L

20 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Bussum Zuid.
"Ik zat op dinsdagochtend 20 augustus in de trein van 08:50 van Hilversum naar Bussum Zuid. Jij zat in een 4-persoonsbankje te praten met, ik denk, een (oude?) bekende. Je vertelde dat je net een geweldig weekend op Lowlands had gehad. Je had slechts twee acts van je wensenlijstje moeten missen. Degene met wie je zat te praten (36 jaar, 3 kinderen) was er ook weleens geweest, maar dat was toen niet zo goed bevallen. In december, op tweede kerstdag om precies te zijn, ga je met vrienden een maand op vakantie naar Zuid-Afrika. Je bent 31 jaar, droeg een zwart overhemd en had een donkerblauwe rugtas bij je. Bij het station Hilversum Media Park stapten jullie uit. Waarom ik dit bericht daadwerkelijk plaats, weet ik eigenlijk zelf niet, maar mocht het je ooit bereiken: ik ben nieuwsgierig naar je. Wie niet waagt, die niet wint?"

Datisnoggeheim

29 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Bussum Zuid.
"Jij, man, kort haar en staartje bovenop, felblauwe sneakers en luisterend naar muziek, ik lang bruin haar, mouwloos bloesje en rok, ook muziek luisterend:) Op station Weesp hadden we veelvuldig oogcontact:) Bij het instappen eindelijk elkaar aangekeken. Ik stapte uit in Bussum Zuid maar durfde niet langs te lopen; ik zag jou wel kijken. Het zou leuk zijn om op deze manier in contact met je te komen. Fingers crossed!"

Roel

8 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Science Park naar station Hilversum. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je glimlach bij het opstaan eerste klas. Wederom je glimlach bij het langslopen langs de trein. Ik jonge met gele jas wil contact met je."

Eric

30 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Bussum Zuid. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Groene jurk, groene schoenen, rolkoffer. En ik kon mijn ogen niet van je afhouden en dat merkte je natuurlijk. Sprak je daar nog kort over aan toen ik uitstapte."

Mick

24 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bussum Zuid naar station Amsterdam Science Park.
"Op zoek naar een prachtig blond meisje met een jurkje aan (grijs dacht ik). Ik gok dat je begin twintig bent en in Amsterdam studeert. Je was duidelijk op weg naar een avondje uit gezien je mooie voorkomen. Ik las liefde in tijden van cholera en had nog een klein akkefietje met mijn buurman, die vond dat ik te dicht tegen hem aan zat (onterecht). Het meest memorable moment echter was toen je stiekem een foto van me maakte met de flits per ongeluk aan."

Koen

1 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Bussum Zuid. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat zaterdag rond 17.30 op een bankje op station Hilversum lekker te genieten van een lekkere maaltijd die ik net gekocht had op het station. Ik zat heIemaal in me eigen wereld toen jij ineens naast me stond en me vroeg hoe jij het snelste naar station Bussum Zuid moest en op welk perron je moest zijn. Jou telefoon was leeg vertelde je me en je vroeg of ik je kon helpen. Ik heb je natuurlijk geholpen en we hebben in die korte tijd best wel vaak gelachen en oogcontact gehad. Je moest snel weg om je trein te halen helaas en ik was te verlegen om je me nummer te geven. Jij bent een knappe blonde meid van een jaar of 24, je had een lichte broek aan en een kort truitje waarbij je navel zichtbaar was. Een mooi kort jasje en een rugzak had je bij. Ik had een blauwe zomerjas en een spijkerbroek aan. Ik was een kapsalon aan het eten toen jij me aansprak. Ik zou dolgraag eens een kopje koffie gaan drinken. Waar ben je leuke meid die naar Bussum Zuid reisde??"

Saf

10 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weesp. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij..kan je maar niet uit mijn zetten toen ik jou zah was meteen verkocht. Jij bent een leuke man ik vermoed marokkaanse, maar dat durf ik niet 100% te zegen. je had een pak aan. En ik neem aan dat je business man bent, wat jullie hadden alleem maar over werk met je collega (nederlandse dame) je stapte in bij Utrecht en uit bij bussen. herkennen je zelf hier in of weetje over wie het gaat? Laat me mr weten. groetjes"

Liefdevol

10 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weesp. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"De moment dat ik jou zag was ik meteen verkocht. Ik kan je maar niet uit mijn hoofd halen..wie ben jij? Dat vroeg me mijn zelf. Samen met je collega stapte jullie de trein in bij Utrecht uit gesprek die ik opving, neem ik aan datje een zakenman bent. Je droeg een grijze pak aan en je had een zwarte tas bij je. Ik liep de hele tijd naar je te staren zonder dat je het door had, maar helaas moest je mij verlaten omdat je bij je besteming was aan gekomen bussem..mijn reis ging voort met jou in mij gedachten. de hele tijd vroeg ik me af zal ik jou ooit weer terug zien mijn mysterieuze man?"

Forens

11 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bussum Zuid naar station Amsterdam Zuid. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Het begon vervelend deze maandagochtend, de Intercity naar Amsterdam reed niet en ik moest uitwijken naar de langzame Sprinter. Aan alle 'ellende' kwam in Bussum-Zuid abrupt een eind toen jij in de trein stapte. Jij, een mooie brunette met een vrolijke blik, mooie ogen en lief gezicht en leuke kleding. Je had een leren jasje aan, zwarte shorts en een zwarte panty met motief. Je leek even naar me te glimlachen maar dat zal ik me vast ingebeeld hebben. Helaas stapte je in Weesp over op de trein richting Schiphol. In ieder geval was mijn motivatie voor vandaag dankzij jou weer helemaal terug en daar wil ik je graag voor bedanken! Ik hoop dat jij ook een mooie dag hebt gehad en lekker van de zon hebt genoten! Blijf glimlachend door het leven gaan en je zorgt voor zonneschijn in het leven van je medereizigers :-)"

Anoniem

16 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Bussum Zuid. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, stijlvolle bruine hoed, lang blond haar, crème kleurig leren jasje. Een ietwat van het zwart af broek en bijzondere zwarte laarzen. We hadden even contact op Muiderpoort en toen we allebei overstapte in Weesp op de sprinter richting Bussum. Jij stapte uit in Naarden-Bussum.... ik ook bijna, maar reisde toch door naar Bussum-Zuid. Ik heb m'n gevoel genegeerd en ben niet uitgestapt om je te complementeren met je geweldige uitstraling. We hadden de trein van 19.29 in Weesp, aankomst 19.36 op Naarden-Bussum. Het lijkt me leuk je te ontmoeten!"

Miranda

27 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bussum Zuid naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Op zondag 27 oktober zat ik (grijze wintermuts, lange blauwe rok) bij het raam in de trein en jij (lange donkere jas, rode tas, leuke bos met krullen, donkere ogen), stapte in, in Bussum zuid of Naarden Bussum. Je zat tegenover een oudere dame die in Naarden Bussum uitstapte. Toen de trein in Weesp stopte, hadden we even oogcontact. Jij stapte over in Weesp, richting Amsterdam. Ik zou je graag willen ontmoeten,... kan ik hopelijk die leuke rode tas eens van je lenen. M :-)"

Clau

12 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bussum Zuid naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij die jongen (zwarte cappuchontrui, gestrept shirt, gympen, en je had een grote kartonnen doos mee met ik vermoed een mand met handvaten?? erin) waar ik vandaag eerst op het perron (Bussum Zuid) naast zat en die vervolgens in dezelfde coupe stapte en op de stoeltjes aan de andere kant van het gangpad ging zitten? Een vriendin van mij stapte in op Weesp en ik kletste met haar over Thailand en Loveland. Jij stapte uit op Muiderpoort lachte naar mij en mijn vriendinnetje klopte nog op het raam naar jou..."

Aitschjie

1 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"don t play with the germanyou took the seat vis a visyou had a disgusting mantledont go with yourcarkey and a smartphoneinto nowhere??dont stay anonymous¡hg"

Claire

25 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bussum Zuid naar station Amsterdam RAI. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Ging tegen over je zitten,We moesten allebei overstappen op weesp!We stapte samen in, zaten tegenover elkaar..Lachte naar elkaar en ik stapte uit op Amsterdam rai!"

Michael

24 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amsterdam Centraal. Op station Bussum Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hopelijk dan... naar AMSTERDAM CS ... ;o)Ja, we gaan t lekker cryptisch doen, whahaha.Op station Hilversum zag ik je vandaag voor het eerst op het perron rond 18:45, wat-ben-jij-een-onwijs-leuk-kleintje-zeg! Zwarte gympen, spijkerbroek enne...topje is inderdaad heulemaal HOT hoor!Daarna één of andere (verkeerde) trein, maar kort erop, Jawelllll, ietsje vertraagd, de stoptrein naar Amsterdam CS van 18:49.Ander meisje vroeg nog aan je in het Engels of deze naar Amsterdam CS zou gaan, ik kon bevestigen (na ja, hopelijk dan ;o).Enige wat ik er ook uit kon krijgen was dus... hopelijk, maarja... hopelijk wat? Hopelijk snel contact, hopelijk snel weer jou zien, hopelijk wederzijds, of was t toch gewoon maar hopelijk Amsterdam CS?Je kon er ieder geval wel om lachen, maarja, zo n heerlijke frisse lach, ik klapte natuurlijk lekker dicht saampjes met mn vivit-melkpak...Anywayzzz, Joe, Topper, Please respond, SOSvintjegewoonerrugleuk, enne, Promise dat ik meer zal zeggen dan hopelijk"