MrDelft

29 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft stapten we allebei de trein in. Je had op de trap moeite met je grote blauwe koffer, ik hielp je met de deur. Zoals ik al dacht stapte je bij Schiphol uit, ik hoop dat je niet bent weggevlogen!"

Anoniem

22 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol, ik zat rechts aan de kant van het gangpad in een 4zit. Jij kwam erbij zitten met je frietje. We hadden veel oogcontact en uiteindelijk begon je een gesprek over chemie waar ik mee bezig was. We hebben even gepraat over studie maar het was een stilte coupé. Ik moest de trein uit bij den haag HS. Je had mooi donker krullend haar, en hele mooie bruine ogen."

Yoyo

25 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam toevallig naast je zitten. Jij kwam van een corpsfestival, ik van een feest in de Maas Silo. Je betrok me in een video call met je huisgenoten in Haarlem. Feyenoord had net gewonnen en het sfeertje in de trein was balorig. In Delft moest ik er al uit. Wanneer gaan we een biertje drinken? Ps ik ben ook een Brabo"

Robert

5 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit op station Delft, en terwijl ik mijn schoudertas en plastic tas door het gangetje manoeuvreerde kruiste mijn ogen de jouwe, waar jij in een eenpersoons-stoel zat naast de deur naar het balkon. Ik keek nog een keer en toen hielden we elkaars blik even vast. Je had blauwe ogen, blond haar en vast een leuke glimlach achter het mondkapje. Voor ik het wist stond ik al buiten. Ik zou je graag nog een keer zien zonder mondkapje !"

M

19 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de stiltecoupé tegenover elkaar in de trein van 08:15, toen er plots een jongen nogal heftig de trein binnen kwam vallen en er vervolgens uit gezet werd. We wisselden wat blikken en opmerkingen over de situatie uit (excuus aan de mensen die voor hun rust in de stiltecoupé zaten). Je had groene ogen, een roze overhemd aan en las, net als ik, een boek die je uit een plastic AH tas haalde (niet net als ik). Mijn start van de dag was, ondanks het gebrek aan initiatief om je mijn nummer te geven, in ieder geval een heel stuk beter dan die van de arme jongen die achter bleef op Leiden Centraal. Er was wat aansporing voor nodig, maar hier dan mijn oproep. Laat het me weten als het jou ook leuk lijkt om een keer af te spreken! :-)"

Maud

27 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij plofte neer schuin tegenover mij op Leiden Centraal en we maakten oogcontact. Mij vielen meteen je blauwe ogen op en je leuke kledingstijl. Onze ogen ontmoetten elkaar nog een keer, maar dat was het. Ik deed heel erg mijn best om geïnteresseerd uit het raam te kijken, volgens mij had jij ook wel door dat dat een act was. Toen stapte je in Delft uit en keken we elkaar nog een keer aan, jij vanuit het perron en ik nog in de trein. Ik zou graag willen weten wie je bent."

Emma

4 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat twee stoelen voor me in de trein van Delft naar Leiden centraal 11:24-11:45. We stapten tegelijk uit in Leiden. Ik moest overstappen en de trein stond er al. Ik hoopte dat je dezelfde richting op moest maar helaas was dat niet zo. Ik wil graag weten wie je bent. Hopelijk lees je dit."

Vere

15 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Je stapte een paar stations na mij in en ging toen schuin tegenover mij zitten aan de andere kant van het gangpad. In Delft stapte je vlak achter mij uit. Ik had je een briefje willen geven met mijn insta erop, maar ik durfde niet en het was nog al ongemakkelijk met mijn moeder erbij. Dus ik hoop heel erg dat je dit lees! Jij was die jongen met bruin haar, een zwart/blauwe koptelefoon op, zwart shirt, donkerblauwe spijkerbroek. Ik was t meisje met rode haren, blauw shirt en blauw sportbroekje met oortjes in. Ik keek de hele tijd naar je, en ik dacht dat je ook terug keek. Ik zou je graag beter leren kennen! Dus als je die jongen bent en je hebt ook interesse, zou je dan alsjeblieft willen reageren? Groetjes Vere"

Anoniem

12 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik man, donkerblauwe/zwarte jas (met bruine werktas), zat gistermiddag (12 feb) aan de andere kant van het gangpad links naast je (1 rij verde, schuin voor jour): vanaf het moment dat we elkaar zagen bleven we elkaar 'volgen'. Helaas moest jij (donkerblond) in Delft uitstappen terwijl ik op dooreis was naar Eindhoven. Toen je uitstapte keken we elkaar nog even indringend aan; je gaf me een veelbetekenende (betoverende) glimlach. Ik hoop gauw met je kennis te kunnen maken!"

Barry

5 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Delft in. Ging de rij voor jou zitten. Jij blond haar en je had een groene jas aan. Zo'n dopper flesje in je rugzak. We hadden oogcontact bij het uitstappen en volgens mij zag ik jou glimlachen. Ik wilde je zo graag aanspreken na het uitstappen maar we verloren elkaar uit het oog. Denk dat we beide richting een andere uitgang van het station liepen. Hoop dat je dit leest. Zou heel graag kennis met je maken. Groetjes, Barry"

Barry

6 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Goedemorgen knappe jonge dame met halflang bruin haar en vandaag had je ook een bril op. Wij komen elkaar regelmatig tegen op Delft Centraal en Den Haag Centraal. Jij neemt ook vaak de trein rond half 10. Iedere keer als ik je zie breng je een glimlach op mijn gezicht. Vandaag lachte je maar mij terug in de sprinter toen we aankwamen op Den Haag Centraal. Ik zat de rij achter je. Helaas had ik nog steeds de ballen niet om een gesprekje aan te gaan met je. Ik zou je graag leren kennen. Hoop dat je dit leest, en neem contact op met mij."

J

4 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Rotterdam Blaak. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wij stapten beiden in in Delft, ik hield de deur voor je open en je lachte. Daarna hebben we alleen nog maar in elkaars ogen gekeken. Je stapte veel te snel weer uit voor ik de moed had gevonden iets tegen je te zeggen."

Pieter

5 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Donker gekruld haar, zwarte ogen, je droeg een leren jasje en een wit shirt. Ik zag je op de trein richting Dordrecht rond half 1 's middags. We zaten schuin tegenover elkaar. We hadden een paar keer oogcontact maar ik kon je niet aanspreken."

Lezer

22 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het eerste oogcontact was rond 09:00 op Rotterdam CS, wachtend op de tram, toen ik opkeek van mijn boek en een heel lichte glimlach op je gezicht ontwaarde. Even later zaten we beiden in tram 4, waar ook jij je boek tevoorschijn haalde en dat maakte je nog aantrekkelijker dan dat ik met die eerste oogopslag al had geconcludeerd. Ik moest uitstappen op halte Soetendaalseweg en op dat moment liep je op me af om me te vragen of we halte Weena al hadden gepasseerd. Mijn haast troebleerde mijn denken en in plaats van je te adviseren om samen uit te stappen zodat je de volgende tram terug kon nemen, maakte bescheidenheid zich van mij meester en zei ik je dat ik ook niet uit de buurt kom. Was je uitgestapt, had ik wellicht voldoende tijd gehad om de moed te verzamelen je uit te nodigen voor koffie, later op de dag, in het leuke tentje dat ik recentelijk had ontdekt. Nu zit ik, meer dan 24 uur later, met een zeer verontrustend gevoel dat ik misschien wel iets zeer moois in mijn leven ben misgelopen. Is er enige kans dat je me het antwoord geeft op deze vraag die, zo vrees ik, aan me zal blijven knagen?"

Anoniem

13 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"De chocomel betoverd, mijn hart veroverd, door jouw lach op die zaterdag. Je krullen, je rok, 01:00 uur op de klok, nam een slok, en al dat ik zag, was jouw betoverende lach, op die zaterdag. Je kijkt me aan, 'k laat je voor gaan, iets hield me tegen, maakte mij verlegen. Je liet mij de keus, maakte mij nerveus, je keek achterom, deed je het erom? Gedachten in jouw hoofd deden de mijne verdoofd, mijn verlangen gevuld, naar wat jouw lach heeft verhult. Rotterdam, perron 3, al dat ik zie, wat mij overkwam, was overdonderd, hoe jij de chocomel had bewonderd. Vra wat jij dacht, met jouw lach, en wat, wat als ik toegaf, aan jouw lach op die zaterdag? 'k hoop jouw lach, jouw betoverende lach, vaker te zien dan, dan alleen, alleen op die zaterdag."