Anoniem

15 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de trein zitten met je mooie bruine ogen, baardje en kort bruin haar. Je was bezig met huiswerk maken. We maakten oogcontact, maar ik was te nerveus om iets te zeggen. Ik zat in de trein van Nijmegen maar Roermond en moest helaas uitstappen in Boxmeer. Ik was die jongen met de zwarte koptelefoon die schuin tegenover je zat."

Sandra

1 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Boxmeer. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Jij leuke jongen met donkere haren en een baardje en ongelooflijk mooie bruine ogen. Je komt met de trein richting Nijmegen in cuijk waar ik instap blonde meid. Jij stapt in Boxmeer uit omdat je bij MSD in boxmeer werkt. Zou je graag willen leren kennen. Wie weet via deze weg. Groetjes."

Anoniem

6 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op station Boxmeer en ging naast me zitten. Ik den dat je me betrapte terwijl ik af en toe naar je keek. Opeens begon je tranen uit je ogen te vegen, en ik vroeg of je hooikoorts had. Jij zei "nee, mijn vriend heeft het net uitgemaakt". Ik was nogal van mijn stuk, en probeerde jou tevergeefs wat te troosten. Ik bood je zelfs zakdoekjes aan die ik niet bij me bleek te hebben. Ik had graag willen suggereren dat ik wel je nieuwe vriend wou zijn, maar dat leek me ongepast. Nu echter spijt. Zin om een keer wat te gaan drinken?"

N

11 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in Boxmeer in en kwam tegenover mij zitten in een drukke trein. Je hebt hele blonde haren, een bril, en lichte ogen. Je las een boek van Connie Palmen. Ik was ook een boek aan het lezen, en toen mijn vriend vroeg waar het over ging mengde jij je in het gesprek. Je straalde erg veel energie uit en praatte erg fanatiek, wat ik erg leuk vond. Ik kwam in korte tijd toch redelijk wat over jou te weten, maar je naam of je nummer heb ik helaas niet gevraagd. Het is rond Boxmeer helaas altijd erg druk, waardoor we elkaar waarschijnlijk niet zo makkelijk meer zullen spreken. Ik hoop dan ook dat je dit leest, en mij ook wel zag zitten."

Dude

5 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Blonde dame met 2 honden die naar de Ardennen was geweest. We raakten aan de praat, helaas maar heel kort omdat ik al weer snel moest uitstappen, ik had nog wel wat langer willen praten :)"

Renzo

3 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie vrouw. Ik zag je vorige week, 3 september in de trein. De Veolia trein van Nijmegen naar Roermond, tussen 16.00 - 17.00 uur. Het was mooi en zonnig weer. Je ging in Nijmegen tegenover mij zitten. Je had kort blond haar, droeg een lange jurk en had platte zwarte schoenen aan met metalen dingentjes erop, waarvan de linker de zool een beetje los was. Verder droeg je blauwe diamantvormige oorbellen en had je een zwarte draagtas bij je. Volgens mij was je een beetje moe. Was ik ook. Ik heb spijt dat ik je niet aangesproken heb. Na een week zit ik nog steeds aan je te denken, vandaar deze oproep. Het lijkt me heel leuk om van je te horen. Groetjes van Renzo. Of misschien weet iemand wie dit is."

John

13 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Boxmeer.
"Zaterdag 13 augustus stapte ik, om 12.38 uur in Nijmegen in de trein van Veolia transport. Jij - een verpletterende bloed mooie vrouw, volgens mij van Marokkaanse komaf - kwam tegenover mij zitten. Nadat je tegenover mij zat, maakte jij een gebaar, waarmee je mij vroeg of ik mijn benen iets van het vuilnisbakje weg kon trekken, omdat jij er een beker in moest deponeren. Het bleef stil en af toe keken wij elkaar recht in de ogen, waar ik in verdronk. Op een gegeven moment begon jij een telefoongesprek. Je sprak over München, Maastricht en dat je graag naar München zou willen. München is volgens jou, want dat zei je, een fantastische stad. Terwijl jij zat te bellen, ik aandachtig naar je zat te luisteren, vroeg ik me af wat jij in München zou moeten doen. Moet je er heen voor ontspanning, werk, of anderszins? Allemaal vragen die er door mij heen gingen toen je zo driftig aan het bellen was. Na jouw telefoongesprek sprak jij mij toe. Je vroeg of ik al een lange reis achter de rug had. Volgens jou was ik moe. Ik vertelde je dat ik uit Amersfoort was vertrokken. Jij kwam uit Arnhem-Zuid en was onderweg naar Maastricht. En dat was het eind van ons gesprekje; ik moest de trein in Boxmeer verlaten. Wat was ik graag, met jou meegereisd naar Maastricht. Dat weekend liet jij me niet meer los, terwijl ik dacht dat het allemaal wel over zou gaan. Maar ergens diep in mij heb jij mij geraakt en heb ik besloten dit verhaaltje over jou te schrijven. Ik hoop dat je het leest, zodat we een keertje in Maastricht af kunnen spreken; ik reis graag met je mee."

Rianne

13 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Dag knappe man, jij stapte in Meppel op, ik stond daar te bellen. We hadden een paar keer oogcontact en toen de trein weg reed zwaaide je naar me... Waar ben je?"

Anoniem

20 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Deurne. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"In Boxmeer struikelde je de bus in, een glimlach en een erg mooie verschijning! Je ging schuin achter me zitten en omdat ik met een ander persoon reisde die ook achter me zat kon ik steeds even je schoonheid bewonderen terwijl ik met hem kletste. In Eindhoven stapten we uit en toevallig stapte jij in de trein naar Deurne welke ik ook moest hebben. Beetje verlegen ben ik in eerste instantie in een andere coupe gaan zitten, maar het laatste stukje van de rit ben ik tegenover je gaan zitten. We raakte in gesprek, en we kwamen allebei uit Amsterdam die dag. Jij was naar je zus geweest en ik naar de Westergasfabriek. Ik moest er een halte eerder uit dan jij en ik heb niet je telefoonnummer gevraagd,... en daar heb ik spijt van! Graag zou ik je leren kennen, heel misschien dat je dit leest!"