Je flirt uit het oog verloren op Station Culemborg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Tim

7 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij! Vandaag in de trein van 17:06 ging ik een rij voor jou zitten. Nou ja in eerste instantie bleef ik even staan om mijn jas en grijze vest uit te doen en om nog iets uit mijn tas te halen. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar. We glimlachten naar elkaar. Op een gegeven moment hoorde ik je achter me een foto maken, ik keek om en jij zei sorry. Later bij station Geldermalsen stonden we even stil en riep de conducteur iets onverstaanbaars om. Wij wisselden een paar woorden over de mensen achter ons. We konden altijd nog gaan lopen zei jij, en vroeg of ik nog ver moest. Ik gaf aan bij het volgende station eruit te moeten. Dat is in theorie nog te doen. Inderdaad in theorie zei jij. Eenmaal bij dat volgende station aangekomen wenste we elkaar een fijn weekend. Toen ik bijna uit ging stappen keek ik nog eens om en zag jouw blik gericht op mij. Achteraf gezien had ik terug willen lopen en verder met je in gesprek gaan. Helaas koos ik ervoor uit te stappen.. Herken jij dit verhaal? Reageer dan even!"

Sjors

28 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Culemborg naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in op station Culemborg om 19:29. Eerste oogcontact hadden we al in het tunneltje, voordat we de trap op gingen. Allebei lachten we, net als bij het instappen toen je de tien meter die je verder was gelopen terug liep en ik je voor liet gaan bij het instappen. Je ging zitten in een vierzits, ik ging schuin tegenover je zitten in dezelfde vierzits. We hadden nog een aantal keer oogcontact, en telkens maar lachen, maar geen van beiden zeiden we iets, misschien doordat we allebei muziek luisterden... Bij utrecht vaartsche rijn stapte je uit, je viel nog bijna door het plotselinge remmen van de trein, en weer dat oogcontact en lachen. Helaas was dat het laatste contact, ik had graag samen nog wat willen drinken op een ander moment. Jij had een te grote, vintage jas aan, was ongeveer 1,70, schat ik, en had donker haar. Ik had een donkerblauw pak aan en blond, middellang haar. Hopelijk hoopte jij ook op dat drankje."

Sjors

13 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Culemborg naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"13:48 Station Culemborg, we stapten allebei de trein in en gingen tegenover elkaar zitten op de uitklapstoeltjes naast de deuren. Jij had bruin haar en bruine ogen. Lichtbruine jas en geruiten broek. We wisselden wat blikken uit, lachten naar elkaar. Je begon een mandarijntje te pellen, keek naar me en bood mij de helft aan. Ik accepteerde en samen aten we de halfjes op. Ik wilde graag een gesprek starten, maar wachtte nog even af. Nadat we een aantal stations gepasseerd hadden, stond de trein zo vol dat er geen oogcontact meer met je mogelijk was. Ik heb gewacht totdat we beiden op Utrecht Centraal uitstapten. Je was wat eerder de trein uit, dus ik ging achter je aan. Ik tikte je op de schouder "Mag ik je iets vragen?". In je loop zei je: "Sorry, ik heb haast." en liep door. Ik had graag je naam willen weten en je terug willen betalen met een drankje. Misschien komt het er nog van!"

Tim

29 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij.. leuke dame, studerend in Utrecht en naar je ouders in Zaltbommel onderweg met de trein. Jou had ik gevraagd om mee te reizen met jouw kortingskaart (studenten OV). We hadden een leuk gesprek met elkaar en ik zou graag eens een drankje met je willen doen, hopelijk andersom ook. :)"

Anoniem

9 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in op Utrecht Centraal in de sprinter richting Culemborg, jij ging in een vierzitter zitten en ik ging in een vierzitter zitten schuin tegenover jou. We hadden af en toe oogcontact, en we stapten vervolgens weer beide uit in Culemborg. Daar heb ik nog een tijdje achter je aan gefietst, want je fietste voor een groot deel dezelfde route als ik. Jij had een zwart/grijze spijkerbroek aan en mooi bruin haar. Ik had een grijs/oranje jas aan en een zwarte tas. Ik hoop dat we elkaar nog eens zien!"

Jos

16 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"We waren rond 17:00 op station Zaltbommel samen in de kiosk. Jij kocht een Snickers, ik een mueslireep. Op het perron stonden we naast elkaar en we hadden af en toe vriendelijk oogcontact. We stapten in de sprinter naar Utrecht centraal, ik ging naast je zitten maar miste het lef om een gesprek met je te beginnen. Volgens mij keek je me wel af en toe aan en ik dacht in je ogen een uitnodiging te zien om je aan te spreken, maar for some reason bevroor ik. Misschien omdat er twee andere jongedames tegenover ons zaten in de 4-zits. Bij station Geldermalsen vroeg je aan het meisje tegenover je of dit al station Culemborg was geloof ik. Daaruit merkte ik op dat je niet regelmatig in deze trein zit, helaas! Ik elke dag namelijk. Eenmaal bij station Culemborg maakte ik ruimte voor je om uit te stappen, je bedankte me en we keken elkaar nog vriendelijk aan. Ik kom graag met je in contact! Voor anderen die dit lezen en haar misschien herkennen uit de omschrijving: 1.70m lang schat ik, slank, (licht)donkere huidskleur, zwart haar (deze dag in een staartje), prachtige grote donkere ogen en een hele lieve glimlach."

Axl

2 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Culemborg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je was Vera en je ging werken in de supermarkt. We praatten kort met elkaar op het station. Je was ingestapt in Oss en kwam uit Berlicum. Ik was een lange en blonde jongen. Je droeg nike's en daarboven een spijkerbroek. Komen we elkaar weer tegen?"

Radi

10 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Jij kwam naast me zitten in de trein rond 20.30 en stapte uit in houten. Ik dacht dat je Braziliaanse bent waarop jij aangaf Marokkaanse te zijn. Graag zou ik nog een keer met jou in contact willen komen want je bent een leuke dame."

Radi

10 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Jij kwam naast me zitten in de trein rond 20.30 en stapte uit in houten. Ik dacht dat je Braziliaanse bent waarop jij aangaf Marokkaanse te zijn. Graag zou ik nog een keer met jou in contact willen komen want je bent een leuke dame. Groetjes, Radi"

Je iphone viel

28 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Hee kerel! Je liet 2 keer je telefoon vallen, had een buddha to buddha armband en ring om en je was chill... ben benieuwd naar je! #NS #Treinflirt #eindhoven #DenBosch #Culemborg #gay"

Anoniem

31 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Culemborg naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lag te slapen, ik kwam schuin tegenover je zitten en toen je je ogen open deed hadden we de rest van de rit telkens oogcontact met hier en daar een glimlach. Jij had een oranje zonnebril en ik een blauw wit gestreept shirtje. Jouw ogen zijn me bijgebleven ;)"

Timo

3 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel Passewaaij naar station Utrecht Centraal. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Niets meer dan oog contact... Jij keek, dan keek ik, zo ging het omstebeurt... Jij droeg een donkere spijker broek, hakken en rood haar... Had een bege tas en een zwarte sjaal..."

Patrick

30 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat op een klapstoeltje bij de deur. Een moeder en dochter waren een telefoon kwijt. Er was veel comotie hierover. Wij kregen hierdoor contact met elkaar. Elke keer keek je naar mij en lachte je verlegen. In Culemborg stapte jij om omstreeks 19:30 uit gister zaterdag 30 november. Ik vindt je een erg mooie en leuke vrouw en zou graag in contact komen met jou. Groeten Patrick"

D

17 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Na een dag in Utrecht door te hebben gebracht met mijn moeder pakte we de trein in Utrecht Centraal. Al snel stapte er een ontzettend leuke jongen in die tegenover me kwam zitten. Ik sprak met mijn moeder over mijn tijd op Curacao en de bijtwonden op mijn handen. Jij keek me al een aantal keer aan en gaf aan dat het gesprek erg vreemd klonk. Je had een donkere (zwarte?) jas aan, ontzettend mooie volle lippen en een esprit tas. Verder had je een tasje, die je niet mocht vergeten, bovenin gelegd. Ik had een felgroene jas aan en blonde haren. We pakte de trein op Utrecht Centraal van 17.11 en jij stapte helaas uit in Culemborg. Ik keek nog een keer achterom en jij keek mij ook aan. Wat heb ik een spijt dat ik mijn nummer niet gegeven heb! Mocht je jezelf hierin herkennen en misschien nog een keer in Utrecht af willen spreken dan beloof ik dat je deze keer wel mijn nummer zal geven:)!"

Ray

20 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Culemborg naar station Tiel. Op station Tiel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij conducteur op deze trein begon te praten terwijl ik oortjes in had en ik je niet kon verstaan. Je wilde niet eens mijn OVkaart checken. Je wenste mij een fijne dag en ik jou ook. Op Station Tiel passeerden we elkaar en je zei me nog eens vriendelijk gedag. Ben je gewoon erg goed in je werk en erg klantvriendelijk of was er meer....???"