Roy

12 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Je ogen. Meteen verliefd. Onze ogen kruisten een paar keer en we hebben het even over studio’s gehad. Je had een zwart jurkje aan en kwam met een vriendin bij mij zitten. We stapten uit in Nijmegen en wilde je aanspreken, maar heb nu spijt dat ik dat niet gedaan heb. Ik hoop dat onze ogen nog eens elkaar kruisen."

Sandra

1 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Boxmeer. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Jij leuke jongen met donkere haren en een baardje en ongelooflijk mooie bruine ogen. Je komt met de trein richting Nijmegen in cuijk waar ik instap blonde meid. Jij stapt in Boxmeer uit omdat je bij MSD in boxmeer werkt. Zou je graag willen leren kennen. Wie weet via deze weg. Groetjes."

Locke

19 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Cuijk. Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog.
"Als je dit leest moet je het wel herkennen. Ik pakte mijn boek uit mijn tas, en jij probeerde meteen de titel te lezen. Ik draaide t behulpzaam naar je toe, waarna we in gesprek raakte. We hebben enkeke boeksuggesties uitgewisseld, en we waren het er over eens dat Lamora goed kan liegen. Ik vroeg je toen je uitstapte om je naam, maar ik had je natuurlijk om je nummer moeten vragen. Ik hoop dat je dit leest, want ik zou je graag nog een keer spreken!"

Ng

3 juli 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met blond haar, een leuke wipneus, een witte jas en een tas vol met schedels? Denk dat het schedels waren. Ik lang en in een rood (paars?) vest. Ik zat een boek te lezen waarin ik prompt alle aandacht verloor toen jij in Cuijk instapte. Ik lachte naar je, en jij glimlachte terug. Je ging helaas niet tegenover mij zitten, maar we hadden wel oogcontact. Ik had natuurlijk op moeten staan en hallo moeten zeggen, maar ik ben helaas nogal verlegen als het op nieuwe mensen leren kennen aankomt. Ik heb echter zelde zo'n lieve lach gezien, en ik baalde nogal toen jij niet ook op Heyendaal station uitstapte. Ik zou het erg jammer vinden als deze eerste ontmoeting ook meteen de laatste was. Ik hoop dat je dit leest en dat, mocht je deze site nog niet kennen, je hem vind omdat je mij ook graag nog een keer zou zien."

Anoniem

12 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al op het station, ik lachte naar je en jij lachte terug. Ik stapte met opzet in dezelfde coupe in, en ging tegenover je zitten. Ik pakte mijn boek om nonchalant over te komen, maar eerlijk gezegd was ik zowel totaal verkocht als straal bezopen. Ik dacht "laat maar gaan, je bent bezopen, ze heeft niks aan een dronkelap die haar probeerd te versieren", dus probeerde ik verder te lezen. In plaats daarvan grijnsde ik als een malloot naar je. Jij haalde zelfs je schouders op en maakte een gebaar van 'wat wil je nu?'. Toen je uitstapte had ik meteen spijt dat ik je niet toch aangesproken had. Dronken had ik zo mogelijk nog meer kans gemaakt dan sober, zo sociaal ben ik niet. Jij had blond haar en een (veelzijdige?) dobbelsteen aan een ketting om. Ik was die gek die zo naar jou grijnsde. Als ik jou ook opgevallen ben, en niet enkel op een negatieve manier, zou ik je graag een keer spreken."

Mark

6 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Cuijk. Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte uitgeput in de trein en plofte om de stoel tegenover mij neer. Je trok gelijk mijn aandacht. Gesprekken in de trein zijn deze tijd zeer zeldzaam, maar wij hadden de hele rit vanuit Nijmegen naar Cuijk met elkaar gesproken. Het begon allemaal met een mug, Je wou hem dood slaan maar hij was je te slim af. Een mooi begin voor een goed gesprek. We hadden het over stress, films, series en mijn vouwfiets. ik voelde mij aan het eind zo dom dat ik niet om je naam had gevraagd. want een mooi meisje zoals jij ontmoet je niet zomaar. Ik hoop dat je ooit dit berichtje leest of dat ik je nog een keer mag ontmoeten in de trein."

Sil

16 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was tussen station Cuijk dat ik tegenover je kwam zitten in de stoptrein naar Nijmegen Ik betrapte je op gapen en vlug hield je je hand voor je mond waar we allebei om moesten lachen. Iets later lachten we weer naar elkaar waarbij er iets van een vonk oversloeg... In ieder geval naar mij want ik kreeg het wel even warm van. Er ontstond een lichte spanning die bij ons beide te merken viel. Het was druk in de trein. Ik zat te bedenken wat ik kon zeggen maar het bleef bij doei toen je uitstapte op station Heyendaal.... Wat me opviel naast je mooie lach waren je blauw/wit gestreepte gympen, je lichtbruine handtas met gouden (kraan)knop en je mintgroen gelakte nagels. Wil deze leuke meid zich melden dan kunnen we eens een drankje gaan doen! :)"