Je flirt uit het oog verloren op Station Borne? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Josefien

28 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Borne. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de derde keer ontmoet ik jou in de trein. De derde keer stond je op het perron bij de koffie kiosk. Ik liep door ver door helemaal naar het begin van de trein. Handig ivm mijn overstap Jij kwam, terwijl de trein binnen reed met snelle stappen ook mijn kant op. Je stapte achter mij in. Ik zocht een plekje en jij liep eerst door. Daarna besloot je terug te komen en naast mij te gaan zitten. Het gangpad ertussen. De conducteur maakte nog een flauwe opmerking over mijn foto op mijn ov kaart. Je intrigeert mij, wie ben jij? Je hebt altijd zulke bijzondere schoenen. Een prachtig hoofd met krullend haar. Vaak ben je druk aan het bellen. Ik luister soms muziek."

Marc

12 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Borne. Op station Borne verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in bij Hengelo en kwam schuin tegenover mij zitten. Je hebt mooi rood haar en een pony. Een aantal keren lachte je naar me en je redde een krant die anders op de grond viel. Ik had een blauwe blouse aan en ik stapte uit in Borne. Helaas weet ik nog net te weinig van je. Het was ongeveer kwart voor 9."

Gert-jan

25 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede. Op station Borne verloren we elkaar uit het oog.
"Je was onderweg van Terschelling naar huis. De trein vertrok later omdat er geen machinist was en we raakten aan de praat. Toen je uitstapte in Borne en nog een keer zwaaide bedacht ik dat ik nog te weinig van je wist."

Lysanne

25 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Borne. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Normaal doe ik dit soort dingen niet, maar ik was zo onder de indruk van je dat ik je graag weer eens zou willen spreken! Op 13 mei vertrok ik vanuit Zwolle naar borne, ik had rustig een muziekje op en was aan het genieten van het uitzicht. Toen ontmoette ik jou, een hele vriendelijke conducteur waar ik al snel mee aan de praat kwam. Je vertelde me dat je uit Hengelo kwam, je was 32/33 jaar?, blond haar, ook vertelde je me dat je hebt gestudeerd aan het Saxion in Enschede, dat je je erg veilig voelde omdat je jaren lang had gebokst en dat je vader net zoals jij werkte als conducteur. Ik vertelde over de Hemelgames in Oldenzaal en was benieuwd of je ook ging, helaas moest je gewoon weer werken rond half 4. Bij Nijverdal moest je nog even iedereen controleren, gelukkig was je heel snel weer terug. Helaas na weer een lang en leuk gesprek moest je in Almelo overstappen, je vertelde nog tegen je collega dat hij "goed voor de mooie dame moest zorgen". Ik vond het heel erg leuk met je en ik zou graag is een keer een kopje koffie met je willen drinken!"

Rik

24 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Borne.
"de jongen is ongeveer 1,75 meter en heeft blond haar donkere wenkbrauwen en is superknap hij was trouwens met 2 meisjes (ik denk zijn zussen) en waarschijnlijk zijn ouders."

Elke

4 september 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Borne. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik voel me best een stalker dat ik hier een oproep plaats. Het was best druk in de trein, en daar kwam jij aanlopen. Ik haalde mijn tas van de stoel naast mij, en jij kwam naast mij zitten in Zwolle. Wat vond ik die rit van Zwolle naar Deventer spannend. Ik deed mijn oordopjes in. Gelukkig zat een vriendin van mij voor ons, die tikte me aan en zei dat je wat aan me vroeg. Anders had ik niet een gehoord wat je tegen me zei. Je vroeg of dit al station Deventer was. We stapten uit, en ik werd betoverd door je leuke glimlach. We stonden op station Deventer waar we allebei moesten overstappen. Je stond iets verder naast me en begon te lachen. Later stapje je op me af. Dat is me sowieso nog niet vaak overkomen. Ik heb de leukste 5 minuten gehad die dag met jou. Ik stapte in de intercity naar Almelo, en realiseerde ik me dat ik helemaal niks van je wist. Geen naam, geen nummer. En toen reed de trein weg, jij zwaaiend naar mij. Sindsdien krijg ik je niet uit mijn hoofd. En heb ongelovelijk veel spijt dat ik je naam of je nummer niet heb gevraagd. Waarschijnlijk ken je deze site niet eens, maar als ik het niet probeer krijg ik helemaal geen reactie. Vanaf nu sta ik elke dag op het zelfde punt, op de hoop dat ik je ooit nog een keer tegenkom."