Jan Anoniem

21 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, elegante slanke man, stapte zonder kaartje in de treinvervangende bus In Best en vroeg de Engelstalige chauffeur of je een kaartje kon kopen. Toen dat niet lukte stapte je in en legde ik je uit hoe het werkt met OV-kaart. Je had lang geen trein gereden. Ik stapte uit bij Strijp-S, jij reed door naar Centraal waar je had afgesproken op een terras. Ik zag meteen dat je een aantrekkelijke man was, maar had pas laat in de gaten dat er mogelijk een klik was. We zwaaiden nog naar elkaar toen de bus wegreed. Ik, iets oudere man met iets te lang krulhaar en stoppelbaard, zou je graag weer ontmoeten. Reageer ajb."

Evy

30 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Heeze. Op station Geldrop verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Ik doe dit voor het eerst, gewoon, om te kijken wat het brengt. Gisteravond, vrij laat, zag ik jou op het station in Geldrop. Je stapte zelf niet in de trein maar stond daar op het perron met je fiets om een bekende uit te zwaaien. Dat duurde even, want de trein stond een paar minuten stil en de man die je uitzwaaide bleef in de deuropening staan om zijn mondkapje om doen, dat vergat hij bijna. In de tussentijd hadden we een paar keer oogcontact, zochten we elkaars blik. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent. Misschien lees je dit en hoor ik iets van je of kom ik je nog eens tegen. Dat zou erg leuk zijn! Liefs, Evy"

Adam

1 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Best. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij studeerde paychologie in utrecht en was bezig met een essay. Ik fix projecten. Hoop je essay te mogen lezen"

An9niem

24 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Best. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Je maakte n praatje met me en lachte leuk. Op station best ging de lift net voor je neus dicht. Bruin haar 8n een staart, zwart leren jasje en een leuke lach. ong 22 jr"

C

25 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo mooie dame... Vanmiddag op station Tilburg wachtend op de sprinter van 11:50 uur richting Eindhoven. Je zat op het bankje naast de kiosk op spoor 1. Op dat moment hadden we voor het eerst oogcontact. Jij stapte achterin de trein in, ik een deur verder. Na de eerste halte kwam je tegenover me zitten in het "open gedeelte" bij de deuren. We hadden geregeld oogcontact en een glimlach kwam op mijn gezicht. Een kleurrijk shirt, zwart broekje en rode schoenen had je aan. Ik had een grijs shirt (met print), korte spijkerbroek en bruine slippers aan. Veel sneller dan verwacht moest ik, helaas, al weer uitstappen. Ik liet een oudere mevrouw nog voor... Hopelijk kom ik je weer tegen als ik richting Best ga. Tenzij je dit leest, dan hoor/zie ik je graag eerder!"

Angel

9 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Best. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi ik ben op zoek naar die mooie blonde dame met mooie blauwe ogen ongeveer 1.70 m ..je was met twee blonde vriendinnen en een vriend opgstapt in tilburg rond de middag..jullie ging waarschijnlijk naar aqua Best...je zat achteruit en zat schuin tegenover me, we hadden geloof ik twee x even oogcontact gehad...ik ben half Indonesisch en t grappige was je had t even over Indonesië..ik moet je eerlijk zeggen je bent echt mijn droomvrouw..maar ik durfde je helaas niet aan te spreken omdat je vriendinnen en vriend bij je waren..ik hoop dat jij of iemand van je vrienden dit leest want ik zou je heel graag willen ontmoeten...hopelijk hoor ik iets van je..Angel"

Sophie

29 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vleuten naar station Best. Op station Vught verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Het is al even een tijdje geleden, omdat ik erg twijfelde of ik dit er wel op wilde zetten, maar ik blijf maar aan je leuke krullenbos denken... Ik stapte in Utrecht centraal in de intercity naar Maastricht, helaas was er iemand tussen Roermond en Maastricht voor de trein gesprongen dus was er daar geen treinverkeer mogelijk, gelukkig moest ik naar best, zoals je mij vroeg en jij moest naar Vught! We hebben gelachen om de paniekerende Limburgers in de trein die niet wisten wat ze moesten doen. Na een telefoontje naar m'n nichtje, waar ik die dag was en naar m'n mama, hebben we niet zoveel gepraat, we zaten in een stiltecoupé! In Den Bosch misten we onze aansluiting en moesten we lang wachten, helaas ben ik je toen uit het oog verloren en zag ik je uitstappen in Vught en ik weet niet eens je naam...."

Thomas

3 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Best. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter van Nijmegen naar Boxtel, ik weet niet wanneer je instapte, maar ik geloof dat je vanaf Den Bosch achter me zat. Ik wilde in Boxtel uitstappen, maar door een verkeerde wissel reed de trein door naar Best. Waar we allebei uitstapten. We hadden oogcontact en lachten naar elkaar en we zeiden allebei iets over de foute wissel. Vanaf het eerste moment dat je lachte was ik verkocht, je had mooi bruin haar met lichte krul en een rugzak met een soort aztec print. Volgens mij witte adidas schoenen (met iets groens?)"

Jesse

27 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Best.
"Ik (jongen met pet) zag jouw al vanaf het station Eindhoven zitten in de trein die om 10:19 vertrekt van station Eindhoven naar station Nijmegen. Ik ging op het bankje schuin tegenover jouw zitten. Ik keek jouw aan en pakte mijn boek, om die vervolgens snel weg te leggen het leek mij leuker om stiekem af en toe een blik naar jouw te werpen. Jij prachtige vrouw met een zwarte jas en zwarte tas beantwoorde dat met de mooiste glimlach die ik ooit had gezien. Als ik niet hoefde te werken was ik wat langer in de trein blijven zitten... Heb je zin om een keer wat te drinken?"

K

1 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zie je bijna elke ochtend in de stoptrein van Tilburg naar Eindhoven Je stapt in op best ( altijd een beetje vooraan )en stapt uit in eindhoven Jij ( haartjes een kant kort en andere kant lang ) bent echt onwijs leuk en van de honderden mensen die ik zie in die trein kom jij daar ver boven uit. Ik zie je vaak kijken dus ik wil je wat vragen....lach de volgende keer eens ? :)"

Paul

26 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Nijmegen.
"gericht aan de blonde meid die ik bijna elke dag zie maar vanwege ik behoorlijk verlegen ben durf ik niet zo snel een gesprek aan te gaan en het nog erger te maken is ze altijd met 1 of meerdere personen ze stapt in bij boxtol en stapt dan in de voorste deur (waar de machinist dan zit) en daar zit ik ook altijd en ze is meestal met een andere jongen heeft ook blond haar en natuurlijk hopen dat het niet haar vriend is :) en soms zie ik ook nog een wat oudere man jaartje of 30 ongeveer met sportbroek die ook in den bosch uitstapt met hun en daarna gaan hun richting de bussen om naar vlijmseweg te gaan en ik de andere kant op en dan zie ik haar misschien de volgende ochtend weer weet je wie het is dan laat het mij zo snel mogelijk weten of ben je het zelf dan misschien een keer afspreken zonder iedereen erbij :)"

K

21 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter naar Eindhoven en toen was je me al opgevallen, je ging voor me zitten. Je zag er wel leuk uit en was bezig met je telefoon.Toen de conducteur kwam liet ik mijn kaartje zien en ik had perongeluk met korting gekocht dus ik was verbaasd waarop jij opstond en zei ja hij reist met mij mee. Ik wou je daarna bedanken en eventueel iets aanbieden om te drinken in Eindhoven maar jammer genoeg stapte je uit in Best. Ik zou graag contact met je willen en je bedanken omdat je mij een boete hebt voorkomen. Groeten de lange jongen met de gucci pet en zwarte moncler jas."

Marvick

20 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hee schoonheid, jij kwam de trein in bij station Best, we hadden afentoe oogcontact en je glimlachte naar me. Je had je haar in een vlecht en je had een leuk jurkje aan. Ik zat aan de andere kant van de trein. Ik had een krullenbol en een gekleurde korte broek aan. Lees je dit toevallig? Ik durfde niet naar je naam te vragen, te verlegen ;$"

Dieenejongen

21 december 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Best. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag/vanavond liep ik het station uit en zag je vlak voor me uit weglopen. Je liep denk ik naar de fietsenstalling of de bushalte. Helaas was ik te laat om je aan te spreken... zo jammer!We hebben elkaar dus niet gesproken, maar dat kan natuurlijk als nog!Ik, jongen met blond haar, spijkerbroek, zwarte jas, zou graag eens iets met jou, meisje met lang blond haar, lichte spijkerbroek en ik geloof een groenige schoudertas, gaan drinken.Oh, het was de trein die ergens rond 18/19 uur aankwam."

Anoniem

11 oktober 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"ik stapte in de stoptrein naar tilburg. je zat tegenover me en zag er erg interessant uit, we hadden regelmatig oogcontact. ik wilde je nummer of je ping vragen maar voor ik het wist waren we bij tilburg. toen ik uitstapte zag ik dat jij je mobiel bij het raam hield met je nummer of je ping erop. ik had haast dus kon niet lezen wat erop stond. achteraf stom dat ik niet even was gaan kijken. ik hoor graag nog iets van je:)"