Anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Er was een aanrijding geweest op het spoor en iedereen moest er uit en we stonden te wachten vervangend vervoer met zijn allen en we raakten aan de praat de hele reis in de bus van Assen naar Groningen via Marsdijk en het overdonderde me een beetje dus ik wist niet goed wat te doen. Na uitstappen in Groningen ben ik vergeten te vragen of je nog een keer wat wilde doen."

Rolf

13 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Beilen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat tegenover een leuke jongedame (leeftijd onbekend) die bijna continu op haar mobiel zat en me toelachte als ik even in haar ogen keek. Bruin/blond haar, bruine of groene ogen. meende groen topje en ketting die leek op een dreamcatcher"

Rob

4 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Graag kontakt met die vrouw die naar haar dochter in Rotterdam ging even voor negen uur in Beilen. We hebben even gepraat over musea en schilderen. Bij het overstappen in Zwolle nog even gesproken maar te weinig tijd."

Anna

9 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"De trein kwam tegen 17.34 in Groningen aan. Je stapte in Beilen in (denk ik!). Je zat een paar stoelen voor mij, je had donkerblond gekruld haar, mooie grote ogen, een beige broek,donkergroene jas en had een gele schoudertas. Je luisterde muziek en was wordfeud aan het spelen. Ik ben zo stom geweest je niet gelijk aan te spreken! Op het station in Groningen ging je voor mij lopen, toen zag dat je wat raar liep, alsof er iets mis was met je been. Maar wat kon mij dat schelen! Ik wou zo naar je toe lopen en je nummer vragen, maar ik durfte het gewoon niet... Toen ging ik mijn fiets ophalen... en bij Pathe (de bioscoop) zag ik je weer!! Jij was aan de telefoon en ik draaide me nog om, maar je zag mij waarschijnlijk eens niet. Weer een kans gemist! Ik hoop je ooit weer te zien want sinds maandagavond krijg ik jouw blik niet meer uit mijn hoofd! DUS, er wordt gezocht naar een:jonge man (tegen de 25-28), lang (ongeveer 1.82), donkerblond gekruld haar (kort), een beetje baard, donkergroene jas, mooie handen, een samsung telefoon en een gele schoudertas!!!!"

Patrick

10 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Maandag, een uur of 11. Je zat aan de overkant van het gangpad naast je moeder. Jij, blond haar, ik denk 1,75 lang, blauwe jeans en grijs shirt en 2 krukken. Ik, donker haar, bruin ogen, lichtblauwe jeans + oranje ruitjes overhemd met grijs jasje.We keken steeds naar elkaar, maar wel verlegen.We stapten allebei in Zwolle uit, Ik ging de tunnel in en jij richting het busstation.Ik was zo stom om je niet aan te spreken.Misschien tot de volgende keer?"