Je flirt uit het oog verloren op Station Bergen op Zoom? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Bas

27 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen Souburg naar station Bergen op Zoom. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond al op het perron kijkend naar het scherm ivm vertraging.Ik vroeg aan jou wat er aan de hand was en je wist ook nog niet precies wat er aan de hand was,je zei(ik ga eens een keer met de trein)Ik liep verder het perron op,jij bleef staan en je rookte een sigaret.De trein kwam om 12.57 aan en we stapte bij dezelfde deur in.Ik liep omhoog en jij liep achter mij aan.We zaten achter elkaar en je vroeg of je moest in en uit checken met een online ticket.Ik stapte in Goes uit en jij ging door naar voorbij Roosendaal zei je.Kleine kans dat je dit nog leest en herkent maar wie was die mooie vrouw vandaag?"

Do

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Breda in een mega volle trein. Iedereen stond super dicht op elkaar. Je viel me direct op omdat je me recht aankeek met je bruine ogen. Ik kwam dichterbij staan en tussendoor hadden we een aantal keer oogcontact. Vlak voordat ik uitstapte in Bergen op Zoom (17:18) was je aan de telefoon en vertelde je dat je in Rotterdam werkt en vanavond gaat boksen. Ik vind je erg aantrekkelijk maar durfde je niet aan te spreken. Nu vind ik het toch jammer dat ik het niet gewoon gedaan heb, dus mocht je dit lezen en ook interesse hebben, let me know!"

Aziatische

7 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Bergen op Zoom.
"Ik stond in de trein vanaf Rotterdam blaak richting Vlissingen. De trein zat helemaal vol. Je zat tegen het raam aan rustig je schoolwerk aan het maken. Ik wilde naast je komen zitten maar voor dat ik dat deed keek ik met een lach naar je toe en zwaaide ik met mijn hand omhoog. Vervolgens lachten jij terug en kwam ik naast je zitten. Tijdens de rit terug stoten we met onze voeten tegen elkaar aan en lachten we weer naar elkaar. Ook ben ik tijdens de rit in slaap gevallen met Apple oortjes in. We waren dicht bij Roosendaal en ik zag dat je klaar was met je huiswerk en je laptop in je tas deed. Ik bereiden mij voor om plek voor je te maken zodat je er langs kan komen. Vervolgens zei je “owh ik moet nog niet uit stappen hoor” ik weet niet zeker of je dit had gezegd omdat ik oortjes in had. Dus ik zei vervolgens “ owh Okay”. Daarna stapte ik uit in Bergen op Zoom. Ik had toen lichtblauwe Nike airforce aan en ik heb zwart haar."

Anoniem

27 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Bergen op Zoom.
"We zagen elkaar al even voor het station. Ik met zwarte top en broek met gekleurde lippen erop, lang donkerblond haar in een staart en leren jasje aan. Ik ging treinen en bussen kijken met mijn zoontje. Jij bent een mooie verzorgde man, volgens mij grijzend met een stel goede (grijze of grijsblauwe ?) schoenen aan… Toen ik even later het perron op liep stond je daar weer en raakten we even aan de praat. We keken elkaar een paar keer goed in de ogen. Je was heel vriendelijk en we kletsen wat over mijn zoontje. Bij aankomst van de trein wilde je nog even naar mijn zoon zwaaien die het te druk had. In de hal van de trein bleef je nog even staan…. Hadden we nou sjans of dacht ik dat maar… lijkt me leuk om wat te horen."

Zoë

4 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Bergen op Zoom.
"Ik zag je staan op het perron in Goes. Lang, groot, donker haar. In de trein belandden wij in dezelfde coupé. Af en toe oogcontact. We zagen elkaar, maar deden er niets mee. Ik liep lang je toen ik uitstapte in Bergen op Zoom. Popelend om een compliment te geven, maar je keek weg en zo vervloog mijn moed. Wie weet komen wij elkaar nog eens tegen, mysterieuze mooie trein man."

Annika

12 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"In Bergen op Zoom stapten we in, 13.14, 2e klasse, 2e verdieping, schuin tegenover elkaar. Vanaf het begin hadden we af en toe oogcontact. Je droeg een zwarte jas, zwarte rugzak en draadloze oortjes. Ik een groene jas en zwart mondkapje. Rotterdam Blaak stapte je uit, je ging te snel om je nummer te vragen. Kan ik je nog terug vinden??"

Tim

9 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom Op station Kapelle-Biezelinge verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zo'n koude winteravond waarin alles even tegen zat, Gelukkig gebeurde er iets waardoor ik alles even vergat. Buiten stonden wij te wachten, op de evacuatie naar een andere trein, De conducteur maakte een foutje en iedereen stond plots bij de verkeerde lijn, Toen moest ik even lachen en zag in mijn ooghoeken jouw leuke lach, Een paar momenten later zaten wij tegenover elkaar in de trein en dacht ik, wordt het toch nog een leuke dag? Wij maakten een praatje over university college, je ambitie voor het conservatorium en pianospelen waar je passie begon. Ik was geïntrigeerd, maar helaas, vergeten je nummer te vragen stond ik gedachten verzonken daarna alleen op het perron. Nu hoop ik dat ik met deze gewaagde poging jou nog eens kan zien, Door de verhinderingen met de NS bieden ze ons bij de kiosk een gratis kopje koffie aan misschien"

Amber

17 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Middelburg. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jonge met de blauwe blouse, Meisje met de streepjes trui hier! We zaten donderdag 17 oktober in de trein met die super vrolijke conducteur. We hebben weet ik niet hoevaak oogcontact gehad, voor je uitstapte op bergen op zoom. Ik had langs willen lopen en een briefje op de stoel naast je willen leggen maar had de moed niet. Zou je het leuk vinden om een keer een kopje koffie te drinken? Groetjes mij ;)"

Thomas

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Kruiningen-Yerseke.
"Je zat daar in een wit topje vlak bij de deur in de 2e klas. Misschien met terug van vakantie want je had een koffer naast je staan. Je keek een paar keer. Ik keek een paar keer terug maar had een zonnebril op dus misschien was dat niet duidelijk. Iets later ging je half op je koffer liggen. Wellicht moe van de lange reis? Ik, gekleed in een korte grijze broek met mouwloos t-shirt met Lucky luke op, moest er helaas uit in kruiningen-yerseke. Voordat ik uitstapte keek ik nog even om het hoekje. Het leek of jij ook nog even contact leek te zoeken. Was dat ook zo?"

Niet belangrijk

10 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, we zaten naast elkaar en hebben even zitten kletsen, jij vanuit Adam op weg naar jullie huisje, vanuit Goes moest je nog stuk met de bus. Ik vooral weer het treinen aan het ontdekken ;-) Zag je in Goes nog lopen op het station en twijfelde of ik je nog aan zou spreken... nu spijt hoop iets van je te horen"

Thomas

2 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kruiningen-Yerseke naar station Bergen op Zoom. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in het groen gekleed zachtjes mee te zingen met je muziek. Je was in kruiningen-yerseke ingestapt en op weg naar je moeder. Je zou met haar, je oma en je tante op vakantie gaan naar Bruinisse. Ik was daar lang geleden eens geweest, maar ik kon je niet vertellen of het daar nu nog leuk was. Ons gesprek begon eigenlijk omdat je me vroeg een shagje te draaien voor je. Ik was een beetje zenuwachtig... haha. Ik vond het gezellig. Misschien jij ook?"

M

28 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Bergen op Zoom. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden tegenover elkaar in de hele drukke trein naar Vlissingen, helemaal voorin. We keken af en toe naar elkaar en had je graag willen aanspreken, maar ik vond dat een beetje ongemakkelijk in die drukke trein. Je had een jurkje aan met daaronder bruine laarzen. Ik had een lichtblauw t-shirt aan en witte all-stars. Ik hoop dat je dit leest een wat van je laat horen!"

Anoniem

16 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Bergen op Zoom. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"The Great Gatsby."

P

18 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Bergen op Zoom.
"Ik was iets te verlegen om je aan te spreken.. je had een grijze broek aan, een kleurrijke rugzak van vans en je had de liefste lach die ik in tijden heb gezien. Je bent leuk en ik hoop je ooit nog eens te zien!"

Rj

30 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Bergen op Zoom. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in, in eerste instantie zat ik naast je, vervolgens een halte later ben ik tegenover je gaan zitten. Je keek me aan, dacht ik.. Ik zat met mijn ogen dicht en voelde nog een voet langs mijn been, was het per ongeluk of toch express? Je was blond en had prachtige ogen, een zwart hipster bandje om je nek en een panty met een los draadje waar je steeds aan zat. Sorry dat ik het opviel! Wat ook opviel was het steeds op de ns schermpjes in trein kijken en uiteindelijk ook een foto er van te maken.. Tsja geen treinen tussen breda en roosendaal."