Je flirt uit het oog verloren op Station Coevorden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Martin

31 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Jij knipte de kaartjes, je aaide mijn hond en daarmee raakte we elkaars handen, mijn hart stopte heel even met kloppen.... jouw ogen staat de me aan zoals ik jou aankeek, was dit een droom?"

Rb

30 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Marienberg naar station Coevorden. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte bij station Mariënberg op de trein en kwam schuin tegenover je te zitten in een vierzitter eentje verder dan die van jou. Jij reisde vooruit ik achteruit. We hadden een aantal keren oogcontact. Jij grijs kort haar, een rode rugzak en wandelschoenen. Op een gegeven moment ging je bij het raam zitten omdat iemand naast je uitstapte. Hoewel je toen een beetje uit mijn gezichtsveld was hadden we toch nog een paar keer oogcontact. Aangekomen bij station Coevorden stapten we beide uit. Na het uitchecken liep je naar een vrouw die daar met haar fiets stond te wachten op jou. Jullie begroeten elkaar en toen ik daar langsliep hadden we nog even oogcontact. Ik liep de winkelstraat in en ging naar binnen bij de Music&More geluidszaak. Toen ik daar binnen was zag ik jullie door het raam nog lopen in de winkelstraat. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten voor een gesprek bij een kopje koffie (-: Groeten, RB"

L

23 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Deventer. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou toen ik de trein in emmen instapte, je had een roze blouse aan en een zwarte rugzak bij je, je hielp een oudere man die naar arnhem moest maar er niks van snapte, je was volgends mij bij je ouders op bezoek geweest, ik krijg je sindsdien niet meer uit mijn hoofd."

L

23 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Deventer. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep de trein in en zag je al zitten, ik zat een stoel verder dan jou, ik was bezig met een oudere man de weg uit te leggen naar arnhem, ik dacht dat hij het snapte en liep de trein in, jij met je roze blouse lichtblauwe broek en mooie getinte huid zwart kort haar, ontfermde je over de oudere man, je zat met hem over van alles te praten en legde uit hoe hij naar arnhem kwam, jij moest er zelf uit in coevorden en toen je wegliep keek ik je nog even na, k keek steeds even stiekem na jou, en jij keek regelmatig terug, ik dacht dat je zei dat je van braziliaanse afkomst was, en bij je ouders op bezoek was geweest, ik krijg je niet meer uit me hoofd sinds je uitstapte, ik hoop nog een keer in contact te komen"

Iris

16 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Hey hoi, Heb maar weinig informatie over jou. Donderdag 16 maart, Zwolle19:20) naar Emmen 20:15) ik geloof dat je op Zwolle of in Dalfsen op stapte je kwam naast mij aan de andere kant van het gangpad zitten in een 2 zitje in het laatste deel van de coupé, we hadden oogcontact toen ik terug kwam van de wc en moest lachen toen ik mij uitliet naar een vriendin hoe smerig het daar was. Ik keek duidelijk jou kant op, jij keek ook en lachen naar elkaar. Ik geloof dat je in Ommen of Coevorden uitstapte toen je stond te wachten tot je uit kon stappen keek je nog een keer om. Je had een zwarte jas aan, zwarte weekend tas om je schouder, waar niet veel in zat. Je had bruin haar een beetje krullend een brede kaaklijn en een kuiltje in je wang. Dank je wel voor het lezen en misschien zien we elkaar ooit nog eens."

Martine

21 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Coevorden naar station Aalten. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"beste reizigers, kunnen jullie dit bericht delen? zijn de neefjes van een bekende van mij. aangezien de vader geen vervoer heeft zal deze gebruik moeten maken van ov. deze jongens zijn meegenomen door hun vader, voor het laatst gezien in hoogeveen en waarschijnlijk zijn ze verder gegaan met ov. ook heeft deze vader hier geen vaste woon of verblijf plaats, dus mensen op campings ook graag opletten. svp delen zodat ze snel weer thuis komen en enge scenario's uitgesloten blijven. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=214906151993697&set=a.110833179067662.20296.100004229402056&type=1&theater alvast heel veel dank groeten martine berkhout"

Ikkuh

15 mei 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"21.30 ongeveer...wie stapt er nou uit in Coevorden :PBeschouw het oogcontact en de glimlachen in ieder geval maar als een welgemeend compliment ;)Groet,"