Je flirt uit het oog verloren op Station Bloemendaal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

J

14 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Bloemendaal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019. Jij: blanke vrouw (rond 1.70m), donker haar (waarschijnlijk opgestoken), lange groene jas. Ik: blond, halflange groen-grijze jas. We stapten in op Amsterdam Sloterdijk rond 18h45, jij ging aan de andere kant van het gangpad rechts naast mij zitten. Op station Haarlem stond je op en wenste mij nog een hele fijne avond voordat je uitstapte. Leuk om je nog eens te ontmoeten!"

Suus

28 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Haarlem. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg of ik naast je kon zitten in de overvolle sprinter van Uitgeest naar Haarlem. Jij, donker haar, lang, tattoos op je rechterarm. Iets met grote romeinse cijfers geloof ik..Ik vroeg nog of t wel zo handig was de de bus te pakken naar Bloemendaal aan zee. Je had je zwembroek al aan, dus nam aan dat je ook die kant op ging. Maar je ging er bij de verkeerde Bloemendaal uit.. Je zwaaide nog even gezellig vanaf het perron. Ik wil je eigenlijk wel vaker uitzwaaien :)"

Jason

27 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar Eva die in de trein richting Beverwijk zat (21:45). Ik stapte uit bij Bloemenbaal en had helaas niet je nummer gevraagd."

Serkan

22 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bloemendaal naar station Haarlem. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Moment dat jij al de trein in liep en ik voor je de deur openhield en me verdiepte in je ogen en je loopje had ik het liefst gelijk al voor je gebogen het deed me ook best twijfelen toen je terug liep was dat om mij ook te doen verleiden plots ging je telefoon en ik hoorde je stiekem praten dat jij zou meeten op het station waar ik de trein zou verlaten dacht dat je een vriend had ma zodra ik was uitgestapt keek je nog steeds na mij met je fantastische lach en toen de eerste en tweede traptree af en toen zag ik pas dat je met een vriendin afgesproken had... Je bent een droommeid"

Impressed

24 maart 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi mooie blonde dame! Je was erg leuk en charmant in de trein vanaf Sloterdijk naar Bloemendaal, al zoekende tussen al je treinkaartjes naar dat ene kaartje van dinsdag week 13. Sta je open voor contact met de grote kale man die naast je zat???"