Je flirt uit het oog verloren op Station Delden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A.

27 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Zutphen. Op station Delden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je schuin tegenover me zitten, het meisje met prachtig blond haar, witte schoenen & een verlegen blik. “Super cute!” dacht ik, zou deze stranger het leuk vinden om me te leren kennen? Ik zal er wellicht nooit achterkomen, in Delden stapte je uit nog voor ik met je kennis kon maken. Mocht je me, de jongen met de bruine haren & het blauw-bruine vest, herkennen: hit me up!"

Jolanda

8 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delden naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Zwaar aan de late kant, maar er is zeker niemand die mij een hint kan geven over een jongen met de naam Stef en blonde krullen, die ik 5 of 6 jaar geleden op het traject Zutphen-Oldenzaal (ik stapte in in Delden, hij zat al in de trein) tegenkwam toen we beiden naar Hengelo moesten? Stef ging naar zijn tante, ik naar een dansles. Ik hoop dat iemand zich hierin herkent, of dat iemand de beschrijving herkent! Vind ik leukVind ik leuk · · Delen · 27"