Max

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat zag je er leuk uit met je donkere haren en dichtvallende oogjes. Ik kom mijn ogen niet van jou af houden en heb nu spijt dat ik niet om je nummer gevraagd heb. Je droeg zwarte adidasjes en een north face rugtas. Ga je ik je ooit nog vinden?"

manwitteblouse

20 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Boxtel. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Twee dames, waarvan 1 een mooie bos met krullen had en bruine ogen. Ben net uitgestapt. 20.40 in breda. Ik zag je al kijken in Rotterdam. Maar durfde even niks te zeggen. Toen liep je heen en weer in de trein. Om even contact op te zoeken nog geen stappen. Tijdens het uitstappen durfde ik niet om je nummer te vragen. Sprak je vriendin aan want dacht dat jullie uitstapte. Maar tervergeefs. Dus dan maar via hier. Weet alleen niet hoe wij in contact kunnen komen want wil hier geen privé gegevens achterlaten. 😅"

Bob

9 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Wat gebeurde hier…. Je liep bijna tegen me op op station Den Bosch en ik was direct overrompelt door je mooie ogen en lieve blik. Daarna was ik je kwijt maar even later liep je weer bijna tegen me op op een leeg perron, ik dacht dit is puur toeval en zal wel niks zijn. Tot ik je weer kwijt was en behoorlijk onthutst de trein in stapte om vervolgens helemaal van m’n stuk te zijn toen je in het zitje naast me ging zitten. Was dit toeval? Benieuwd of dit wat oplevert, geen idee of dit werkt maar ik moet het toch weten. Ik ben in ieder geval volgende week zelfde tijdstip zelfde plek… benieuwd of ik je weer zo “toevallig” tref…"

Jorrit

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Arnhem Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden op Breda uit de intercity van Dordrecht naar Arnhem. Jij (conductrice) liet duidelijk merken dat je blij was dat het weekend was 😊 (je zei “Breda, the place to be!” en nog iets wat ik hier maar niet zal herhalen haha). Ik stapte op Breda over op de trein naar Brussel. We hadden een gezellig praatje tot onze wegen onderaan de roltrappen scheidden. Helaas hebben we geen namen of nummers uitgewisseld, maar misschien via deze oproep?"

goodvibes

15 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amersfoort Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Hoihey, Ik was intens muziek aan t luisteren en daarna een boek aan t lezen en ik had te laat door dat je naar me keek. Uiteindelijk keken we elkaar aan tijdens het einde van mijn rit en toen realiseerde ik me hoe mooi je was. Wil graag een keer koffie met je drinken!"

Francis

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Geen idee of dit zin heeft maar ik kan de gok wagen! Geen idee wanneer je was ingestapt maar jij zat ver naast mij bij de andere zit plaatsen. We gingen beide Amsterdam Centraal uitstappen. Nog voor we konden uitstappen tikte je me aan en vroeg je welk boek ik aan het lezen was! Je vertelde me dat je uit Tilburg kwam en dat je volgends mij iets als militaire doet. Ook zocht je een oplader want je telefoon was leeg! Het was een kort gesprek want ik moest snel gaan anders miste ik mijn volgende trein! Door de haast nooit kunnen vragen naar je naam of überhaupt iets om contact te houden! Je leek me een hele leuke jongen dus als je dit herkent en überhaupt leest lijkt t me leuk om je weer is te spreken!"

Robert

28 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide in de Trein in Eindhoven, jij met jou fiets met bepakking. Je had een fietsvakantie naar Maastricht en was onderweg naar huis. Ik had net een concert gehad. We hebben vanaf Eindhoven nonstop zitten praten tot ik helaas op mijn eindbestemming Breda was. Jij heet Anna en bent 22. Ik ben door de schok dat de tijd zo voorbij was gevlogen en we al in Breda waren helemaal vergeten jou nummer of insta te vragen! Hopelijk lees jij dit, want jij vertelde deze week tentamens te hebben. Anna, hopelijk vind ik jou terug, jij was zo’n leuk gezelschap!"

P

9 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je las deel twee van de Celestijnse Belofte en je knipoogde op de roltrap. Wij waren allebei te pussy iets te zeggen, toch wel benieuwd wie je bent. X"

Freek

5 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken kort bij het uitstappen. Ben benieuwd wat er nog meer in dat dikke amerikaanse psychologieboek staat. Vertel je me dat bij een kop koffie?"

Joel

9 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat één rij achter mij, jij was je boek aan het lezen en ik was mijn boek aan het lezen. We hadden regelmatig oogcontact en ook toen ik moest uitstappen bij Rotterdam keek je nog even achterom.. Hopelijk vind ik je via deze weg terug, want anders zal ik mijn hele leven spijt hebben dat ik jou niet gewoon heb aangesproken.."

Nyah du Pont

1 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam een jonge gast tegen in de trein, als het goed is heet hij Jeffrey, we zaten allebei in de trein van Roosendaal naar Breda en hier sprak ik hem aan over dat hij op een karakter uit het boek Ugly love (Miles) leek. Heb hem 1x gefilmd voor een geval als dit, dat ik niet om een nummer of insta durfde te vragen Ik weet dat hij alles van het merk Apple had (Iphone, Airpods, macbook 13)"

Niels

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda.
"Ik zat in de trein van Brussel naar Amsterdam en mijn trein stond eventjes stil in Breda en toen zag ik jou aan de andere kant van het perron voor de deur van een bijna vertrekkende sprinter staan. En wowww je had iets betoverends en ik moest snel beslissen wat te doen voordat onze beide treinen weer zouden vertrekken. Ik ben toen mijn trein uitgesprint om jou nog snel te kunnen zeggen dat ik jou de mooiste conductrice vind die ik ooit heb gezien! Weer terug in mijn trein riep ik nog naar jou dat alle leuke vrouwen al getrouwd zijn maar je schudde je hoofd. Kort daarna voordat jouw trein vertrok deed je jouw mondkapje naar beneden en ik zag de mooiste glimlach verschijnen die ik ooit heb gezien en meer had ik op dat moment echt niet nodig om serieus voor jou te vallen! :))"

Sarah

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"12 augustus rond 12:00/13:00 zat ik in de treincoupé en kwam er een super knappe jongen naast mij zitten, die instapte in Breda. Hij had mooie blauwe ogen, een groene Tommy Hilfiger jas aan, grijze pantalon en witte schoenen (volgens mij Mason Garments). We moesten allebei uitstappen in Eindhoven omdat dat het eindpunt was. We waren allebei aan het wachten totdat iedereen uit de coupe was en vervolgens liet hij mij als eerst uit mijn zitplaats gaan. Daarna keken we elkaar nog even aan en liep hij naar de trein die naar Venlo reed. Jammer dat ik je niet durfde aan te spreken maar hopelijk komen we nog een keer met elkaar in contact.. 🙈"

John

30 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je fiets uit op station Goes, we maakten niet alleen oogcontact maar spraken zelfs even op het peroon omdat er (minimaal) een klik was...jij ging op fietsvakantie met als eerste stop Zierikzee..ik moest een zorgtaxi ophalen en naar gouda brengen Na de lift troffen we elkaar lachend weer...en liepen we pratend naar het stationsplein waar ik je de richting naar Zierikzee aangaf... overdonderd door jou, het gesprek en het gevoel wat me ""overviel"" vergat ik als een grijze puber om je naam en telefoon nr te vragen en toen ik ""bij zinnen kwam"" en terug liep was je - helaas- al aan je fietstocht begonnen. Ik was overdonderd door je uitstraling, je warme gelaat en je sportieve, enthousiaste ogen, gesprek ...persoon en zou je graag nogmaals ontmoeten"

Roel

24 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in in Tilburg- Reeshof. We hadden oogcontact. Toen je in Breda uitstapte heb ik je gezegd dat je een hele mooie vrouw bent. De hele dag liep ik met jou in geachten. Je ging door naar Delft, ik naar Amsterdam. Ik wil je heel graag zien en spreken. Reageer je??"