Je flirt uit het oog verloren op Station Breda? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Mat

22 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een fijne maandagochtend.. Om 923 vertrok de trein van Breda naar Den Haag. We zaten in de stilte coupé (3143) en keken elkaar om & om aan. Een lieve glimlach. Je droeg een spijkerbroek, grijze sneakers, groenige blouse en donkere jas en heel mooie ogen en wimpers. Je zat op je witte telefoon."

Hoopvol

21 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op perron Breda bij het instappen liet je me voor gaan. Eigenlijk gelijk was ik al geïnteresseerd door hoe vriendelijk je er uit zag. Uit verlegenheid kon mijn brein enkel bedenken om enigzins door mijn knieën te gaan om je te bedanken. We stonden beide in dezelfde hal tijdens de rit en hadden een enkele keer oogcontact, al had ik je vanuit mijn ooghoek constant in zicht. Aan het einde stapten we beide in Rotterdam uit maar uit haast en angst voor afwijzing ben ik niet op je afgestapt. Hierbij mijn laatste kans, want normaal is Breda niet mijn opstapplek en de trein van 7.26 niet mijn opstaptijd. Als ik het me niet ingebeeld heb dat het wederzijds was hoor ik graag van je. Hoopvol voor het corrigeren van een gemiste kans"

Ralph

25 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke, spontane blonde dame! Je stapte met mij einde middag op Rotterdam Centraal in. Je vroeg aan me of het de trein naar Eindhoven was en we grapten dat het met de trein nooit zeker was. Met andere reizigers had je het nog over wanneer de trein weer naar Den Haag zou gaan. Je ging in de buurt zitten met je boek en laptop.We wisselden wat blikken uit (althans, dat denk ik) en ik wenste je nog goede reis toen ik er bij Breda uitging en jij nog even keek. Leuk om je opnieuw tegen te komen!"

Evy de heer

15 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast hem in de trein, we stapten in Rotterdam allebei in en in breda allebei uit. We hadden oogcontact en op Breda centraal keek hij nog 2 achterom"

Marijke

4 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo jij daar, Zat jij ook op de trein van Rotterdam-Centraal naar Breda op zaterdagavond 4 november 2023? (en dus niet december maar echt wel november 11de maand) Dan ben jij misschien de persoon die ik opnieuw wil vinden. Ik ben Marijke, en ben samen met een vriendin op diezelfde trein gestapt om 18u02 – nou ja, met wat vertraging, dat dan weer leidde tot een bomvol perron en even volle wagon. Ik had een opgevouwen rolstoel bij me en jij bood je hulp aan omdat mijn reisgenote onze koffers droeg. Jij had donker haar, een oranje jas aan, een grote trekrugzak op je rug en nog een kleinere rugzak erbij. Door het vele volk hebben we niet echt kunnen praten met elkaar, enkel met de medereizigers, waaronder een aantal andere Belgen die met mij en mijn reisgenote meevoelden omdat alle Belgen hun aansluitende trein zouden missen. Toen we uitstapten in Breda, merkte ik dat je het korte afscheid even jammer vond als ik. Nu met het nieuwe jaar denk ik opnieuw aan deze bijzondere ontmoeting en wil ik graag alsnog onze kennismaking verderzetten. Herken je jezelf in dit verhaal of de omschrijving? Reageer dan hieronder."

Rox

7 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station s-Hertogenbosch.
"Je zat schuin tegenover mij in de trein. Je gaf me een heel leuk complimentje. We gingen beide bij s-Hertogenbosch eruit en nu baal ik dat ik je nummer niet heb gevraagd.."

Do

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Breda in een mega volle trein. Iedereen stond super dicht op elkaar. Je viel me direct op omdat je me recht aankeek met je bruine ogen. Ik kwam dichterbij staan en tussendoor hadden we een aantal keer oogcontact. Vlak voordat ik uitstapte in Bergen op Zoom (17:18) was je aan de telefoon en vertelde je dat je in Rotterdam werkt en vanavond gaat boksen. Ik vind je erg aantrekkelijk maar durfde je niet aan te spreken. Nu vind ik het toch jammer dat ik het niet gewoon gedaan heb, dus mocht je dit lezen en ook interesse hebben, let me know!"

Sanne

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte snel de trein op in Tilburg met je helm in je hand. Ik stapte met mijn aardbeien weer de trein uit, omdat deze vertraging bleek te hebben. Al snel volgde je me en stak jij ook het spoor over om een andere trein naar Breda te pakken. In de trein kwam ik tegenover je terecht, absoluut geen straf want zo kon ik af en toe nog stiekem (of niet zo stiekem) naar je kijken. In je groene shirt, spijkerbroek met scheur er in en vans (denk ik?) was je lekker muziek aan het luisteren. In Breda aangekomen vroeg je nog keer aan mij of het inderdaad Breda was, waardoor ik ineens je Vlaamse tongval hoorde. Helaas stapte jij uit en moest ik verder. Op het perron staarde ik je nog iets te ongegeneerd na, te verlegen om je nummer te vragen of echt met je te praten toen je voor me zat. Wie weet lees je dit en dacht jij hetzelfde!"

Gijs

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Tilburg. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"27 Mei, we wilden allebei met de fiets in de trein. Vonden niet de juiste coupé waar een fiets in mocht staan, dat zat niet mee. Dat schepte wel gelijk een band. Ik hield jouw fiets vast zodat hij niet omviel en we begonnen met praten. Je werkt voor de gemeente Amsterdam en speelt in een band. Samen met een vriendin ging je fietsen in België voor een goed doel. Op het einde vroeg ik niet om je nummer, maar als het mag zou deze wel heel graag willen"

Marc

25 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"(Brussel ipv Breda maar kan geen internationale stations opgeven) Op Amsterdam Centraal stapte je in. Samen met je ouders, zus en haar vriend op weg naar London. Via Brussel. In de trein hadden we vaak oogcontact. Halverwege riep een collega (die elders zat) me weg voor overleg. Later kwam ik schuin tegenover je te zitten. Het vele oogcontact ging door. Nu langer. Met glimlach. Op Brussel Centraal stapte ik uit. Met een lange afscheidsblik. Vanaf het perron nogmaals. Met knipoogs. Geniet van London en wie weet kijk je hier."

patrick

6 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Dukenburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Hoe is het met je, ken je me nog we waren in de trein naar Breda en we spraken elkaar kort over waar je heen ging helaas hebben we toen niets overlegd misschien dat we nog es kunnen chatten dan. groetjes patrick"

m

28 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"you and your friend got in at Breda, stood next to us in the crowded train heading to Antwerp. you stood by the door with a dark blue jacket, black jeans and black boots. For some time you were sitting on your suit case. my friend started a conversation with you about where you and your friends were headed and then we got a chat a bit about Antwerp. We had eye contact after our chat and I was convinced you are the most beautiful girl I had ever seen on the train and would like to know how your Antwerp trip went over drinks sometime perhaps"

Romanique

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kreeg bijna een tas tegen mijn hoofd. En jij zag het gebeuren. We begonnen allebei heel hard te lachen. We keken elkaar aan en we haalden allebei onze schouders op. Ik vond het moment zo cute. Heb het gelijk naar men vriendinnen geappt!"

Maria

16 december 2022
We hadden oogcontact in de trein naar station Breda.
"In de trein van Brussel naar Breda gaf jij mijn Spaanse vriendin een briefje. Alleen.. je nummer ontbrak. Schreef jij het briefje waar je aangaf dat er niets van zou komen maar dat je haar “terribly cute en beautiful” neem dan contact op!"

Bart

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Breda. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dacht in een flits je blik te zien. Maar besloot al snel dat die niet voor mij kon zijn. Lang, slank, stijlvol. Met gemak in balans. Miu miu? CdG? Blond haar in een knotje, zwarte loafers, lichte ruim gesneden jas. En een koffertje, naast een pilaar op schiphol, perron 6, even na tienen ‘s avonds. Ik was zo stijlvol niet, had wel een koffertje. Lang, donkerblond, baard van een paar dagen, bruine leren tas. Stond met mn collega te praten. Raakte wat verward toen ik in mn poging snel en stiekem een nieuwe blik te stelen weer dacht in je blik te blijven haken. Verder met het gesprek. Jouw trein kwam aan, naar Rotterdam en Breda. Die van ons ook, naar Den Haag, op het parallelle perron. Ik keek nog een keer. Jij ook. Ik lachte. Jij ook. Jij ook…?"