Jasmijn

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, druk met je MacBook bezig en duidelijk genietende van de muziek die je aan het luisteren was. Je had een super toffe kledingstijl, witte nikes , een neuspiercing, en een tattoo van 2 strepen op je linker onderarm. Je hebt blauwe ogen en bruin/donker haar. Je droeg een zwarte broek en witte sokken. Je had koffie gehaald van de Perla en belde met een vriend over dat je er over een kwartiertje zou zijn, en je noemde Joel Beukers. Ik zat schuin tegenover je. Spijkerbroek, Jordans, zwarte jas. Ik heb rood haar en groene ogen. Ook ik heb een neuspiercing. Af en toe hadden wij oog contact en toen ik de trein verliet keek je me wat langer aan. Ik had helaas niet het lef om iets tegen je te zeggen. Ik hoop dat ik je op deze manier kan vinden!"

D

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken elkaar toen we uitstapten bij het vervangende vervoer bij Holendrecht. Jij vertelde hoe je jezelf die ochtend nog had buitengesloten en hoe lang je wel niet bezig was met naar huis toe komen. Uiteindelijk stapte je uit bij Bullewijk. Wilde nog je nummer vragen, maar durfde de stap niet te zetten. Misschien nu nog een kans? :’)"

XD

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Breukelen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden al oogcontact op de brug en de trap. Jij was alleen. Ik eerst ook, later kwam er een vriendin bij. Jij had je haar in een leuk staartje omhoog, ik had een groene rok aan. Je ging één vierzits voor ons zitten. Bij het verlaten van de trein in Utrecht zwaaide je nog even. Ik kom graag met je in contact!"

Suzanna

25 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"ik zoek de sportman Thomas en de huisarts in opleiding Lotte ( in Krooswijk/Kralingen)we ontmoeten elkaar op station Gouda , het was druk door storingen. ik was met mijn hulphond Kiky. Thomas heeft zijn vriend Pascal gebeld om ons vanaf Breukelen naar Station Utrecht te brengen.Wat zijn jullie een toffe mensen.Ik wil jullie bedanken voor de fijne reis .Lotte ging naar haar broer in Utrecht die bezig was zijn fysio praktijk in te richten. Als je Lotte of Thomas kent doe mij aub bericht."

Hein

3 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Stap ik dus slaperig in de trein, kom jij tegenover me zitten. Jij van top tot teen in het groen, ik van top tot teen in jou geïnteresseerd. Daar doe ik natuurlijk niks mee voor 8 uur sochtends. Je sprak wat dingen tegen je telefoon, keek me per ongeluk even aan via het raam, zat wat aan je sok, waarna we beide op Utrecht de trein verlaten. Wie weet tot in de volgende coupé!"

S

22 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit zal lezen haha. Ik ging zitten in een late sprinter richting Rotterdam Centraal en zag vanuit mijn ooghoek dat jij naar mij keek. Je droeg hoop earrings, een rode broek en doc martens, ik vond je stijl wel leuk. Ik droeg een blauw jack en witte adidas schoenen. Ik deed mijn muziek aan en sloot mijn ogen even, en toen ik ze open deed maakten we langer oogcontact. Jij glimlachte en ik glimlachte even kort terug, maar toen kwam je halte al. De rest van de rit dacht ik er nog aan, 1 of 2 haltes langer en ik had je waarschijnlijk aangesproken."

Thomas

30 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik reisde met m'n zusje naar Breukelen om 11.16, jij zat schuin achter ons en ging verder met de sprinter. Ik stapte heel enthousiast op bij station Breukelen en viel bijna om. Toen zag ik jouw geweldige lach. Bij het uitstappen zag ik hem weer. Wat een geweldige manier om de dag te beginnen!"

Leo

14 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Breukelen, trein van 13.34 naar Utrecht. Jij in een mooie rode jas, paars/donkerblauwe wit gestipte rok. Niet in dezelfde coupé. Ik zag je weer in het gangpad, later op de roltrap, jij twee plaatsen achter me. Geen echt oogcontact. Ik met een blauwwitte sjaal en zwart leren jack , met bruine leren tas. Kunnen we elkaar zien?"

Barry

26 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Holendrecht naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was die jongen die voor mij de trap op liep naar perron op station Holendrecht voor de trein richting Rotterdam? Jij donkerblauwe broek, bruine schoenen met groene veters en wit overhemd. Je deed je jas uit en stopte deze in je tas. We stonden samen bij de deuren naast elkaar. Ik blauwe jeans, witte polo en zwart vest. Beide wilde steeds kijken maar deden het heel "onopvallend" net als paar weken geleden. Ik stapte uit op station Breukelen en jij ging verder. Wie oh wie is deze hunk?"

Arno

11 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Breukelen. Op station Maarssen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station Utrecht CS, onze trein richting Breukelen van 19.51 uur reed niet ivm 'n defecte trein. We hebben op het perron 'n praatje gemaakt. Jij moest naar Breukelen en ik naar Maarssen. In de trein heb ik je niet meer gezien. Later dacht ik, "best wel jammer". Ik vond je leuk en wil graag nog eens met jou in contact komen."

Raymond

2 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende mooie leuke vrouw, Jij stapte om 10.18u de trein in op station Nieuwerkerk aan de Ijssel met je twee kinderen. Een jongen( ong. 8 jaar) en een meisje( ong. 6 jaar), waarvan de jongen een hoedje op had. Jij droeg een zwarte shirt, lichtbruine omslag, blauwe spijkerbroek met roze Adidas sneaker. Je hebt donkerbruin haar en mooie witte tanden. En een geweldige glimlach. Ik droeg een zwart met grijs jas. Had een grijze broek aan met blauwe glimmende schoenen. Donkerbruin haar en donkere ogen met een donkere bril. Ik was samen met mn moeder. Bij aankomst van de trein op station Nieuwerkerk aan den Ijssel hadden we meteen oogcontact. Jij ging tegenover ons zitten met je kinderen. Ik praatte met mn moeder over koophuizen. En jij met je kinderen over papa. Gedurende de rit naar Rotterdam bleven we continue oogcontact houden. Ik luisterde mee wat je vertelde tegen je kinderen en begreep eerste instantie dat je gezeteld was. Later besefte ik dat je wel vrijgezel bent..... Bij het uitstappen van de trein, praatte mn moeder nog met je. Ze zei o.a. dat niets geheim is voor kinderen. Jij zei ja klopt en je moest lachen... je liep met je kinderen naar de noordkant van Rotterdam centraal. Ik hoop dat je dit berichtje leest. Ik zou het leuk vinden om met je in contact te komen."

Jessica ouwerke

24 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag op station Breukelen (rond 16 uur, 24 januari 2015) kwam ik uit de trein met mijn krukken en heel veel bagage. Ik leunde tegen een hek aan en mijn vriendin kwam er ook bij staan. Toen kwam jij aanlopen... Een hele lieve jongen. Je droeg een donkere lange jas. Jij vroeg of je me kon helpen of wat kon dragen. Ik zei heel verlegen nee. Maar zodra ik het zei kreeg ik alweer spijt. Ik had je graag beter willen leren kennen. Ik ben meteen op een trapje gaan zitten en dit bericht gaan sturen. Hopelijk lees jij dit, want ik krijg je niet meer uit mijn hoofd."

Marja

28 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende, wat vind ik je leuk. We stonden op adam centraal 3 meter uit elkaar te wachten op de trein. Daarna kwamen we samen in de sprinter en moesten allebei staan. We hadden vaak oogcontact en lachten naar elkaar, maar waren beide heel verlegen . Jij stapte jammergenoeg al in Breukelen uit en zwaaide naar me toen je uitgestapt was. Later toen de trein weer vertrok en langs je reed zwaaide je weer. Zou je graag nog eens ontmoeten!!!"

Marja

28 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende, wat vind ik je leuk. We stonden op adam centraal 3 meter uit elkaar te wachten op de trein. Daarna kwamen we samen in de sprinter en moesten allebei staan. We hadden vaak oogcontact en lachten naar elkaar, maar waren beide heel verlegen . Jij stapte jammergenoeg al in Breukelen uit en zwaaide naar me toen je uitgestapt was. Later toen de trein weer vertrok en langs je reed zwaaide je weer. Zou je graag nog eens ontmoeten!!!"

Rens

7 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Prachtig roze haar Fel lichtblauwe muts Paarse hello kitty tas Zwarte boots Blauwe ogen"