Je flirt uit het oog verloren op Station Castricum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Benjamin

27 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Alkmaar. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Zag een meisje met krukken en was zo onder de indruk ongelofelijk. Stapte uit en heb nog geprobeerd terug de trein in te gaan. Wij keken elkaar twee keer aan met een blik die zo ontkend fijn voelde…. Hoop dat je ook op zoek bent naar mij ❤️ Gr Benjamin"

Hu An

7 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep door de hallen van de trein, en zag je zitten naast een jongen. Ik ging haaks tegenover jullie zitten en zag je ogen. We maakte een paar keer weer concact met onze blikken die kruisde. Ik werd geraakt door je mooie golfende korte oranje haren, de houding die een afdruk op mij achterliet. Ik was andere dingen aan het doen. Het contact stopte toen."

Maikel

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein vanaf Amsterdam centraal en ik zag een heel leuk meisje in de trein. Ik zal heel graag met haar in contact willen komen en spreken. X meneer Kaars"

Demi

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein richting Den Helder. We hadden een paar keer oogcontact voordat ik aan je vroeg in welke trein ik zat. Toen jij Den Helder zei gaf ik aan dat ik voor de tweede keer vandaag in de verkeerde trein was gestapt. Ik moest namelijk richting Enkhuizen. Jij raadde me aan om in castricum uit te stappen. Dat heb ik gedaan en we verloren elkaar uit het oog nadat je me succes wenste. Tijdens de reis gaf je nog een appel aan een dakloze. Sindsdien blijf ik maar denken aan hoe lief en leuk jij was en ik zou graag nog een keer met je in contact komen! Liefs X."

Claire

24 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Castricum naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Terwijl ik in Castricum op de trein naar Haarlem wachtte, zag ik een lange, blanke man met benige trekken. Hij had een rugzak op zijn rug en stapte in de trein, stapte uit in Haarlem. Ik probeer je te vinden sinds 24 september, neem dan contact met me op."

Arne

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het drukste uur was er weinig plek in de trein maar nadat een oudere vrouw de trein verliet nam jij plaatst naast een vriend van mij. En hadden we al snel een gesprek begonnen over het feit dat je in de verkeerde trein zat en je naar Krommenie moest, ik hoop je nog eens een keer tegen te komen in de trein of ergens anders"

R

12 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 12 augustus 2020, en bloedheet. Op Amsterdam Centraal stapten we 's middags allebei in de intercity richting Alkmaar en Den Helder. Je was me op het perron al opgevallen, met je blonde haar en zomerse groene jurkje. Perfecte kleding voor in een hittegolf! Dat gold niet voor mij: ik was netjes (en te warm!) gekleed, omdat ik uit mijn werk kwam (wit overhemd en pantalon, je kent het wel). We gingen in dezelfde coupé zitten, allebei aan het raam, maar met wat stoelen tussen ons. Ik lag met mijn hoofd tegen het raam om half te slapen. Uiteindelijk besloot jij óók je hoofd tegen het raam te leggen, en ik hoopte dat dat geen toeval was. Op die manier keken we elkaar af en toe in de ogen, nét langs de stoelen tussen ons. Dit feest was helaas veel te snel voorbij, omdat je in Castricum uitstapte. Maar je zit nog steeds in mijn hoofd. Hopelijk laat je iets weten als je je hierin herkent. Van een jongen in nette kleding, met een bruine aktetas en rood krullend haar."

Anoniem

11 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar vanaf Utrecht een aantal keren aan en je maakte mij nieuwsgierig. Nadat je een artikel dat je aan het lezen was, in je tas stopte, dacht ik dat jij er in A'dam uitging. Maar je bleef zitten en ik moest er in Castricum uit. Hopelijk zien we elkaar weer een keer?"

Kajsa

27 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Alkmaar. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag gisteravond een leuke jongen in de trein naar Alkmaar. Hij had bruin haar en een rode sjaal. Ben jij diegene over wie ik het heb? Stuur me een berichtje!"

Bj

27 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam schuin tegenover me zitten en had een geweldige open vrolijke blik toen ik je per ongeluk verbaasd aankeek nadat er wat luidruchtige puberale soldaatjes naast mij kwamen zitten. Je zat met je rug naar de glazen deur in t midden van de coupe. Ik zat schuin tegenover je bij het raam. Als ik even opzij ging zitten kon ik je perfect zien, wat ik zovaak mogelijk heb gedaan;) Je had lang bruin/blond haar, mooie sprekende ogen, sjawl en iets groens aan. Ook had zwarte laarzen en zwarte panty. Er kwam nog een schoonmaakster voor je langs om de prullenbak te legen;) Zou leuk zijn als je reageert mocht je dit lezen."

Eva

20 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Schagen. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag (uurtje geleden) zat ik in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Zaandam, bij Amsterdam Sloterdijk stapte een jongen in die schuin tegenover mij kwam te zitten. Ben nooit verlegen en stap snel op mensen af, maar ik was helaas (!!!) in het gezelschap van mijn vader. Je had blond haar en hebt in het begin van de reis nog met een vriend gebeld of die wou trainen geloof ik. Ik had met wat vriendinnen op zaandam station afgesproken en die wezen mij gelukkig op deze website... ik ga het bij deze dus toch echt proberen want lijkt me echt heel leuk om je toch nog een keer ergens te zien of te spreken. Ik ben in Zaandam uitgestapt en heb bruin haar; ik had ook een kartonnen tasje van de front runner bij me. Ik hoop dat je dit leest! :) De trein ging trouwens naar Schagen!"

Arnout

13 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten gezellig te praten over jullie bezoek bij Madame Tussauds. Ons gesprek startte met de Wifi-verbinding. Ik zou jullie graag een compliment willen geven over ons gezellige gesprek. Jullie reisden naar Schagen. Ik ben nog iets vergeten te zeggen. Graag zou ik dit willen doen."

Roger

13 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Je keek me de hele tijd aan in de trein, je stapte uit in Castricum rond 12.50 stapte je daar uit, toen je de trap af liep keek je ook nog naar me, ik blauwe jas donker haar nr ogen en blauwe shawl. Zin om een keer af te spreken"

Roos

8 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Castricum naar station Arnhem Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, leuke jongen met blonde haren en pet! Je stapte in op Amsterdam Centraal samen met een té schattig, klein, blond meisje en een grote weekendtas. Ik zat samen met mijn zusje. Helaas stapte je al uit rond 14:20 op Utrecht Centraal en keken we elkaar nog even aan toen je op het treinstation stond en zwaaide je naar ons. De kans is klein dat je dit berichtje ziet, maar het is het proberen waard. Wie ben jij :) ?"

Maarten

22 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar Noord. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rond 22:45 uur vanavond dat je naast me (zwart jasje, lichtgrijze broek) ging zitten vanaf sloterdijk. Je had veel tassen bij je en ik vroeg je of het zo zou lukken. Uit het telefoongesprek welke je onderweg voerde kon ik opmaken dat je een weekend in Lille was geweest. Op het moment dat we elkaar aankeken was er een klik..het stomme is dat ik niet meer kon uitbrengen dan je gedag te zeggen toen je op station castricum de trein uit stapte. Maar nadat je je meerdere keren naar me omdraaide terwijl je trein uit liep, wist ik dat ik je nummer had moeten vragen...dus hoop je bij deze alsnog te vinden.."