Je flirt uit het oog verloren op Station Bodegraven? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Herstel veld 2

6 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Woerden. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagnacht rond 0:10 hadden we een aantal keer goed oogcontact in de trein van Alphen naar Woerden/Utrecht. Toen ik uitstapte in Bodegraven lachte en glimlachte ik naar je, en deed jij hetzelfde terug. En shit, nu ben je uit het zicht verdwenen. Komt het nog goed?"

Dennis

19 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Leiden Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Knapperd, In de trein van Utrecht naar Leiden zat ik toen jij, een bloedmooie meid, in Woerden op 19 aug. rond 18:36 instapte. Je lachte lief, ging tegenover mij zitten en zei me nog gedag. Je had een blauwe spijkerbroek, donker shirt, stijl bruin haar en een piercing in. Later hadden we weer oogcontact, ik werd er verlegen van. Moet nu nog aan je denken. Graag zou ik een keer een wat met je gaan drinken. Jongen met die blauwe blouse."

Clemens van de

17 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bodegraven
"Hoy ik ben een man werkzaam gemeente bodegraven die vandaag maandag 16/10 wel wat pech had. Ik had in mijn duim gezaagd. Zat ik vanmiddag tussen 2en 3 ongeveer in wachtkamer bij huisarts bij het station. Daar zat leuke lieve mooie dame in de wacht ruimte. Haar jouw lach vergeet ik nooit meer. Spijt dat ik niet bij jou ging zitten nummer door te geven zien of we intresse in elkaar hebben beter gezegd jij in mij. Ik blijf jouw terug denken. Ik hoop dat ik je zo kan vinden en dat jij weet dat ik je geweldig vind. Heel heel graag in cintact met jou wil komen."

F

17 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bodegraven naar station Utrecht Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey knappe jongen op station Bodegraven:) Sinds een aantal weken zie ik jou, meestal op donderdag, staan aan de andere kant van het spoor op perron 2, wachtend op de trein richting Utrecht van 17.45 uur. Ik sta op perron 1 tegenover je op de trein richting Leiden van 17.45 uur te wachten. Elke keer als ik jij daar weer op dat perron tegenover mij staat/zit kruisen onze blikken elkaar voortdurend en af en toe kan ik haast m'n lach niet meer inhouden. Ik begin me ook af te vragen of andere mensen die daar ook wekelijks/dagelijks staan te wachten op de trein het niet begint op te vallen hoe ik soms naar je sta te staren ;p Maar dat kan me eigenlijk helemaal niks schelen, want ik vind het leuk om naar je te kijken ;). Door je mooie bruine haar, je blikken, en je leuke glimlach blijf je in mijn hoofd hangen en wordt m'n blik telkens weer naar je toegetrokken. Ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar je en zou je graag willen leren kennen. Ook vandaag was je daar weer...:) Maar nu heb ik een beetje spijt dat ik niet een keer naar jouw perron toe ben gelopen om je eens aan te spreken en ik weet ook niet zeker of ik daar nog een keer de moed voor ga vinden om dat echt te doen, dus vandaar dat ik nu dit berichtje hier maar plaats ;) Dus als je het ook leuk zou vinden om een keer een drankje te doen om elkaar eens te spreken in plaats van elkaar alleen aan te kijken, zou ik dat heel graag van je horen!!:) Liefs, Lange brunette met donkerblauwe jas en wit-roze-sjaal"

Janneke

20 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bodegraven naar station Leiden Lammenschans. Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, jonge vrouw van 25 met spijkerbroek en blauwgroen shirt/vest en kleurrijke sjaal, was op donderdag 20aug ingestapt in de trein van woerden naar leiden. Daar zat ik. met een fles wijn (cadeau voor mn afspraak). En toen stapte jij in. bij Alphen aan de Rijn (althans dat denk ik) een jongeman (+/- 30 jaar, Zwarte DE polo. Spijkerbroek en werkschoenen (?)). De volgende halte, leiden lammerschans, stapte ik uit. En liep over het perron. De jongeman was ook uitgestapt en kwam naast me lopen, hij zei: 'mag ik je wat vragen?' 'Ja hoor' 'je gaat al met iemand wat drinken, of niet?, kijkend naar de fles wijn in mn hand' 'Ja dat klopt.' 'O, want anders had ik je mee uit drinken gevraagd.' 'Ow - verrast-... wat leuk.' 'Ja, naja, doei' en toen stapte hij weer in.  Bij de volgende deur. Ik was zo verrast en vind het super gaaf dat je gewoon bent uitgestapt en me hebt aangesproken dat ik graag wil weten wie je bent."

B

7 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Bodegraven. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Elke dag hebben we allebei de trein van 17:36. Wil je erg graag leren kennen. Maar vooral wil ik weten wat je naam is."

Danny

19 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bodegraven naar station Alphen ad Rijn.
"12.45 op station bodegraven stond je te wachten op de trein naar alphen ad rijn en ik op die naar utrecht. wil graag weten wie je ben en hoe ik je kan bereiken."

Rose

11 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag om 15:22 de trein uit Leiden Centraal, zat een leuke gozer schuin tegenover me. Ik had een zwart-wit shirt aan, een grote paarse fietstas mee en zat rijst te eten (excuses voor de kipgeur!). Jij had een laptop en drie skateboarden mee (<-- die snap ik nog steeds niet, maar afijn). Ik wilde me voorstellen, maar heb dat met mn stomme kop natuurlijk niet gedaan. Dus voor het geval je dit leest wil ik dat alsnog doen: Ik ben Rose en je leek mij erg interessant. Wat is jouw naam?"

A

13 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Bodegraven. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact in die ene treinrit, gaf me weer pit, ik zag dat ik niet alleen zit, en dat mijn leven niet zit in een oneindige klit. Jij deed me zien, dat ik van iemand kan houden, dat ik op iemand kan bouwen, vertrouwen en zien dat jij de mooiste bent, want dat is jouw talent. Ik weet dat je het misschien al wist, en je zal wel denken, dat hij mij mist... maar ik mis je, nu weer een week niet gezien, daar worden mijn treinreizen niet vrolijker op bovendien. Hoop je snel weer te zien leuke meid, die mijn hartje steeds weer verblijd.. ik mis je, kusje"

Ab

13 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Bodegraven. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi lieve Treinfilrt, Jij weet dat je mijn hartje al veroverd had, Er zijn vele wegen om je te bereiken. Helaas al een "afwijzing" van je gehad, maar wil het nog een keer proberen. Je bent leuk, wil graag een keer afspreken, al is het nog als vrienden wat drinken. Hoop dat je de kans wil geven. Knuffel, ik mis je."

Jongen

8 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zal de trein echt vol. NS had een storing tussen Den Haag en Gouda en zodoende reden veel mensen om via Leiden CS. In de trein van Leiden, die om 07:52uur vertrok, kwam je naast mij zitten in de 2de klas coupé. Ik bij het raam jij bij het gangpad. Al snel deed je je ogen dicht om nog een beetje bij te slapen met je gezicht naar het gangpad. In Bodegraven moest ik eruit en tikte ik je aan om erlangs te mogen. Een beetje verwaast vroeg je aan mij of dit station Utrecht CS was. Ik gaf aan dat dit niet zo was en wenste je nog een fijne reis verder. Ik had gelijk moeten aanspreken, maar helaas was daar geen tijd meer voor. Hopelijk herken je je in dit berichtje. Ik zou je graag nog een keer willen ontmoeten. Jij ook??"

Balende

27 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zag ik een mooie vrij lange blonde meid, in de intercity van Utrecht CS naar Leiden. Volgens mij keken we zo af en toe naar elkaar. Je leek net van vakantie terug te komen, want je had minimaal één grote tas bij je. Ik stapte uit in Bodegraven rond 17:15 en baalde even later als een stekker dat ik je nummer niet gevraag heb. Die fout maak ik nooit meer, maar het liefst kom ik nog met je in contact."

Laura

9 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei aan de andere kant van het gangpad en waren aan het wapperen met onze boeken, omdat het zo warm was in de trein. Jij moest uitstappen bij Bodegraven, omdat je naar je vader ging. Je knoopte een gesprek aan, zei dat je Civiele Techniek studeert in Utrecht en ik was op weg Leiden. Je vertelde over dat je familie overal woont in Engeland en de VS en dat je tweetalig opgevoed was en we hebben het gehad over mijn boek. Het was zo gezellig dat ik het jammer vond dat je weg ging. Ik had een spijkerjasje aan, een beige shirt met gehaakt motief op de achterkant en een zwarte broek met zwarte schoenen. Lang bruin haar en een bruine tas. Jij had een wit shirt aan, een spijkerbroek en ik geloof bruine schoenen. Je vroeg nog naar mijn naam en ik weet de jouwe :).Herken je me nog, neem dan contact op?Groetjes, Laura"

Caron

16 mei 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Bodegraven. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht!!:Een donkerblonde jongen tussen de 18 en 20 jaar, stond met mij zondagochtend vroeg op station Alphen a/d Rijn rond kwart voor 8 met een zwarte adidas sport tas, lichtblauwe jeans en een zwarte jas. Hij stapte samen met mij de trein in naar Utrecht centraal waarvoor we eerst nog van perron 2 naar perron 1 zijn gewisseld. Vervolgens om kwart over 8 stapte hij uit in Bodegraven en keek nog even achterom naar mij. Laat aub even wat horen ik wil gewoon weten wie je bent!!.Xx"

Arjan

2 december 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de intercity , ik boven , jij beneden bij de deur .we keken continu naar elkaar , na woerden glimlachte we naar elkaar .helaas stapte jij uit in bodegraven"