Je flirt uit het oog verloren op Station Beverwijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

jeroen

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Haarlem. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact met een grote glimlach met de conductrice met pretogen en werklust werd beantwoord met een grote glimlach terug, je bracht mij in de wolken deze dag!"

Mike

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben de blanke man die ‘n paar keer lief aankeek naar ‘n mooie donkere vrouw met paarse lippenstift erop! U kunt zo schattig kijken en ik vond erg jammer dat ik in Beverwijk eruit moest terwijl u verder ging richting Hoorn! Ik stond namelijk de hele tijd aan de paal terwijl u op ‘n klapstoel zat naar mij toe te staren namelijk! De trein vertrok om 17:15u. vanuit Haarlem op 8 februari 2023! Ik hoop dat u m’n bericht leest…"

Jonathan

25 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk.
"Ik vroeg je of ik een berichtje kon sturen op je telefoon, de mijne was leeg. Je was heel aardig en behulpzaam, en super knap! Hopelijk zie je dit en stuur je een berichtje, fijne kerst. X - Jonathan dos Santos Silva"

Eva en vriendin

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Beverwijk. Op station Santpoort Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Datum ontmoeting langer geleden, in voorjaar? mooi weer. Jij Roger uit de buurt van Hoorn en werkzaam in de Bijlmeer ging wandelen in buurt van Santpoort. Wij gingen naar Wijk aan Zee een nacht in een hotelletje en wandelen aan zee. Je kwam tegenover ons zitten in een druk boemeltreintje. Een Vonkje sloeg zichtbaar over tussen jou en mijn vriendin. We hadden een leuk gesprek met je. Je bood aan je plannen om te gooien en door te reizen met ons, maar helaas klapte ze toen dicht. Achteraf gezien heeft ze daar spijt van. Vandaar gooi ik maar weer een balletje in de lucht, net als in de trein. Je weet maar nooit, misschien lees je het of iemand die jou kent. Wij zouden het leuk vinden als je zou reageren. Groetjes."

B

14 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een leuke man! Grijs haar, mooi baardje, olijfgroene jas, spijkerbroek. We kregen vrij snel contact doordat jij je rugtas in het bagagerek legde en ik zou hem opvangen als hij eruit zou vallen. (; Ik had zwarte jas en zwarte broek aan. Jij stond naast mij en ik zat. Je vroeg of ik uit Driehuis kwam, blijkbaar bekend gezicht. Toen ik opstond om uit te stappen Haarlem-Spaarnwoude zei jij, tot de volgende keer in de trein. Ik zei dat ik nooit dit tijdstip ( half 6) de trein had, jij reisde 1 x per maand met de trein. We wensde elkaar een fijne avond. Hoe leuk zou het zijn om een kop koffie te gaan drinken?"

Robert

13 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Beverwijk. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Wachtte op de sprinter van 21:11 uur op vrijdagavond 13 januari, er stond veel wind en jij stond te schuilen naast een pilaar van het Ibis hotel op perron 1. Je mooie rode jas viel me meteen op en eigenlijk wilde ik je een compliment maken. Vanwege de harde wind en de vorm van de pilaar ging je achterover leunen om zoveel mogelijk uit de wind te blijven. Ik schoot in de lach, het was een grappig gezicht en ik zei dat je er wel heel aerodynamisch bij stond. Je lachte ook en ik vroeg of jij ook wist of deze trein verder reed dan Beverwijk, ik moest er namelijk uit in Heemskerk. Dat wist je niet, je moest er in Haarlem uit. Ik vertelde over dat dat ik de hele dag in de trein had gezeten, onderweg was vanuit München en dat ik daar uit de auto gezet was door mijn goede vriend uit Australië. Dat bracht mij op mijn wereldreis op de motor en we spraken over reizen in het algemeen. Je vertelde over dat je een tante in New York bezocht had en dat je het zo'n leuke stad vond. En dat je ook aan de westkust geweest was, twee keer. Ook vertelde je dat je oma op haar 90-ste vorig jaar vanuit Heerlen naar Noord Holland was gekomen om dichter bij je familie te wonen, in verband met haar beginnende dementie. We hadden echt een heel leuk gesprek en wilde je net vragen om je nummer toen je plots toch op Haarlem Spaarnwoude er uit moest. Ik dacht dat je op Haarlem er uit zou gaan dus was er geen tijd meer....jammer! Je droeg een fraaie rode jas, bruin krullend half lang haar, bruine ogen en ik schatte je rond de 35 jaar. Ik zou het super leuk vinden je nog eens te zien en te spreken! Robert"

Stille aanbidde

25 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beverwijk naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we stappen elke dag in de trein van beverwijk naar amsterdam centraal.. meestal zit je wel in de buurt, jij blond, vandaag spijkerbroek, donkere jas en bruine laarsen aan...je luistert muziek op je radio (wie niet) en vandaag zat je volgens mij op youtube ;) ik zit meestal ook muziek te luisteren op me mobiel..wit koptelefoontje en zit meestal of sta vaak bij de deur(ingang van trein) vandaag weer veel oogcontact gehad...zou graag met je in contact komen :) ik : donker/bruine ogen donker haar, groene winterjas meestal met sjaal, zwarte schoenen, spijkerbroek. hoop dat je dit leest...en hoop dat je ook interesse hebt :) groetjes en tot morgen :p"

Jesse

24 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hillegom naar station Beverwijk.
"Mooi meisje was het. Met bruin lang haar. Ze had licht bruinen laarzen aan. Met een zwart wit jurkje er op. En ze was aardig lang."

Jason

27 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar Eva die in de trein richting Beverwijk zat (21:45). Ik stapte uit bij Bloemenbaal en had helaas niet je nummer gevraagd."

Quinn

25 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Beverwijk. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me vanaf station Castricum naar station Beverwijk. Toen ik eruit moest stond je voor me op en je glimlachte heel lief. Hierdoor vergat ik m'n sjaal, maar je was zo lief om me snel aan te tikken en de sjaal te geven. Heel erg bedankt daarvoor!"

Nati

31 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Haarlem. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Station Alkmaar. Het is een vroege zondagochtend. Ik loop achter jou de trap naar boven. Wij zitten zo goed al tegenover elkaar, elk aan een kant van de voetgang. Ik grijp naar mijn boek maar zit in gedachten bij jou.Ik kijk naar buiten, richting de zon die langzaam ons coupé verwarmt. Heel af en toe durf ik mijn hoofd naar rechts te draaien waarbij ik begroet word door een allerliefste lach. Wij maken nog een paar keer oogcontact en vervolgens stap jij uit in Beverwijk. Ik had jou willen vragen hoe laat jij straks weer de trein neemt richting Alkmaar?"

Verlegen meisje

18 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beverwijk naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij hebt elke dag de trein van 07.08 uur vanaf Beverwijk. Ik zit dan al in de trein. We hebben allebei de overstap op Haarlem naar de sprinter richting Den Haag centraal, waar we allebei op Leiden centraal uitstappen. Iedere keer als ik de sprinter instap zoek ik je, alleen al omdat je zo leuk bent om naar te kijken. Ik weet niet of het wederzijds is en of je dit leest, maar ik vind je een genot om naar te kijken hihi. x- Een verlegen meisje (20)"

Joost

12 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Uitgeest. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi blauwe ogen! Vandaag liep ik achter jou de trap op, nadat we samen waren ingestapt in Haarlem. We gingen tegenover elkaar zitten in een vierzitter, tweede klas en hadden al direct even oogcontact. Wauw! Wat had jij mooie blauwe ogen! Het kostte me veel energie om mijn ogen van je af te houden, maar vooral concentratie in het (horror)boek dat ik aan het lezen was. Ik wilde er eindelijk wat meters in maken, alleen leidde jouw aanwezigheid mij op aangename manier af. Ik at een koekje en daarna een appel en jij was met je telefoon (zwart geloof ik) bezig. Voortdurend probeerde ik ons oogcontact terug tot stand te brengen, maar ook te ontwijken. Je keek zo vaak mijn kant op dat ik me er geen raad mee wist, vooral omdat die mooie kijkers van jou zo indringend waren. Mochten we elkaar nog eens tegen komen, dan kijk ik beslist wat vaker terug en maak ik graag een praatje. Ik heb een kort baardje en kort haar, wat slordig bovenop. Maar helaas, bruine en geen blauwe ogen ;-)"

Abuit

25 september 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beverwijk naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Jij Blond/Beige broek zat naast me in de trein richting Haarlem.Ik had een blauw met grijze jas aan en vond je erg aantrekkelijk.Wil je graag eens ontmoeten.Ab/44jr"

Bitterlemon

15 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hai! Jij had een donkerblauw jack aan, blond haar en blauwe ogen, je had een laptoptas om je schouder en stond bij de deuren. Ik zat op het trapje, droeg een beige jas, had een grote koffer bij me en een haarband van paarse halfedelsteentjes in. Toen je de trein uitstapte knipoogde je naar me. Really made my day!x"