P

9 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je las deel twee van de Celestijnse Belofte en je knipoogde op de roltrap. Wij waren allebei te pussy iets te zeggen, toch wel benieuwd wie je bent. X"

Freek

5 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken kort bij het uitstappen. Ben benieuwd wat er nog meer in dat dikke amerikaanse psychologieboek staat. Vertel je me dat bij een kop koffie?"

Joel

9 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat één rij achter mij, jij was je boek aan het lezen en ik was mijn boek aan het lezen. We hadden regelmatig oogcontact en ook toen ik moest uitstappen bij Rotterdam keek je nog even achterom.. Hopelijk vind ik je via deze weg terug, want anders zal ik mijn hele leven spijt hebben dat ik jou niet gewoon heb aangesproken.."

Nyah du Pont

1 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam een jonge gast tegen in de trein, als het goed is heet hij Jeffrey, we zaten allebei in de trein van Roosendaal naar Breda en hier sprak ik hem aan over dat hij op een karakter uit het boek Ugly love (Miles) leek. Heb hem 1x gefilmd voor een geval als dit, dat ik niet om een nummer of insta durfde te vragen Ik weet dat hij alles van het merk Apple had (Iphone, Airpods, macbook 13)"

Niels

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda.
"Ik zat in de trein van Brussel naar Amsterdam en mijn trein stond eventjes stil in Breda en toen zag ik jou aan de andere kant van het perron voor de deur van een bijna vertrekkende sprinter staan. En wowww je had iets betoverends en ik moest snel beslissen wat te doen voordat onze beide treinen weer zouden vertrekken. Ik ben toen mijn trein uitgesprint om jou nog snel te kunnen zeggen dat ik jou de mooiste conductrice vind die ik ooit heb gezien! Weer terug in mijn trein riep ik nog naar jou dat alle leuke vrouwen al getrouwd zijn maar je schudde je hoofd. Kort daarna voordat jouw trein vertrok deed je jouw mondkapje naar beneden en ik zag de mooiste glimlach verschijnen die ik ooit heb gezien en meer had ik op dat moment echt niet nodig om serieus voor jou te vallen! :))"

Sarah

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"12 augustus rond 12:00/13:00 zat ik in de treincoupé en kwam er een super knappe jongen naast mij zitten, die instapte in Breda. Hij had mooie blauwe ogen, een groene Tommy Hilfiger jas aan, grijze pantalon en witte schoenen (volgens mij Mason Garments). We moesten allebei uitstappen in Eindhoven omdat dat het eindpunt was. We waren allebei aan het wachten totdat iedereen uit de coupe was en vervolgens liet hij mij als eerst uit mijn zitplaats gaan. Daarna keken we elkaar nog even aan en liep hij naar de trein die naar Venlo reed. Jammer dat ik je niet durfde aan te spreken maar hopelijk komen we nog een keer met elkaar in contact.. 🙈"

John

30 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je fiets uit op station Goes, we maakten niet alleen oogcontact maar spraken zelfs even op het peroon omdat er (minimaal) een klik was...jij ging op fietsvakantie met als eerste stop Zierikzee..ik moest een zorgtaxi ophalen en naar gouda brengen Na de lift troffen we elkaar lachend weer...en liepen we pratend naar het stationsplein waar ik je de richting naar Zierikzee aangaf... overdonderd door jou, het gesprek en het gevoel wat me ""overviel"" vergat ik als een grijze puber om je naam en telefoon nr te vragen en toen ik ""bij zinnen kwam"" en terug liep was je - helaas- al aan je fietstocht begonnen. Ik was overdonderd door je uitstraling, je warme gelaat en je sportieve, enthousiaste ogen, gesprek ...persoon en zou je graag nogmaals ontmoeten"

Roel

24 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in in Tilburg- Reeshof. We hadden oogcontact. Toen je in Breda uitstapte heb ik je gezegd dat je een hele mooie vrouw bent. De hele dag liep ik met jou in geachten. Je ging door naar Delft, ik naar Amsterdam. Ik wil je heel graag zien en spreken. Reageer je??"

D

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had nooit gedacht dat ik ooit een bericht hier zou plaatsen, maar je zit nog in mijn hoofd en ik dacht 'waarom ook niet, wie weet lees je het wel'. Ik stapte gistermiddag in de trein van Schiphol naar Breda en kwam naast je te zitten, aan de andere kant van het pad. We hadden gelijk oogcontact. Jij met donkerblond/blond haar, had een donkerblauw mondkapje op, donkergroen shirt, lichtgrijze korte broek en witte Reebok schoenen aan. Ik met donkerblond lang haar, had een zwart shirt met witte letters, lichte spijkerbroek en witte Nike schoenen. En dat felblauwe koffertje bij me. Beide luisterden we naar muziek, zochten af en toe weer oogcontact en stapten allebei uit in Breda. Ik liep achter je door de poortjes, je draaide je om en gaf me een knipoog, jij ging naar rechts, ik naar links. En allebei bleven we omkijken terwijl we wegliepen. Ik wilde eigenlijk heel graag terug lopen en je nummer vragen, maar ik was te zenuwachtig. Maar wie weet lees je dit en zie ik je alsnog een volgende keer :). Lijkt me leuk!"

Sanne de jong

18 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Etten-Leur.
"Je vroeg me welk boek ik las, je vertelde me dat je wel toe was aan iets anders dan de biografieën die je aan het lezen was. Het gesprek ging over ‘ergens bij horen, maar er niet bij horen’ (gebaseerd op m’n boek) je begreep wat ik bedoelde . Naar mijn idee was het gesprek nog niet helemaal afgelopen toen ik er achter kwam Darick eruit moest in Etten-Leur om de bus naar mijn voetbaltraining te pakken. Zin om verder te discussiëren of we er wel of niet bij horen?"

Annick

28 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Breda. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wanted: de leuke autodropsnoeperd met Dell-laptop, hoodie & stoere ring, hoe heb ik zo stom kunnen zijn jou te laten gaan. Je propte jezelf zo lekker vol uit die doos terwijl je aandachtig naar je laptop bleef kijken. Vanaf je eerste blik hoopte ik al dat er meer van zouden volgen en loerde ik stiekem jouw kant op in de hoop dat onze blikken elkaar weer zouden kruisen. En dat gebeurde, ja ja. Je bood me een snoepje aan maar ik reageerde met ‘Nee, dank je’. Hello! What was wrong with me?! Mijn ouders hebben elkaar 48 jaar geleden nota bene ook met een dropje versierd. Zucht... Stoïcijns zette ik m’n koptelefoon weer op.. Helaas durfde ik niet meer dan naar je te lachen wanneer jij opkeek. Je stond op bij R’dam en ik dacht nog ‘zeg wat, doe wat, grijp ‘m!’. Als een puber ben ik gaan swipen op zoek naar jou, met je donkere haar en blauwe ogen, maar helaas. Deze Tindertrut had haar match laten lopen."

Floor

18 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Hi Vuk! (I hope that's spelled correctly). I'm the one with the long red coat and the Charles Eisenstein book.. We met Saturday evening in the train station of Breda, during our attempt to return to Amsterdam, and you gave me your number when I got off the train in Schiphol. Unfortunately I accidentally erased your number when trying to save it on my phone. Such a shame because it would have been nice to have a cup of coffee and talk a bit more about philosophy etc. But perhaps you will somehow read this message and we can meet some day in Amsterdam :)"

A

15 december 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Amsterdam Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in op Antwerpen Berchem, en ik moest overstappen op Breda. We moesten lachen om de meneer met de grote rare stok en onderweg werden er ook allemaal vreemde vragen aan je gesteld door medereizigers (over de wc, de "kantine", ...). Vond je mij ook leuk? :-)"

Joey

7 december 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Amsterdam Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 19:00 liep ik door de stationshal van Amsterdam centraal, totdat Ik halt werd geroepen door me een hand op mijn linkerschouder. Daar stond een licht getinte jongen naast me. Hij vroeg aan me of hij een brutale vraag mocht stellen. Hierop antwoord ik ja. Mag ik je nummer? Vroeg hij. Je bent niet echt mijn type, maar ik vind het wel heel stoer van je dat je het vraagt, was mijn antwoord. Nu 6 weken later baal ik nog steeds van mijn antwoord, want je bent een knappe leuke kerel met super mooie tanden. Mag ik je mijn nummer geven? X joey"

Anoniem

6 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke jongen ontmoet! Lang, blond haar en mooie ogen. Gezellig praatje gehad en dat door defecte trein op het spoor in contact gekomen omdat we samen met een oudere vermoedelijk Indische vrouw stonden te wachten. Daarna tot aan Breda samen gereisd beide daar uitgestapt helaas niet je naam gehoord dus weet ik niet wie je bent."