M

17 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, ik zat in de trein met mijn moeder. En jij kwam schuin tegenover ons zitten in de andere rij stoelen van de verhoogde vierzit. Ik had een groen T-shirt aan met de tekst; Funky Fres DJ Tunes. We zijn uitgestapt op station Bilthoven, het was de trein richting Baarn van 14:37. Ik hoop dat jij dit leest en reageert, want ik kon je blik niet ontwijken of negeren zulke mooie ogen heb ik nog nooit gezien. Greetz M"

Sophie alvarez

9 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijkerk naar station Bilthoven. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een Daily Paper trui aan met een spijkerjasje. Je was blond. We zaten samen in de bus vanuit Bilthoven naar Heidelberglaan s ochtends al om 08.06. We hadden echt oogcontact, en zijn bij de halte beide er uit gestapt. Zou je zo graag beter leren kennen! :)"

Meisje

21 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bilthoven naar station Nunspeet. Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Vandaag heb ik een heel leuk gesprek gehad met de inde trein. Het zou leuk zijn als jij er ook zo over denkt en dat nog een keer over wilt doen;) Het was de trein van ongeveer 14.00 en ik denk dat je nu wel weet wie ik ben. Jij had een lekker pastabakje in de hand want je wilde jezelf trakteren voor 1,5 uur reizen zei je. Jammergenoeg kreeg ik niks. Misschien kunnen we samen een keer pasta gaan eten? Vind ik ook best lekker:) Tot dan!"

Tim

26 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bilthoven naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Maandagavond rond een uur of 8 stapte ik in op soest zuid en jij even later op station Bilthoven. Ik keek je al aan voordat je instapte en daarna kwam je tegenover me zitten. Vervolgens kwam de conducteur.. weet je het nog? Die sukkel die zon treinkaartje verloren was? Jup, dat was ik. Je bood me nog een kaartje aan nadat je je hele portemonnee had doorzocht. Uiteindelijk stapten we beide bij Utrecht centraal uit en dacht ik later: had ik maar... Ik: donkerblond haar, blauwe ogen, witte polo, korte grijze broek en een zwarte weekend tas met kleren. Jij: zwart haar, donkere ogen, grijs vestje, spijkerbroek, korte zwarte laarsjes spontaan en een leuke persoonlijkheid (; Als je dit leest en je denkt: nou.. ik zou het leuk vinden om hem nog eens te zien, laat het me dan maar weten x Groetjes, Tim"

Gina

18 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht...leuke jongen, donker haar lieve lach.. die schuin tegenover mij zat afgelopen zondag 18 november rond 10:45 in de stoptrein vanaf Amersfoort richting Zwolle. Ik had een jange zwarte jas aan en rood plastic tasje bij me en was even aan het bellen maar raakte toen afgeleid door jou. je was aan het wegdromen met je muziek. Bij Bilthoven moest ik er helaas uit...je lachte toen even naar me...ik ben het niet vergeten.... zou leuk zijn als je dit zou lezen."

Lara

3 februari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bilthoven naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om 5 voor 5 wordt er omgeroepen dat er geen treinverkeer naar Utrecht mogelijk is. Wij raken aan de praat en jij (lang, kleurrijke gympen, donkerblond haar en prachtige ogen) en ik (gekleurd ski-jack en reistas) moeten allebei naar Amsterdam. Ik raad je aan om de bus te nemen, in de hoop dat het treinverkeer van Utrecht naar Amsterdam sneller gefikst is. Ik ga ondertussen terug naar huis. Fout! Het zou natuurlijk veel leuker zijn geweest om samen een kopje koffie te drinken onder het wachten. De kans is klein dat je dit leest, maar als je dit leest, zullen we dan samen de trein missen onder het genot van een kopje koffie/thee/warme chocolademelk?"

Thom

28 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Bilthoven. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag je op station Utrecht overvecht, jij bleef voor me staan, verschillende malen oogcontact, jij met paraplu, ik met mutswil je weer zien"

Stefan

23 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Bilthoven. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam tegenover me zitten in Rotterdam Centraal. We hadden de trein van (ik dacht) 21.35 richting Noord-Nederland. We hadden zo nu en dan wat oogcontact. Ik vond het erg leuk om te zien hoe jij op een erg creatieve manier je overvolle handtas dicht kreeg.In Utrecht renden we samen naar de stoptrein richting Zwolle. In Bilthoven stapte ik uit. Ik had graag m'n nummer gegeven, maar ik deed het -stom, stom, STOM!!!- niet.Hopelijk lees je dit berichtje en laat je iets horen.."

Stefan

23 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Bilthoven. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam tegenover me zitten in Rotterdam Centraal. We hadden de trein van (ik dacht) 21.35 richting Noord-Nederland. We hadden zo nu en dan wat oogcontact. Ik vond het erg leuk om te zien hoe jij op een erg creatieve manier je overvolle handtas dicht kreeg.In Utrecht renden we samen naar de stoptrein richting Zwolle. In Bilthoven stapte ik uit. Ik had graag m'n nummer gegeven, maar ik deed het -stom, stom, STOM!!!- niet.Hopelijk lees je dit berichtje en laat je iets horen.."

Hectoman

4 november 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi,Het was in de stoptrein naar Zwolle van 16.19 op 4 november 2009. We zaten helemaal voorin, in het halletje op het bovendek. Jij: blond haar, spontane babbel, lange zwarte rok en laarzen, lichte jas, bril met zwart montuur en je las een boek. We raakten aan de praat omdat de trein even moest wachten. Je vader werkt als machinist. Je hebt in Harderwijk gewerkt, nu werk je in Utrecht en dat was best even wennen voor je. Ik: donkere jas, zwarte rugzak en gemillimeterd haar. Eigenlijk had ik meer moeten vragen . . . want toen ik uitstapte keken we nog naar elkaar en zeiden we elkaar opnieuw gedag . . . maar ik wil je graag nog eens zien! Als het je leuk lijkt hoop ik op een mail van je! Groetjes"

Thiago

16 oktober 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bilthoven naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"stiekem zie ik haar 3 a 4 keer in de week op spoorweg en ook in de trein naar Amsfoort, maar ja... ik week het niet of ze mij leuk vindt."