Sanne

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte snel de trein op in Tilburg met je helm in je hand. Ik stapte met mijn aardbeien weer de trein uit, omdat deze vertraging bleek te hebben. Al snel volgde je me en stak jij ook het spoor over om een andere trein naar Breda te pakken. In de trein kwam ik tegenover je terecht, absoluut geen straf want zo kon ik af en toe nog stiekem (of niet zo stiekem) naar je kijken. In je groene shirt, spijkerbroek met scheur er in en vans (denk ik?) was je lekker muziek aan het luisteren. In Breda aangekomen vroeg je nog keer aan mij of het inderdaad Breda was, waardoor ik ineens je Vlaamse tongval hoorde. Helaas stapte jij uit en moest ik verder. Op het perron staarde ik je nog iets te ongegeneerd na, te verlegen om je nummer te vragen of echt met je te praten toen je voor me zat. Wie weet lees je dit en dacht jij hetzelfde!"

Gijs

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Tilburg. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"27 Mei, we wilden allebei met de fiets in de trein. Vonden niet de juiste coupé waar een fiets in mocht staan, dat zat niet mee. Dat schepte wel gelijk een band. Ik hield jouw fiets vast zodat hij niet omviel en we begonnen met praten. Je werkt voor de gemeente Amsterdam en speelt in een band. Samen met een vriendin ging je fietsen in België voor een goed doel. Op het einde vroeg ik niet om je nummer, maar als het mag zou deze wel heel graag willen"

Marc

25 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"(Brussel ipv Breda maar kan geen internationale stations opgeven) Op Amsterdam Centraal stapte je in. Samen met je ouders, zus en haar vriend op weg naar London. Via Brussel. In de trein hadden we vaak oogcontact. Halverwege riep een collega (die elders zat) me weg voor overleg. Later kwam ik schuin tegenover je te zitten. Het vele oogcontact ging door. Nu langer. Met glimlach. Op Brussel Centraal stapte ik uit. Met een lange afscheidsblik. Vanaf het perron nogmaals. Met knipoogs. Geniet van London en wie weet kijk je hier."

patrick

6 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Dukenburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Hoe is het met je, ken je me nog we waren in de trein naar Breda en we spraken elkaar kort over waar je heen ging helaas hebben we toen niets overlegd misschien dat we nog es kunnen chatten dan. groetjes patrick"

m

28 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"you and your friend got in at Breda, stood next to us in the crowded train heading to Antwerp. you stood by the door with a dark blue jacket, black jeans and black boots. For some time you were sitting on your suit case. my friend started a conversation with you about where you and your friends were headed and then we got a chat a bit about Antwerp. We had eye contact after our chat and I was convinced you are the most beautiful girl I had ever seen on the train and would like to know how your Antwerp trip went over drinks sometime perhaps"

Romanique

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kreeg bijna een tas tegen mijn hoofd. En jij zag het gebeuren. We begonnen allebei heel hard te lachen. We keken elkaar aan en we haalden allebei onze schouders op. Ik vond het moment zo cute. Heb het gelijk naar men vriendinnen geappt!"

Maria

16 december 2022
We hadden oogcontact in de trein naar station Breda.
"In de trein van Brussel naar Breda gaf jij mijn Spaanse vriendin een briefje. Alleen.. je nummer ontbrak. Schreef jij het briefje waar je aangaf dat er niets van zou komen maar dat je haar “terribly cute en beautiful” neem dan contact op!"

Bart

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Breda. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dacht in een flits je blik te zien. Maar besloot al snel dat die niet voor mij kon zijn. Lang, slank, stijlvol. Met gemak in balans. Miu miu? CdG? Blond haar in een knotje, zwarte loafers, lichte ruim gesneden jas. En een koffertje, naast een pilaar op schiphol, perron 6, even na tienen ‘s avonds. Ik was zo stijlvol niet, had wel een koffertje. Lang, donkerblond, baard van een paar dagen, bruine leren tas. Stond met mn collega te praten. Raakte wat verward toen ik in mn poging snel en stiekem een nieuwe blik te stelen weer dacht in je blik te blijven haken. Verder met het gesprek. Jouw trein kwam aan, naar Rotterdam en Breda. Die van ons ook, naar Den Haag, op het parallelle perron. Ik keek nog een keer. Jij ook. Ik lachte. Jij ook. Jij ook…?"

Reiziger

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Onze trein reed vanaf eindhoven maar stopte bij tilburg door iets op het spoor. Onze oogcontact was geweldig… je had zwarte schoenen, een grijze rugzak en bruin haar dacht ik. Ik bruine krullen en een witte broek. Oogcontact is niet vaak zo bijzonder dus hopelijk zie je dit"

A

17 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam uit Belgie en jij stapte in bij Breda. Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten in de rij naast mij, we keken elkaar kort aan en glimlachten. Je las een boek, ik luisterde muziek. Op Rotterdam Centraal stapten we allebei over op de Intercity direct naar Amsterdam van 18:53, die we net haalden. Bij Schiphol stapte ik uit, we hadden nog een keer oogcontact en lachten. Je had een donkere trui en grijze broek aan, met zwarte boots. Ik was net gekleed met een donkerblauwe leren jas. Jammer dat ik de kans/moed niet had om je aan te spreken, je maakte een leuke indruk op me. Waarschijnlijk was het niets, maar niet geschoten is altijd mis."

Annefleur

17 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Breda. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 10:22 op spoor 3 van Rotterdam Centraal. Jij stapte uit, ik moest de trein in. Over het perron keek je mij (voor mijn gevoel) net wat langer aan dan normaal gesproken. Ik durfde niet te lang terug te kijken, maar kreeg het helemaal warm van binnen. Een paar tellen later kon ik het niet laten om nog even om te kijken. Jij keek op dat moment ook net over je schouder. Een gemiste kans dacht ik toen ik in de trein zat. Ik had wel willen weten wie er onder die muts met blonde krulletjes schuilde."

Monie

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep de trein in (vanaf Breda spoor 3 om 17:23 +3 min de Intercity naar Den Haag via o.a Rotterdam Centraal) jij zat er al en we keken elkaar aan en glimlachten. Ik kwam naast je zitten met een gangpad tussen ons. Naast mij zat een andere student. Je had een zwarte koptelefoon op en genoot van het zonnetje met je hoofd richting mij (was echt cute hoe je ervan genoot). We stapten allebei uit bij Rotterdam Centraal en jij liep even achter mij. Ik keek even op de borden om te kijken welke trein ik daarna moest nemen. Jij liep toen voor en nam een rechter roltrap, ik nam toen de linker roltrap en stond even weer naast je bij de roltrappen. Ik liep verder en toen was ik je kwijt TT."

Max

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat zag je er leuk uit met je donkere haren en dichtvallende oogjes. Ik kom mijn ogen niet van jou af houden en heb nu spijt dat ik niet om je nummer gevraagd heb. Je droeg zwarte adidasjes en een north face rugtas. Ga je ik je ooit nog vinden?"

manwitteblouse

20 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Boxtel. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Twee dames, waarvan 1 een mooie bos met krullen had en bruine ogen. Ben net uitgestapt. 20.40 in breda. Ik zag je al kijken in Rotterdam. Maar durfde even niks te zeggen. Toen liep je heen en weer in de trein. Om even contact op te zoeken nog geen stappen. Tijdens het uitstappen durfde ik niet om je nummer te vragen. Sprak je vriendin aan want dacht dat jullie uitstapte. Maar tervergeefs. Dus dan maar via hier. Weet alleen niet hoe wij in contact kunnen komen want wil hier geen privé gegevens achterlaten. 😅"

Bob

9 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Wat gebeurde hier…. Je liep bijna tegen me op op station Den Bosch en ik was direct overrompelt door je mooie ogen en lieve blik. Daarna was ik je kwijt maar even later liep je weer bijna tegen me op op een leeg perron, ik dacht dit is puur toeval en zal wel niks zijn. Tot ik je weer kwijt was en behoorlijk onthutst de trein in stapte om vervolgens helemaal van m’n stuk te zijn toen je in het zitje naast me ging zitten. Was dit toeval? Benieuwd of dit wat oplevert, geen idee of dit werkt maar ik moet het toch weten. Ik ben in ieder geval volgende week zelfde tijdstip zelfde plek… benieuwd of ik je weer zo “toevallig” tref…"