Je flirt uit het oog verloren op Station Bunnik? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Marlies

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Vlak na station Utrecht Vaartse Rijn (trein richting Rhenen) werd mijn OV kaart gecontroleerd door een heel knappe conducteur, een lange jonge man met lange, donkere dreads. Ik kon nog net ‘toffe dreads’ stamelen, maar baal dat ik niet de stoute schoenen aan heb gedaan en mijn nummer heb gegeven. Dus mocht de conducteur in kwestie dit zien… :)"

Bo

12 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blond kort haar, netjes gekleed en nette schoenen, volgens mij een lichtgrijze rugzak en je had ook een laptoptas bij je (maar dat weet ik niet zeker meer). Ik donkerblond haar, donkergroene regenjas en sjaal, een bruine rugzak en een linnen tasje met een gedichtje erop. We keken elkaar een paar keer aan op het perron van Utrecht CS voor de sprinter naar Rhenen. Je heldere blik en lieve glimlach vielen me op. Je liep me voorbij om ergens anders op het perron te wachten en helaas stapte we in een andere coupé in. Ik hoopte dat je misschien uit zou stappen in Veenendaal West, net zoals ik, maar je stapte uit in Bunnik. Ik probeerde nog oogcontact te maken toen je uitgestapt was, maar dat lukte al niet meer. Ik was te verlegen om je aan te spreken en waarschijnlijk lees je dit niet, maar niet geschoten is altijd mis. zin om een keertje koffie te drinken ? :)"

C

31 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met mijn broers zat ik vandaag in de sprinter vertrekkend op 9:12 van Utrecht Centraal richting Rhenen. In Utrecht kwam je in de 4-zit naast ons zitten en we hadden een paar keer oogcontact. Toen ik in Bunnik uitstapte lachte je en ik smolt weg."

Wiebren reitsem

26 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bunnik naar station Amsterdam Amstel. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Kwam in de trein van 15.25 naar Schagen (station 7) een fantastisch spontane blonde meid tegen. Zwarte (beetje verwassen) spijkerbroek en een donker rood overhemd. Had een rugzak mee. 3-4x keken we elkaar aan en al wegrijdende sloeg de vonk middels een glimlach over. Zij zat helaas buiten op het bankje te wachten op een andere trein en probeer nu in contact te komen:)"

K

15 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bunnik naar station Veenendaal West. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Het was een prachtige, warme donderdagmiddag. En toen zag ik opeens een leuke meid op de trap zitten bij Station Bunnik, die zeker mijn aandacht trok. Ik glimlachte naar je en ik hoopte dat je ook iets zou zien in mij. En wat bleek: je kwam naast me zitten in de trein! Ik hoopte dat je in Veenendaal uit zou stappen zodat ik met je zou kunnen praten... helaas stapte je uit in Driebergen-Zeist. Daardoor kon ik de mogelijkheid om met je te praten helaas niet benutten. Maar alsnog gaf het me een geweldig gevoel toen ik achterom keek en jou zag zwaaien op het perron van Driebergen-Zeist!"

Ik verwilderd h

12 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bunnik naar station Maarn. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (187 blauwe ogen donker haar, d-blauwe longsleeve, groene broek, witte Quick sneakers) stapte om 16:19 met verwilderde haren van een tocht op mijn vouwfiets in op Bunnik, ging tegenover mijn fiets zitten, naast mijn zwarte jas en jij (prachtige dame in de twintig? donker haar met slag, mooie bruine ogen, kleurige geel-wit geruite panty/maillot/legging met opdruk met daaronder laarsjes geloof ik) zat schuin t/o mij met een bos tulpen en een zwarte jas. Je lachte een aantal keer heel leuk naar me (cq naar het meisje dat rondjes ah draaien was aan de paal en die nog aan haar moeder vroeg van wie die fiets was). Op Maarn stapte je uit maar je liep de andere kant op (zuid) dan ik. Ik zocht snel even op of ik ook via jouw kant kon fietsen en idd, maar toen ik dat had uitgezocht, was je al uit beeld. Jammer.. Je hebt indruk gemaakt.. :)"

Edwin

21 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Je zit ineens in mijn gedachten,al sinds ik vannochtend stond te wachten.Het leek een eeuwigheid te duren,toen ik in je ogen stond te turen.Ineens was daar die lieve lach,omdat ik keek en jij dat zag.Ik lachte terug maar werd verlegen,daar is het toen ook bij gebleven.morgen koffie? same time same place!-------------------+/- 10:05 spoor 11b Jij: bruine ogen, bruin krullend haarmet vouwfiets en koptelefoon.groene broek en hempje.en een hele mooie lach..en soulmateIk: Blauwe ogen,Kort haar,gescheurde spijkerbroek,blauwe blouse,sigaretje aan het roken"