witte print. Volgens mij zag ik onderin je nek een tatoeage zitten. Wat heb jij met alleen je verschijning al een indruk op mij gemaakt. Terwijl ik aan het lezen was hebben we een paar keer oogcontact gehad. Te kort om je aan te spreken. Kon niet goed inschatten of je wel geïnteresseerd was. Haha, achteraf baal ik daar natuurlijk van. Had ik het nu maar gedaan :-)"

Christina

25 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 17.32u vanaf Rotterdam cs, meer hoef ik niet te zeggen. Ik stapte uit in delft zuid"

Henri

8 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft Campus naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik nam de fiets mee in de trein. Jij deed hetzelfde en we raakten aan de praat. Je ging naar kennissen. met de tein naar vlissingen en dan met de pont naar Breskens en dan een stuk fietsen. Ik ging naar apeldoorn en waaruit daar fietsen naar Epe om een wedstrijd te lopen. Je vertlde dat je uit Schipluiden komt. ik woon inde Zuidpoort. ik vond het een leuk gesprek en zou je beter willen leren kennen."

Martijnr

27 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Delft Campus. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst op station gorinchem. Je was gekleed in een luchtig turqoise topje en je had witte slippers aan. Je glimlachte naar me. Om 17.52 stapte je de trein in richting dordrecht. Net als ik vervolgde je de reis door de trein naar den haag centraal te nemen. In de trein was je je make-up aan het doen. Om kwart voor 6 stapte je helaas uit op rotterdam centraal en hadden we nog even oogcontact. Ik had die dag een wit overhemd, zwarte broek en bruine schoenen aan.Ik zou je graag beter leren kennen want je ziet er fantastisch uit!Martijn"