Je flirt uit het oog verloren op Station De Vink? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

anoniem

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Heb op maandag-dinsdag/donderdag jou best vaak gezien bij station de Vink, in die tijd zat ik ongv 4x tegenover je in de trein xD Anyway de kans dat je dit leest is natuurlijk klein, ben anders nog wel benieuwd wie je bent"

R

20 juli 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk gesprek! Waarom hebben we geen nummers uitgewisseld? Columbia!"

R

10 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station De Vink verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was aan het afremmen voor station De Vink. Ik pakte mijn rode weekend tas en liep alvast naar een van de deuren. Daar zag ik je zitten, een mooi blond meisje, en we hadden even oogcontact. Ik was aan het bellen en keek verlegen weg. Even later keek ik weer jou kant op, en toen keek je me weer lief aan met je mooie ogen. De trein stond stil en ik stapte uit. Ik keek door het raam naar je, en je lachte me lief aan. Ik kon er niet van slapen. Wil je een keer koffie met me drinken?"

Nadia

10 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink
"Rijstwafel gekregen in de trein. Beetje laat! Maar kende deze site niet eerder. Zaterdag 10 december 2016 om 13.47 de intercity van Den Bosch richting Roosendaal een leuke vent ontmoet! Zat naast mij en bood me een van je rijstwafels. Ik wil je bedanken voor het delen van je eten, made my day! Beetje jammer dat ik toen de ballen niet had om verder te kletsen ;). Liefs, Nadia"

Marcel

18 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station De Vink naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je aan de andere kant van het pad. Jij zat in een groepje met nog een vrouw naast je en een jongen tegenover je. Ondanks het vroege tijdstip zag je er fantastisch uit met je mooie glimlach. Hoop je nog eens vaker zo te zien!!"

Sascha

30 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Mariahoeve naar station Leiden Centraal. Op station De Vink verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuk meisje, Vandaag werd ik in de trein verrast door jouw stralende ogen. Ik stapte bij station Den Haag Mariahoeve in de trein en jij zat gelijk in het halletje van de trein. We hadden meteen even oogcontact. Je had een blauwe tas bij je, en dus van die mooie stralende ogen. Je hebt ook nog even gebeld met iemand. Bij station De Vink stapte je uit. We keken elkaar een aantal keren recht in de ogen, en vlak voor je uitstapte keek je mij gelukkig ook nog aan. Ik zou het leuk vinden je eens te ontmoeten. Misschien zie ik je nog wel eens in de dezelfde trein!"