Michael

14 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Buitenpost. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen in Pub Les Belles Pintes we zijn nog naar samen naar dorp gegaan les arc 2000."

Menno

25 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Buitenpost naar station Feanwâlden. Op station Feanwâlden verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je vroeg aan mij wat ik aan het doen was op het station (Buitenpost) wist ik zo gauw niet wat ik moest zeggen (Meisje op foto). Ik was foto's aan het maken op het station met statief en antwoordde dat ik maakte van het station. Uiteindelijk ben jij op het bankje gaan zitten en ik stond nog met mijn vriend van scouting te praten. Uiteindelijk stonden we even te praten maar heb nooit je naam gevraagd. Uiteindelijk ben ik in Veenwouden uitgestapt en later zag ik dat jij dat ook deed. Ik durfde toen ook niet te vragen hoe je heet. Ik zag je alleen de Nijewei inlopen. Ik hoop dat ik je naam een keer te weten kom en dan een vriendschap met je kan opbouwen."

Arjen

22 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Groningen. Op station Buitenpost verloren we elkaar uit het oog.
"jij moest staan met je jas/vest om je middel geknoopt, ik zat en las 'gebroken licht', we lachten naar elkaar en ik heb spijt dat ik niet met jou ben uitgestapt."

Misssa

26 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Groningen. Op station Buitenpost verloren we elkaar uit het oog.
"vrijdagavond rond 8 uur.jongen met kaal (mooi!)hoofd,grijze joggingbroek. hele treinreis oogcontact..ik ben helaas uitgestapt in buitenpost :( jammer."