Pr

15 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda Goverwelle. Op station Capelle Schollevaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat meisje met de rode jurk/rok en Feyenoordsjaal in de sprinter van iets voor half zes?! Je was druk bezig met de perfecte selfie van jezelf te maken! ;) Helaas stapte je op Capelle Schollevaar al uit waardoor ik je niet meer kon aanspreken. Hebben nog wel naar elkaar gelachen en gaf je nog een knipoog toen je op het perron langs liep... Tot snel?!"

Lilly

7 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Capelle Schollevaar.
"Al weken lang elke donderdag om 12:15 zie ik jou in de trein naar Antwerpen. Elke keer lachen we naar elkaar , maar meer dan dat wordt het niet. Je studeert waarschijnlijk in Antwerpen. Ik wilde je aantal keer aanspreken maar elke keer durfde ik het niet. Jij bent: Een blonde jongen rond de +\_ 26 jaar. Woont waarschijnlijk in de buurt van bergen op zoom"

Ralph

30 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Capelle Schollevaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein van 17.25 op Rotterdam Centraal richting Uitgeest. Ik ging schuin tegenover jouw zitten en jij zat je mandarijn te pellen. Je keek even op en ik keek naar jouw. Ik vond je er leuk uitzien en dat had je gedurende de treinrit ook wel door, want je zag me kijken en lachte soms lief en keek ook naar mij. Jij stopte je muziekspeler weg en ik had het idee dat je wel wilde praten, ik was alleen te laf om wat te zeggen tegen je. Ik moest er bij Capelle uit en toen ik op stond gaf je mij een lieve glimlach, dat ik er nu nog een kriebel van heb en denk wat een kans heb ik toch verprutst. Buiten de trein keek je me nog aan en ik hoop toch dat jij jezelf hierin herkent en dit leest. Ik heb graag een 2e kans."

Mij

19 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Capelle Schollevaar verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten vanaf Rotterdam Centraal in de sprinter. Bij Capelle Schollevaar werden we gecontroleerd door de conducteur. Daarna stapte je uit en draaide je je nog een keer om en lachte je naar mij maar dat besefte ik niet echt...dus reed de trein weer verder.."