manwitteblouse

20 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Boxtel. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Twee dames, waarvan 1 een mooie bos met krullen had en bruine ogen. Ben net uitgestapt. 20.40 in breda. Ik zag je al kijken in Rotterdam. Maar durfde even niks te zeggen. Toen liep je heen en weer in de trein. Om even contact op te zoeken nog geen stappen. Tijdens het uitstappen durfde ik niet om je nummer te vragen. Sprak je vriendin aan want dacht dat jullie uitstapte. Maar tervergeefs. Dus dan maar via hier. Weet alleen niet hoe wij in contact kunnen komen want wil hier geen privé gegevens achterlaten. 😅"

Marvin

16 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Blonde jongen (met een iPhone, zilveren horloge en een armband) die naast me zat in treinvervangend vervoer vanaf Boxtel naar Eindhoven."

Sproet

1 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Deurne. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Het begon allemaal op een koude vroege ochtend waarop je me de weg naar het station vroeg bij mijn appartementencomplex. Ik stuurde je toen in de juiste richting en had al snel spijt dat ik niet had aangeboden om je achterop mijn fiets mee te nemen. Toevallig kwam je in dezelfde trein zitten voor een tweede kans. We hadden een heel leuk gesprek over carnaval. Het viel me op wat voor een mooie blauwe ogen je hebt en hoe mega vrolijk je was op een lichtelijk brakke ochtend. Natuurlijk had ik voor de tweede keer die ochtend spijt dat ik niet eens om je naam heb gevraagd laat staan je nummer. Lijkt het je leuk om eens een spelletje te spelen op de DS met een drankje in Nijmegen? :)"

P

18 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Boxtel. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Had ik maar iets gezegd dacht ik toen ik de trein uitstapte, meerdere keren. Je zat tegen overmij met blond haar, en volgensmij een lichtblauwe jas. Je had een sjaal om en je was iets aan het kijken op je telefoon en je had een hele mooie lach. Ik had een koptelefoon op, en ben at langer dan de meeste. Je keek ook vaak naar buiten omdat het zo'n mooi uitzicht was met die zon die onderging. We hadden wat oogcontact en we lachten naar elkaar. Ik liep naar de deur van de trein en we keken elkaar nog een keer aan en je lachte nog eens naar me. Ik hoopte eigenlijk dat je in den bosch uit moest stappen en had ik je daar aangesproken. Ik vond het jammer van mezelf dat ik niet met je in gesprek ging. Wie weet was het voor jou hetzelfde, en zou je eens een ontmoeting willen aangaan, reageer dan hier op :)"

Adam

1 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Best. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij studeerde paychologie in utrecht en was bezig met een essay. Ik fix projecten. Hoop je essay te mogen lezen"

Lonelytraveler

18 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg Universiteit. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die mooie, en sympathieke, dame die vanochtend naast mij zat in de wachtruimte van perron 3/5 op station Eindoven CS? Je zat er naast mij, met je vriendin/collega/zus(?), op de houten bank en je was druk bezig om wifi verbinding tot stand te brengen. Je sprak half Nederlands, half Engels. We hebben daarna dezelfde trein gepakt van 8:51 richting Tilburg Universiteit. Volgens mij ben jij met die andere dame in Boxtel uitgestapt. Als ik me goed kan herinneren droeg jij een zwarte jas, en een jurk/rok met witte, grijze, rode en blauwe horizontale strepen. Je vriendin droeg een zwarte jas en een blauwe jurk/rok. Ik wou je ten eerste complimenteren voor je waanzinnige mooie ogen en ten tweede zeggen dat ik het niet erg zou vinden om een kopje koffie met jou op het station te drinken. Ik ben de man met bruin haar die naast jou zat op de bank met een bruine blazer en witte broek en die aan het kruis puzzelen was. Misschien tot ooit!"

Eva

8 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Boxtel. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hai leuke man! Ik zat schuin tegenover jou in de sprinter naar Boxtel. Ik stapte om 14.13 uur in op station Breda en stapte om 13.31 uur uit in Tilburg. We schonken elkaar nog een brede glimlach toen ik uitstapte. Je had een wit shirt aan, een licht blauwe spijkerbroek en bruine slippers. En je dronk een biertje! Ik (vrouw) droeg een korte spijker broek en een t-shirtje met print, een groene zonnebril, blond haar en blauwe ogen, slank postuur. Ik ben erg benieuwd naar je en hoop van je te horen!!!"

Anoniem

13 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ravenstein naar station Boxtel.
"Vanmorgen (13-01-2014) rond 08:50 op traject Nijmegen-Deurnen, kwam ik erachter dat je bij me in de trein zat. Waarschijnlijk ben je in gestapt op Den Bosch Centraal, ik denk namelijk dat ik je hier al eens vaker gezien heb en vind je oprecht een hele mooie jongen haha! Je hebt donker bruin, krullend (?) haar tot net iets boven je schouders. Ik dacht dat je jas rood met zwart was met een ruitje. Daar komt bij dat we dezelfde schoenen droegen, zwarte Old Skool vans. Volgens mij heb ik je ook ooit met een gitaarkoffer gezien, voor een elektrische gitaar. Helaas heb ik je nooit kunnen spreken omdat ik meestal pas merk dat je bij me in de trein zit wanneer ik in Boxtel uit stap. Ook ik heb bruin haar. Ik weet bijna zeker dat we één seconde oogcontact hadden haha. Ik ben erg benieuwd of je van binnen ook zo leuk bent als van buiten."

Roy

15 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke jongedame met roze jas, moest om me lachen toen ik mijn hoofd stootte in de bus. In de trein naar weert zat je schuin tegenover me en lachte je lief als we elkaar aankeke,. Hetzelfde deed je bij het verlaten van de trein. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel erg benieuwd ben naar wie er zo lief naar me lachte. Hopelijk kunnen we langs deze weg met elkaar in contact komen. :)"

Evh

4 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging in de stoelen aan de andere kant van het gangpad zitten in de bus van boxtel naar den bosch. Ik keek je heel de tijd aan en soms keek je terug ;) Je viel me op je bent echt super mooi! Toen stapte we samen op de trein naar utrecht maar je liep me voorbij helaas. Ik moest er in utrecht uit en je bleef zitten :( Graag wil ik verder met je flirten."

E

4 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op station boxtel om ongeveer 2 uur? leuk jurkje had je aan met wit vest en groene schoenen :) je had ook veel festival bandjes om. Daarna stapte we samen op de sprinter naar eindhoven. Ik keek je elke keer aan en je lachte zo leuk terug :) Ik kwam ook bij station beukenlaan wat dichter bij je staan. Daarna stapte we samen uit de trein in eindhoven en liepen nog een stukje het centrum in waarna je naar de ondergrondse fietsenstalling ging.. Ik bleef nog staan en keek naar je, mezelf een idioot noemend omdat ik niet eerder wat tegen je zei. Hopelijk nu alsnog.. Leuke leuke meid, wil je een keer met me wat drinken? :)"

Mij

2 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag ochtend rond 9:40 zag ik jou zitten. Jij zat op zo'n stoeltje net naast de deur van de wagon, en ik zat in een vierzit tegenover de deur van de coupé. Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant van de trein en jij keek mij recht in mijn ogen. Daarna hebben we elkaar nog een paar keer aangekeken.Je hebt hele mooie donkere ogen, en net zulk mooi donker haar. Je had een lange rode jas aan, en volgens mij grijze laarsjes.Ik had een donkergrijze jas aan, en een caramelkleurige broek. Ik droeg leren allstars en had een zwarte pet op. Ik heb blonde krullen die onder mijn pet uit kwamen.Ik hoop dat jij mij ook niet kunt vergeten, en dus op dit berichtje stuit.Groetjes"

Dieene

19 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden al een paar keer oogcontact vlak voor station Den Bosch. Jij had donkere krullen en donkere ogen en zat 2 rijen voor me. Ik had een wit shirt en een zwarte jas aan.Ik zat al in de trein toen je instapte, en naarmate de reis vorderde fascineerde je me meer. We liepen nog allebei richting de bussen, maar je liep te ver voor me.Ik heb spijt dat ik je niet aansprak. Beschuitje eten?"

Glimlacher

25 december 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"In de sneeuw en kou op station Boxtel voor de trein van 22.05u warmde jij me op met je glimlach. Ik had 't ook niet al te warm in m'n zwarte jas met zwart jurkje eronder. In de trein ging je tegenover me zitten en de 11 minuten naar Den Bosch stopte je geen tel met naar me lachen. Bij 't uitstappen raakte je hand nog snel de mijne voor ik je op station Den Bosch uit 't oog verloor. Jij, lieve lacher met donker haar, blauw ruitbloesje en grappige stropdas boven je spijkerbroek met sneeuwstappers, zorgde ervoor dat ik helemaal niets meer uit wist te brengen. Maar ik ben nu tenminste wel opgewarmd. Binnenkort eens wat woorden wisselen?"

Bjorn

30 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Na een gezellige konninginnedag troffen we elkaar in de overvolle 1e klas van de stoptrein naar tilburg. Je vertelde dat je uit breda kwam. Daarnaast hadden we nog een erg leuk gesprek over wonen op boerderijen. Ik: Breed gebouwt met een klein buikje, donkere haren en een t-shirt aan van fightclub. Ik ben zo stom geweest om niet naar je naam of telefoonnummer te vragen. Ik hoop dat ik die als nog van je kan krijgen."