Je flirt uit het oog verloren op Station Delft? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Gio

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Delft. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, spontane mooie dame uit Harderwijk, ging naar verjaardagsfeest van oudere collega. We ontmoetten elkaar toevallig daarna weer in een danscafe in Delft en hebben gepraat. In de enorme drukte raakten we elkaar voor de 2e keer kwijt tussen het jonge spul, nog voordat we telefoonnummers hadden uitgewisseld. We moeten elkaar nog een keer treffen, zeker weten. Laat wat van je horen :)"

Joshua

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Roosendaal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft sprong ik de sprinter van 20.39 uur naar Roosendaal binnen, nog onzeker over mijn halte. Schuin tegenover me zat jij: rood haar en elegant gekleed met een lichtbruine lange jas. Ikzelf had een wit overhemd en een colbert, pantalon en een stropdas in het zwart, met een donkerblauwe jas met een bruine schoudertas erbij. Oogcontact, een gedeelde glimlach. Mijn laptop ging open - een schijnbeweging om mijn verwondering over jou te verbergen. Maar daarop stond ook mijn bestemming: Delft Campus. De trein was er al. Shit, nu al? Ik ging naar de deur en keek nog een keer naar je. We lachten opnieuw. Ik stapte uit, checkte op het perron even mijn route en wierp een laatste blik door het raam. Ik knipoogde en jij glimlachte, maar ik zag ook teleurstelling. Die teleurstelling voelde ik zelf nadat de trein wegreed. Kluns die ik ben! Ik had mijn halte expres moeten missen en je om hulp moeten vragen. Dank je voor die mooie glimlach. Hopelijk delen we nog eens een trein."

Antke

8 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke, aardige jongen die naast me kwam zitten nadat je was ingestapt op Den Haag Centraal. We hebben een leuk gesprek gehad en ik zou je graag nog eens ontmoeten. Helaas moest ik na 5 minuten uitstappen op Delft, terwijl jij door ging naar Schiedam. Ben benieuwd of ik via deze weg kan bereiken. Groetjes, Antke"

Eric

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Schiphol Airport.
"Jullie stapten in op HS veteranendag, 3 Surinaamse vrouwen, Oma, dochter, kleindochter. Ik stapte uit in Leiden. Ik had lol om jullie gesprek. Jullie hadden het over boeken...."

Paula

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavomd rond kwart over 11. Ik stapte in een volle trein in Leiden in en kwam naast jou te zitten. Het viel me op dat je er leuk uit zag. Volgens mij had je een groenblauwe Northface jas aan en witte Airmax. Na een tijdje vroeg je me of ik wist waarom het zo druk was op dit tijdstip. Je kwam van een concert, en moest terug naar huis, naar Rotterdam. Helaas met de metro vanaf den Haag laan van NOI. Na een kort gesprekje waren we al bij dat station aangekomen. Je wenste me een fijne avond en liep de trein uit. De tijd was te kort om je naam of nummer te vragen, dus daarom probeer ik het op deze manier. Ik had zelf een blonde knot, wit jasje en helaas een zwarte trainigsbroek met een flesje icetea in mijn hand. Als je jezelf of mij herkent, laat het me weten!"

Anoniem

4 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met donker haar, paarse (?) sjaal en fjallraven rugtas. Jij stond de hele rit bij de deur en was geloof ik iets later opgestapt. Tijdens de rit hadden we een paar keer oogcontact. Ik wilde een gesprek aangaan wanneer we bij station Delft waren en ben toen bij je gaan staan, maar heb toch de moed niet kunnen vinden. Toen de trein om 00:09 in Delft aankwam zijn we beide daar uitgestapt en leek je haastig het station te verlaten hebben. Na een lange dag te hebben gehad kon ik de woorden niet vinden om een spontaan gesprek te beginnen. Dus hopelijk vind dit bericht je en kunnen we een keer de tijd nemen om af te spreken! Liefs de jongen met de donkerblauwe jas, zwarte trui en beige broek (en Aziatisch uiterlijk)"

Hatice

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Remco dat is de enige wat ik weet van je je heb bruin haar en je had een bril op en bruine leren jas met een leren laptoptas en je was een ontwerper. Je had een cute smile en je had een leuk humor je bent uitstappen in delft daar is je werk kantoor had je gezegt we gingen nog zwaaien naar elkaar toen je uitstapte in delft. maar sinds dien ben je in me gedachten ik zou je zo graag weer willen zien ik heb rood haar gekleurde ogen ik had lange beige jas aan en zou die dag naar den haag centraal gaan maar moest in denhaag HS uitstappen ik weet niet of je deze bericht ziet maar zou heel graag je weer willen zien liefs hatice"

D

7 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Delft. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de nachttrein om 3u ‘s nachts kwam je naast me zitten. Je ging een boek lezen en ik had me al 20 minuten lang afgevraagd hoe je om deze tijd nog een boek kan lezen. Uiteindelijk ook maar aan je gevraagd en je zei dat je het zelf ook niet zo goed wist. Het heette Luminous Dead maar lezen lukte idd ook niet echt meer. Ik stapte uit bij Amsterdam Centraal en jij ging naar Delft. Ik was helaas te dronken om je nummer te vragen"

S.

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Almere Centrum. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Girl in a light green crop top at Holland Spoor , you are literally breathtaking"

Kelly

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik schrok van de conducteur omdat ik bijna in slaap was gevallen. De hele vriendelijke blonde jongeman zou me voor het uitstappen op Amsterdam Centraal nog even wakker maken en vroeg waar ik heen moest. Zoals beloofd kwam hij langs. We hadden verder niet echt iets gezegd en ben naar mijn overstap trein gelopen (na wc en winkelbezoek). Daar verraste de leuke conducteur mij voor het raam van de trein en hadden we even contact, maar ik was zo stom om niet even de trein uit te stappen en nummers uit te wisselen!"

C

14 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Lelystad Centrum. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op in Delft en ging tegenover je zitten. Ik zei gedag en jij zei gedag terug met een fijne stem. Je ogen maakten iets in mij los en ik wist me geen houding aan te nemen. Je zat op je mobiel en speelde met je korte rode krullen. Je was prachtig gekleed in een kleurig jumpsuit met groen pluche vest en je had dieprode lippenstift op. Ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen, mede door ons leeftijdsverschil. Maar ik kon de hele rit alleen maar aan jou denken. Toen je uit moest stappen op Leiden Centraal stond je op, keek me recht aan en zei weer gedag in die fijne stem. Ik moest er ook uit maar bleef te verlegen om iets te zeggen. De hele dag dat ik in Leiden was hoopte ik je weer tegen te komen, maar helaas. Ik hoop van je te horen."

MrDelft

29 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft stapten we allebei de trein in. Je had op de trap moeite met je grote blauwe koffer, ik hielp je met de deur. Zoals ik al dacht stapte je bij Schiphol uit, ik hoop dat je niet bent weggevlogen!"

Anoniem

22 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol, ik zat rechts aan de kant van het gangpad in een 4zit. Jij kwam erbij zitten met je frietje. We hadden veel oogcontact en uiteindelijk begon je een gesprek over chemie waar ik mee bezig was. We hebben even gepraat over studie maar het was een stilte coupé. Ik moest de trein uit bij den haag HS. Je had mooi donker krullend haar, en hele mooie bruine ogen."

Yoyo

25 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam toevallig naast je zitten. Jij kwam van een corpsfestival, ik van een feest in de Maas Silo. Je betrok me in een video call met je huisgenoten in Haarlem. Feyenoord had net gewonnen en het sfeertje in de trein was balorig. In Delft moest ik er al uit. Wanneer gaan we een biertje drinken? Ps ik ben ook een Brabo"

Robert

5 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit op station Delft, en terwijl ik mijn schoudertas en plastic tas door het gangetje manoeuvreerde kruiste mijn ogen de jouwe, waar jij in een eenpersoons-stoel zat naast de deur naar het balkon. Ik keek nog een keer en toen hielden we elkaars blik even vast. Je had blauwe ogen, blond haar en vast een leuke glimlach achter het mondkapje. Voor ik het wist stond ik al buiten. Ik zou je graag nog een keer zien zonder mondkapje !"